montoya_42 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Νομίζω πως με tap στην οθόνη δεν θα έχετε πρόβλημα στο βίντεο. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristou Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Νομίζω πως με tap στην οθόνη δεν θα έχετε πρόβλημα στο βίντεο. Ναι, αυτό παρατήρησα και σημερα που τράβηξα κανά 2 βιντεάκια. Έκανα tap στην οθόνη και πήγαν όλα καλά. Θα το ελεγξω βέβαια και πιο διεξοδικά στο μέλλον. Όσο για τον "Κώτσο" που με ρώτησε ο φίλος από ότι θυμάμαι το κινητό ήταν καλά πακεταρισμένο μέσα στο κουτί με τις ζελατίνες. Επειδή είμαι ψίρας με τέτοια θέματα θα το είχα παρατηρήσει αν κάτι ήταν "στραβό". Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Mπορώ κάπου να δω τις αλλαγές που έφερε το χθεσινό update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Mπορώ κάπου να δω τις αλλαγές που έφερε το χθεσινό update; http://www.windowscentral.com/windows-10-mobile-build-14393189-rolling-out-non-insiders Υπάρχουν και αλλαγές που δεν αναφέρουν γιατί προστέθηκαν σε ενδιάμεσες insider builds (14393.105 κτλ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Ρε παιδια μου έρχεται να το πάω στο service δεν παλευται το πρόβλημα με την οθονη που αργη να ανοίξει είτε σε εισερχόμενη κλίση η πατώντας το πλαϊνό κουμπί το παθαίνει συνήθως μετα από μια μεγάλη τηλεφωνική κλίση.. Σκέφτομαι να γυρίσω στην TH2 να δω εκεί αν το έκανε.. Πριν μπλέξω με Service Sent from Lumia 950xl and mTalk Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Καλά αυτό είναι πρόβλημα του λογισμικού δεν χρειάζεται service...καποια εφαρμογή το κολλάει...!!!Hard reset και είσαι ετοιμος Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Καλά αυτό είναι πρόβλημα του λογισμικού δεν χρειάζεται service...καποια εφαρμογή το κολλάει...!!!Hard reset και είσαι ετοιμος Του εχω κανει άπειρα reset σκέφτομαι μιπως ειναι προβληματικός ο proximity sensor Sent from Lumia 950xl and mTalk Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 (edited) Έκανα επαναφορά τηλεφώνου χθες καθώς με την τελευταία έκδοση υπολειτουργούσαν πολλά πράγματα,πολλές εφαρμογές κρασαραν κλπ.Πλέον η συσκευή πετάει όλα κυλάνε ρολόι,αυτό που δεν επανήλθε είναι η εφαρμογή windows phone για την μεταφορά αρχείων στο pc,πράγμα που αδυνατώ να καταλάβω γιατί σταμάτησε να λειτουργεί ξαφνικά!!Το αμέσως επόμενο τραγικό είναι ότι δεν μου εμφανίζει καμιά φωτογραφία που έχω τραβήξει με το κινητό μετά την επαναφορά έστω και με τον παραδοσιακό τρόπο δηλαδή κατευθείαν ανοίγοντας τον φάκελο camera roll από τον υπολογιστή!!!Κοντεύω να τρελαθώ από τα νεύρα μου παιδιά,λέω να πάω σε κάνα φθηνότερο android,δηλαδή τόσα προβλήματα ακόμα και στα πιο βασικά πράγματα!! Edited September 18, 2016 by niotheros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 18, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Αφαιρέθηκαν εκτός θέματος μηνύματα! Μείνετε εντός θέματος παρακαλώ! :) Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Υπάρχει εφαρμογή windows phone για υπολογιστη?μηπώς έχεις κλεδωμένη όθονη για αυτο δεν στο εμφανίζει στον υπολογιστη? Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Πάντως ή τιμή όλο κατηφορίζει κοντεύει να πιάσει τα κινητά μεσαίας κατηγορίας ,ααα ρε το θαψανε το κινητό με τα λογιών λογιών προβλήματα.:O Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Πάντως ή τιμή όλο κατηφορίζει κοντεύει να πιάσει τα κινητά μεσαίας κατηγορίας ,ααα ρε το θαψανε το κινητό με τα λογιών λογιών προβλήματα.:O Ποια προβλήματα? Αντιμετωπίζεις κάποιο εσύ? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Ποια προβλήματα? Αντιμετωπίζεις κάποιο εσύ? Πάντως έρθω δεν έχω δει προβλήματα, αντιθέτως.... Έχω η σύζυγος που το δίνει,φαγωνόμαστε....:rolleyes: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Ποια προβλήματα? Αντιμετωπίζεις κάποιο εσύ? H αλήθεια είναι πως ήθελα να το πάρω αλλά το πήρε φίλος και ετριζε ρε παιδιά και το πήρε όταν είχε 600 φεύγα ελληνικό,διαβαζω και πολλά εδώ μέσα και αποθαρρυνθηκα είναι ή αλήθεια. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 H αλήθεια είναι πως ήθελα να το πάρω αλλά το πήρε φίλος και ετριζε ρε παιδιά και το πήρε όταν είχε 600 φεύγα ελληνικό,διαβαζω και πολλά εδώ μέσα και αποθαρρυνθηκα είναι ή αλήθεια. Ρώτησε τον φίλο σου αν έχει πρόβλημα και πράξε αναλόγως.....; Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 αν πέσει και άλλο,όλοι με ένα τέτοιο θα κυκλοφορούμε σε λίγο.:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 αν πέσει και άλλο,όλοι με ένα τέτοιο θα κυκλοφορούμε σε λίγο.:lol: Ακριβώς αυτό και μάλιστα στα σοβαρά. Το απλό 950 πλησιάζει τα 200€. Γιατί να πάρεις και άλλο...???? Το xl είναι στα 350 και τα 300 είναι κοντά πλέον. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Ακριβώς αυτό και μάλιστα στα σοβαρά. Το απλό 950 πλησιάζει τα 200€. Γιατί να πάρεις και άλλο...???? Το xl είναι στα 350 και τα 300 είναι κοντά πλέον. για μεταχειρισμένα λες; γιατί καινούρια είναι σχεδόν μια 100άρα πάνω. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 για μεταχειρισμένα λες; γιατί καινούρια είναι σχεδόν μια 100άρα πάνω. Μονοκαρτο http://www.bestprice.gr/item/2154731106/microsoft-lumia-950-xl.html Και 1€ πάνω το δικαρτο.... http://www.bestprice.gr/item/2154730224/microsoft-lumia-950-xl-dual.html Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 ότι να ναι κατάλαβα.:p Πρέπει να πάω για ύπνο.:cry: Ναι καλή τιμή δεν λέω.Πολύ καλή. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Ρώτησε τον φίλο σου αν έχει πρόβλημα και πράξε αναλόγως.....; A το έδωσε γιατί μετά την αναβάθμιση του έβγαλε κάτι με το μπλε δόντι και τις φωτογραφίες και στραβωσε.Τεσπα αν πέσει και άλλο το σκέφτομαι. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 A το έδωσε γιατί μετά την αναβάθμιση του έβγαλε κάτι με το μπλε δόντι και τις φωτογραφίες και στραβωσε.Τεσπα αν πέσει και άλλο το σκέφτομαι. Χάχα μέχρι τον Δεκέμβριο που θα αποσυρθούν τα Lumia μπορεί να πάει και στα... 150€!!!! :lol: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Χάχα μέχρι τον Δεκέμβριο που θα αποσυρθούν τα Lumia μπορεί να πάει και στα... 150€!!!! :lol: Νομίζω στα store της Microsoft δεν υπάρχει πια οποτε αν δεν το πάρεις τωρα μετα μπορεί να μην υπάρχει Sent from Lumia 950xl and mTalk Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 (edited) Τις τελευταίες μέρες έχω το εξής ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα γιατί μιλάμε για τηλέφωνο πέρα από άλλα τα άλλα,στα ξαφνικά εξαφανίζεται το σήμα και δεν μπορώ να πάρω ούτε να με πάρουν,επανέρχεται μόνο με επανεκκίνηση,το θέμα είναι ότι μέχρι να το πάρω χαμπάρι δεν έχω τηλέφωνο :worry: Μην μου πει κάποιος να κάνω επαναφορά πάλι γιατί ένα μήνα που το έχω κάνει παίζει να έχω κάνει 44 επαναφορές!!Απλά το αναφέρω μήπως το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος!!Εννοείται κλαίω τα λεφτά μου,το 640XL πολύ καλύτερη εμπειρία χρήσης είχε με λιγότερα προβλήματα,θα τρελαθώ!! Edited September 24, 2016 by Giwrgos_Gk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Τις τελευταίες μέρες έχω το εξής ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα γιατί μιλάμε για τηλέφωνο πέρα από άλλα τα άλλα,στα ξαφνικά εξαφανίζεται το σήμα και δεν μπορώ να πάρω ούτε να με πάρουν,επανέρχεται μόνο με επανεκκίνηση,το θέμα είναι ότι μέχρι να το πάρω χαμπάρι δεν έχω τηλέφωνο :worry: Μην μου πει κάποιος να κάνω επαναφορά πάλι γιατί ένα μήνα που το έχω κάνει παίζει να έχω κάνει 44 επαναφορές!!Απλά το αναφέρω μήπως το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος!!Εννοείται κλαίω τα λεφτά μου,το 640XL πολύ καλύτερη εμπειρία χρήσης είχε με λιγότερα προβλήματα,θα τρελαθώ!! Βγάλε τη SIM και βάλε την πάλι. Το N8 που είχα μου το έκανε μια φορά και έτσι έστρωσε! Το δοκίμασες; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts