Jump to content

Microsoft Lumia 950 XL

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομίζω πως με tap στην οθόνη δεν θα έχετε πρόβλημα στο βίντεο.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Νομίζω πως με tap στην οθόνη δεν θα έχετε πρόβλημα στο βίντεο.

Ναι, αυτό παρατήρησα και σημερα που τράβηξα κανά 2 βιντεάκια. Έκανα tap στην οθόνη και πήγαν όλα καλά. Θα το ελεγξω βέβαια και πιο διεξοδικά στο μέλλον.

Όσο για τον "Κώτσο" που με ρώτησε ο φίλος από ότι θυμάμαι το κινητό ήταν καλά πακεταρισμένο μέσα στο κουτί με τις ζελατίνες. Επειδή είμαι ψίρας με τέτοια θέματα θα το είχα παρατηρήσει αν κάτι ήταν "στραβό".

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Mπορώ κάπου να δω τις αλλαγές που έφερε το χθεσινό update;

http://www.windowscentral.com/windows-10-mobile-build-14393189-rolling-out-non-insiders

Υπάρχουν και αλλαγές που δεν αναφέρουν γιατί προστέθηκαν σε ενδιάμεσες insider builds (14393.105 κτλ).

Ρε παιδια μου έρχεται να το πάω στο service δεν παλευται το πρόβλημα με την οθονη που αργη να ανοίξει είτε σε εισερχόμενη κλίση η πατώντας το πλαϊνό κουμπί το παθαίνει συνήθως μετα από μια μεγάλη τηλεφωνική κλίση.. Σκέφτομαι να γυρίσω στην TH2 να δω εκεί αν το έκανε.. Πριν μπλέξω με Service

Sent from Lumia 950xl and mTalk

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Καλά αυτό είναι πρόβλημα του λογισμικού δεν χρειάζεται service...καποια εφαρμογή το κολλάει...!!!Hard reset και είσαι ετοιμος
KTLK

Καλά αυτό είναι πρόβλημα του λογισμικού δεν χρειάζεται service...καποια εφαρμογή το κολλάει...!!!Hard reset και είσαι ετοιμος

Του εχω κανει άπειρα reset σκέφτομαι μιπως ειναι προβληματικός ο proximity sensor

Κωνσταντινος

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Έκανα επαναφορά τηλεφώνου χθες καθώς με την τελευταία έκδοση υπολειτουργούσαν πολλά πράγματα,πολλές εφαρμογές κρασαραν κλπ.Πλέον η συσκευή πετάει όλα κυλάνε ρολόι,αυτό που δεν επανήλθε είναι η εφαρμογή windows phone για την μεταφορά αρχείων στο pc,πράγμα που αδυνατώ να καταλάβω γιατί σταμάτησε να λειτουργεί ξαφνικά!!Το αμέσως επόμενο τραγικό είναι ότι δεν μου εμφανίζει καμιά φωτογραφία που έχω τραβήξει με το κινητό μετά την επαναφορά έστω και με τον παραδοσιακό τρόπο δηλαδή κατευθείαν ανοίγοντας τον φάκελο camera roll από τον υπολογιστή!!!Κοντεύω να τρελαθώ από τα νεύρα μου παιδιά,λέω να πάω σε κάνα φθηνότερο android,δηλαδή τόσα προβλήματα ακόμα και στα πιο βασικά πράγματα!! Edited by niotheros

Αφαιρέθηκαν εκτός θέματος μηνύματα!

Μείνετε εντός θέματος παρακαλώ! :)

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Υπάρχει εφαρμογή windows phone για υπολογιστη?μηπώς έχεις κλεδωμένη όθονη για αυτο δεν στο εμφανίζει στον υπολογιστη?
KTLK

Πάντως ή τιμή όλο κατηφορίζει κοντεύει να πιάσει τα κινητά μεσαίας κατηγορίας ,ααα ρε το θαψανε το κινητό με τα λογιών λογιών προβλήματα.:O
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Πάντως ή τιμή όλο κατηφορίζει κοντεύει να πιάσει τα κινητά μεσαίας κατηγορίας ,ααα ρε το θαψανε το κινητό με τα λογιών λογιών προβλήματα.:O

Ποια προβλήματα? Αντιμετωπίζεις κάποιο εσύ?

Πάντως έρθω δεν έχω δει προβλήματα, αντιθέτως.... Έχω η σύζυγος που το δίνει,φαγωνόμαστε....:rolleyes:

android or ios or wm......who cares.....???

H αλήθεια είναι πως ήθελα να το πάρω αλλά το πήρε φίλος και ετριζε ρε παιδιά και το πήρε όταν είχε 600 φεύγα ελληνικό,διαβαζω και πολλά εδώ μέσα και αποθαρρυνθηκα είναι ή αλήθεια.

H αλήθεια είναι πως ήθελα να το πάρω αλλά το πήρε φίλος και ετριζε ρε παιδιά και το πήρε όταν είχε 600 φεύγα ελληνικό,διαβαζω και πολλά εδώ μέσα και αποθαρρυνθηκα είναι ή αλήθεια.

Ρώτησε τον φίλο σου αν έχει πρόβλημα και πράξε αναλόγως.....;

αν πέσει και άλλο,όλοι με ένα τέτοιο θα κυκλοφορούμε σε λίγο.:lol:

Ακριβώς αυτό και μάλιστα στα σοβαρά. Το απλό 950 πλησιάζει τα 200€. Γιατί να πάρεις και άλλο...????

Το xl είναι στα 350 και τα 300 είναι κοντά πλέον.

Ακριβώς αυτό και μάλιστα στα σοβαρά. Το απλό 950 πλησιάζει τα 200€. Γιατί να πάρεις και άλλο...????

Το xl είναι στα 350 και τα 300 είναι κοντά πλέον.

για μεταχειρισμένα λες;

γιατί καινούρια είναι σχεδόν μια 100άρα πάνω.

Xiaomi 12 Pro

για μεταχειρισμένα λες;

γιατί καινούρια είναι σχεδόν μια 100άρα πάνω.

Μονοκαρτο

http://www.bestprice.gr/item/2154731106/microsoft-lumia-950-xl.html

Και 1€ πάνω το δικαρτο....

http://www.bestprice.gr/item/2154730224/microsoft-lumia-950-xl-dual.html

ότι να ναι κατάλαβα.:p

Πρέπει να πάω για ύπνο.:cry:

Ναι καλή τιμή δεν λέω.Πολύ καλή.

Xiaomi 12 Pro

Ρώτησε τον φίλο σου αν έχει πρόβλημα και πράξε αναλόγως.....;

A το έδωσε γιατί μετά την αναβάθμιση του έβγαλε κάτι με το μπλε δόντι και τις φωτογραφίες και στραβωσε.Τεσπα αν πέσει και άλλο το σκέφτομαι.

A το έδωσε γιατί μετά την αναβάθμιση του έβγαλε κάτι με το μπλε δόντι και τις φωτογραφίες και στραβωσε.Τεσπα αν πέσει και άλλο το σκέφτομαι.

Χάχα μέχρι τον Δεκέμβριο που θα αποσυρθούν τα Lumia μπορεί να πάει και στα... 150€!!!! :lol:

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Χάχα μέχρι τον Δεκέμβριο που θα αποσυρθούν τα Lumia μπορεί να πάει και στα... 150€!!!! :lol:

Νομίζω στα store της Microsoft δεν υπάρχει πια οποτε αν δεν το πάρεις τωρα μετα μπορεί να μην υπάρχει

Κωνσταντινος

Τις τελευταίες μέρες έχω το εξής ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα γιατί μιλάμε για τηλέφωνο πέρα από άλλα τα άλλα,στα ξαφνικά εξαφανίζεται το σήμα και δεν μπορώ να πάρω ούτε να με πάρουν,επανέρχεται μόνο με επανεκκίνηση,το θέμα είναι ότι μέχρι να το πάρω χαμπάρι δεν έχω τηλέφωνο :worry: Μην μου πει κάποιος να κάνω επαναφορά πάλι γιατί ένα μήνα που το έχω κάνει παίζει να έχω κάνει 44 επαναφορές!!Απλά το αναφέρω μήπως το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος!!Εννοείται κλαίω τα λεφτά μου,το 640XL πολύ καλύτερη εμπειρία χρήσης είχε με λιγότερα προβλήματα,θα τρελαθώ!! Edited by Giwrgos_Gk

Τις τελευταίες μέρες έχω το εξής ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα γιατί μιλάμε για τηλέφωνο πέρα από άλλα τα άλλα,στα ξαφνικά εξαφανίζεται το σήμα και δεν μπορώ να πάρω ούτε να με πάρουν,επανέρχεται μόνο με επανεκκίνηση,το θέμα είναι ότι μέχρι να το πάρω χαμπάρι δεν έχω τηλέφωνο :worry: Μην μου πει κάποιος να κάνω επαναφορά πάλι γιατί ένα μήνα που το έχω κάνει παίζει να έχω κάνει 44 επαναφορές!!Απλά το αναφέρω μήπως το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος!!Εννοείται κλαίω τα λεφτά μου,το 640XL πολύ καλύτερη εμπειρία χρήσης είχε με λιγότερα προβλήματα,θα τρελαθώ!!

Βγάλε τη SIM και βάλε την πάλι. Το N8 που είχα μου το έκανε μια φορά και έτσι έστρωσε! Το δοκίμασες;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

• The title was changed to Microsoft Lumia 950 XL