panpan76 Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-phone/google-phone-16-0-183307769-release/google-phone-16-0-183307769-android-apk-download/Μολις εγκατεστησα, ευχαριστώ πολυ!. Πως το καταλαβαίνω ότι ειναι για το nexus? Τι επρεπε να κοιταξω? ( Με τα dpi μπερδεύτηκα) Ευχαριστώ και παλι! Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 δε μου αλλαζουν μπαταρια επειδη ειναι Αμερικανικο.. για γελια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 (edited) Εμένα σήμερα μου είπαν πως μπορεί να φταίει το Android 8 που σβήνει κάθε τόσο. Αύριο θα έρθουν να το πάρουν. Ελπίζω να μην έχουν ούτε βίδα για ανταλλακτικό! Μιλάνε στο τηλέφωνο λες και πρώτη φορά άκουσαν για πρόβλημα στην μπαταρία. Έπεσαν από τα σύννεφα lol Sent from my Mi A1 using Tapatalk Edited January 30, 2018 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Μολις εγκατεστησα, ευχαριστώ πολυ!. Πως το καταλαβαίνω ότι ειναι για το nexus? Τι επρεπε να κοιταξω? ( Με τα dpi μπερδεύτηκα) Ευχαριστώ και παλι! Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν υπάρχει κάτι που να σου λέει ότι είναι για nexus.Το βασικό είναι να γράφει arm64 και γενικά επιλέγεις το nodpi. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpan76 Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Δεν υπάρχει κάτι που να σου λέει ότι είναι για nexus.Το βασικό είναι να γράφει arm64 και γενικά επιλέγεις το nodpi.Ok, ευχαριστώ και πάλι. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Σήμερα το βάζουν για αλλαγή μπαταρίας, αύριο το στέλνουν. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Σήμερα το βάζουν για αλλαγή μπαταρίας, αύριο το στέλνουν. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Εγώ περιμένω για αλλαγή οθόνης 3 εβδομάδες. Μην μου πεις ότι έφεραν ανταλλακτικά και ήλπιζα σε αντικατάσταση :cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoDaeMoN Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 (edited) Καλησπέρα στο Φορουμ , μετα απο 16 Μήνες περίπου μια απο τα ίδια ... Bootloop το αφησα σημερα στην Μιχαλακοπουλου . Μακάρι να το φτιάξουν αν και δεν το κοβω με αυτα που διαβάζω γιατι εδω και χρόνια εχω μόνο νεξους ( με τα οποια προβλήματα οκ ) . Αυτο ποου με χαλάσει στα τηλέφωνα αντικατάστασης ειναι οι επεξεργαστές της HUAWEI Kirin κατα τα λοιπά είναι πολύ αξιόλογα σε Specs. Update 16:50 : Στο Track It μου βγάζει αναμονή ανταλλακτικού απο κατασκευαστή οπότε πάμε για αντικατάσταση αν είναι έτσι όπως διάβασα και απο τα υπόλοιπα παιδία εδώ. Edited February 5, 2018 by GoDaeMoN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 (edited) Εγώ περιμένω για αλλαγή οθόνης 3 εβδομάδες. Μην μου πεις ότι έφεραν ανταλλακτικά και ήλπιζα σε αντικατάσταση :cry::cry:Δεν έχω ιδέα. Το μόνο που μου μένει είναι να του φύγει από τα χέρια του τεχνικού και να γίνει 1001 κομμάτια να πέσει από το παράθυρο, να το πατήσει αυτοκίνητο και να κυλήσει σε ένα ποτάμι και να βγει στην θάλασσα. Ελπίζω εσύ να είσαι τυχερός. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Edited February 5, 2018 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Ηρθε σε κανεναν το patch? Εχει τιποτα σπουδαιο σε αλλαγες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voulgas Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Έχω γραφτεί στην beta του 8.1 αλλά δεν έχει έρθει η official 8.1 Προσπάθησα να κάνω opt out από την ίδια σελίδα αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχουν συμβατές συσκευές συνδεδεμένες με το gmail account. Οπότε έχω κολλήσει στην 8.1 του Νοεμβρίου.ξερει κάνεις κάποιον τρόπο να γίνει opt out από την beta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Έχω γραφτεί στην beta του 8.1 αλλά δεν έχει έρθει η official 8.1 Προσπάθησα να κάνω opt out από την ίδια σελίδα αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχουν συμβατές συσκευές συνδεδεμένες με το gmail account. Οπότε έχω κολλήσει στην 8.1 του Νοεμβρίου.ξερει κάνεις κάποιον τρόπο να γίνει opt out από την beta?Να κάνεις sideload την τελευταία έκδοση. Άμα δεν ξέρεις να το κάνεις, η Google είναι στη διάθεσή σου. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voulgas Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Να κάνεις sideload την τελευταία έκδοση. Άμα δεν ξέρεις να το κάνεις, η Google είναι στη διάθεσή σου. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ.ολα κομπλέ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Και εκεί που έλεγα ότι το Nexus μου τα πηγαίνει μια χαρά, τρώει ένα κόλλημα και... bootloop χωρίς σταματημό! Έκανα διάφορα, αλλά εκεί... bootloop! Το μάτιαξα το καημένο! Για θυμήστε μου, πόσο καιρό είναι η εγγύηση; 2 χρόνια; Και τι μου προτείνετε Μιχαλακοπούλου ή TS Solutions; Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Και εκεί που έλεγα ότι το Nexus μου τα πηγαίνει μια χαρά, τρώει ένα κόλλημα και... bootloop χωρίς σταματημό! Έκανα διάφορα, αλλά εκεί... bootloop! Το μάτιαξα το καημένο! Για θυμήστε μου, πόσο καιρό είναι η εγγύηση; 2 χρόνια; Και τι μου προτείνετε Μιχαλακοπούλου ή TS Solutions; 2 χρόνια αρκεί να μην έχεις πειράξει τη συσκευή (root). Μπορείς να πας είτε στην TS Solutions είτε στην Μιχαλακοπούλου και ΑΝ έχουν ανταλλακτικά. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Να κάνεις sideload την τελευταία έκδοση. Άμα δεν ξέρεις να το κάνεις, η Google είναι στη διάθεσή σου. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Μπορώ να έχω παρακαλώ ένα link πως γίνεται γιατί βλέπω διάφορα και δεν θέλω να χάσω τα δεδομένα και ξανά από την αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Μπορώ να έχω παρακαλώ ένα link πως γίνεται γιατί βλέπω διάφορα και δεν θέλω να χάσω τα δεδομένα και ξανά από την αρχήΝα σου πω ποιο εύκολο. Ακούστηκε πως λειτουργεί τώρα το κουμπί για έλεγχο ενημερώσεων. Μπες από το Chrome στο κινητό σου (Nexus 6P) στο https://play.google.com/apps/testing/com.google.android.gms , κάνε εγγραφή στην beta για το Play Services στην έκδοση 12.0.9 (δεν θα εγκαταστεισει δοκιμαστική έκδοση του Android, δεν χρειάζεται να το σκεφτείς αυτό γιατί δεν υπάρχει άλλη beta 8.1) και περιμένεις μερικά λεπτά. Πας ρυθμίσεις, Google, το "?" και μετά τις 3 τελιτσες πάνω αριστερά και πατάς "Προβολή στο Play Store" εφόσον δεις να λέει ενημέρωση του Google Play Services (Υπηρεσίες Google Play) . Και μετά πας στις ενημερώσεις συστήματος και κάνεις έλεγχο. Μετά πατάς "Έλεγχος Για Ενημερωσεις". Άμα δεν εμφανιστεί κάτι, θα περάσεις FullOTA image. Οδηγό θα βρεις στο https://developers.google.com/android/ota#angler για το 6Ρ. Το να περασεις FullOTA image δεν χάνεις δεδομένα. Άμα εκτός έχεις κάνει root τη συσκευή και περάσεις ένα ένα το factory image. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Ευχαριστώ πολύ .Όλα έγιναν όπως τα περιέγραψες αλλά δεν ήρθε ενημέρωση και έμεινε στου Νοεμβρίου οπότε πάω για τη 2 μέθοδο.Πήγα να κάνω και side load αλλά δεν καταλαβα τίποτα γιατί το πήγα μέχρι το recovery αλλά όταν μου ζήτησε να φορτώσω το αρχείο έγραψε το adb devices και μετά δεν έβρισκα αν το κανω με zip ή οχι και πως να δωσω command Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Ευχαριστώ πολύ .Όλα έγιναν όπως τα περιέγραψες αλλά δεν ήρθε ενημέρωση και έμεινε στου Νοεμβρίου οπότε πάω για τη 2 μέθοδο.Πήγα να κάνω και side load αλλά δεν καταλαβα τίποτα γιατί το πήγα μέχρι το recovery αλλά όταν μου ζήτησε να φορτώσω το αρχείο έγραψε το adb devices και μετά δεν έβρισκα αν το κανω με zip ή οχι και πως να δωσω commandΈχεις το ADB? Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Έχεις το ADB? Sent from my Nexus 5X using TapatalkΝαι .Κανονικά όλα γίνονται μέχρι το σημείο που του δίνεις την εντολή για reboot recovery και μετά από το κινητό την εντολή για sideload . Στο command όμως μόλις δώσεις εντολή adb devices ενώ έπρεπε να εμφανίζει τη συσκευή ως sideload απλά δεν τη δείχνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 (edited) Ναι .Κανονικά όλα γίνονται μέχρι το σημείο που του δίνεις την εντολή για reboot recovery και μετά από το κινητό την εντολή για sideload . Στο command όμως μόλις δώσεις εντολή adb devices ενώ έπρεπε να εμφανίζει τη συσκευή ως sideload απλά δεν τη δείχνει Έχεις custom recovery (TWRP) ή την μαμίσια; Άμα το δικό του, και λέει NO COMMAND, πατάς το κουμπι της έντασης + και της ενεργοποίησης για ένα δευτερολεπτο. Εκεί θα σου λέει "Apply Update from ADB" αν δεν κάνω λάθος και μετά στο CMD γράφεις adb sideload <κενο> και μεταφέρεις το zip μέσα. Edited February 7, 2018 by zurabi_97 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Έχεις custom recovery (TWRP) ή την μαμίσια;Μαμίσια σε beta Νοεμβρίου που ποια δεν υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Μαμίσια σε beta Νοεμβρίου που ποια δεν υπάρχει Αμα λέει NO COMMAND, πατάς το κουμπι της έντασης + και της ενεργοποίησης για ένα δευτερολεπτο. Εκεί θα σου λέει "Apply Update from ADB" αν δεν κάνω λάθος και μετά στο CMD γράφεις adb sideload <κενο> και μεταφέρεις το zip μέσα. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Αμα λέει NO COMMAND, πατάς το κουμπι της έντασης + και της ενεργοποίησης για ένα δευτερολεπτο. Εκεί θα σου λέει "Apply Update from ADB" αν δεν κάνω λάθος και μετά στο CMD γράφεις adb sideload <κενο> και μεταφέρεις το zip μέσα.Ακριβώς αυτό κάνω και τίποτα ...το σπας ή δεν το σπας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Ακριβώς αυτό κάνω και τίποτα ...το σπας ή δεν το σπας ? Bootloader κλειδωμένο ή ξεκλείδωτο; Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts