Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ποιες καρτες δεν δεχεται το γαλλικο , θυμάστε?

Εμένα την Πειραιώς δεν την δεχόταν με τίποτα ,μονο με AMEX της Alpha Bank έκανα αγορά .

giphy.gif

Ποιες καρτες δεν δεχεται το γαλλικο , θυμάστε?

Δεν παίζει καμία.Μόνο η AMEX παιζει

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Το εχω κι εγω εδω και κατι μερες....ολα καλα, ολα ωραια.

Βεβαια, υπαρχουν στιγμες/φορες, που "αρπαζει" αρκετα ο 810.

Κατι αλλο που δεν μου αρεσε, ειναι οτι η οθονη, συνεχεια, αλλαζει τα χρωματα καπως, πχ το ασπρο φαινεται καποιες φορες σαν μπλε, καποιες σαν κιτρινο και ποτε αλλο σαν ασπρο κανονικα. Ενα πραγμα, σαν live display που αναλογα τον φωτισμο που βρισκεσαι κτλ, αλλαζει και η οθονη στα χρωματα. Επισης, δεν βρηκα κατι που να μπορεις να το απενεργοποιησεις αυτο και με κουραζει στα ματια αρκετα. Συμβαινει και σε εσας κατι τετοιο?

Και μια φωτο απο την πρωτη μου επαφη με το nexus. :p

http://i64.tinypic.com/2kgawz.jpg

Καλοριζικο να το χαρείς ούτε να αρπάζει ο 810 έχω δει όυτε την οθόνη του να συμπεριφέρεται σαν ντίσκο μπάλα έχω προσέξει και ούτε κάποιον να το αναφέρει είτε εδώ είτε στις διάφορες κοινότητες στο εξωτερικό
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Και εγώ όλα αυτά που αναφέρεις δεν τα έχω δει ποτέ. Άντε να έχω δει 45 βαθμούς και αυτό για λίγο. Το καλοκαίρι ΟΚ θα ανέβει αλλά τώρα δεν έχει. Γενικότερα είναι το καλύτερο κινητό που έχω αγοράσει ποτέ. Είναι το πρώτο που δεν βρίσκω έστω ένα αρνητικό.

Google Pixel 9 Pro XL

Το έχω δει να ανεβάζει έτσι μετά από βιντεοκληση skype 10 λεπτή.

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.

Διαθέσιμο και σε media markt/public κλπ πλέον για όποιον ενδιαφέρεται.

Με έχει εντυπωσιάσει ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος που τον βρίσκω απείρως πιο εύχρηστο από το galaxy s6 και το xperia z5 και τα ηχεία που είναι ότι πιο δυνατό έχει περάσει από τα χέρια μου. Με έχει σώσει.

Έπρεπε να έρθει ένας κινέζος για να φτιάξει το καλύτερο nexus όλων των εποχών ;)

Πάντως όταν πήγα εκδρομή το είχα σαν gps για κανένα 2 Ώρο άναβε ή οθόνη συνέχεια και το κινητό πήγε 53-55 αλλά δε είχα πρόβλημα , τώρα καλοκαίρι δε ξέρω . εντάξει 40αρια μάλλον δε το πολύ χρεισημοποιουν .όταν δουλεύει και έχεις φωτισμό τέρμα ανοικτό το 50 Άρι το έχει στο τσεπακι του

Με το gps μόνιμα ανοιχτό δύο ώρες δεν υπάρχει επεξεργαστής να μην ανάψει απλά να πω ότι ο exynos του s6 note 5 ανεβάζει μεγαλύτερες θερμοκρασίες από τον 810 το θέμα είναι ότι ο 810 έχει throttling εγώ με την χρήση που του κάνω και πίστεψε το πολύ χρησιμοποιώ δεν έχω δει πάνω από 45 για το καλοκαίρι θα δούμε το ρεκόρ μου πάντως με το note 5 που επιασα 95 βαθμούς δεν νομίζω να το ξεπεράσω

Έχει παρατηρήσει κάνεις να ανοίγει το notification tray ακόμα και με sceen off? Τι εννοώ. Μερικές φορές κλείνω την οθόνη (power button), κάνω touch όπως αν ήταν ανοιχτή η οθόνη για να κατέβει το notification, ανοίγω με το imprint και βρίσκω όντως το notification tray κατεβασμένο. Επίσης αυτό συμβαίνει τις περισσότερες φορές που είμαι σε κλήση παρότι έχω προσέξει οτι δεν έχει ανοίξει κατά τη διάρκεια της κλήσης η οθόνη...
off / d.

Μου έχει τύχει και εμένα αλλά νόμιζα ότι ήταν πρόβλημα της custom rom που φορουσα

Μου έχει τύχει και εμένα αλλά νόμιζα ότι ήταν πρόβλημα της custom rom που φορουσα

Εγώ είμαι με stock, cataclysm mod και elementalx... Αν θυμάμαι καλά όμως και χωρίς το mod της cataclysm πάλι το έκανε...

off / d.

Ο ηχος που βγαζουν τα ηχεια του, ειναι απλα απιστευτος και κρυσταλλο επισης, χωρις το παραμικρο παραμορφωσης. Απο τα λιγα κινητα που με εχουν αφησει απιστευτα ικανοποιημενο σε ποιοτητα/ενταση ηχειου.

Εγώ είμαι με stock, cataclysm mod και elementalx... Αν θυμάμαι καλά όμως και χωρίς το mod της cataclysm πάλι το έκανε...

Και σε μένα το κάνει σε nexus 5x με cataclysm rom, όχι mod.

:D

καλησπερα παιδια εχω το γ4 αξιζει να παω στο 6π?ειναι καπιος που τα ειχαι κ τα 2?

Το γ4 είναι το g4? Βασικά εξαρτάται αν θες καθαρό android.Το g4 το έχει η γυναίκα μου και είναι ένα τίμιο κινητό.Προσωπικά βγάζω καντήλες με το ui της lg.

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Το γ4 είναι το g4? Βασικά εξαρτάται αν θες καθαρό android.Το g4 το έχει η γυναίκα μου και είναι ένα τίμιο κινητό.Προσωπικά βγάζω καντήλες με το ui της lg.

ναι το g4 ειναι.απο θεμα cameras κ γενικα πως ρολαρει το κινιτο.?γενικα θελω να παω σε nexus αλλα δεν με επειθε κανενα εκτος απο αυτο τορα.

Να κανω ισως μια χαζη ερωτηση...το graphite εχει καποια διαφορα απο το aluminium εκτος στο χρωμα? Εννοω, εχει διαφορα το ενα απο το αλλο στο βαρος, ανθεκτικοτητα, καλυτερη διαχειριση της θερμοκρασιας κτλ?

*Σορρυ αν σας κουφανα, αλλα μου ηρθε σαν απορια.

ναι το g4 ειναι.απο θεμα cameras κ γενικα πως ρολαρει το κινιτο.?γενικα θελω να παω σε nexus αλλα δεν με επειθε κανενα εκτος απο αυτο τορα.

To 6p δεν έχει OIS (optical image stabilisation).Μια χαρά ρολάρει απλά είναι nexus ("γυμνό". Χωρίς μπιχλιμπίδια.).Αν σε ενδιαφέρει η φωτογραφική κάτσε στο g4.Επίσης δεν ξερω αν σε ενδιαφέρει το ραδιόφωνο (το nexus δεν έχει)

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160201/f1e9e27ad25905c1d0671910908cbe90.jpg

Έλα το update του Φεβρουαρίου....

Μια ερώτηση παρακαλώ. Όταν προσπαθώ να αλλάξω τα δικαιώματα εφαρμογών (app permissions αν βοηθάει), μου κρασαρει ή επιλογη στο μενου και δεν ανοίγουν οι επιλογές. Είμαι με στοκ ρομ. Έκανα και επαναφορά του τηλεφώνου. Μόλις μπουταρει δουλεύει κανονικά ή επιλογή, αλλά μόλις κάνουν update οι εφαρμογές μετά κρασαρει. Έχει παρατηρήσει κανείς αυτή την συμπεριφορά?