mr_47 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 όντως μπαίνει σε sleep mode με διπλό χτύπημα στην κάτω μπάρα Αυτό δεν το αναφέρει κάπου στο μενού; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Αυτό δεν το αναφέρει κάπου στο μενού; Εξατομικευση οθόνη κλειδωματος κάτω κατω χαμηλα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panton Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Ούτε σε 640, με 8.1, υπάρχει. Σε 820, με την προηγούμενη από την .63 Technical Preview, αν θυμάμαι καλά, υπήρχε κανονικά... Πλέον, η επιλογή Touch δεν ανοίγει.... Σε 820 με την τελευταία TP των 10 (αλλά και με την προτελευταία) δεν έχω θέμα με την επιλογή της ρύθμισης Αφή, ενώ και η επιλογή για αυξημένη ευαισθησία προς χρήση γαντιών ανοίγει και λειτουργεί κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Εξατομικευση οθόνη κλειδωματος κάτω κατω χαμηλα Thanks! Όταν μπαίνει σε sleep mode, το WiFi κλείνει; Σε 820 με την τελευταία TP των 10 (αλλά και με την προτελευταία) δεν έχω θέμα με την επιλογή της ρύθμισης Αφή, ενώ και η επιλογή για αυξημένη ευαισθησία προς χρήση γαντιών ανοίγει και λειτουργεί κανονικά. Πωω... Και δε φαίνεται να λειτουργεί και ο συνδυασμός των πλήκτρων για το soft reset.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Το έχω ζητήσει για εταιρικό από τη Wind και περιμένω ακόμα. Επίσημη απάντηση οτι ακόμα δεν έχει έρθει στην Ελλάδα... Μας δουλεύουν οι τύποι...:confused: Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Το έχω ζητήσει για εταιρικό από τη Wind και περιμένω ακόμα. Επίσημη απάντηση οτι ακόμα δεν έχει έρθει στην Ελλάδα... Μας δουλεύουν οι τύποι...:confused: Κάτι λάθος ξέρουν. Εγώ σε εταιρικό wind το πήρα σήμερα από κατάστημα wind. Πες τους να το πάρουν από public. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Έπεσε τόσο ή κάτι μου ξεφεύγει? 524€ (τα επόμενα είναι ο2) http://www.bestprice.gr/item/2154732996/microsoft-lumia-950.html?qid=35qhFLBS7lu_394f1_806&seq=1 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Έπεσε τόσο ή κάτι μου ξεφεύγει? 524€ (τα επόμενα είναι ο2) http://www.bestprice.gr/item/2154732996/microsoft-lumia-950.html?qid=35qhFLBS7lu_394f1_806&seq=1 Το πλάνο προχωράει. Το Πάσχα θα το πάρω.. Χαχαχαχαχαχαχα Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aphonos Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Έπεσε τόσο ή κάτι μου ξεφεύγει? 524€ (τα επόμενα είναι ο2) http://www.bestprice.gr/item/2154732996/microsoft-lumia-950.html?qid=35qhFLBS7lu_394f1_806&seq=1 Η κανονική του τιμή είναι ακόμη πιο χαμηλή, αλλά τι να σας κάνω, θέλετε να το πάρετε από την Ελλάδα. http://www.amazon.it/Microsoft-Lumia-Smartphone-Nero-Italia/dp/B016N0T23Q/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1453379414&sr=8-2&keywords=950 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Η κανονική του τιμή είναι ακόμη πιο χαμηλή, αλλά τι να σας κάνω, θέλετε να το πάρετε από την Ελλάδα. http://www.amazon.it/Microsoft-Lumia-Smartphone-Nero-Italia/dp/B016N0T23Q/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1453379414&sr=8-2&keywords=950 Α δε με ενοχλεί από που. Αρκεί να πέσει στα 350. Δεν μπορώ να δώσω παραπάνω αυτή την εποχή. :D Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Το δούλεψα σήμερα σε μαγαζί... Δεν τρελάθηκα. Αυτό το smooth δλδ δεν το είχε... Και η καμερα καλή, αλλά σε φως δεν ήταν σούπερ ας πούμε! (αν έμπαινε κόντρα από παράθυρο) Ελπίζω να ήταν χωρίς αναβάθμιση (αν και είχε wifi) αλλιώς κρίμα τα windows 10... Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Το δούλεψα σήμερα σε μαγαζί... Δεν τρελάθηκα. Αυτό το smooth δλδ δεν το είχε... Και η καμερα καλή, αλλά σε φως δεν ήταν σούπερ ας πούμε! (αν έμπαινε κόντρα από παράθυρο) Ελπίζω να ήταν χωρίς αναβάθμιση (αν και είχε wifi) αλλιώς κρίμα τα windows 10... Ένα είναι σίγουρο. Στο θέμα κάμερας κάνεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος. Μιλάμε για την καλύτερη κάμερα αυτή την στιγμή. Μπες και στο σχετικό νήμα να το διαπιστώσεις.....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 (edited) Ένα είναι σίγουρο. Στο θέμα κάμερας κάνεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος. Μιλάμε για την καλύτερη κάμερα αυτή την στιγμή. Μπες και στο σχετικό νήμα να το διαπιστώσεις.....;) Μα αυτό μου κάνει εντύπωση, όπου έχω δει φαίνεται να έχει τη καλύτερη κάμερα... Μόνο το S6 το συναγωνιζεται, αλλά σε χαμηλό φωτισμό το lumia φαινόταν καλύτερο. Θα τσεκάρω και σε άλλο μαγαζί! Αλλά ρε παιδιά δεν πήγαινε σφαίρα, για πείτε εντυπώσεις (Υ.Γ: να πω βέβαια ότι για σύνταξη μηνύματος με βολεψε περισσότερο από τα S6 και Z5) Edited January 21, 2016 by moboy Συμπλήρωση Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Μα αυτό μου κάνει εντύπωση, όπου έχω δει φαίνεται να έχει τη καλύτερη κάμερα... Μόνο το S6 το συναγωνιζεται, αλλά σε χαμηλό φωτισμό το lumia φαινόταν καλύτερο. Θα τσεκάρω και σε άλλο μαγαζί! Αλλά ρε παιδιά δεν πήγαινε σφαίρα, για πείτε εντυπώσεις (Υ.Γ: να πω βέβαια ότι για σύνταξη μηνύματος με βολεψε περισσότερο από τα S6 και Z5) Για την κάμερα ξέχασέ το. Αυτή την στιγμή έχει "στρογγυλοκαθίσει" στην κορυφή. Το ότι έχει wifi στο μαγαζί που το είδες, δεν σημαίνει ότι έχει πάρει τα updates. Κάποιος πρέπει να το κάνει και συνήθως κανένας δεν ασχολείται. Άσε που φοβούνται μη παύει κανένα κοκομπλοκο και το αφήνουν στην τύχη του. Τσέκαρε ποια έκδοση έχει. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Αν θυμάμαι είχε 151, κάτι τέτοιο. Τα άλλα ήταν πολύ μεγάλα για να τα θυμάμαι... :Ρ Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Αν θυμάμαι είχε 151, κάτι τέτοιο. Τα άλλα ήταν πολύ μεγάλα για να τα θυμάμαι... :Ρ Βγάλε του μια φωτογραφία...... ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η κανονική του τιμή είναι ακόμη πιο χαμηλή, αλλά τι να σας κάνω, θέλετε να το πάρετε από την Ελλάδα. http://www.amazon.it/Microsoft-Lumia-Smartphone-Nero-Italia/dp/B016N0T23Q/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1453379414&sr=8-2&keywords=950 Παντού κοιτάμε. Απλά είναι μια ένδειξη ότι πέφτει. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Όταν ξαναπάω θα βγάλω! Είχε κανείς θέμα με επανεκκίνηση; Είχα το 730 πιο παλιά και ενώ ήμουν πολύ ευχαριστημένος γενικά, άρχισε τις επανεκκινησεις χωρίς λόγο και κόλλαγε,δεν σταματαγε η επανεκκίνηση, φαυλος κύκλος! Έχω δει σχόλια για επανεκκινησεις, έχετε αντιμετωπίσει όλοι κάτι τέτοιο; Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Κατά την εγγραφή βίντεο με κίνηση του χεριού παρατηρείτε τιποτα περίεργο? Σανα χάνετε το φοκους,πάντως εγώ έχω μια ενόχληση στα μάτια...... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 (edited) Δείτε βίντεο... Από 8:55 - 9:25 φαίνονται τα προβλήματα που έχει... Αυτό με τη μπάρα ειδοποιησεων που δεν άνοιγε το συνάντησα κι εγώ σε γνωστό μαγαζί που πήγα! (στο βίντεο κάνει και επανεκκίνηση..) Αν έχει και τετοια, τότε δεν νομίζω να δώσω τόσα λεφτά Edited January 22, 2016 by moboy Ξέχασα να γράψω κι άλλο Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Δείτε βίντεο... Από 8:55 - 9:25 φαίνονται τα προβλήματα που έχει... Αυτό με τη μπάρα ειδοποιησεων που δεν άνοιγε το συνάντησα κι εγώ σε γνωστό μαγαζί που πήγα! (στο βίντεο κάνει και επανεκκίνηση..) Αν έχει και τετοια, τότε δεν νομίζω να δώσω τόσα λεφτά Τα προβλήματα είναι πριν τις αναβαθμίσεις. Το λέω κα παραπάνω, 3 έχει πάρει σε ένα μήνα. Στα μαγαζιά δεν ασχολούνται να τις περάσουν. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aphonos Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Ένα είναι σίγουρο. Στο θέμα κάμερας κάνεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος. Μιλάμε για την καλύτερη κάμερα αυτή την στιγμή. Μπες και στο σχετικό νήμα να το διαπιστώσεις.....;) Νταξ ρε, αφού το λέει το παλικάρι. Το δούλεψε σε μαγαζί. Είναι γνώστης. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Νταξ ρε, αφού το λέει το παλικάρι. Το δούλεψε σε μαγαζί. Είναι γνώστης. :lol: Οχι ρε φίλε, δεν είπα ότι δεν είναι καλή η καμερα. Εξάλλου όπου έχω δει, είναι εξαιρετική η καμερα. Απλά εχτές δεν ήταν τόσο καλύτερη σε σχέση με τα άλλα που είχα δει. Οπότε τρέχει κανονικά το λογισμικό; Κάτι ψιλοκολληματα/ επανεκκινησεις δεν ισχύουν πλέον; Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aphonos Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Οπότε τρέχει κανονικά το λογισμικό; Κάτι ψιλοκολληματα/ επανεκκινησεις δεν ισχύουν πλέον; Στο 950XL δεν έχω κανένα κόλλημα, όλα πάνε σφαίρα. Φαντάζομαι και στο 950 θα συμβαίνει το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frankie1099 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 To 950 ειναι καλυτερο κι απο το 950XL!!! Το χω δει σε μαγαζι!!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 (edited) Δείτε δείγματα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=241562&page=627 Edited January 22, 2016 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts