vadergr Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Εννοείται ότι λειτουργεί. Δοκίμασε και χωρίς την προστασία οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Που βρισκεται φιλε βαγγελη ο proximity sensor? κατω απο το πανω ηχειο και ειναι ενεργοποιημενος απο την μανα του? Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Που βρισκεται φιλε βαγγελη ο proximity sensor? κατω απο το πανω ηχειο και ειναι ενεργοποιημενος απο την μανα του? Ο sensor βρίσκεται κάτω δεξιά από το πάνω ηχείο. Το ίδιο πρόβλημα με εσένα είχα και γω με ένα glass , το άλλαξα και όλα καλά . Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Τελικα παιδια λυθηκε το προβλημα...επανατοποθετησα την προστασια οθονης και ολα καλα...Ευχαριστω! Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 μια απορία, τα εκάστοτε nexus έχουν εγγύηση από την google, ή από την εταιρία που τα φτιάχνει?δηλαδή το 6p σε περίπτωση βλάβης, πάει στην αρβατο που έχει την huawei ή στο service της google? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Arvato Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 ε κρίμα....... σε ευχαριστώ Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Όπως το είπες..κρίμα δυστυχώς..αν και νομίζω έχει τύχει στο νήμα του 4 που είχα να μιλήσουν απευθείας με google και να τους εξυπηρετήσει Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 ε ναι είναι deal breaker το σερβις της αρβάτο και όλος τυχαίος όλα τα κινητά που μαρέσουν είναι στην αρβάτο. πέρασα και είδα το 6p από κοντά και το ερωτεύτηκα, μιλάμε για απίθανο κινητό που δεν του λείπει τίποτα, ίσως μόνο η sd :P αλλά με προβληματίζει η αρβάτο αρκετά. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Δεν θα με σταμάταγε το θέμα service. Αν δεν στην κάνει την δουλειά σου, στην κάνει η google. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 θα περιμένω λίγο ακόμα και θα αποφασίσω, είναι έρωτας το άτιμο αλλά με τραβάει και το zte axon 7 που κάνανε τρομερή δουλειά. θα κάνω λίγο υπομονή ακόμα και βλέπουμε Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Είναι καθαρά τι θέλει ο καθένας. Εγώ πλέον ήθελα ξεκλειδωμένο τηλέφωνο(ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ) και όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πηγή. Κατά συνέπεια με τόσο καλή υλοποίηση του Nexus ήταν πλέον μονόδρομος! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 (edited) Ας γράψω και εγω τις εντυπώσεις μου μετά απο 2 εβδομάδες περιπου ως κάτοχος ... Θετικά - Ειναι Nexus .Stock rom , ταχύτατο, καθολου bloatware με αμεσες αναβαθμίσεις τοσο ασφάλειας οσο και εκδοσεων λογισμικού. - Εκπληκτική ποιότητα κατασκευής. - Καλύτερη Amoled απο του Nexus 6 , σαφως κατώτερη χρωματικά ακομα και απο του Note 4. Η διαφορά ειναι εμφανής side by side. Φυσικά κλασεις ανώτερη απο οποιαδήποτε LCD. - Η φωτογραφική του πρεπει να ειναι ανετα στο top 3 των συσκευών. Ειδικά οι επιδοσεις σε υποφωτισμένο περιβάλλον ειναι ανώτερες απο οτι εχω δει ποτέ σε smartphone.Το HDR δουλεύει σωστά με μαγικά αποτελέσματα. - Το πιο ακριβές fingerprint sensor της αγοράς .Καλυτερο και απο S7/iphone 6s. - Καλη αυτονομία .Με 3 google imap λογαριασμούς , κυρίως με χρήση 4g , BT συνεχώς συνδεδεμένο και gps πάντα ανοικτό , βγαζω ανετα ~4 ωρες SOT. H αυτονομία δειχνει ιδια με του Note 4F. - Καλό σημα τηλεφωνίας (vf) Αρνητικα - Εξακολουθεί το stock android να ειναι (πλεον) αρκετά λιτό . Η εμπειρια χρήσης ειναι 100% ιδια με του Nexus 6 .Oι αλλαγες του android 7 (multiwindow , quick bar) επρεπε να υπηρχαν ηδη. Μεχρι πριν 1-2 χρόνια , δεν πείραζε πολύ γιατι τα βαρια UI ανταγωνιστών (πχ touchwiz) ηταν αρκετά βαριά στη χρήση με εντονο lag.Στις τελευταίες εκδόσεις τους ομως (s7) ειναι και αυτα σβέλτα προσφέροντας απειρως μεγαλύτερη ανεση και customizing by default . - Τεράστιο fail στο camera app το οποιο αν τραβηξεις 2-3 φωτογραφιες στη σειρά με HDR , δεν σε αφηνει να τραβηξεις αλλη αν δεν τελειώσει η επεξεργασια των προηγούμενων. - Πολύ καλό βιντεο , αλλα δυστυχώς χωρις OIS , και αυτό φαινεται ακομα και σε συγκριση με smartphones 2+ ετων (πχ Note 4). - Ή αυτόματη φωτεινότητα δεν λειτουργεί τοσο καλά. - Καιρός ειναι στις Nexus συσκευές η ελάχιστη rom να γίνει 64gb ... Edited May 29, 2016 by vadergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Ας γράψω και εγω τις εντυπώσεις μου μετά απο 2 εβδομάδες περιπου ως κάτοχος ... Θετικά - Ειναι Nexus .Stock rom , ταχύτατο, καθολου bloatware με αμεσες αναβαθμίσεις τοσο ασφάλειας οσο και εκδοσεων λογισμικού. - Εκπληκτική ποιότητα κατασκευής. - Καλύτερη Amoled απο του Nexus 6 , σαφως κατώτερη χρωματικά ακομα και απο του Note 4. Η διαφορά ειναι εμφανής side by side. Φυσικά κλασεις ανώτερη απο οποιαδήποτε LCD. - Η φωτογραφική του πρεπει να ειναι ανετα στο top 3 των συσκευών. Ειδικά οι επιδοσεις σε υποφωτισμένο περιβάλλον ειναι ανώτερες απο οτι εχω δει ποτέ σε smartphone.Το HDR δουλεύει σωστά με μαγικά αποτελέσματα. - Το πιο ακριβές fingerprint sensor της αγοράς .Καλυτερο και απο S7/iphone 6s. - Καλη αυτονομία .Με 3 google imap λογαριασμούς , κυρίως με χρήση 4g , BT συνεχώς συνδεδεμένο και gps πάντα ανοικτό , βγαζω ανετα ~4 ωρες SOT. H αυτονομία δειχνει ιδια με του Note 4F. - Καλό σημα τηλεφωνίας (vf) Αρνητικα - Εξακολουθεί το stock android να ειναι (πλεον) αρκετά λιτό . Η εμπειρια χρήσης ειναι 100% ιδια με του Nexus 6 .Oι αλλαγες του android 7 (multiwindow , quick bar) επρεπε να υπηρχαν ηδη. Μεχρι πριν 1-2 χρόνια , δεν πείραζε πολύ γιατι τα βαρια UI ανταγωνιστών (πχ touchwiz) ηταν αρκετά βαριά στη χρήση με εντονο lag.Στις τελευταίες εκδόσεις τους ομως (s7) ειναι και αυτα σβέλτα προσφέροντας απειρως μεγαλύτερη ανεση και customizing by default . - Τεράστιο fail στο camera app το οποιο αν τραβηξεις 2-3 φωτογραφιες στη σειρά με HDR , δεν σε αφηνει να τραβηξεις αλλη αν δεν τελειώσει η επεξεργασια των προηγούμενων. - Πολύ καλό βιντεο , αλλα δυστυχώς χωρις OIS , και αυτό φαινεται ακομα και σε συγκριση με smartphones 2+ ετων (πχ Note 4). - Καιρός ειναι στις Nexus συσκευές η ελάχιστη rom να γίνει 64gb ... Θα συμφωνησω, ειδικα στο πρωτο αρνητικο (που λιγοι το λενε εδω μεσα) Εχει πληρωσει ναυαρχιδα και το OS ειναι μινιμαλ. Επρεπε να εχει περισσοτερα πραματα μεσα. Να προσθεσω: -Το autofocus στην καμερα ειναι παναργο και σε συνδοιασμο με το 'προβλημα' του hdr+ που ανεφερες, δινει δυσαρεστη εμπειρια πολλες φορες. - Φορτιζει πανγρηγορα - Αν ξεχασεις τον φορτιστη σου, την εκατσες, usb-c γαρ. -Τρομερα ηχεια -Μετριοκαλος ηχος απο ακουστικα. -Τεραστιο μεγεθος. Μικροτερο απο το τερας Ν6, αλλα παραμενει μεγαλο, τεραστια ανω-κατω bezels. -Παναργη εσωτερικη, το install και το Loading ειναι τα ζωα μου αργα. -------------------------- Κοστιζει ακριβα για αυτα που προφερει, επρεπε να ειναι πιο φτηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Παντως παιδιά πριν να τοποθετήσετε τα χρήματα σας σε μια συσκευή καλό είναι να ξέρετε εσεις πρωτα απο όλα τι ζητάτε και κατόπιν να βλέπετε αν σας τα προσφέρει η συσκευη είναι απαράδεκτο κατά την γνώμη μου να αγοραζετε νεξους συσκευή και μετά να διαμαρτυρεσται για το ui της απο τους κύριους λόγους που κάποιος θα αγόραζε αυτό το τηλέφωνο είναι το stock Android άλλωστε υπάρχουν τόσες συσκευές που ικανοποιούν όλα τα γούστα Στάλθηκε από το LG-H960 μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Παντως παιδιά πριν να τοποθετήσετε τα χρήματα σας σε μια συσκευή καλό είναι να ξέρετε εσεις πρωτα απο όλα τι ζητάτε και κατόπιν να βλέπετε αν σας τα προσφέρει η συσκευη είναι απαράδεκτο κατά την γνώμη μου να αγοραζετε νεξους συσκευή και μετά να διαμαρτυρεσται για το ui της απο τους κύριους λόγους που κάποιος θα αγόραζε αυτό το τηλέφωνο είναι το stock Android άλλωστε υπάρχουν τόσες συσκευές που ικανοποιούν όλα τα γούστα Στάλθηκε από το LG-H960 μου Kαι αν δεν ξερουμε τι θελουμε; :lol: Δηλαδη ειναι κακο καποιος να αναφερει οτι το στοκ android δεν εχει πια την αιγλη και την σημασια που ειχε παλαιοτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Στο θέμα λειτουργικού θα διαφωνήσω ΚΑΘΕΤΑ. Παίρνουμε Sammy λέμε παναγιά μου Touchwiz, παίρνουμε LG, λαγκάκια το optimus, HTC λαγκάκια το Sense και πάμε λέγοντας και για τα άλλα.. Με λίγα λόγια??? Εφέ και πραγματάκια για τι πράγμα? Τι κερδίζει ακριβώς? Σε εργονομία? Σε επιλογές? Τι έχουν δλδ που δεν το έχει το στοκ που είναι το λιγότερο 2 φορές πιο γρήγορο και smooth. Καλύτερα λιτό και ελαφρύ. Στην τελική μετά το μοντάρεις όπως θέλεις εσύ αφού δεν υπάρχουν ούτε κλειδώματα ούτε τίποτα πρακτικά. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Δεν υπάρχει (για μένα, και για αυτό που θέλω), καλύτερο UI από το clean των Nexus. Όπως επίσης και το λογισμικό, που είναι "άδειο", γιατί μου δίνει εμένα την ευχέρεια να βάλω ότι εγώ αληθινά χρειάζομαι. Όσο για κάποια tweaks (όπως το multitasking του 7) έρχονται κι αυτά...κι αν τα θέλω άμεσα, μπορώ (χωρίς να χάσω την εγγύηση μου) να βάλω όποια rom μου αρέσει! Άρα, είναι θέμα προτεραιοτήτων, αναγκών και προσωπικού γούστου ή τελική επιλογή συσκευής android. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Στο θέμα λειτουργικού θα διαφωνήσω ΚΑΘΕΤΑ. Παίρνουμε Sammy λέμε παναγιά μου Touchwiz, παίρνουμε LG, λαγκάκια το optimus, HTC λαγκάκια το Sense και πάμε λέγοντας και για τα άλλα.. Με λίγα λόγια??? Εφέ και πραγματάκια για τι πράγμα? Τι κερδίζει ακριβώς? Σε εργονομία? Σε επιλογές? Τι έχουν δλδ που δεν το έχει το στοκ που είναι το λιγότερο 2 φορές πιο γρήγορο και smooth. Καλύτερα λιτό και ελαφρύ. Στην τελική μετά το μοντάρεις όπως θέλεις εσύ αφού δεν υπάρχουν ούτε κλειδώματα ούτε τίποτα πρακτικά. Διαφωνησε οσο θελεις, αλλα βγες απο τον μαγικο κοσμο του NBA και ελα στην πραγματικοτητα. Το G4 που ειχα ηταν πιο γρηγορο απο το 6p. http://www.anandtech.com/show/9820/the-google-nexus-6p-review/2 Δεν εχουμε 2010 να σερνονται τα μονοπυρηνα, μεχρι και το redmi 3 κενταει και φοραει miui που εχει 7000 πραγματα πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Θα συμφωνησω, ειδικα στο πρωτο αρνητικο (που λιγοι το λενε εδω μεσα) Εχει πληρωσει ναυαρχιδα και το OS ειναι μινιμαλ. Επρεπε να εχει περισσοτερα πραματα μεσα. Να προσθεσω: -Το autofocus στην καμερα ειναι παναργο και σε συνδοιασμο με το 'προβλημα' του hdr+ που ανεφερες, δινει δυσαρεστη εμπειρια πολλες φορες. - Φορτιζει πανγρηγορα - Αν ξεχασεις τον φορτιστη σου, την εκατσες, usb-c γαρ. -Τρομερα ηχεια -Μετριοκαλος ηχος απο ακουστικα. -Τεραστιο μεγεθος. Μικροτερο απο το τερας Ν6, αλλα παραμενει μεγαλο, τεραστια ανω-κατω bezels. -Παναργη εσωτερικη, το install και το Loading ειναι τα ζωα μου αργα. -------------------------- Κοστιζει ακριβα για αυτα που προφερει, επρεπε να ειναι πιο φτηνο. Ισχυουν και αυτά που εχεις γράψει , τα οποία και ξεχασα να αναφέρω. Παντως παιδιά πριν να τοποθετήσετε τα χρήματα σας σε μια συσκευή καλό είναι να ξέρετε εσεις πρωτα απο όλα τι ζητάτε και κατόπιν να βλέπετε αν σας τα προσφέρει η συσκευη είναι απαράδεκτο κατά την γνώμη μου να αγοραζετε νεξους συσκευή και μετά να διαμαρτυρεσται για το ui της απο τους κύριους λόγους που κάποιος θα αγόραζε αυτό το τηλέφωνο είναι το stock Android άλλωστε υπάρχουν τόσες συσκευές που ικανοποιούν όλα τα γούστα Στάλθηκε από το LG-H960 μου Ηξερα πολύ καλά τι αγόραζα , απλα καλό ειναι να αναφέρουμε και την έλλειψη προόδου ... Το android 7 επρεπε να ηταν το 6 (για να μην πω το 5 και φανώ κακός). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Πραγματικά εάν μπω έστω και λίγο σε αυτή την κουβέντα VS δεν θα τελειώσουμε ποτέ! Θα συμφωνήσω με τον Στέφανο. Πήρες νεξους. Ένας βασικός λόγος είναι και το μινιμαλ που για μένα είναι ότι πιο όμορφο υπάρχει! Τα 7000 πραγμστκαι και εφέ και λοιπά είναι πραγματικά αχρειαστα. Ότι θες εδώ, οποίος το θέλει το έχει, οποίος δεν θέλει δεν το έχει. Άμα δεν χρειάζομαι κάτι απλά δεν το έχω και όχι απλά δεν το χρησιμοποιώ. Οπότε καλύτερα εντελώς απλό. Μινιμαλ. Και ότι θέλω? Το προσθετω. Αλλά πραγματικά δεν θα βγει άκρη με το vs. Και θα βγούμε και οφ τοπικ. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dachtus Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Όλα έτυχαν μαζί... Nillkin τζάμι χώρισε στη μέση δίχως εξήγηση. By the way, Αθήνα από που μπορούμε να παραγγείλουμε τζαμάκια; Έχετε να προτείνετε μαγαζί αλλά και brand name? Συνεχίζω... Η μπαταρία, έπειτα από την τελευταία αναβάθμιση (αυτή τη μεγάλη, των 500 και βάλε Mb) χάνεται σαν τον νερό, άγνωστο από ποιά εφαρμογή (κάτι gmail βλέπω κατά καιρούς να φτάνουν στο 18%), και σαν να μην έφτανε αυτό, ανεβάζει θερμοκρασία απίστευτα κατάσταση τη χρήση. Κατα τη φόρτιση δε, κάνει πάνω από τρεις ώρες με stock φορτιστή, και ψήνεις κάστανα κατά τη διάρκεια... Και όλα αυτά από τι; Από μια αναβάθμιση και μόνο ρε παιδιά; NPD35K φοράω έκδοση, πάντα N... Any ideas? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Διαφωνησε οσο θελεις, αλλα βγες απο τον μαγικο κοσμο του NBA και ελα στην πραγματικοτητα. Το G4 που ειχα ηταν πιο γρηγορο απο το 6p. http://www.anandtech.com/show/9820/the-google-nexus-6p-review/2 Δεν εχουμε 2010 να σερνονται τα μονοπυρηνα, μεχρι και το redmi 3 κενταει και φοραει miui που εχει 7000 πραγματα πανω. Ο καθένας έχει την προσωπική του άποψη με βάση αυτά που βλέπει. Άρα πολλά από αυτά που λέμε είναι και υποκειμενικά. Το να μας παραθέτεις λινκ για να μας 'πείσεις' ότι το G4 είναι πιο γρήγορο από το 6P δε λέει κάτι. Για να είμαστε μέσα στη κοινότητα του myphone πάει να πει πως έχουν περάσει αρκετές συσκευές από τα χέρια όλων μας. Στη καθημερινότητα, αυτό που είδα με το G4 είναι ότι το Moto X μου είναι σαφέστατα πιο γρήγορο από τον Κορεάτη. Πες ότι θες για το αγνό Android. Ένα πράμα ΔΕΝ είναι, πιο αργό από κάθε skin που κυκλοφορεί εκεί έξω. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Όλα έτυχαν μαζί... Nillkin τζάμι χώρισε στη μέση δίχως εξήγηση. By the way, Αθήνα από που μπορούμε να παραγγείλουμε τζαμάκια; Έχετε να προτείνετε μαγαζί αλλά και brand name? Συνεχίζω... Η μπαταρία, έπειτα από την τελευταία αναβάθμιση (αυτή τη μεγάλη, των 500 και βάλε Mb) χάνεται σαν τον νερό, άγνωστο από ποιά εφαρμογή (κάτι gmail βλέπω κατά καιρούς να φτάνουν στο 18%), και σαν να μην έφτανε αυτό, ανεβάζει θερμοκρασία απίστευτα κατάσταση τη χρήση. Κατα τη φόρτιση δε, κάνει πάνω από τρεις ώρες με stock φορτιστή, και ψήνεις κάστανα κατά τη διάρκεια... Και όλα αυτά από τι; Από μια αναβάθμιση και μόνο ρε παιδιά; NPD35K φοράω έκδοση, πάντα N... Any ideas? Είναι Beta ακόμα οπότε πολλά μπορεί να είναι. Α) Μπαταρία: Από Απρίλιο έχει βρεθεί bug στα google services και στο backup που κολλάει και τρέχει μόνιμα στο παρασκήνιο. Καλό είναι να το κοιτάξεις να δεις τι παίζει. Μία λύση είναι να κλείσεις το backup my data αλλά δεν πιάνει σε όλους. Ή άλλη είναι μετά από πλήρη φόρτιση να κάνεις reboot! Β) Αργή φόρτιση... Μμμμμ δεν έχω ακούσει παρόμοιες αναφορές στο XDA. Ίσως κάτι δεν έκατσε καλά αλλιώς κάποιο θέμα έχει η beta. Τώρα για θερμοκρασία. Δεν ξέρω που μένεις. Εγώ χθες στην παραλία ήμουν, δεν ανέβασε τπτ σε χρήση με data. Ούτε στην φόρτιση ανεβάσει δραματικά. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Ο καθένας έχει την προσωπική του άποψη με βάση αυτά που βλέπει. Άρα πολλά από αυτά που λέμε είναι και υποκειμενικά. Καποια ναι, καποια οχι. Καλο ειναι απλα να ακουγεται και η αλλη αποψη, οχι μονο 'ειναι nexus, wow' Το να μας παραθέτεις λινκ για να μας 'πείσεις' ότι το G4 είναι πιο γρήγορο από το 6P δε λέει κάτι. To link το παρεθεσα για να δειξω ποσο αργη ειναι η nand του 6π με το encryption. Ένα πράμα ΔΕΝ είναι, πιο αργό από κάθε skin που κυκλοφορεί εκεί έξω. Δηλαδη επειδη ειναι AOSP ειναι γρηγορο; Δεν ειναι fact οτι N6 σερνεται και θελει 5 ωρες να ανοιξει τα apps; Το ειχα ενα χρονο. Στο Ν6π τα βελτιωσαν τα πραματα, αλλα και παλι ειναι πισω. Δεν ξερω τι εκανες εσυ με το G4, εγω το ειδα σφαιρατο. Αν ειχε καλη μπαταρια ή quick charging, θα το ειχα ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts