nikaki71 Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 20€/χρόνο και 100GB στη Google, google photos με επιλογή για ανέβασμα με την κανονική ανάλυση και δεν σε απασχολεί. Με κόστος μεν, αλλά δεν είναι κανένα τεράστιο. Kαι απο που αγοραζουμε?Απο την εφαρμογη την ιδια η απο το στορ?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Kαι απο που αγοραζουμε?Απο την εφαρμογη την ιδια η απο το στορ?? Μέσα από το drive,δεν χρειάζεται να τα έχεις συνέχεια όλα στο κινητό καλά θα ήταν τα παρανω gb αλλά και με αυτά παλεύεται επίσης στο Google photos έχει απεριόριστη αποθήκευση σε υψηλή ανάλυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Kαι απο που αγοραζουμε?Απο την εφαρμογη την ιδια η απο το στορ??Εγώ το είχα κάνει από τον browser στο gmail. Έχει επιλογή κάτω που λέει ποσά από τα 15gb του free έχεις πιασμενα. Φαντάζομαι θα έχει και επιλογή στις mobile εφαρμογές. Subscription είναι. Έρχεται λογαριασμός 1 φορά το χρόνο. Με ένα Google search θα το βρεις. Επίσης ισχύει και αυτό που λέει το παιδί από κάτω. Κρατάει υψηλή ανάλυση αλλά κάνει συμπιεση αρκετή από όσο θυμάμαι. Εγω έχω βάλει την κανονική ανάλυση αφού δεν είναι υπερβολικά ακριβό. Επίσης μετά μέσα από την εφαρμογή του google photos σου έχει επιλογή να κάνει αυτόματα διαγραφή των ανεβασμενων από το κινητό και να του αδειασεισ χώρο που πιάνουν οι φωτο-βιντεο. Μέσα από το drive,δεν χρειάζεται να τα έχεις συνέχεια όλα στο κινητό καλά θα ήταν τα παρανω gb αλλά και με αυτά παλεύεται επίσης στο Google photos έχει απεριόριστη αποθήκευση σε υψηλή ανάλυση Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Ευχαριστω ολα τα παιδια για την βοηθεια σας.Το εκανα και τωρα εχω 115gb για φωτο και βιντεο εως 15/6/19...Υπερκαλυμμενος Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Ευχαριστω ολα τα παιδια για την βοηθεια σας.Το εκανα και τωρα εχω 115gb για φωτο και βιντεο εως 15/6/19...Υπερκαλυμμενος Σετάρεις τώρα το google photos να ανεβάζει την Original ανάλυση και έισαι έτοιμος. όποτε θες μέσα από εκεί πατάς free up space και σου διαγράφει ότι έχεις στο κινητό. ** Φυσικά αυτό σημαίνει όπως καταλαβαίνεις ότι από εκεί και πέρα θες ίντερνετ για να δεις ότι έχεις ανεβασμένο και δεν είναι στο κινητό!!! Μην κάθεσαι και βλέπεις βιντεάκια πχ σε δεδομένα συνέχεια και αναρωτιέσαι πως τελείωσαν. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 (edited) Σετάρεις τώρα το google photos να ανεβάζει την Original ανάλυση και έισαι έτοιμος. όποτε θες μέσα από εκεί πατάς free up space και σου διαγράφει ότι έχεις στο κινητό. ** Φυσικά αυτό σημαίνει όπως καταλαβαίνεις ότι από εκεί και πέρα θες ίντερνετ για να δεις ότι έχεις ανεβασμένο και δεν είναι στο κινητό!!! Μην κάθεσαι και βλέπεις βιντεάκια πχ σε δεδομένα συνέχεια και αναρωτιέσαι πως τελείωσαν. Nαι το καταλαβα.Παντως η καμερα του ειναι εκπληκτικη,και ερχομαι απο G5 που επισης εχει καλη καμερα,αλλα εδω πραγματικα εντυπωσιαστηκα με τις φωτο που βγαζει... :O;) Edited May 30, 2018 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Όντως έχοντας πλέον 1+5t αναπολώ την κάμερα του. Εξαιρετική Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 (edited) Nαι το καταλαβα.Παντως η καμερα του ειναι εκπληκτικη,και ερχομαι απο G5 που επισης εχει καλη καμερα,αλλα εδω πραγματικα εντυπωσιαστηκα με τις φωτο που βγαζει... :O;) Εκτός του αισθητήρα, η εφαρμογή της Google είναι υπεύθυνη για όλα αυτά. Προσωπικά θεωρώ ότι δεν έχει ανταγωνισμό στα τηλέφωνα της. Edited May 30, 2018 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirk Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 Καλημέρα!χθες το απόγευμα έπαθα blood(bootloop of death) δοκίμασα με την ρεκοβερυ 3.2.1 με 4 πυρήνες και με κερνελ αλλά τίποτα..... Είμαι με abc room 8.1 καμία ιδέα αν μπορεί να φτιάξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 Καλημέρα!χθες το απόγευμα έπαθα blood(bootloop of death) δοκίμασα με την ρεκοβερυ 3.2.1 με 4 πυρήνες και με κερνελ αλλά τίποτα..... Είμαι με abc room 8.1 καμία ιδέα αν μπορεί να φτιάξει; 1) Φλασάρισμα την rom από πάνω και clear cache μόνο 2) To ίδιο αλλά με clear data, cache, internal, system 3) Καθάρισμα πάλι όλων και φλασάρισμα άλλης rom 4) Επιστροφή σε στοκ firmware όπως το δίνει η google. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirk Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 1) Φλασάρισμα την rom από πάνω και clear cache μόνο 2) To ίδιο αλλά με clear data, cache, internal, system 3) Καθάρισμα πάλι όλων και φλασάρισμα άλλης rom 4) Επιστροφή σε στοκ firmware όπως το δίνει η google. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπαίνει σε ρεκοβερυ.....πρέπει να κλείσει τους 4 πυρήνες από ότι έψαξα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπαίνει σε ρεκοβερυ.....πρέπει να κλείσει τους 4 πυρήνες από ότι έψαξα.... Κατάλαβα πριν ότι μπήκες σε revocery. Bootloader μπαίνει? Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirk Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 Κατάλαβα πριν ότι μπήκες σε revocery. Bootloader μπαίνει? bootloader μπαινει και αναγνωριζει την συσκευή σε fastboot. φλασαρα την 7.1.2 factory image αλλα ουτε αυτή μπουταρει. εβαλα τροποποιημενη ρεκοβερυ για 4 πηρυνες αλλα τιποτα.ουτε με κερνελ με 4 πηρυνες μπουταρει.... εχω κολλησει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 bootloader μπαινει και αναγνωριζει την συσκευή σε fastboot. φλασαρα την 7.1.2 factory image αλλα ουτε αυτή μπουταρει. εβαλα τροποποιημενη ρεκοβερυ για 4 πηρυνες αλλα τιποτα.ουτε με κερνελ με 4 πηρυνες μπουταρει.... εχω κολλησει...Το bootloop μπορεί να οφείλεται σε παρά πολλά. Εγώ θα το γυρνούσα σε στοκ 8αρα τελευταία φουλ στοκ, και recovery στοκ, όλα! 7.1.2 γιατί? Θα κλειδωνα bootloader. Αν πάλι δεν έμπαινε, τουλάχιστον τότε θα μπορούσα να το πάω σε service χωρίς να μου βρουν αργότερα ότι το έχω πειράξει. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirk Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 Το σκέφτηκα αυτό αλλα ειμαι εκτός εγγύησης.... Πριν πάθει το bootloop πάγωσε η οθόνη, δεν λειτουργούσε τίποτα για 10 δευτερόλεπτα και μετα εκανε επανεκινηση μονο του και ξεκινησε. Μετα από 1 ωρα το ξαναεκανε το παγωμα εκανε επανεκινηση και αρχισε το bootloop.... Μάλλον παμε για αλλο κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpan76 Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Το σκέφτηκα αυτό αλλα ειμαι εκτός εγγύησης.... Πριν πάθει το bootloop πάγωσε η οθόνη, δεν λειτουργούσε τίποτα για 10 δευτερόλεπτα και μετα εκανε επανεκινηση μονο του και ξεκινησε. Μετα από 1 ωρα το ξαναεκανε το παγωμα εκανε επανεκινηση και αρχισε το bootloop.... Μάλλον παμε για αλλο κινητο...Πλακέτα πιστεύω,είχα τα ίδια συμπτώματα.( Πάγωμα οθόνης - bootloop) Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirk Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 (edited) Πλακέτα πιστεύω,είχα τα ίδια συμπτώματα.( Πάγωμα οθόνης - bootloop) Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μολις τωρα καταφερα να το επαναφερω μετα από ατελειωτες ωρες προσπαθειας.... εκανα αυτά Step 1. Enter to the bootload on phone, connect to PC. In archive “angler-opm2.171019.029.a1-factory-bf17e552” using file flash-all.bat. Step 2. In cmd: fastboot flash recovery twrp-3.2.1-0-fbe-4core-angler.img Step 3. Enter to the Recovery->Advanced->ADB Sideload. Step 4. In cmd: adb sideload Magisk-v16.4.zip Step 5. In cmd: adb sideload N5X-6P_BLOD_Workaround_Injector_Addon-AK2-signed.zip. Step 6. At the finish in recovery remove marks from proposed system and other files. Reboot phone. τα βρηκα εδώ https://www.thecustomdroid.com/fix-nexus-6p-bootloop-issue/ με την διαφορα ότι δεν εμπαινε ρεκοβερυ και το ζεστανα με το πιστολακι μαλιων κανενα 5λεπτο ενώ εκανε bootloop για να μπω ρεκοβερυ.αφου μπηκα καταφερα να προχωρήσω μετα το βημα 3. τωρα δοθλευει μονο με 4 πηρυνες οι 4 του big cluster είναι απενεργοποιημένοι γιατι αυτοι δημιουργουσαν το πρόβλημα. τωρα είναι εντελως στοκ μονο με ρουτ. δεν ξερω ποσο θα κρατησει αλλα προς το παρον γλυτώσαμε την αγορα τηλεφωνου....:D του αλλαξες πλακετα ;αν ναι ποσο κοστισε; Edited June 3, 2018 by zirk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 μολις τωρα καταφερα να το επαναφερω μετα από ατελειωτες ωρες προσπαθειας.... εκανα αυτά Step 1. Enter to the bootload on phone, connect to PC. In archive “angler-opm2.171019.029.a1-factory-bf17e552” using file flash-all.bat. Step 2. In cmd: fastboot flash recovery twrp-3.2.1-0-fbe-4core-angler.img Step 3. Enter to the Recovery->Advanced->ADB Sideload. Step 4. In cmd: adb sideload Magisk-v16.4.zip Step 5. In cmd: adb sideload N5X-6P_BLOD_Workaround_Injector_Addon-AK2-signed.zip. Step 6. At the finish in recovery remove marks from proposed system and other files. Reboot phone. τα βρηκα εδώ https://www.thecustomdroid.com/fix-nexus-6p-bootloop-issue/ με την διαφορα ότι δεν εμπαινε ρεκοβερυ και το ζεστανα με το πιστολακι μαλιων κανενα 5λεπτο ενώ εκανε bootloop για να μπω ρεκοβερυ.αφου μπηκα καταφερα να προχωρήσω μετα το βημα 3. τωρα δοθλευει μονο με 4 πηρυνες οι 4 του big cluster είναι απενεργοποιημένοι γιατι αυτοι δημιουργουσαν το πρόβλημα. τωρα είναι εντελως στοκ μονο με ρουτ. δεν ξερω ποσο θα κρατησει αλλα προς το παρον γλυτώσαμε την αγορα τηλεφωνου....:D του αλλαξες πλακετα ;αν ναι ποσο κοστισε; Ωραίος για την προσπάθεια,θέλει κόπο και διάβασμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpan76 Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 μολις τωρα καταφερα να το επαναφερω μετα από ατελειωτες ωρες προσπαθειας.... εκανα αυτά Step 1. Enter to the bootload on phone, connect to PC. In archive “angler-opm2.171019.029.a1-factory-bf17e552” using file flash-all.bat. Step 2. In cmd: fastboot flash recovery twrp-3.2.1-0-fbe-4core-angler.img Step 3. Enter to the Recovery->Advanced->ADB Sideload. Step 4. In cmd: adb sideload Magisk-v16.4.zip Step 5. In cmd: adb sideload N5X-6P_BLOD_Workaround_Injector_Addon-AK2-signed.zip. Step 6. At the finish in recovery remove marks from proposed system and other files. Reboot phone. τα βρηκα εδώ https://www.thecustomdroid.com/fix-nexus-6p-bootloop-issue/ με την διαφορα ότι δεν εμπαινε ρεκοβερυ και το ζεστανα με το πιστολακι μαλιων κανενα 5λεπτο ενώ εκανε bootloop για να μπω ρεκοβερυ.αφου μπηκα καταφερα να προχωρήσω μετα το βημα 3. τωρα δοθλευει μονο με 4 πηρυνες οι 4 του big cluster είναι απενεργοποιημένοι γιατι αυτοι δημιουργουσαν το πρόβλημα. τωρα είναι εντελως στοκ μονο με ρουτ. δεν ξερω ποσο θα κρατησει αλλα προς το παρον γλυτώσαμε την αγορα τηλεφωνου....:D του αλλαξες πλακετα ;αν ναι ποσο κοστισε;Ήμουν τυχερός,1 μήνα πριν την λήξη της εγγύησης. Γύρω στα 250 ζητούσαν αν θυμάμαι καλά. Μπράβο πάντως για την προσπάθεια!! Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirk Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Δυσκολεύτηκα πολύ αλλά δεν ήθελα να αλλάξω το τηλέφωνο.... Απλά θα το αφήσω στοκ τώρα και βλέπουμε πόσο θα κρατήσει, γιατί λένε ότι ίσως να το ξανά πάθει και τότε δεν υπάρχει τρόπος να επανέλθει.... Ιδιαίτερη διαφορά δεν είδα στην ταχύτητα μιας και δεν παίζω παιχνίδια οπότε όλα καλά προς το παρόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Μολις μου ηρθε αναβαθμιση με επιπεδο ασφαλειας Ιουνιου 18... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 Μολις μου ηρθε αναβαθμιση με επιπεδο ασφαλειας Ιουνιου 18... Μέχρι Νοέμβριο θα έρχεται να ξέρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 Μέχρι Νοέμβριο θα έρχεται να ξέρεις Μετα τελος οι αναβαθμισεις ε?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 Μετα τελος οι αναβαθμισεις ε?? Ναι, δυστυχως...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 Ναι, δυστυχως...:( E και παλι ευχαριστημενοι ειμαστε αν αναλογιστουμε οτι η συσκευη ξεκινησε απο την 6 εκδοση αντροιντ κ εχει φτασει στην 8.1...Εξαλλου για οποιον το κρατησει και περαν του 2018 παιζουν και custom... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts