cameranek Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Συγνώμη για την παρέμβαση... https://www.digitallife.gr/i-hp-ta-vazei-me-ti-microsoft-gia-to-thanato-ton-windows-phone-20934 Στο τέλος του άρθρου λέει... το HP Elite X3 θα είναι διαθέσιμο μέχρι το 2019 χωρίς όμως να γνωρίζουμε την δεδομένη στιγμή αν θα προσφερθούν περισσότερες μονάδες πέρα του περιορισμένου αποθέματος που υπάρχει σήμερα στα καταστήματα. Άρα υποστήριξη θα έχει μέχρι το 2019 , δηλαδή ακόμη δυο χρόνια. Οπότε μια χαρά τα λέει ο ΑΜΕΑ τις ΗΡ. Το ότι κάποια άτομα δεν θέλουν να υπάρχει Windows Phone και χαίρονται για την καταστροφή τους, το ξέρουμε. Ο νουτέλας πχ. Πάντως το αποτέλεσμα δείχνει ότι είναι πολύ σκληρά για να πεθάνουν. Και όπως λέω και εγώ... Μηδένα προ του τέλους κακάριζε. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 (edited) Το ότι κάποια άτομα δεν θέλουν να υπάρχει Windows Phone και χαίρονται για την καταστροφή τους, το ξέρουμε. Ο νουτέλας πχ. Πάντως το αποτέλεσμα δείχνει ότι είναι πολύ σκληρά για να πεθάνουν. Και όπως λέω και εγώ... Μηδένα προ του τέλους κακάριζε. :D Προσωπικά είμαι αντίθετος στην συνεχή πολεμική ορισμένων εδώ μέσα. Είμαι της άποψης, πως αν κάποιος βολεύεται με ένα n8, ή με ένα 950 δεν υπάρχει λόγος να του τα πρήζει κανείς. Επίσης έχουν καλό vfm, αν κάποιος ενδιαφέρεται για φωτογραφίες. Καταλαβαίνω πως μπορεί κάποιοι να έχουν κουράσει, κυρίως γιατί λένε τα ίδια και τα ίδια. Υπάρχει όμως και ένα "αλλά" σε όλο αυτό. Βλέπω πως οι πολλές αψιμαχίες ανάβουν όταν μπει κάποιος και ρωτήσει για αγορά του 950 κλπ κλπ... Βλέπουμε δύο εκδοχές: οι μεν να λένε "πάρτο άφοβα" και κάποιοι άλλοι "μακρυά από το πεθαμένο λειτουργικό". Έτσι απόψεις σαν και τη δική σου είναι μονόπλευρες και αρνούνται να δουν την πραγματικότητα και την αληθινή κατάσταση των WM, περιμένοντας παράλληλα πως κάποια στιγμή "θα πάρουμε την Πόλη". Προσωπικά βρίσκω και τις δύο πλευρές λανθασμένες. Θεωρώ πως η αλήθεια βρίσκεται στην ανάλυση των προβλημάτων και στην εστίαση των θετικών στοιχείων. Να βγουν κάποιοι και να πουν "έχω αντιμετωπίσει αυτό, αυτό και αυτό κλπ". Επίσης θεωρώ ότι περισσότερο βάρος πρέπει να δίνεται σε αυτό, γιατί έχουν περισσότερη σημασία τα προβλήματα στην εμπειρία χρήσης, παρά κάποια θετικά που θα υπάρχουν. Και αυτό πρέπει να γίνεται με ειλικρίνεια. Εκτός κι αν κάποιος έχει αγοράσει μετοχές στην MS, ή την Google, ή την apple και είναι εμμονικος. Τέλος, όσον αφορά την αγορά του Hp Elite x3 από το μέλος εδώ, έχω να πω πως αν και οικονομετεχνικα πρόκειται για κακή επιλογή, μιας και το hardware που παίρνεις είναι παρωχημένο για τα 600€ που δίνεις (θα μου άρεσε μια τιμή γύρω στα 350€), ωστόσο είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς χειρίζονται τα wm οι άλλες συσκευές, αν υπάρχουν κι εκεί τα ίδια προβλήματα και αν τελικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό ΑΞΊΖΕΙ. Γιατί τελικά μπορεί να καταλήξουμε πως αξίζει τα 600€ για αυτό και αυτό τον λόγο. Θεωρώ λοιπόν πως θα ήταν πολύ προσοδοφόρα μια σύγκριση με το 950 σε όλους τους τομείς. Όπως και να χει λοιπόν, από μένα καλορίζικο και να το χαρεί, ενώ μπορώ να πω ότι αναμένω ένα μίνι review ! Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 6, 2017 by Dihnekis300 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Εσύ τώρα μιλάς σωστά, άσχετα αν συμφωνώ ή όχι. Ο καθένας έχει τις δικές του ανάγκες και αν δεν βολεύει κάτι πάει αλλού. Εγώ πχ πήρα και ένα android για να έχω την βιντεοκλήση στο μεσετζερ όταν πήγα διακοπές πατάγια. Δεν βολευόμουν όμως. Δουλεύω το LINE που στα Windows Phone είναι κορυφή για μένα στην βιντεοκλήση, και το δουλεύουν οι κοπέλες στην ταϊλανδη. Εσύ βλέπω έχεις σαμσουνκ, καλά κάνεις αν αυτό σε βολεύει. Δεν κάθομαι όμως να κράζω γιατί έτσι και αλλιώς. Αυτά :D Και έχω και πολλλλλά κινητά wp ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Προσωπικά είμαι αντίθετος στην συνεχή πολεμική ορισμένων εδώ μέσα. Είμαι της άποψης, πως αν κάποιος βολεύεται με ένα n8, ή με ένα 950 δεν υπάρχει λόγος να του τα πρήζει κανείς. Επίσης έχουν καλό vfm, αν κάποιος ενδιαφέρεται για φωτογραφίες. Καταλαβαίνω πως μπορεί κάποιοι να έχουν κουράσει, κυρίως γιατί λένε τα ίδια και τα ίδια. Υπάρχει όμως και ένα "αλλά" σε όλο αυτό. Βλέπω πως οι πολλές αψιμαχίες ανάβουν όταν μπει κάποιος και ρωτήσει για αγορά του 950 κλπ κλπ... Βλέπουμε δύο εκδοχές: οι μεν να λένε "πάρτο άφοβα" και κάποιοι άλλοι "μακρυά από το πεθαμένο λειτουργικό". Έτσι απόψεις σαν και τη δική σου είναι μονόπλευρες και αρνούνται να δουν την πραγματικότητα και την αληθινή κατάσταση των WM, περιμένοντας παράλληλα πως κάποια στιγμή "θα πάρουμε την Πόλη". Προσωπικά βρίσκω και τις δύο πλευρές λανθασμένες. Θεωρώ πως η αλήθεια βρίσκεται στην ανάλυση των προβλημάτων και στην εστίαση των θετικών στοιχείων. Να βγουν κάποιοι και να πουν "έχω αντιμετωπίσει αυτό, αυτό και αυτό κλπ". Επίσης θεωρώ ότι περισσότερο βάρος πρέπει να δίνεται σε αυτό, γιατί έχουν περισσότερη σημασία τα προβλήματα στην εμπειρία χρήσης, παρά κάποια θετικά που θα υπάρχουν. Και αυτό πρέπει να γίνεται με ειλικρίνεια. Εκτός κι αν κάποιος έχει αγοράσει μετοχές στην MS, ή την Google, ή την apple και είναι εμμονικος. Τέλος, όσον αφορά την αγορά του Hp Elite x3 από το μέλος εδώ, έχω να πω πως αν και οικονομετεχνικα πρόκειται για κακή επιλογή, μιας και το hardware που παίρνεις είναι παρωχημένο για τα 600€ που δίνεις (θα μου άρεσε μια τιμή γύρω στα 350€), ωστόσο είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς χειρίζονται τα wm οι άλλες συσκευές, αν υπάρχουν κι εκεί τα ίδια προβλήματα και αν τελικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό ΑΞΊΖΕΙ. Γιατί τελικά μπορεί να καταλήξουμε πως αξίζει τα 600€ για αυτό και αυτό τον λόγο. Θεωρώ λοιπόν πως θα ήταν πολύ προσοδοφόρα μια σύγκριση με το 950 σε όλους τους τομείς. Όπως και να χει λοιπόν, από μένα καλορίζικο και να το χαρεί, ενώ μπορώ να πω ότι αναμένω ένα μίνι review ! Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συμφωνώ και διαφωνώ....... Οι αψιμαχίες δεν υπάρχουν μόνο όταν κάποιος ενδιαφέρεται για αγορά. Το ανελέητο πρήξιμο δεν σταματάει ποτέ. Και μάλιστα χωρίς κάτι καινούριο αλλά τα γνωστά ίδια και ίδια. Όσον αφορά τους υποψήφιους αγοραστές. Όλοι, ακόμη και όσοι τα γουστάρουμε πρώτα αναφέρουμε τα προβλήματα και το μέλλον με ημερομηνία λήξης. Όταν ο υποψήφιος αγοραστής πει ότι τα ξέρω (σε τεχνολογικό φόρουμ είμαστε άλλωστε, όλοι γνωρίζουν) αλλά ενδιαφέρομαι πχ για την κάμερα τότε θα του πεις προχώρα..... Και το κυριότερο το οποίο τονίζω πάντα. Υπάρχουν κάποιοι εδώ που έχουν ακόμη BB ή Symbian. Είδες κανένα κράξιμο σε αυτούς? Με άλλα λόγια. Γουστάρεις το Χ λειτουργικό? Κάτσε και ξεζουμισε το νήμα. Ρώτα, πες τι γουστάρεις, ποια προβλήματα έχεις κλπ. Δεν το γουστάρεις ή δεν σε βολεύει? Άσε αυτούς που την βρίσκουν να πουν τα δικά τους και πήγαινε κάπου να μη παιδεύεσαι. Τόσο απλά. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Έτσι είναι. Αλλά όταν περνάει το τρόλεϊ.... Και στο διπλανό φόρουμ τα ίδια και χειρότερα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Airness6 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Τέλος, όσον αφορά την αγορά του Hp Elite x3 από το μέλος εδώ, έχω να πω πως αν και οικονομετεχνικα πρόκειται για κακή επιλογή, μιας και το hardware που παίρνεις είναι παρωχημένο για τα 600€ που δίνεις (θα μου άρεσε μια τιμή γύρω στα 350€), ωστόσο είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς χειρίζονται τα wm οι άλλες συσκευές, αν υπάρχουν κι εκεί τα ίδια προβλήματα και αν τελικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό ΑΞΊΖΕΙ. Γιατί τελικά μπορεί να καταλήξουμε πως αξίζει τα 600€ για αυτό και αυτό τον λόγο. Θεωρώ λοιπόν πως θα ήταν πολύ προσοδοφόρα μια σύγκριση με το 950 σε όλους τους τομείς. Όπως και να χει λοιπόν, από μένα καλορίζικο και να το χαρεί, ενώ μπορώ να πω ότι αναμένω ένα μίνι review ! Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ και εσένα φίλε μου όπως και τα άλλα παιδιά! Οσον αφορά την τιμή, στην ουσία κάπου στα 300 μπορώ να πώ ότι το πήρα γιατί μαζί πήρα και το Lapdock που μόνο του κοστίζει στα 700 ευρώ! Όπως και να έχει απο εβδομάδα που θα το έχω στα χέρια μου θα γράψω για τις πρώτες μου εντυπώσεις και ίσως ένα review όπως λες και εσύ αργότερα αν και δεν θεωρώ τον εαυτό μου ειδήμων του θεματος. Πάντως απο οτι διαβάζω παντού το 950 έχει καλύτερη κάμερα. Απο το 650 που έχω τώρα σίγουρα θα είναί καλύτερη του HP καθώς το 650 έχει ένα θέμα με τις νυχτερινές φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Σε ευχαριστώ και εσένα φίλε μου όπως και τα άλλα παιδιά! Οσον αφορά την τιμή, στην ουσία κάπου στα 300 μπορώ να πώ ότι το πήρα γιατί μαζί πήρα και το Lapdock που μόνο του κοστίζει στα 700 ευρώ! Όπως και να έχει απο εβδομάδα που θα το έχω στα χέρια μου θα γράψω για τις πρώτες μου εντυπώσεις και ίσως ένα review όπως λες και εσύ αργότερα αν και δεν θεωρώ τον εαυτό μου ειδήμων του θεματος. Πάντως απο οτι διαβάζω παντού το 950 έχει καλύτερη κάμερα. Απο το 650 που έχω τώρα σίγουρα θα είναί καλύτερη του HP καθώς το 650 έχει ένα θέμα με τις νυχτερινές φωτογραφίες. Νομίζω πως έχω μεγαλύτερη αγωνία για την παραλαβή από σε φίλε.... :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλορίζικο και από εμένα. Κατανοώ απόλυτα την «τρελή» αγορά σου. Αν για τον οποιοδήποτε λόγο ξέμενα από το 950, πάλι για 950 θα κοίταζα μεταχειρισμένο (αφού δεν υπάρχει καινούριο) ή για το hp (πού και πού ρίχνω κλεφτές ματιές). Αναμένω τις εντυπώσεις σου. Εσυ να πάρεις samsung s7 edge. Αφού το πήρε και ο Μπιλαρας...... :lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Airness6 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Νομίζω πως έχω μεγαλύτερη αγωνία για την παραλαβή από σε φίλε.... :lol: Εσένα θα σου στείλω πρώτο φωτογραφίες με το unboxing σε πμ επειδή μου είχες πεί να μην το πάρω! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Εσυ να πάρεις samsung s7 edge. Αφού το πήρε και ο Μπιλαρας...... :lol: Καλό:) Εσένα θα σου στείλω πρώτο φωτογραφίες με το unboxing σε πμ επειδή μου είχες πεί να μην το πάρω! :lol: Εδώ που τα λέμε καλώς σε συμβούλεψε. Όπως σου έγραψα, ούτε εγώ θα τον άκουγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Airness6 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Εδώ που τα λέμε καλώς σε συμβούλεψε. Όπως σου έγραψα, ούτε εγώ θα τον άκουγα. Με βάση την κοινή λογική, εννοείται. Χίλια δίκια είχε. Ελά μου όμως που εμείς που συνεχίζουμε να προτιμούμε τα WP δεν έχουμε καμία σχέση με την κοινή λογική! :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Κι εγώ μόλις προχθές έχασα το xl dual sim και πήρα μόλις χθες μεταχειρισμένο 950xl μονόκαρτο με δερμάτινη θήκη και το dock στα 220€!!! Πρέπει να είμαι τρελός για δέσιμο!!!! :lol: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Κι εγώ μόλις προχθές έχασα το xl dual sim και πήρα μόλις χθες μεταχειρισμένο 950xl μονόκαρτο με δερμάτινη θήκη και το dock στα 220€!!! Πρέπει να είμαι τρελός για δέσιμο!!!! :lol: Μόνο εσύ είσαι τρελός νομίζεις;; Πήρα κι εγώ το dock πριν κάτι μέρες στα 40€ σφραγισμένο κιόλας, και μ' έχει βολέψει απίστευτα, γιατί δεν χρειάζεται να κουβαλάω το laptop συνέχεια για απλά και καθημερινά πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Γαλάτες...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Γαλάτες...... Μιλάει ο Δρυΐδης... :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Εφιάλτης........ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Αυτά τα windows βρε παιδια σαν να σου μιλανε είναι. Κανω την συγκριση με android και δεν μπορω να τα αποχωριστω. Βγαλε καμια συσκευή ρε Microsoft ετσι να χουμε να γουστάρουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 (edited) Κι εγώ μόλις προχθές έχασα το xl dual sim και πήρα μόλις χθες μεταχειρισμένο 950xl μονόκαρτο με δερμάτινη θήκη και το dock στα 220€!!! Πρέπει να είμαι τρελός για δέσιμο!!!! :lol: Λυπάμαι πάρα πολύ που έχασες την συσκευή σου :( Ελπίζω να ακολούθησες την διαδικασία που περιγράφεται στα παρακάτω λινκ: Εύρεση χαμένου τηλεφώνου - Microsoft Support https://support.microsoft.com/el-gr/help/11585/windows-phone-find-a-lost-phone Οδηγίες της ΕΕΤΤ για αχρήστευση χαμένου/κλεμμένου κινητού μέσω IMEI: http://www.protothema.gr/technology/article/419157/ahrista-pleon-ola-ta-klemmena-kinita-tilefona/ http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Instructions/IMEI.html Χαίρομαι πάρα πολύ όμως που είσαι "τρελός" με την συγκεκριμένη συσκευή όπως εγώ και πάρα πολλοί άλλοι και που την αντικατέστησες άμεσα με την ίδια + που θα απολαύσεις τώρα και την εμπειρία χρήσης με το dock. :D Με γεια σου, καλορίζικη και καλομίλητη evris. :mobile: Edited October 7, 2017 by Katsaras_John Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Λυπάμαι πάρα πολύ που έχασες την συσκευή σου :( Ελπίζω να ακολούθησες την διαδικασία που περιγράφεται στα παρακάτω λινκ: Εύρεση χαμένου τηλεφώνου - Microsoft Support https://support.microsoft.com/el-gr/help/11585/windows-phone-find-a-lost-phone Οδηγίες της ΕΕΤΤ για αχρήστευση χαμένου/κλεμμένου κινητού μέσω IMEI: http://www.protothema.gr/technology/article/419157/ahrista-pleon-ola-ta-klemmena-kinita-tilefona/ http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Instructions/IMEI.html Χαίρομαι πάρα πολύ όμως που είσαι "τρελός" με την συγκεκριμένη συσκευή όπως εγώ και πάρα πολλοί άλλοι και που την αντικατέστησες άμεσα με την ίδια + που θα απολαύσεις τώρα και την εμπειρία χρήσης με το dock. :D Με γεια σου, καλορίζικη και καλομίλητη evris. :mobile: Το δοκίμασα 2 φορές και δεν μπορεί να κάνει εντοπισμό! Μήπως φταίει που δεν κατέβασα ακόμα τους χάρτες; Πάντως με βρίσκει που είμαι. Επίσης το dock ούτε ξέρω πως λειτουργεί. Υπολογιστή δεν έχω σπίτι. Μπορώ και με τη τηλεόραση να το συνδέσω; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvargiam Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Κι εγώ θα ήθελα το dock. Αν έχει κανείς κάποιο link θα του ήμουν υπόχρεος. ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κι εγώ μόλις προχθές έχασα το xl dual sim και πήρα μόλις χθες μεταχειρισμένο 950xl μονόκαρτο με δερμάτινη θήκη και το dock στα 220€!!! Πρέπει να είμαι τρελός για δέσιμο!!!! :lol: Πίστεψέ με, δεν είσαι ο μόνος. Η ίδια ακριβώς περίπτωση συνέβη σε συνάδελφό μου. Δίκαρτο, σαν το δικό σου. Μου έλεγε "ή το ίδιο ή δεν ξαναπιάνω κινητό στα χέρια μου". Βρήκε ένα δίκαρτο και ηρέμησε.:lol: Αλλά κι εγώ αν ποτέ το έχανα πάλι φουντούνια.... Εεε, 950XL θα έπαιρνα να 'ούμε.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Το δοκίμασα 2 φορές και δεν μπορεί να κάνει εντοπισμό! Μήπως φταίει που δεν κατέβασα ακόμα τους χάρτες; Πάντως με βρίσκει που είμαι. Επίσης το dock ούτε ξέρω πως λειτουργεί. Υπολογιστή δεν έχω σπίτι. Μπορώ και με τη τηλεόραση να το συνδέσω; Ναι, μπορείς και στην τηλεόραση. Το κινητό θα το εντοπίσεις αν μπεις στην αντίστοιχη ενότητα της Microsoft. Δεν χρειάζεται να ειχες/έχεις κατεβάσει χάρτες Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Επίσης το dock ούτε ξέρω πως λειτουργεί. Υπολογιστή δεν έχω σπίτι. Μπορώ και με τη τηλεόραση να το συνδέσω; Και για την τηλεόραση είναι. Οι συνδέσεις ως εξής: Συνδέεις το καλώδιο του φορτιστή στην υποδοχή usb type-c που υπάρχει από τη μία πλευρά του dock που έχει και άλλες υποδοχές (usb και hdmi). Στην άλλη πλευρά του φορτιστή υπάρχει άλλη μία υποδοχή (η μόνη υποδοχή) usb type-c. Σε αυτήν συνδέεις τη μια άκρη του καλωδίου (usb type-c 2 usb type-c) που έχει έρθει με το dock και στην άλλη άκρη το 950. Τέλος συνδέεις ένα καλώδιο hdmi την τηλεόραση με την αντίστοιχη υποδοχή στο dock και είσαι έτοιμος. Μη ξεχάσεις να αλλάξεις την πηγή του βίντεο με το τηλεκοντρόλ. Θα μεταφερθεί η εικόνα του τηλεφώνου στην τηλεόραση. Καλό είναι να κοτσάρεις ποντίκι, πληκτρολόγιο στις αντίστοιχες usb υποδοχές έτσι ώστε να είσαι άνετος. Ελπίζω να τα καταλάβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 (edited) Παιδιά με μια συνδεση miracast λειτουργεί το continioum. Δοκιμασμένο. Επίσης να πω οτι δεν την παλεύω για πολύ ακόμα με τα κολλήματα που παθαίνει. Με το που αρχίζει να ψήνει αυγά και να καίγεται το χέρι "παγώνει" για δυο λεπτά και μετά κάνει λαγκαρίσματα αν δεν το κάνω ριστάρτ. Αφήστε και το άλλο, battery drain που δεν υπάρχει οταν ψήνεται! Κρίμα γιατί το λειτουργικό είναινπολύ γαμάτο. Edited October 8, 2017 by focusinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Παιδιά με μια συνδεση miracast λειτουργεί το continioum. Δοκιμασμένο. Επίσης να πω οτι δεν την παλεύω για πολύ ακόμα με τα κολλήματα που παθαίνει. Με το που αρχίζει να ψήνει αυγά και να καίγεται το χέρι "παγώνει" για δυο λεπτά και μετά κάνει λαγκαρίσματα αν δεν το κάνω ριστάρτ. Αφήστε και το άλλο, battery drain που δεν υπάρχει οταν ψήνεται! Κρίμα γιατί το λειτουργικό είναινπολύ γαμάτο. Αν έχεις λίγο χρόνο (και όρεξη), του κάνεις ένα Hard reset και θα στρώσει. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Αν έχεις λίγο χρόνο (και όρεξη), του κάνεις ένα Hard reset και θα στρώσει. μοντογια...μ'αρεσει που αγορασες galaxy S8 και εισαι ολη τη μερα στο thread του Lumia :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 μοντογια...μ'αρεσει που αγορασες galaxy S8 και εισαι ολη τη μερα στο thread του Lumia :p Αναγκαίο κακό ρε Κώστα....... :lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts