Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ήταν αργία εχθές στην Αμερική γι'αυτό δεν δόθηκε.

Μπορεί σήμερα, μπορεί και την επόμενη Δευτέρα.

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

παιδια εχω την συσκευη απο τοτε που κυκλοφορησε απο την αρχη ειχα θεμα throttling σε σημιο που επρεπε να αφηνο το κινητο στην ακρη για να συνεχισω να το δουλευω... γιατι ανεβαζε ο επεξεργαστης 60C

και κατω απο συνθικες κλιματισμου...

μπορω να το φτιαξω αυτο? ειμαι εκτος εγγυησης... και δεν βρισκω και τιν αποδιξη ρε γαμοτο....

παιδια εχω την συσκευη απο τοτε που κυκλοφορησε απο την αρχη ειχα θεμα throttling σε σημιο που επρεπε να αφηνο το κινητο στην ακρη για να συνεχισω να το δουλευω... γιατι ανεβαζε ο επεξεργαστης 60C

μπορω να το φτιαξω αυτο? ειμαι εκτος εγγυησης... και δεν βρισκω και τιν αποδιξη ρε γαμοτο....

Όχι δεν μπορείς. Είναι ο 810 που κάνει το πρόβλημα σε αυτό το κινητό έτσι όπως το έχουν υλοποιήσει. Ζεις με αυτό ή πας παρακάτω δυστυχώς.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Όχι δεν μπορείς. Είναι ο 810 που κάνει το πρόβλημα σε αυτό το κινητό έτσι όπως το έχουν υλοποιήσει. Ζεις με αυτό ή πας παρακάτω δυστυχώς.

τελεια...! για τον χειμωνα καλο ειναι...!!!! :lol:

Δυο χρονιά που εισουν μέσα στην εγγύηση γιατί δεν το πήγες?

Δυο χρονιά που εισουν μέσα στην εγγύηση γιατί δεν το πήγες?

το πηγα.. απλα μου ειπανε οτι ετσι ειναι..... σε αλλους το αλλαξανε με p10 plus.... :rolleyes:

το πηγα.. απλα μου ειπανε οτι ετσι ειναι..... σε αλλους το αλλαξανε με p10 plus.... :rolleyes:

Δεν το άλλαξαν για το thermal throttling που αναφέρεις. Αυτό δεν θεωρείται πρόβλημα κατασκευαστικό. Έτσι είναι όπως και σου είπαν και είναι κάτι που το είχαν όλοι και θα το είχαν και με αλλαγή συσκευής. Είναι απλώς αποτυχημένη επιλογή επεξεργαστή. p10 plus κλπ έδωσαν σε όποιον είχε παρουσιάσει burn in στην οθόνη και εξαιτίας έλλειψης ανταλλακτικών, πρότειναν την αλλαγή με καινούρια συσκευή.

Google Pixel 9 Pro XL

Νομίζω ότι έπρεπε να επιμένεις λίγο αφού έφτανες σε σημείο να μην μπορείς να δουλέψεις την συσκευή

Καλησπέρα. Το δικό μου κάνει Thermal Throttling σε σημείο που κλείνουν οι 4 μεγάλοι πυρήνες και η συσκευή καίει και σέρνεται. Έκανα root, μπας και ρίξω λίγο ρολόγια και ηρεμήσει αλλά δεν έκανε κάτι.

Επίσης, η μπαταρία είναι σε άθλια επίπεδα. Θα πάρω Oneplus 6 τώρα, αξίζει να το πάω για φτιάξιμο;

Έχω σπάσει το πίσω γυαλί, βρήκα ανταλλακτικό με 10 ευρώ. Αν το αλλάξω μόνος μου, θα το πάρουν χαμπάρι; Εννοείται πως θα το προσέξω στην αλλαγή και θα το γυρίσω σε στοκ. Έχω εγγύηση μέχρι τέλος του μήνα.

Edit: Μπορώ να το πάω και αν δεν έχουν ανταλλακτικά, δεν θα το φτιάξουν, θα πάρω αντικατάσταση λογικά και δεν θα πληρώσω καν την επισκευή του πίσω γυαλιού. Λέτε;

Edited by Dinos_12345
Nokia 2760 -> LG GD510 -> Xperia X10 Mini -> Moto G 1st gen -> LG G4 -> Nexus 6P -> OnePlus 6 -> Pixel 4a 5G

Φιλαράκι γύρισε το σε stock, και δώσε το στην ευχή της Παναγίας, μήπως και πάρεις αντικατάσταση, εφόσον είσαι ακόμα σε εγγύηση.

Καλησπέρα παιδιά.

Μετά από 3 χρόνια στο υπέρτατο lg g2 μου έκαναν δώρο το nexus. Το κινητό φοράει την 8.1 64gb,είναι αγορασμενο από Αγγλία και πρέπει να είναι εκτός εγγύησης (πως το τσεκαρω?)

Διάβασα της τελευταίες 30 σελίδες για να δω εντυπώσεις και έπαθα πλάκα από το πόσοι είχαν πρόβλημα, σε σημείο που παρακαλούσαν να χαλάσει για να το αντικαταστήσει η αντιπροσωπεία (!)Τι μου προτείνετε για να αποφύγω υπερθέρμανσης,throttling κτλ.(πχ να μην του βάζω θηκη; ) Έχετε να μου προτείνετε καμμία εφαρμογή για να αφαιρέσω status+notification bars για να αποφύγω το ,burn in; (Μπορώ να το αποφύγω; )

Ευχαριστώ πολύ

Edited by camp3on

Καλησπέρα παιδιά.

Μετά από 3 χρόνια στο υπέρτατο lg g2 μου έκαναν δώρο το nexus. Το κινητό φοράει την 8.1 64gb,είναι αγορασμενο από Αγγλία και πρέπει να είναι εκτός εγγύησης (πως το τσεκαρω?)

Διάβασα της τελευταίες 30 σελίδες για να δω εντυπώσεις και έπαθα πλάκα από το πόσοι είχαν πρόβλημα, σε σημείο που παρακαλούσαν να χαλάσει για να το αντικαταστήσει η αντιπροσωπεία (!)Τι μου προτείνετε για να αποφύγω υπερθέρμανσης,throttling κτλ.(πχ να μην του βάζω θηκη; ) Έχετε να μου προτείνετε καμμία εφαρμογή για να αφαιρέσω status+notification bars για να αποφύγω το ,burn in; (Μπορώ να το αποφύγω; )

Ευχαριστώ πολύ

Μπες σε αυτήν την διεύθυνση

https://consumer.huawei.com/kh/support/warranty-query/

και βάλε τo ΙΜΕΙ τι οποίο θα το δεις αν γράψεις στον dialler *#06#.

Αν είσαι σε εγγύηση σου συνιστώ να πας σε ένα σερβις και να τους πεις ότι έχεις burn in στην οθόνη και πρόβλημα με το 4g μπας και σου κάνουν αντικατάσταση .

Sent from my G8341 using Tapatalk

Follow the White Rabbit....

Δεν ξέρω πως το υπολογίζει αυτό αλλά εγώ είμαι σε εγγύηση και μου λέει ότι δεν είμαι.
Nokia 2760 -> LG GD510 -> Xperia X10 Mini -> Moto G 1st gen -> LG G4 -> Nexus 6P -> OnePlus 6 -> Pixel 4a 5G

Μπες σε αυτήν την διεύθυνση

https://consumer.huawei.com/kh/support/warranty-query/

και βάλε τo ΙΜΕΙ τι οποίο θα το δεις αν γράψεις στον dialler *#06#.

Αν είσαι σε εγγύηση σου συνιστώ να πας σε ένα σερβις και να τους πεις ότι έχεις burn in στην οθόνη και πρόβλημα με το 4g μπας και σου κάνουν αντικατάσταση .

Το κινητό είναι εκτός εγγύησης, μήπως ξέρεις ποια εφαρμογή είναι που κρύβει τα status+notification bars?

Τότε δεν είσαι

Αν έχεις την απόδειξη αγοράς και δεν έχουν περάσει τα 2 χρόνια είσαι εντός. Και ας λέει εκεί ότι δεν είσαι.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Google Pixel 9 Pro XL

Αν έχεις την απόδειξη αγοράς και δεν έχουν περάσει τα 2 χρόνια είσαι εντός. Και ας λέει εκεί ότι δεν είσαι.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Σωστός, εγώ του έγραψα να κοιτάξει στο site γιατί από τα λεγόμενα του κατάλαβα ότι δεν υπάρχει απόδειξη.

Αν δεν την έχει τότε ίσως να μπορούσε να την βρει από το κατάστημα αγοράς του κινητού. Αν δεν είναι τιμολόγιο και είναι μόνο απόδειξη, είναι λίγο παραπάνω διαδικασία αλλά αν κρατούν σωστά τα αρχεία τους, και το όνομα του μόνο θα είναι αρκετό. Με τιμολόγιο, ένα ΑΦΜ και αμέσως θα έβρισκαν να του στείλουν αντίγραφο.

Google Pixel 9 Pro XL

Αν δεν την έχει τότε ίσως να μπορούσε να την βρει από το κατάστημα αγοράς του κινητού. Αν δεν είναι τιμολόγιο και είναι μόνο απόδειξη, είναι λίγο παραπάνω διαδικασία αλλά αν κρατούν σωστά τα αρχεία τους, και το όνομα του μόνο θα είναι αρκετό. Με τιμολόγιο, ένα ΑΦΜ και αμέσως θα έβρισκαν να του στείλουν αντίγραφο.
,Δυστυχώς πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα δεν κόβουν μηχανογραφημένες αποδειξεις αλλά από ταμειακή , και τότε δεν υπάρχει περίπτωση επανεκτυπωσης .

Αυτό ισχύει αλλά δεν χάνει τίποτα να το ρωτήσει. Επίσης κανονικά δεν πρέπει να αναγράφεται και το ΙΜΕΙ στην απόδειξη?

Google Pixel 9 Pro XL

ποια custom rom προτεινεται για να εχουμε την 9.0 εκδοση?

μονο η Statix υπαρχει αλλα ειναι λιγο λαχειο. Σε λιγες μερες θα βγει update που λογικα θα δουλευει σωστα..(λογικα)

Δοκίμασε και την abc rom.

Θυμάμαι ότι ήταν εξαιρετική

Statix προτείνει και αυτός που έφτιαχνε την ABC

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0