Paulis Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 (edited) Απο ενα καταστημα στην πατρα. afasia.gr τσεκαρω την εγγυηση εδω https://consumer.huawei.com/uk/support/warranty-query/ Δεν καλεσα στο μαγαζι για επιβεβαιωση!Απλα παραξενευτηκα!! Edited February 22, 2018 by Paulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Απο ενα καταστημα στην πατρα. afasia.gr τσεκαρω την εγγυηση εδω https://consumer.huawei.com/uk/support/warranty-query/ Δεν καλεσα στο μαγαζι για επιβεβαιωση!Απλα παραξενευτηκα!!Δεν ξέρεις πως δείχνει την εγγύηση εκεί. Με βάση ποιο κριτήριο, από που παίρνει στοιχεία η βάση δεδομένων που έχουν κλπ. Η εγγύηση βγαίνει από την απόδειξη αγοράς. Αν μιλάμε για συσκευή που προοριζόταν και αγοραστηκε εντός ΕΕ τότε έχει 2 χρόνια εγγύηση κατασκευαστη. Κατασκευαστη και όχι καταστηματοσ. Αν το κατάστημα τώρα θέλει να βάλει δική του εγγύηση από πάνω ή επιπλέον είναι δικό του θέμα. Sent using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpat1989 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Και εγώ σήμερα τους πήρα (είναι στο service από 09/02/2018). Αναμονή για ανταλλακτικό (μητρική πλακέτα) μου είπε. Μου ξανά είπε ότι ο τεχνικός το παρέλαβε 12/02, ότι είχαμε την Καθαρά Δευτέρα και ότι έχουν περάσει μόνο 10 μέρες! :wacko: Μου είπε να τους ξανά ενοχλήσω στο τέλος της άλλης εβδομάδας. Σε ερώτησή μου για το πότε υπολογίζει την παραλαβή του ανταλλακτικού μου ανέφερε ότι δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση από το Service. Σε πιο τηλέφωνο παίρνετε; Στο 2170007575 της Μιχαλακοπούλου ή στο 2111988000 της Huawei; Αναμονή... Έχω και εγώ το δικό μου στο σέρβις από 18/01 και μου λένε και εμένα τα ίδια. Να φανταστείς μου είπαν ότι ήρθε ανταλλακτικό αλλά ήταν προβληματικό και περιμένουμε να έρθει πάλι νέο. Για αντικατάσταση συσκευής ούτε κουβέντα. Κοροϊδία.. Πότε ξανά τέτοιας μάρκας κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Γενικότερα αν δεν τους πιέζετε λένε ότι θέλουν. 3 φορές αλλάξανε τα λεγόμενα τους και βρίσκανε προφασεις σε ένα φίλο για τη χρήση για την προέλευση από Αγγλία κλπ. Μόλις τους ζόρισε πήρε το p10 plus και ησύχασε. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpat1989 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Γενικότερα αν δεν τους πιέζετε λένε ότι θέλουν. 3 φορές αλλάξανε τα λεγόμενα τους και βρίσκανε προφασεις σε ένα φίλο για τη χρήση για την προέλευση από Αγγλία κλπ. Μόλις τους ζόρισε πήρε το p10 plus και ησύχασε. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Εγώ τους παίρνω κάθε δύο μέρες και ακούω τα ίδια και τα ίδια. Μου είπαν κιόλας ότι δεν μπορούν να μου το αντικαταστήσουν γιατί δεν υπάρχει έλλειψη των ανταλλακτικών απλώς χαμηλή διαθεσιμότητα και καθυστερούν για αυτό το λόγο. Δεν βγάζεις άκρη. Θα ψάξω να δω μήπως κινηθώ και νομικά. Έχει παραγινει με την κοροϊδία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Εγώ τους παίρνω κάθε δύο μέρες και ακούω τα ίδια και τα ίδια. Μου είπαν κιόλας ότι δεν μπορούν να μου το αντικαταστήσουν γιατί δεν υπάρχει έλλειψη των ανταλλακτικών απλώς χαμηλή διαθεσιμότητα και καθυστερούν για αυτό το λόγο. Δεν βγάζεις άκρη. Θα ψάξω να δω μήπως κινηθώ και νομικά. Έχει παραγινει με την κοροϊδία.Ναι αλλά υπάρχει κάποιο όριο χρόνου που πρέπει να σου πουν. Δεν είναι αόριστο. Για ρώτα στο ινκα πόσο χρόνο μπορούν να το κρατήσουν χωρίς να σου δώσουν χρόνο άφιξης ανταλλακτικου Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paulis Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Δεν ξέρεις πως δείχνει την εγγύηση εκεί. Με βάση ποιο κριτήριο, από που παίρνει στοιχεία η βάση δεδομένων που έχουν κλπ. Η εγγύηση βγαίνει από την απόδειξη αγοράς. Αν μιλάμε για συσκευή που προοριζόταν και αγοραστηκε εντός ΕΕ τότε έχει 2 χρόνια εγγύηση κατασκευαστη. Κατασκευαστη και όχι καταστηματοσ. Αν το κατάστημα τώρα θέλει να βάλει δική του εγγύηση από πάνω ή επιπλέον είναι δικό του θέμα. Sent using Tapatalk Αγοράστηκε εντός ΕΕ . Από Ολλανδία με είπαν από την Huawei. Θα καλέσω στο μαγαζί σήμερα να ρωτήσω για επιβεβαίωση της αγοράς του κινητού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoDaeMoN Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Πρότειναν σε κανέναν ανταλλαγή τελικά μήπως αυτή την εβδομάδα ? Σήμερα πήρα τηλ και ξανά τα ίδια περιμένουν μητρικές αύριο η Παρασκευή :lol::lol::lol: . Τεσπά μάλλον θα πρέπει να ψάξουμε το Δίκαιο του Καταναλωτή γιατί χωρίς νομοθεσίες είναι ικανοί να μας δουλεύουν για μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paulis Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Ποσο καιρο το εχεις στο service? Πιο πανω το αλλο το παιδι γραφει οτι σε 15 εργασιμες πρεπει να σου δωσουν κινητο για αντικατασταση! Ισχυει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoDaeMoN Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Ποσο καιρο το εχεις στο service? Πιο πανω το αλλο το παιδι γραφει οτι σε 15 εργασιμες πρεπει να σου δωσουν κινητο για αντικατασταση! Ισχυει αυτο? Αύριο 15η εργάσιμη το έχω από 05/02 δεν το έχω ψάξει αυτό που λέει ο φίλος το είδα κι εγώ αλλά θα το κοιτάξω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Πρότειναν σε κανέναν ανταλλαγή τελικά μήπως αυτή την εβδομάδα ? Σήμερα πήρα τηλ και ξανά τα ίδια περιμένουν μητρικές αύριο η Παρασκευή :lol::lol::lol: . Τεσπά μάλλον θα πρέπει να ψάξουμε το Δίκαιο του Καταναλωτή γιατί χωρίς νομοθεσίες είναι ικανοί να μας δουλεύουν για μήνες. Εγώ τις προηγούμενες φορές έπαιρνα την εξυπηρέτηση πελατών της Huawei. Σήμερα είπα να δοκιμάσω την "τύχη" μου με τη Μιχαλακοπούλου! "Αναμονή ανταλλακτικού για επισκευή μέσα στην εβδομάδα." -Μα πέρασε τόσος καιρός... -Μα είναι εργαλείο της δουλειάς μου... -Μα... -Μα... Μας δουλεύουν... Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Αύριο 15η εργάσιμη το έχω από 05/02 δεν το έχω ψάξει αυτό που λέει ο φίλος το είδα κι εγώ αλλά θα το κοιτάξω . https://www.eccgreece.gr/wp-content/uploads/2015/07/N2251-1994-enc2007-el1.pdf ά. 5, παρ. 5 του ν. 2251/1994 5. Η παράβαση των διατάξεων της προηγούμενης παραγράφου δεν θίγει το κύρος της εγγύησης, την οποία ο καταναλωτής μπορεί να επικαλεσθεί και να απαιτήσει την τήρησή της. Σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος ή ανταλλακτικού του, η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια ως προς το νέο προϊόν ή ανταλλακτικό. Εάν κατά τη διάρκεια ισχύος της εγγύησης εμφανισθεί στο προϊόν ελάττωμα και ο προμηθευτής αρνείται ή βραδύνει την επισκευή πέραν του αναγκαίου κατά περίπτωση χρόνου, ο καταναλωτής δικαιούται να ζητήσει την αντικατάσταση του προϊόντος με νέο ίσης αξίας και ποιότητας ή να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση. Αν ο απαιτούμενος χρόνος επισκευής υπερβαίνει τις δεκαπέντε (15) εργάσιμες ημέρες, ο καταναλωτής δικαιούται να ζητήσει την προσωρινή αντικατάσταση του προϊόντος για όσο χρόνο διαρκεί η επισκευή. Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Απίστευτο!!! :blink::X Ήρθαν ανταλλακτικά... Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoDaeMoN Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Απίστευτο!!! :blink::X Ήρθαν ανταλλακτικά... Καλησπέρα όντως ήρθαν το παρέλαβα μόλις ! Mobo + Μπαταρία. H mobo έχει 2 χρόνια εγγύηση μου είπαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoDaeMoN Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Παιδία όποιος έβαλε καινουρια mobo να τσεκάρει την RAM , έχουν βάλει πλεον 4 GB στις νέες μητρικές.:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Παιδία όποιος έβαλε καινουρια mobo να τσεκάρει την RAM , έχουν βάλει πλεον 4 GB στις νέες μητρικές.:D:D:DΕίναι αλήθεια, σήμερα άλλαξε φίλη και μπαταρία. 4γιγα Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Καλησπέρα όντως ήρθαν το παρέλαβα μόλις ! Mobo + Μπαταρία. H mobo έχει 2 χρόνια εγγύηση μου είπαν. Είναι αλήθεια, σήμερα άλλαξε φίλη και μπαταρία. 4γιγα Να ρωτήσω... Την αλλαγή μπαταρίας τη ζητήσατε εσείς ή την άλλαξαν λόγω του προβλήματος με το bootloop; Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoDaeMoN Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 (edited) Να ρωτήσω... Την αλλαγή μπαταρίας τη ζητήσατε εσείς ή την άλλαξαν λόγω του προβλήματος με το bootloop; Όχι την ζήτησα εγώ εξαρχής γιατί είχε αρχίσει και μου έκλεινε κάποιες φορές στο 15-20 % Edited March 1, 2018 by GoDaeMoN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Να ρωτήσω... Την αλλαγή μπαταρίας τη ζητήσατε εσείς ή την άλλαξαν λόγω του προβλήματος με το bootloop;Είχε κλεισίματα στο 20 30% σποραδικά και ζητήθηκε. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Όχι την ζήτησα εγώ εξαρχής γιατί είχε αρχίσει και μου έκλεινε κάποιες φορές στο 15-20 % Είχε κλεισίματα στο 20 30% σποραδικά και ζητήθηκε. Και πόσο σας κόστισε η αλλαγή της μπαταρίας; Ανταλλακτικό και επισκευή; Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Και πόσο σας κόστισε η αλλαγή της μπαταρίας; Ανταλλακτικό και επισκευή;0-1 χρόνο δωρεάν, 1-2 χρόνια 12€ Sent using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 (edited) Είναι αλήθεια, σήμερα άλλαξε φίλη και μπαταρία. 4γιγα Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk 4GB???? Τι φαση αυτο? *Δειτε λιγο και τον cpu. Εχει τον 810 η 820? Edited March 3, 2018 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paulis Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Λίγο που το έψαξα! Είχαν βγάλει ένα νέο μοντέλο nexus 6p το 2016. Το οποίο είχε snapdragon 820 τετραπυρηνο, 4gb ram, adreno 530 γραφικών. Τώρα αν είναι αυτό το μοντέλο στα παιδιά δεν ξέρω! Αν τσεκάρουν το κινητό θα καταλάβουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Όχι έχει τον 810. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Όχι έχει τον 810. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Πολυ κακο αυτο που εκαναν! Δηλαδη εμεις με τα 3gb, που κατουρησαμε? Δεν εχουμε nexus 6p εμεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts