paok4270 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Σωστά. Κάπως έτσι θα πρέπει να είναι λογικά. Το κινητό εμένα που το σκάλισα λίγο πάντως με την .29 αν δεν κάνω λάθος, μου άρεσε πάρα πολύ. Έχουν βγει υπέροχες θήκες - καπάκια κυρίως από τη mozo που το κάνουν το κινητό κουκλί. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω τώρα όσους το έχουν λίγο καιρό είναι "πως τους φαίνεται η μπαταρία". H μπαταρια με την .63 εχει παει στο Θεο...απιστευτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 H μπαταρια με την .63 εχει παει στο Θεο...απιστευτη Πως πήρες την 63 ,γενικά είναι θέμα από ποια χώρα είναι εισαγωγής? Γιατί εγώ έχω ακόμα την 29? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Πως πήρες την 63 ,γενικά είναι θέμα από ποια χώρα είναι εισαγωγής? Γιατί εγώ έχω ακόμα την 29? insiders...fast ring.Και την Τριτη ερχεται καινουριον build .71.Αυτα ειναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 insiders...fast ring.Και την Τριτη ερχεται καινουριον build .71.Αυτα ειναι! Την τρίτη που λες ότι θα βγει η 73 8a είναι και αυτή insiders? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Την τρίτη που λες ότι θα βγει η 73 8a είναι και αυτή insiders? ναι...παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Κακά τα ψέματα κάθε βράδι θέλει φόρτιση,ποιος φεύγει από το σπίτι με 50% η60% μπαταρία,τον νόμο του μερφυ που τον πάτε;:lol: Σωστά. Το θέμα είναι πόσο εύκολα βγάζει τη μέρα; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Ρε παιδιά, τι είναι insiders? Πως μπορώ να πάρω κι εγώ αυτές τις αναβαθμίσεις; Ευχαριστώ! Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Ρε παιδιά, τι είναι insiders? Πως μπορώ να πάρω κι εγώ αυτές τις αναβαθμίσεις; Ευχαριστώ! Κατεβάζεις την εφαρμογή Windows Insider, και επιλέγεις το fast ring. Κάνει το κινητό ένα restart και μετά πάς και κοιτάς για ενημερώσεις λογισμικού. Να ξέρεις όμως ότι, παρόλο που εδώ και ένα μήνα είναι σταθερές εκδόσεις, με τις επόμενες εναβαθμίσεις - δοκιμές που θα έρθουν για το επόμενο μεγάλο update (Redstone) ενδέχεται να γίνει ασταθές το τηλέφωνο. Για να ξαναβγείς από το πρόγραμμα χρειάζεται να κάνεις hard reset. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Ωραιος! Αν και με κοβω να περιμένω τις επίσημες αναβαθμίσεις. Είμαι ακόμα ανάμεσα στο lumia και το S6 (κυρίως λόγω της τιμής, το store το ξεπερασα σχεδόν)... Έχουν 100€ διαφορά! Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Ωραιος! Αν και με κοβω να περιμένω τις επίσημες αναβαθμίσεις. Είμαι ακόμα ανάμεσα στο lumia και το S6 (κυρίως λόγω της τιμής, το store το ξεπερασα σχεδόν)... Έχουν 100€ διαφορά! Εμείς εδώ είμαστε με το 950 πάντως.....:) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 (edited) Παρα τα 21mp παραπάνω;... ;) Δε μου λένε πλεον τιποτα τα παραπάνω mpx. Αν δε θες τρελά κροπαρισματα ειναι άχρηστα για μένα. Την υπεροχη pureview πεντάρα χρησιμοποιούσα τοσο καιρό.. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κι εγω σε θυμομουνα με ενα κιτρινο avatar...who is this guy? Καιρός δεν ήτανε ρε παοκ; Αφού μας τρέλανες τοσο καιρό με τις φωτο! Άσε που με κούρασε το κιτρινο αβαταρ! Edited January 25, 2016 by Jamesc Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aphonos Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 (edited) Εχει πάρει κανείς από εδω http://www.amazon.it/dp/B016N0T23Q/ref=dra_a_rv_b2_ho_xx_P1250_1000?tag=dradisplay06-21&ascsubtag=3ae22e04d00727193c0a5208211a9d84_S το lumia? Απο τη μια ειναι ιταλικό, και από την άλλη κατι γραφει οτι ειναι της vodafone αλλά χωρίς να ειναι branded.... (απο αυτόματη μεταφραση της google διαβασα το κειμενο) Εγώ, το 950 XL. Ιταλικό είναι (που βέβαια δεν έχει διαφορά από το γερμανικό, το γαλλικό κλπ τη γλώσσα την αλλάζεις και βάζεις όποια θέλεις). Που είδες να λέει για Vodafone; Και επειδή είναι και single SIM, πιάνει και 4G+ (τα dual SIM περιορίζονται στο απλό 4G). Δείτε ταχύτητες. http://i.imgur.com/MKcSe6Q.jpg Edited January 25, 2016 by alex_gate_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Έχεις κάποια πηγή για αύτη τη διαφορά μεταξύ dual και single sim??? Νομίζω και τα δύο έχουν 4G+ Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 (edited) Εγώ, το 950 XL. Ιταλικό είναι (που βέβαια δεν έχει διαφορά από το γερμανικό, το γαλλικό κλπ τη γλώσσα την αλλάζεις και βάζεις όποια θέλεις). Που είδες να λέει για Vodafone; Και επειδή είναι και single SIM, πιάνει και 4G+ (τα dual SIM περιορίζονται στο απλό 4G). Δείτε ταχύτητες. http://i.imgur.com/MKcSe6Q.jpg Στις ερωτήσεις κάτω, κάποιοι απαντούν ότι είναι από Vodafone αλλά όχι "επώνυμο" (branded εννοεί από τη μετάφραση λογικά). Φαντάζομαι τη πρώτη φορά που το ανοίξω θα μου έχει να διαλέξω γλώσσα ? Edited January 25, 2016 by alex_gate_7 Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aphonos Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Την τρίτη που λες ότι θα βγει η 73 8a είναι και αυτή insiders? ναι...παντα. Η .71 θα είναι κατά πάσα πιθανότητα official build. Θα την πάρουν όλοι κανονικά. Ρε παιδιά, τι είναι insiders? Πως μπορώ να πάρω κι εγώ αυτές τις αναβαθμίσεις; Ευχαριστώ! Αν δεν ξέρεις ήδη τι είναι, καλό είναι να μην την πάρεις. Τα insider builds είναι beta builds, και δεν είναι για τους απλούς χρήστες. Είναι δοκιμαστικές εκδόσεις, που εξ ορισμού έχουν bugs και προβλήματα, και που απευθύνονται σε χρήστες που θέλουν να τεστάρουν επόμενες εκδόσεις του λειτουργικού, γνωρίζοντας ότι θα συναντήσουν προβλήματα, και διαθέτοντας χρόνο για να τα εντοπίσουν και να τα αναφέρουν. Έχω insider builds στο 1020 και στο 630, αλλά δεν τις έβαζα στο 950 XL. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στις ερωτήσεις κάτω, κάποιοι απαντούν ότι είναι από Vodafone αλλά όχι "επώνυμο" (branded εννοεί από τη μετάφραση λογικά). Φαντάζομαι τη πρώτη φορά που το ανοίξω θα μου έχει να διαλέξω γλώσσα ? Αν ήταν Vodafone, θα το έγραφε στην περιγραφή. Το Amazon δεν είναι κανένα μαγαζάκι της γειτονιάς να κάνει απατεωνιές. Τη γλώσσα την επιλέγεις στην αρχή αλλά μπορείς να την αλλάξεις και όποτε θέλεις μετά. Από όπου και να ψωνίσεις στην ΕΕ θα πάρεις ακριβώς το ίδιο τηλέφωνο. Βασικά από όπου και να ψωνίσεις στον κόσμο (όλα πλέον έχουν όλες τις μπάντες), αλλά αν πάρεις εκτός ΕΕ δεν θα έχεις εγγύηση. Η μόνη διαφορά που υπάρχει στα 950 είναι ότι βγαίνουν σε έκδοση single SIM και dual SIM. Αν δεν σκοπεύεις να του βάλεις δύο SIM, το single SIM είναι προτιμότερο, γιατί υποστηρίζει 4G+, δηλαδή 4G cat 6 (το dual SIM είναι cat 4). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Σε ξαναρώτησα και πάνω (αλλά ίσως να μην το είδες)... Έχεις κάποια πηγή για αύτη τη διαφορά μεταξύ dual και single sim??? Γιατί νομίζω και τα δύο έχουν 4G+ Επίσης τροποποιήθηκαν τα μηνύματα με τις τεράστιες εικόνες... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aphonos Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Έχεις κάποια πηγή για αύτη τη διαφορά μεταξύ dual και single sim??? Νομίζω και τα δύο έχουν 4G+ Φυσικά και έχω πηγές, τις επίσημες. Τα specifications του single SIM εδώ και του dual SIM εδώ. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Οχι, beta δεν θα βάλω... Μου αρέσει η σταθερότητα των windows ακόμα και σε φθηνά μοντέλα, φαντάζομαι και στο 950 πλέον. Ωραία, άρα θα το παραγγείλω από εκεί αν είναι, γλιτωνω 40-50€! (μπορεί να με έχετε πετύχει που γυρνάω σε όλο το φόρουμ και συγκρίνω Nexus 5X με 950 και S6....τελικά δεν θα πάω Σ6 λόγω touchwiz κλπ, το ότι μου φαίνεται πιο ευθραυστο και ενώ έχει ωραία οθόνη είναι υπερβολικά κορεσμενη σαν ψεύτικη. Το Nexus φαίνεται σαν να είναι λίγο κάτω σαν κατηγορία από τα άλλα 2, αλλά αξιοπρεπές και πιο φτηνό... Άρα ξεπερνώντας το πρόβλημα της τιμής, πάω για Lumia!) Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aphonos Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 (edited) Σε ξαναρώτησα και πάνω (αλλά ίσως να μην το είδες)... Έχεις κάποια πηγή για αύτη τη διαφορά μεταξύ dual και single sim??? Γιατί νομίζω και τα δύο έχουν 4G+ Επίσης τροποποιήθηκαν τα μηνύματα με τις τεράστιες εικόνες... Συγγνώμη για τις εικόνες, και μένα μου χτύπησαν άσχημα όταν τις είδα, τις βγάζει όμως έτσι το imgur. :( Δεν έχει link για μικρότερη έκδοση, δυστυχώς. Οπότε έπρεπε να την μικρύνω πριν την ανεβάσω. Edited January 25, 2016 by aphonos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Όπως το βλέπετε, είναι εύκολο να γρατζουνιστει η καμερα (ο φακός) όπως το ακουμπαμε σε ένα τραπέζι; Δεν θέλω θήκη γενικά, αν έχει προστατευτικο φακού μόνο Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltoshellas Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 (edited) Και επειδή είναι και single SIM, πιάνει και 4G+ (τα dual SIM περιορίζονται στο απλό 4G). Δείτε ταχύτητες. http://i.imgur.com/MKcSe6Q.jpg Παναγία μου! θα πετάξεις ρε συ... Cosmote έχεις;; Edited January 26, 2016 by miltoshellas Παράθεση macbook pro, ipad 9.7, oneplus 7t pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aphonos Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Παναγία μου! θα πετάξεις ρε συ... Cosmote έχεις;; Χαχα, ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Καλησπερα. Σημερα ανοιξα το δικο μου 950 και εχω καποιες αποριες. 1. double tap to open δεν υπαρχει; 2. το πληκτρολογιο (swing) ή καπως ετσι δεν υπαρχει; Στο 640 που εχω ακομα δουλευουν και τα 2 με την ιδια εκδοση windows. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aphonos Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Καλησπερα. Σημερα ανοιξα το δικο μου 950 και εχω καποιες αποριες. 1. double tap to open δεν υπαρχει; 2. το πληκτρολογιο (swing) ή καπως ετσι δεν υπαρχει; Στο 640 που εχω ακομα δουλευουν και τα 2 με την ιδια εκδοση windows. Double tap δεν έχει, τουλάχιστον προς το παρόν. Swipe φυσικά και έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 καλησπερα παιδια. κατοχος Lumia 1020 εδω. το οποιο το πηρα κατ αρχας για την καμερα του αλλα και το μικροφωνο του. το οποιο δεν θυμαμαι πως ελεγε την τεχνολογια αλλα ειναι καταπληκτικο και γραφει ηχο απο συναυλιες αψογα. δεν μπουκωνε καθολου ο ηχος. ειχα βαλει το κινητο διπλα στα ντραμς σε μια προβα και δεν χαμπαριασε. οποιοδηποτε αλλο κινητο θα χε μπουκωσει. για τα περι καμερας στο 950 εχω διαβασει. πολυ καλη, (δεν φτανει τα επιπεδα του 1020 σε καποιους τομεις, σε καποιους αλλους το ξεπερναει). ομως επ[ειδη δεν βρηκα πουθενα πληροφοριες για το μικροφωνο ειπα να ρωτησω εδω το 950 λοιπον εχει την ιδια τεχνολογια μικροφωνου οπως στο 950 ή καλυτερο? ή εχουν βαλει generic μικροφωνο της πλακας οπως σε ολα τα κινητα? εχει ηχογραφησει κανεις σε δυνατο περιβαλλον για να καταλαβει? ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts