niotheros Δημοσιεύτηκε October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 6, 2015 (edited) Lumia 950 XL / 950 XL Dual SIM (RM-xxx) ______________________________________ Ημερομηνία ανακοίνωσης: 6 Οκτωβρίου 2015 Περιγραφή συσκευής: ______________________________________ Λειτουργικό σύστημα: Microsoft Windows 10 Mobile Τελευταία έκδοση λογισμικού: Δείκτης SAR: x,xx W/kg Ελληνικό product code: - ______________________________________ Σελίδα υποστήριξης Τεχνικά χαρακτηριστικά Φωτογραφίες Δελτίο τύπου Data Sheet Οδηγός χρήσεως Edited October 18, 2016 by niotheros Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Αν υποστηρίζει και double tap to unlock το βλεπω να ειναι το επομενο κινητο μου...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 (edited) Αν υποστηρίζει και double tap to unlock το βλεπω να ειναι το επομενο κινητο μου...... 100% ,ειμαι με lumia 640xl με Insider preview τα 10αρια και εχει double tap ,δεν υπάρχει περίπτωση να μην.... Και ναι και εμένα θα ειναι το επόμενο κινητο μου . Kαι ενα πρώτο look - http://www.theverge.com/2015/10/6/9458949/lumia-950-and-950-xl-hands-on-windows-phone-is-back Edited October 6, 2015 by ampelift Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Καλορίζικα τα τερατάκια Microsoft: Παρουσίασε τα νέα Lumia 950 & 950XL με 3GB RAM και Iris Scanner Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasteagle Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Καλησπέρα παιδιά Κανένα νέο για dual sim έκδοση υπάρχει; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serreos73 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 http://www.microsoft.com/en-in/mobile/phone/lumia950-xl-dual-sim/ προβλεπεται και dual sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasteagle Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 http://www.microsoft.com/en-in/mobile/phone/lumia950-xl-dual-sim/ προβλεπεται και dual sim Ευχαριστώ. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι ότι, αν και η ναυαρχίδα της Microsoft, είναι dual standby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. October 7, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Έχουμε και μια πρώτη τιμή (£549.99) από το store της MS στην Αγγλία. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Αν και ειμαι φαν, πολυ ακριβό για την ωρα. Αναμονη για γιορτες Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Στο γαλλικο/γερμανικο store βγαίνει 699,ενα 50αρι πιο κάτω από το αγγλικο που με λιρα τσιμπάει η τιμή περισσότερο :p http://www.microsoftstore.com/store/msfr/fr_FR/pdp/productID.326664100?icid=icid_ww_catp_modg_phn_citytalk_100615lnch Βέβαια ακριβό παραμένει όπως και μα έχει. Όταν πάει στα 550 θα αρχίσει να τσουλαει περισσότερο. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Το 950 έρχεται σε πολύ καλή τιμή... Το XL θα πρέπει να περιμένουμε λίγο να πέσει... Αυτό θα εξαρτηθεί βέβαια από τις πωλήσεις... Αλλά όταν κατέβει λίγο θα το χτυπήσω μάλλον :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Το 950 έρχεται σε πολύ καλή τιμή... Το XL θα πρέπει να περιμένουμε λίγο να πέσει... Αυτό θα εξαρτηθεί βέβαια από τις πωλήσεις... Αλλά όταν κατέβει λίγο θα το χτυπήσω μάλλον :) Όντως στο μικρο τίμια η τιμή του για αρχική τιμή λανσαρίσματος και δεν του λείπει τίποτα. Υπέρπληρες από specs και πολλά υποσχόμενα τα 10mobile Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Αν αναλογιστούμε ότι η μόνη διαφορά τους είναι ο 808 νομίζω το μικρό αν πέφτει έτσι η τιμή του θα κάνει πάταγο... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Φαινεται οτι εχει γινει εξαιρετικη δουλεια στην καμερα: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Φαινεται οτι εχει γινει εξαιρετικη δουλεια στην καμερα: Τι λες τωρα....!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 (edited) Το 950 έρχεται σε πολύ καλή τιμή... Το XL θα πρέπει να περιμένουμε λίγο να πέσει... Αυτό θα εξαρτηθεί βέβαια από τις πωλήσεις... Αλλά όταν κατέβει λίγο θα το χτυπήσω μάλλον :) Παρομοίως Alex, ήδη κοιτάω ποια μαγαζιά θα το φέρουν πρώτα. Έχω πορωθεί με το τερατάκι. Πάντως το Amazon το έχει βγάλει ήδη με Αρχική τιμή αγοράς στίς 713 Λίρες είτη 960 Ευρώ, ποσό απαγορευτικό για αρχή. Edited October 9, 2015 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yolome Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 http://www.windowscentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/larger/public/field/image/2015/10/mozo-lumia-950.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Προπαραγγελια.... χωρίς τιμη βέβαια . http://www.expansys.com.gr/microsoft-lumia-950-xl-white-284589/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonee Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Το προσωπικό μου παράπονο: Ωραία τα τρία ledakia για το flash. Ας βάζανε ένα και για ειδοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Το προσωπικό μου παράπονο: Ωραία τα τρία ledakia για το flash. Ας βάζανε ένα και για ειδοποιήσεις. Ίσως το led για την κάμερα μπροστά να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ειδοποίησης. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomco1984 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Υπαρχει περιπτωση να μπορουμε να το εχουμε μεχρι αρχες νοεμβριου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Επίσημα στη χώρα μας δύσκολο... Μόνο αν τα σκρουτζομάγαζα το φέρουν από Ευρώπη, που ουσιαστικά είναι το ίδιο πράγμα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 εμενα και για ευρωπη αρχες νοεμβριου παλι χλωμο μου φαινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Για Ευρώπη μάλλον για αρχές Δεκέμβρη το κόβω να ξεκινά η κυκλοφορία της συσκευής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yolome Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Στο βίντεο παρακάτω είδα δυο πολύ ωραίες επιλογές για το Continuum, η πρώτη πως η οθόνη του κινητού μπορεί να μετατρέπεται σε touchpad για Continuum στο εξωτερικό montor και η δεύτερη επιλογή πως το εξωτερικό monitor μπορεί να δείχνει είτε το Continuum είτε αναπαραγωγή της οθόνης του κινητού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts