djkostas20 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Πως μπορω στην 7αρα να βαλω να φαινεται στη μπαταρια το ποσοστο ? Δίπλα δεν γίνεται. Μέσα αν θες(δεν είναι ευδιάκριτο) δες πως ενεργοποιείται το UI Tuner σε ένα βιντεάκι. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Όντως δεν φαίνεται... Το ρολόι πάει στο κάπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 (edited) Αυτό βαζετε και το ενεργοποιείτε :) Στην 7.1 δεν έχει ούτε στο system ui tuner,μόνο έτσι. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161124/cbb8694efc63d778725c91d15e72fb99.jpg Edited November 24, 2016 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NexusNexii Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Παίζω παιχνίδια και λαγκαρει ΠΟΛΥ το τηλέφωνο... Το G2 το παιχνίδι με την adreno 330 το πει σφαίρα, και το 6P κολλάει.... Ποια παιχνίδια; Δεν έχω συναντήσει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Καλημέρα παίδες! Σαν πρώτη φορά με nexus έχω απορίες ακόμα. Επανεκκίνηση πως κάνει? Πάντως όχι όπως έχω μάθει από το power button και μετά επιλογή για απενεργοποιηση η επανεκκίνηση. Βλέπω εδώ έχουμε βελτιστοποιηση εφαρμογών από προεπιλογή. Εχω αφαιρέσει το SwiftKey γιατί μου έκανε κάτι κολλήματα και είπα μήπως είναι από αυτό. Έχω αφαιρέσει και τον nova laouncher. Είναι κάτι άλλο που πρέπει να αφαιρέσω από την βελτιστοποιηση? Επίσης δεν μου δουλεύει το led notification. Πχ μέχρι τώρα έχω ανακαλύψει ότι δεν ανάβει με μια αναπάντητη πχ. Το έχω ενεργοποιημένο από τις ρυθμίσεις. Ένα άλλο που δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα η αν έτσι λειτουργεί, δεν ανάβει το led ούτε στην φόρτιση. Είμαι σε μαμά κατάσταση πλέον.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Καλημέρα παίδες! Σαν πρώτη φορά με nexus έχω απορίες ακόμα. Επανεκκίνηση πως κάνει? Πάντως όχι όπως έχω μάθει από το power button και μετά επιλογή για απενεργοποιηση η επανεκκίνηση. Βλέπω εδώ έχουμε βελτιστοποιηση εφαρμογών από προεπιλογή. Εχω αφαιρέσει το SwiftKey γιατί μου έκανε κάτι κολλήματα και είπα μήπως είναι από αυτό. Έχω αφαιρέσει και τον nova laouncher. Είναι κάτι άλλο που πρέπει να αφαιρέσω από την βελτιστοποιηση? Επίσης δεν μου δουλεύει το led notification. Πχ μέχρι τώρα έχω ανακαλύψει ότι δεν ανάβει με μια αναπάντητη πχ. Το έχω ενεργοποιημένο από τις ρυθμίσεις. Ένα άλλο που δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα η αν έτσι λειτουργεί, δεν ανάβει το led ούτε στην φόρτιση. Είμαι σε μαμά κατάσταση πλέον.. Restart σαν επιλογή η στοκ δεν έχει αν θυμάμαι καλά. Οπότε για reboot χρησιμοποιείς μέθοδο όπως σε περιπτώσεις BSODs. Κρατάς power button περίπου 8-10 δευτερόλεπτα. Βελτιστοποίηση εννοείς στην καρτέλα για την μπαταρία? Αυτό είναι για το Doze. Μην τις βγάλεις τις εφαρμογές από εκεί. Βοηθάει στην μπαταρία για να μην ξυπνάει κάτι το τηλέφωνο σου όταν είναι σβηστή η οθόνη. Το έχουν και άλλα κινητά με ΜΜ+. Δεν είναι μόνο του 6P ρύθμιση. Led notification έχεις πατήσει το γραναζάκι στις ρυθμίσεις των ειδοποιήσεων και έχει βάλει το Pulse notification led? Για την φόρτιση δεν θυμάμαι να σου πω αν και πως ενεργοποιείται αλλά κάνε ένα google search. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Στην 7.1 βάλανε και επιλογή επανεκκίνησης κανονικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Ωραία. Δεν το γνώριζα αυτό. Πως το έπαθαν? :p Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Και'γω σήμερα παιδια με dp2 5ωρες οθόνη κοντά πρώτη φορα..Οι 2ωρες με 4G οι αλλες 3 wifi και ενδιάμεσα φλασαρα και κατι μοντακια που ηθελα και πηρα και nandroid back up! ελα ρε συ!!!!! 5 ωρες??? με Ota την εβαλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 ελα ρε συ!!!!! 5 ωρες??? με Ota την εβαλες? Ναι Γιάννη,φανηκε απο το πρωί η διαφορά.. Πέρασα ολο το img απο την αρχή,καθαρη εγκατάσταση. Και σήμερα δείχνει να τα πηγαίνει το ίδιο καλα,50 λεπτα οθονη 4G 83%. ----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωραία. Δεν το γνώριζα αυτό. Πως το έπαθαν? :p Επαθα και'γω ενα σοκ μολις το ειδα :eek: :eek: :eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 (edited) Ναι Γιάννη,φανηκε απο το πρωί η διαφορά.. Πέρασα ολο το img απο την αρχή,καθαρη εγκατάσταση. Και σήμερα δείχνει να τα πηγαίνει το ίδιο καλα,50 λεπτα οθονη 4G 83%. Ευχάριστα νέα!Θα περιμένω να βγει το final και να δούμε πως πάει. Ειλικρινά ευχαριστιέμαι τόσο πολύ το τηλέφωνο στην ΜΜ που αν δεν είμαι σίγουρος ότι αξίζει δεν το κουνάω :lol: Edited November 25, 2016 by than0s7 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Ευχάριστα νέα!Θα περιμένω να βγει το final και να δούμε πως πάει. Ειλικρινά ευχαριστιέμαι τόσο πολύ το τηλέφωνο στην ΜΜ που αν δεν είμαι σίγουρος ότι αξίζει δεν το κουνάω :lol: το ιimage Πως το περασες ? όχι με twrp ε? αν είναι τοσο καλη η διαφορα στην νεα εκδοση την περναω τωρααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Εγώ παιδιά σήμερα πρώτη μέρα που το δουλεύω από το πρωί με 4g συνεχόμενα (πλην των πρώτων 2-3 ωρών που το έβγαλα από το ρεύμα και δεν είχε σύνδεση στο Internet ούτε wifi ούτε data) Βλέπω πολύ καλά αποτελέσματα.. https://www.dropbox.com/sh/rkizyscs858ooq4/AAASKLbHfIpVN5woA9TpSnzCa?dl=0 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrixios3650 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Λοιπόν από χτές που είμαι με DP2 βλέπω πολύ καλύτερη μπαταρία... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161124/961febf1223afc87e242cff9917769c6.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161124/be572e663d348c476e5b6849a107e869.jpg Και με 20 ώρες αναμονή!!!!! Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φιλέ την navbar πως την έφτιαξες έτσι;;; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Για 6 Δεκεμβρη ή επισημη 7.1 στο 6p Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Για 6 Δεκεμβρη ή επισημη 7.1 στο 6p Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για να δούμε. Θεωρητικώς 5/12 είναι και το security update του Δεκέμβρη οπότε αναμένουμε. Λένε για Αυστραλία αλλά σημασία έχει να ανέβει στο επίσημο. Να βγουν και τα sources να δούμε και τις custom. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_12345 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Ρε παιδιά, έκανα enroll στην beta πριν δύο ημέρες, όμως ακόμα δεν μου έχει έρθει τίποτα. Έχω λιώσει το check for update αλλά τίποτα. Any thoughts; Παράθεση Nokia 2760 -> LG GD510 -> Xperia X10 Mini -> Moto G 1st gen -> LG G4 -> Nexus 6P -> OnePlus 6 -> Pixel 4a 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Ρε παιδιά, έκανα enroll στην beta πριν δύο ημέρες, όμως ακόμα δεν μου έχει έρθει τίποτα. Έχω λιώσει το check for update αλλά τίποτα. Any thoughts; Θα σου φανεί παράξενο αλλά έτσι μου κάνε στο pixel c. Τελικά κατάλαβα ότι όταν κανείς enroll στα τέλη του μήνα δεν στο δίνει άμεσα αλλα στην αρχες του μήνα μαζί με το επόμενο security update. Στάλθηκε από το Pixel C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Μου το κανε και μενα και το περασα χειροκίνητα τελικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Φιλέ την navbar πως την έφτιαξες έτσι;;; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με substractum, είναι το θέμα vivid icon set το zen glow στο navbar. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Μου το κανε και μενα και το περασα χειροκίνητα τελικά! Έχεις κανένα λινκ το πώς την πέρασες Νικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Για 6 Δεκεμβρη ή επισημη 7.1 στο 6p Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk The update will be progressively rolled out: Day 1-3: 10,000 phones are selected at random to be eligible for the update, users are either alerted via FOTA Push Message or must check manually for the update Day 4-13: an additional 10% of the remaining pool are selected per day and users must check manually for the update Day 14: All devices are eligible for the update Σαν πληροφορία γενικότερα. Οπότε κάποιοι εαν την θέλουν μέσω ΟΤΑ θα τους πάει ίσως και Χριστούγεννα περίπου. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Τα image θα βγουν 6 Δεκεμβρη όμως,διαθεσιμα για χειροκίνητη αναβάθμιση; Λοιπόν Γιαννακο θα κατεβάσεις το wug tool.. Θα επιλέξεις τη συσκευή που έχεις και θα πατήσεις flash stock + unroot. Στη συνέχεια θα σε ρωτήσει αν θες να βαλεις τη τελευταία ρομ ,λες οχι και δίνεις με αναζήτηση το img που έχεις κατεβάσει.Θα σου πει κατι για md5,skip και σε 5 είσαι έτοιμος. Μετα επιλεγεις root k recovery και καθαρισες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 όταν πραγματοποιώ κλησεις,ο συνομιλητης,με ακουει διπλα στη συσκευή του,εχει θεμα το κινιτο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Ναι είναι το μοναδικό θέμα που έβγαλε ή συσκευή. Έχουν προτείνει μία λύση που απενεργοποιεί το 3ο μικρόφωνο νομίζω αλλά θέλει ρουτ Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts