hatzisnik Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 παιδια σε πιο καταστημα να το παω στον γερμανο; η microsoft εχει service;Μη σου φαινεται χλωμο φιλε μου το τηλεφωνο το εχω σαν κενουργιο δεν μου εχει πεσει ποτε και αυτο μου το παρουσιασε μετα την ενημερωση πριν την anniversary.Απο τοτε η ωρα φαινρται ανεπεσθητα στην οθονη μου. Δοκίμασε να κατεβάσεις το αρχείο της γρήγορης ματιάς ξεχωριστά....Κάποιο παιδί το είχε αναρτήσει αλλά δεν θυμάμαι που... Έχω την εντύπωση ότι είχα παλιότερα αυτό το πρόβλημα στο 1520 και με αυτό τον τρόπο είχε στρώσει Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 (edited) Κρατάει λίγο η μπαταρία η εγώ την έχω πεθάνει; έχω βάλει το amazing screen tracker έχω την τελευταία επίσημη έκδοση rs1 και 12:30 ώρες εκτος πριζας 19% με εξοικωνομιση από τα 25% και οθονη 3:20 λεπτά σε COSMOTE χωρίς Bluetooth και περισοτερη ώρα σε wifi εσείς πως τα πάτε; Edit Τελικά έκλεισε με 4ωρες οθόνη και 13:30 ώρες μετά από την αφαίρεση από την πριζα Sent from mTalk Edited August 27, 2016 by b16b Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 παιδια εχει κανεις την εφαρμογη οθονη γρηγορης επισκοπησης; για να την εγκαταστησω μπας και μπορεσω να ξαναδω την ωρα στην οθονη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 παιδια εχει κανεις την εφαρμογη οθονη γρηγορης επισκοπησης; για να την εγκαταστησω μπας και μπορεσω να ξαναδω την ωρα στην οθονη μου. http://m.windowscentral.com/glance-screen-update-lets-you-set-your-lockscreen-photo-background Sent from mTalk Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybton Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Καλησπέρα στη παρέα, Κατάφερα τελικά το debrand στο 950XL ,αν ενδιαφέρεται κάποιος με ρωτάει γιατί δεν ξέρω κατά πόσο επιτρέπεται να ανρτήσω κάτι εδώ. Είναι πολύ γρήγορη και πολύ πιο εύκολη διαδικασία απότι ήταν στα ΝΟΚΙΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganache Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Και ασφαλής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 παρατηρισα οτι μετα την τελευταια αναβαθμηση οτι το ξυπνητιρη δεν εχει ενταση :mad: ,υπαρχει καμια ρυθμιση που με ξεφυγε με την ενταση και αν οχι πεστε μου μια καλη εφαρμογη ?? ειναι συμαντικο για μενα γιατι ειμναι γαλατας και ξυπναω 2:45 το πρωι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 (edited) παρατηρισα οτι μετα την τελευταια αναβαθμηση οτι το ξυπνητιρη δεν εχει ενταση :mad: ,υπαρχει καμια ρυθμιση που με ξεφυγε με την ενταση και αν οχι πεστε μου μια καλη εφαρμογη ?? ειναι συμαντικο για μενα γιατι ειμναι γαλατας και ξυπναω 2:45 το πρωι Ανεβαζει σταδιακα ενταση σε καθε χτυπημα και σε μερικα δευτερολεπτα φτανει πληρη ενταση. Δοκιμασε το και αστο να χτυπησει. Αντιστοιχη καλη εφαρμογη ειναι και το realarm . Edited August 28, 2016 by georgb Προταση και εναλακτικης εφαρμογης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 (edited) Καλησπέρα στη παρέα, Κατάφερα τελικά το debrand στο 950XL ,αν ενδιαφέρεται κάποιος με ρωτάει γιατί δεν ξέρω κατά πόσο επιτρέπεται να ανρτήσω κάτι εδώ. Είναι πολύ γρήγορη και πολύ πιο εύκολη διαδικασία απότι ήταν στα ΝΟΚΙΑ. Αν το έκανες με το Windows Phone Image Designer που είναι και επίσημο εργαλείο της Microsoft θα άξιζε τον κόπο να μας πεις την εμπειρία σου από την πλήρη διαδικασία και το αποτέλεσμα, αρκεί να μην αναφέρεις δημοσίως sites που έχουν τα firmwares των Lumia. (Αυτά τα βρίσκει εξ'άλλου κάποιος ψάχνοντας απλά στο Google). Ίσως να κάναμε και έναν οδηγό. Ας μας πει κάποιος Mod. Edited August 28, 2016 by Katsaras_John Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Οποίος θέλει ας μου στείλει τον οδηγό με Πμ να τον προσθέσω στις συχνές απορίες Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Γνωρίζει κανείς γιατί δεν υπάρχει επιλογή να φαίνονται ειδοποιήσεις από messenger και facebook στην οθόνη γρήγορης επισκόπησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Ανεβαζει σταδιακα ενταση σε καθε χτυπημα και σε μερικα δευτερολεπτα φτανει πληρη ενταση. Δοκιμασε το και αστο να χτυπησει. Αντιστοιχη καλη εφαρμογη ειναι και το realarm . εχεις δικιο :O χαχχαχχαχαχαχ απλα δεν το ειχα προσεξει ο λαλακας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 παιδια αυτο το προβλημα εχω με την οθονη γρηγορης επισκοπισης https://onedrive.live.com/?authkey=%21ANAr6Go8jlE4dIo&cid=2EF0900A3169A7BC&id=2EF0900A3169A7BC%21417297&parId=2EF0900A3169A7BC%21542&o=OneUp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Μπορεί να πω κοτσάνα επειδή δεν έχω κινητό με glance, αλλά είχα την εντύπωση ότι στην anniversary τα settings της glance μεταφέρθηκαν από το extras που ειδα να σου τα βγαζει εσενα Glance screen settings have moved:Glance settings options have been simplified and moved to*Settings-> Personalization->Glance screen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 δεν εχω δει τιποτε στα προσθετα σε σχεσει με το Glance settings options Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 παιδια αυτο το προβλημα εχω με την οθονη γρηγορης επισκοπισης https://onedrive.live.com/?authkey=%21ANAr6Go8jlE4dIo&cid=2EF0900A3169A7BC&id=2EF0900A3169A7BC%21417297&parId=2EF0900A3169A7BC%21542&o=OneUp Το βίντεο είναι λες και γυρνάς θρίλερ η έκδοση που έχεις είναι παλαιά έχεις αναβαθμίσει σε rs1? http://i.imgur.com/s4Vkkwz.jpg Sent from mTalk Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Προφανώς ο φίλος δεν έχει αναβαθμισει ακόμα.. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Παιδια δεν ανεβασα το βιντεο για να δειται την εκδοση αλλα το προβλημα.Αυτο το προβλημα το εχω εγω με την κενουργια εκδοση και παρα πολα hard reset μου εμφανιστηκε μετα την προηγουμενη αναβαθμιση και εδω http://forums.windowscentral.com/microsoft-lumia-950-xl/406368-glance-screen-not-working.html εχει παιδια με το ιδιο προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Παιδια δεν ανεβασα το βιντεο για να δειται την εκδοση αλλα το προβλημα.Αυτο το προβλημα το εχω εγω με την κενουργια εκδοση και παρα πολα hard reset μου εμφανιστηκε μετα την προηγουμενη αναβαθμιση και εδω http://forums.windowscentral.com/microsoft-lumia-950-xl/406368-glance-screen-not-working.html εχει παιδια με το ιδιο προβλημα Αφού στο βίντεο έχεις την παλαιά εκδοση ποια έκδοση Windows 10 έχεις; το μενού αυτό είναι στην εξατομίκευση Sent from mTalk Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 anniversary την τελευταια εχω παιδια ολα αυτα ειναι στην εξατομικευση,το βιντεο το πηρα απο site windows εξωτερικου στο οποιο καποια παιδια εχουν το ιδιο προβλημα .Το forum το εχω ανεβασει πιο πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 (edited) Το βίντεο είναι λες και γυρνάς θρίλερ η έκδοση που έχεις είναι παλαιά έχεις αναβαθμίσει σε rs1? http://i.imgur.com/s4Vkkwz.jpg Sent from mTalk Αφού έχεις επιλέξει μετά από 30 δευτερόλεπτα να μην εμφανίζεται η glance screen,επέλεξε "πάντα ενεργοποιημένη",επίσης βάλε fast insider και κατέβασε την τελευταία ενημέρωση θα δεις βελτίωση σε υπερθέρμανση και μπαταρία. Edited August 29, 2016 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybton Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Αν το έκανες με το Windows Phone Image Designer που είναι και επίσημο εργαλείο της Microsoft θα άξιζε τον κόπο να μας πεις την εμπειρία σου από την πλήρη διαδικασία και το αποτέλεσμα, αρκεί να μην αναφέρεις δημοσίως sites που έχουν τα firmwares των Lumia. (Αυτά τα βρίσκει εξ'άλλου κάποιος ψάχνοντας απλά στο Google). Ίσως να κάναμε και έναν οδηγό. Ας μας πει κάποιος Mod. Ναι με το Windows Phone Image Designer και μπορω εν τάχει να σας ανεβάσω ένα σύντομο οδηγό που βρήκα στο ίντερνετ για το πως γίνεται η διαδικασία με ασφαλή και εύκολο τρόπο. Αν εξαιρεσεις το χρόνο που χρειάζεται να κατέβει το firmware που αφορα καθαρά το bandwith της γραμμής του καθενός,η υπόλοιπη διαδικασία διαρκεί 3 λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Ναι με το Windows Phone Image Designer και μπορω εν τάχει να σας ανεβάσω ένα σύντομο οδηγό που βρήκα στο ίντερνετ για το πως γίνεται η διαδικασία με ασφαλή και εύκολο τρόπο. Αν εξαιρεσεις το χρόνο που χρειάζεται να κατέβει το firmware που αφορα καθαρά το bandwith της γραμμής του καθενός,η υπόλοιπη διαδικασία διαρκεί 3 λεπτά. Ωραία, αξίζει να δημοσιευτεί, στείλε τον οδηγό σε pm στον @alex_gate_7 και σ'εμένα. Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryu80 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 (edited) Καλησπέρα στην παρέα, σχετικα με την οθόνη γρηγορης ματιας σημερα συνεβη το εξης. Καποια στιγμη χαζευα στο store και παρατηρησα οτι οταν επιλεγεις ανα κατηγορια εφαρμογων εμφανιζεται στα "αρειανά", μονο κατι περιεργα συμβολα κτλ. Εκανα restart κτλ και τπτ. Πηγα και προσθεσα τα English(United States) απο περιεργεια και μετα το restart στα αγλλικα φαινονταν κανονικα οι περιγραφες των κατηγοριων. Λεω ΟΚ και ξαναβαζω Ελληνικα....μετα απο αυτο καπουτ η γρηγορη ματια αλλα και το double tap. Οταν κλειδωνε το κινητο η γρηγορη ματια εμφανιζοταν στιγμιαια και μετα μαυριλα.. Δεν δουλευε ουτε το double pack...Ημουν ετοιμος να το πατησω κατω καθως δεν ειμαι για hard reset και ξανα ολα εγκατασταση και αν θα διορθονωταν κιολας απο οτι εχω διαβασει εδω απο καποια παιδια. Εβαλα ξανα τα αγγλικα και ολα οκ...Το εχω αφησει τωρα με αγγλικα και ελπιζω στο επομενο update να το διορθωσουν.. Οποτε οσοι το εχετε παθει δοκιμαστε με την προσθηκη γλωσσας μηπως ξεκολησει Εκδοση 10.0.14393.67 Edited August 29, 2016 by Ryu80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Φιλε μου Ryu80 αυτο επαθα και εγω αλλα επιδη ανεβασα το βιντεο καποιου αλλου με παλιο λογησμικο τα παιδια νομιζουν οτι πρεπει να κανω αναβαθμιση.Το εχω γραψει οτι εχω την τελευταια.Το προβλημα αυτο το ειδα να το αναφερουν πολλοι σε φορουμ της microsoft (το επισυναπτω πιο πανω),πιστευω οτι ειναι ο αισθητηρας φωτεινοτητας το πρωτο στρογγυλο αριστερα απο την μπροστα καμερα.Δεν ξερω αν μπορει να διορθωθει με αναβαθμιση απο την microsoft αλλα σιγουρα απο καποια αναβαθμιση αυτη το χαλασε. (σε εμενα την προηγουμενη απο την anniversary).Τουλαχιστον εμεις οι δυο καταλαβαινομαστε. ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πιστευω οτι ειναι αυτο: https://onedrive.live.com/view.aspx?cid=8611f50d26bd3f3c&page=view&resid=8611F50D26BD3F3C!25776&parId=8611F50D26BD3F3C!123&app=Word Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts