Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα συμφωνήσω και εγώ... Άψογη υλοποίηση. Ότι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει σε Nexus και προσωπικά γενικότερα σε τηλέφωνα.

Google Pixel 9 Pro XL

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θα συμφωνήσω και εγώ... Άψογη υλοποίηση. Ότι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει σε Nexus και προσωπικά γενικότερα σε τηλέφωνα.

Γεια σου ρε Κώστα χρόνια πολλά καλή χρονιά να χαρείς το τούμπανο

Γεια σου ρε Κώστα χρόνια πολλά καλή χρονιά να χαρείς το τούμπανο

Καλή χρονιά Βαγγέλη. Τι λες? Θα έρθεις και εσύ στην παρέα?

Google Pixel 9 Pro XL

Καλή χρονιά Βαγγέλη. Τι λες? Θα έρθεις και εσύ στην παρέα?

Δεν ξέρω Κώστα έχω ένα s 6 τώρα και έχω ηρεμήσει λίγο,ίσως στο μελλον:)

Systemless έχω εγώ οπότε δεν νομίζω... Θα επαναλάβω. Busybox έβαλες?

Καλη χρονια,

Ειχα busybox. Τελικα ειχε φαει σκαλωμα το ολο sms system. Δεν παραλαμβανα κανενα sms. Οποτε εκει καταλαβα οτι κατι φταει. Τελικα προφανως το Titanium ειχε κρασαρει εντελως οτι ειχε να κανει με sms τη πρωτη φορα και γι αυτο μετα δεν λειτουργουσε τιποτα. Τελικα εκανα reset, wipe κτλ και ξανα απ την αρχη ολα και εκανα restore τα sms μου με το super backup και ολα τα υπολοιπα με το Titanium (μαζι και τα xml wifi).

off / d.

Δεν ξέρω Κώστα έχω ένα s 6 τώρα και έχω ηρεμήσει λίγο,ίσως στο μελλον:)

Καλά δεν σε βλέπω για πολύ ακόμα ήρεμο... :D:D

Google Pixel 9 Pro XL

Εγώ πάντως το σκέφτομαι και είμαι ανάμεσα σε αυτό και το iPhone 6s plus. Βλέποντας βίντεο στο YouTube η διαχείριση της ραμ στο iPhone είναι καλύτερη, και η εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών είναι γρηγοροτερη και ( απ ότι φαίνεται στα βίντεο) πιο smooth στο iPhone. Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω, μιας και η διαφορά τιμής τους (για τα 64gb και των δύο) είναι μεγάλη.

Καλη χρονια σε ολους!! Το θαυμασα χθες σε φιλο το εργαλειο ,οτι καλυτερο σε νεξους ,οθονη αψογη ,ταχυτατο και το graffite πανεμορφο.Παω για πωληση του ΝΟΤΕ EDGE για να παρω το 6P.Το αλουμινιουμ σε σχεση με το γκραφιτ τι λεει?Καμια αποψη?
OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air.

Εγώ πάντως το σκέφτομαι και είμαι ανάμεσα σε αυτό και το iPhone 6s plus. Βλέποντας βίντεο στο YouTube η διαχείριση της ραμ στο iPhone είναι καλύτερη, και η εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών είναι γρηγοροτερη και ( απ ότι φαίνεται στα βίντεο) πιο smooth στο iPhone. Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω, μιας και η διαφορά τιμής τους (για τα 64gb και των δύο) είναι μεγάλη.

Ενδιαφέρον δίλημμα από την μια ή επιτομή του κλειστού λογισμικού και από την άλλη ο παράδεισος του custom :)

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Ενδιαφέρον δίλημμα από την μια ή επιτομή του κλειστού λογισμικού και από την άλλη ο παράδεισος του custom :)

Προσωπικά για αυτό πήρα νέξους. Είναι η τελευταία ευκαιρία που δίνω στο android να με κρατήσει οπαδό του. Αν και εδώ απογοητευτώ(δύσκολο με τα πρώτα δείγματα) τότε μόνο iphone. Σε "κλειστό" android δεν δίνω ούτε δεκάρα. Άρα μεγάλες εταιρείες όπως Sam, LG που κλειδώνουν τα πάντα με Knox Και λοιπά άλλα τέτοια δεν υπάρχει περίπτωση. Android w/o root = iOS άρα γιατί να μην πάω στην πηγή του κλειστού που προσωπικά τα θεωρώ ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτήν την κατηγορία(εννοώ για μη customized λειτουργικό)

Google Pixel 9 Pro XL

Προσωπικά για αυτό πήρα νέξους. Είναι η τελευταία ευκαιρία που δίνω στο android να με κρατήσει οπαδό του. Αν και εδώ απογοητευτώ(δύσκολο με τα πρώτα δείγματα) τότε μόνο iphone. Σε "κλειστό" android δεν δίνω ούτε δεκάρα. Άρα μεγάλες εταιρείες όπως Sam, LG που κλειδώνουν τα πάντα με Knox Και λοιπά άλλα τέτοια δεν υπάρχει περίπτωση. Android w/o root = iOS άρα γιατί να μην πάω στην πηγή του κλειστού που προσωπικά τα θεωρώ ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτήν την κατηγορία(εννοώ για μη customized λειτουργικό)

Θα συμφωνησω απολυτα με την αποψη σου.Android χωρις ρουτ ειναι αναλατο φαγητο..

OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air.

Το θετικό είναι ότι πραγματικά το νεξους ως τώρα με αφήνει πραγματικά άφωνο από την συνολικη του εικόνα. ΟΚ λειτουργικό το γνώριζα για την ελευθερία του σε όλα.

Αλλά και σαν hardware φοβερό. Κατασκευή εκπληκτικη, οθόνη φοβερή, 810 ούτε ίχνος υπερθέρμανσης ποτέ αν και δεν παίζω παιχνίδια. Αλλά ούτε καν σε περιήγηση με 3g δεν ζεσταίνεται.

Κάμερα παρά πολύ καλή, δεν το περίμενα από νεξους. Ήχος τέλειος.

Γενικότερα ένα άψογο τηλέφωνο. Είναι λίγες φορές που δεν νιώθω ότι έκλαψα τα λεφτά

Google Pixel 9 Pro XL

Ρε παιδια, οσοι παραγγειλατε Intelliglass, απο που πηρατε? Κατευθειαν απο το site τους? Δε μου κατσε καλα η Orzly, κατω δεξια ξεκολλαει... Σκεφτομαι και για Nillkin αλλα απο Κινα μονο βρισκω. Διαβαζω οτι Intelliglass θα βγαλει 2 καινουργια γυαλια οπου να ναι...
off / d.

Εγώ αγγαρεψα ένα φίλο που ζει στην Αμερική και μου το παράγγειλε από εκεί και το έστειλε με το ταχυδρομείο ,περίεργο πάντως γιατί εμένα η orzly έκατσε τέλεια στην οθόνη

Εγώ αγγαρεψα ένα φίλο που ζει στην Αμερική και μου το παράγγειλε από εκεί και το έστειλε με το ταχυδρομείο ,περίεργο πάντως γιατί εμένα η orzly έκατσε τέλεια στην οθόνη

Σου ήρθε κανονικά; Τελωνείο;

Εγώ πιστεύω ότι τελικά το θέμα είναι καθαρά τοποθέτησης με τα tempered. Πριν 3-4 σελίδες λέγαμε για το spigen. Εμένα έχει κάτσει γάντι. Τέλεια εφαρμογή και άριστη συμπεριφορά και δεν εμποδίζει και την θήκη, και παίζουν και τα glider gloves άψογα και όλα γενικώς είναι σουπερ. Τώρα αν δεν μας κάτσει καλα την πρώτη φορά και πάμε να το βγάλουμε και να το ξαναβάλουμε, ε εκεί ξεκινάνε τα θέματα καθώς στο σημείο που πάμε να το σηκώσουμε ασκούμε λίγο παραπάνω πίεση που στην δεύτερη τοποθέτηση στο σημείο εκείνο δεν κολλάει.

Εγώ από το spigen είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Και για 5 λίρες + 2 ακόμα μεταφορικά, δλδ 10€ είναι άψογο.

Google Pixel 9 Pro XL

Σου ήρθε κανονικά; Τελωνείο;

Κανονικά ήρθε με το ταχυδρομείο, τι τελωνείο να πληρώσει για 10 δολλάρια

Εγώ έφυγα από ios και βρήκα την υγεία μου στα nexus και είμαι χωρίς custom rom. Ίσως στο μέλλον βάλω. Μου αρέσει το pure android όπως είναι απλό και γρήγορο με περισότερες δυνατότητες από το ios και εύχρηστο. Μόνο που θυμάμαι εκείνο το ρημαδι το itunes....ξέρω ότι πολλοί το βαριεστε το pure android με την καλή την έννοια αλλά δεν παύει να προσφέρει σταθερότητα update και πιο ελεύθερο κώδικα από το ios.

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.

Εγώ έφυγα από ios και βρήκα την υγεία μου στα nexus και είμαι χωρίς custom rom. Ίσως στο μέλλον βάλω. Μου αρέσει το pure android όπως είναι απλό και γρήγορο με περισότερες δυνατότητες από το ios και εύχρηστο. Μόνο που θυμάμαι εκείνο το ρημαδι το itunes....ξέρω ότι πολλοί το βαριεστε το pure android με την καλή την έννοια αλλά δεν παύει να προσφέρει σταθερότητα update και πιο ελεύθερο κώδικα από το ios.

Συμφωνώ απόλυτα... Εγώ δεν το βαριέμαι καθόλου το pure. Κάθε άλλο. Ίσα ίσα που τώρα με τα layers που υποστηρίζονται out of the box τα κάνεις όλα όπως θέλεις. Όσο για το itunes? Άσε μην το συζητήσουμε καλύτερα...

Αλλά άμα είναι να πάω σε "κλειστό" android τότε iOS και πάλι iOS.

Google Pixel 9 Pro XL

Ναι έχεις δίκιο Κώστα για το κλειστό. Έχω μόνο μια ενσταση. Το ios πάει μαζί με το συγκεκριμένο hardware και το γνωστό marketing της apple με το υπερβολικά κοστολογημενο κινητό. Ευχαριστώ δεν θα πάρω.

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.

Κανονικά ήρθε με το ταχυδρομείο, τι τελωνείο να πληρώσει για 10 δολλάρια

Mea culpa. Νόμιζα ότι μιλάς για τη συσκευή. Όχι για αξεσουάρ.

Μετά από 3 μέρες που έχω το κινητό μόνο τα καλύτερα έχω να πω. Πραγματικά είναι το καλύτερο Nexus που έχει βγει. Απίστευτα γρήγορο, πολύ καλή κάμερα, πολύ καλή μπαταρία και οθόνη. Το fingerprint scanner δουλεύει κάθε φορά και μέχρι και το ambient display είναι αξιόπιστο (αρκεί να σηκωσετε το κινητό 90 μοίρες). Το doze σώζει μπαταρία τα βράδια (κυρίως), πράγμα ευπρόσδεκτο.

Αυτό που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση είναι το σήμα του, η ποιότητα συνομιλιών, καθώς και η εναλλαγή 2G/3G/4G. Πατάς και σε 1 δευτερόλεπτο έχει αλλάξει! Πρώτη φορά μου τυχαίνει να βρίσκει σήμα τόσο γρήγορα. Πριν καν βγεις από το μενού, είναι έτοιμο.

Το gps του επίσης άριστο μέχρι στιγμής.

Τέλος η ποιότητα κατασκευής και το design με εξέπληξαν! Το κινητό είναι πάρα πολύ όμορφο, οι φωτογραφίες και τα βίντεο το αδικούν σίγουρα. Όταν το έβγαλα από το κουτί μου θύμισε το αγαπημένο μου htc one m7. Παρόλο που πρόκειται για phablet, και από τα πιο μεγάλα, όταν το χειρίζεσαι και στο κράτημα δεν το νιώθεις.

Στα 500 ευρώ που το πήρα, άξιζε το κάθε του ευρώ. Όταν πετύχω την προσφορά θα έρθει δεύτερο για τη γυναίκα.

Όποιος ενδιαφέρεται για το ευρωπαϊκό sar, είναι 1.17 στο αυτί και 0.54 στο σώμα.

Μετά από 3 μέρες που έχω το κινητό μόνο τα καλύτερα έχω να πω. Πραγματικά είναι το καλύτερο Nexus που έχει βγει. Απίστευτα γρήγορο, πολύ καλή κάμερα, πολύ καλή μπαταρία και οθόνη. Το fingerprint scanner δουλεύει κάθε φορά και μέχρι και το ambient display είναι αξιόπιστο (αρκεί να σηκωσετε το κινητό 90 μοίρες). Το doze σώζει μπαταρία τα βράδια (κυρίως), πράγμα ευπρόσδεκτο.

Αυτό που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση είναι το σήμα του, η ποιότητα συνομιλιών, καθώς και η εναλλαγή 2G/3G/4G. Πατάς και σε 1 δευτερόλεπτο έχει αλλάξει! Πρώτη φορά μου τυχαίνει να βρίσκει σήμα τόσο γρήγορα. Πριν καν βγεις από το μενού, είναι έτοιμο.

Το gps του επίσης άριστο μέχρι στιγμής.

Τέλος η ποιότητα κατασκευής και το design με εξέπληξαν! Το κινητό είναι πάρα πολύ όμορφο, οι φωτογραφίες και τα βίντεο το αδικούν σίγουρα. Όταν το έβγαλα από το κουτί μου θύμισε το αγαπημένο μου htc one m7. Παρόλο που πρόκειται για phablet, και από τα πιο μεγάλα, όταν το χειρίζεσαι και στο κράτημα δεν το νιώθεις.

Στα 500 ευρώ που το πήρα, άξιζε το κάθε του ευρώ. Όταν πετύχω την προσφορά θα έρθει δεύτερο για τη γυναίκα.

Όποιος ενδιαφέρεται για το ευρωπαϊκό sar, είναι 1.17 στο αυτί και 0.54 στο σώμα.

Θα συμφωνήσω απόλυτα σε όλα όσα λες.... Προσωπικά τις πρώτες 10 μέρες μαζί του, το θεωρώ ήδη το καλύτερο κινητό που έχω πάρει σαν σύνολο. Έχω εκπλαγεί και εγώ με το πόσο καλό είναι. Όσο για το σήμα. Στο σπίτι μου γενικά με όλα τα κινητά είχα θέμα και έπρεπε να τα γυρίζω σε 2g μόνιμα για να έχω καλό. Εδώ πλέον δεν το κάνω. Άριστο σήμα. Πραγματικά φοβερό τηλέφωνο άξιζε κάθε €

Google Pixel 9 Pro XL