Jump to content

Microsoft Lumia 950 XL

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL

iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4

αυτο ακριβως εχω κ εγω.

"εκατσε" τελεια (νομιζω και θεμα τυχης να μην παρει χνουδακι απο κατω) οταν αφαιρεσα το παλιο (μαρκα μ εκαψες) το οποιο ραγισε μετα από πτωση με την οθονη προς τα κατΩ).

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Παιδιά να βάλω tempered glass στην συσκευή κάθεται καλά; Έχω αλλάξει τόσες συσκευές τον τελευταίο καιρό που ούτε θυμάμαι όταν την είχα ξανά αν εφάρμοζε καλά.

Στάλθηκε από το Le X829 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλά κάθετε σχετικά. Να προσέχεις να μην καλύπτει τους αισθητήρες και την κάμερα. Γιατί υπάρχουν και τζάμια για τη συσκευή που τα καλύπτει αυτά.

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Καλά κάθετε σχετικά. Να προσέχεις να μην καλύπτει τους αισθητήρες και την κάμερα. Γιατί υπάρχουν και τζάμια για τη συσκευή που τα καλύπτει αυτά.

Πήρα ένα φθηνό από το eshop κομπλέ είναι

Πήρα ένα φθηνό από το eshop κομπλέ είναι

Δεν έχει σημασία ακριβό ή φθηνό. Τη δουλειά του να κάνει και να μην έχεις πρόβλημα με την αφή και τους αισθητήρες! Είσαι κομπλέ τότε!

Α ναι σε ρωτήσω. Κάνει ευκολα δαχτυλιες; Μπορεί να πάρω κι εγώ από κει μια.

Edited by evris2013

Δεν έχει σημασία ακριβό ή φθηνό. Τη δουλειά του να κάνει και να μην έχεις πρόβλημα με την αφή και τους αισθητήρες! Είσαι κομπλέ τότε!

Α ναι σε ρωτήσω. Κάνει ευκολα δαχτυλιες; Μπορεί να πάρω κι εγώ από κει μια.

Όχι καλό είναι.

Καλησπέρα παιδιά!ξαφνικά το κινητό σταμάτησε να δουλέυει 4G όταν το βάζω μου απενεργοποιεί τη κάρτα ή την 1 (whats up) ή τη 2 (F2G) και δουλέυει κανονικά 'όταν το βάζω μόνο στο 2G...έχει συμβεί σε κάποιον άλλον αυτό?

Αυτοι στην microsoft θα μας τρελανουν καθε φορα που κανουν αναβαθμιση κατι χαλανε,τι θα γινει θα κανουν καποια διοτθωτικη για μα φτιαξουν το ρολοΪ στην οθονη γρηγορης επισκοπησης. Κολλαει πολλες φορες στην ωρα που κλειδωνει η οθονη.

Αυτοι στην microsoft θα μας τρελανουν καθε φορα που κανουν αναβαθμιση κατι χαλανε,τι θα γινει θα κανουν καποια διοτθωτικη για μα φτιαξουν το ρολοΪ στην οθονη γρηγορης επισκοπησης. Κολλαει πολλες φορες στην ωρα που κλειδωνει η οθονη.

Εμένα μια φορά μου το έκανε μόνο. Μετά ξεκόλλησε!

Με τις επαφές έχω θέμα ακόμα!

Επιβεβαιώνω και εγώ το (συχνό) κόλλημα της ώρας στην glance screen :-(

iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL

iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4

Με τις επαφές έχω θέμα ακόμα!

Με hard reset στο 950xl φίλου μου, έστρωσε η εφαρμογή επαφές. Διορθώθηκαν όλα τα άλλα προβλήματα (κολλήματα κ.τ.λ.) που παρουσίαζε η συσκευή του.

Με hard reset στο 950xl φίλου μου, έστρωσε η εφαρμογή επαφές. Διορθώθηκαν όλα τα άλλα προβλήματα (κολλήματα κ.τ.λ.) που παρουσίαζε η συσκευή του.

Προτιμώ να περιμένω την επόμενη αναβάθμιση, που λογικά θα γίνει μέσα Ιουνίου, παρά hard reset.

Προτιμώ να περιμένω την επόμενη αναβάθμιση, που λογικά θα γίνει μέσα Ιουνίου, παρά hard reset.

Πολύ καλά κάνεις. Και 'γω στη θέση σου αυτό θα 'κανα.

Παντως το hardreset δεν θελει πολύ χρονο και διορθωνει πολλα προβλήματα.

Στην ουσια μενεις χωρις τηλεφωνο κανενα τεταρτο περιπου.

Έκανα και εγώ στο δικό μου 950XL hard reset μερικές ημέρες μετά την τελευταία αναβάθμιση (creator update), επειδή είχα αρκετά θέματα και δεν υποφέρονταν, αλλά δεν μπορώ να πω πως βελτιώθηκε η κατάσταση όσο θα ήθελα. Το ρολόι στην glance screen μου κόλλησε για πρώτη φορά την επόμενη μέρα μετά την αναβάθμιση και πάλι σήμερα το πρωί. Πήγα να δω την ώρα και ήταν είκοσι λεπτά πιο πίσω από του ρολογιού μου. Μάλιστα στην αρχή νόμισα πως έφταιγε το ρολόι μου, αλλά αμέσως μετά κατάλαβα ότι είχε κολλήσει η glance screen! Δεν σκέφτομαι για hard reset πάλι, αλλά θα περιμένω και εγώ την επόμενη αναβάθμιση. Με τις επαφές δεν έχω κάποιο πρόβλημα (ακόμη).

Την εφαρμογή οθονη γρηγορης ματιας την εχω απεγκαταστησει.

Ομως εχω κανονικα την λειτουργια .

Οι ρυθμισεις γινονται μεσα από το μενου Εξατομικευση-οθονη γρηγορης επισκόπησης.

Εγώ με το ρολόι της glance μια φορά κόλλησε μόνο. Οι επαφές συνεχίζουν να έχουν πρόβλημα! :(

Σε παιχνίδια εννοείς; Ή γενικά;

Sent from my Lumia 950XL through mTalk

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Προχτές έκανα ένα reset, χωρίς επαναφορά από backup. Θεωρούσα ότι ψιλοκολλουσε το κινητό, χωρίς να έχω εμφανές θέμα με κάποια εφαρμογή. Πλέον πάει άψογα σε όλα, χωρίς κάποιο κόλλημα και κρέμασμα. Το καλό της όλης υπόθεσης είναι ότι όταν εγκαθιστάς εφαρμογή που είχες και πριν κάνει restore data και ξεμπερδεύεις με το να περνάς λογαριασμούς χρήστη κλπ.

Sent from my Lumia 950XL through mTalk

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Σε απλή χρήση γίνεται τοστιέρα

Hard reset έκανες;; Ποια έκδοση έχεις; Σε μένα πάντως δεν έχει θέμα, ζεσταίνεται μόνο όταν το έχω στην φόρτιση και το δουλεύω.

Hard reset έκανες;; Ποια έκδοση έχεις; Σε μένα πάντως δεν έχει θέμα, ζεσταίνεται μόνο όταν το έχω στην φόρτιση και το δουλεύω.

Το ίδιο και σε μένα! Δηλαδή όταν το φορτίζω και το δουλεύω, τότε ζεσταίνετε!

Πλέον δεν λειτουργεί η γρήγορη φόρτιση ότι και αν έχω κάνει,η συσκευή ψήνεται και θέλει κάνα τρίωρο να φορτίσει.

Τρίωρο από 5% ή πιο πάνω;

• The title was changed to Microsoft Lumia 950 XL