Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

zurabi_97 said:
Και εγώ αυτό πήγα να στείλω τώρα αλλα βλέπω ότι με πρόλαβες. Άμα θα ήσουν εκτός εγγύησης να έχεις ξεκλειδωτο bootloader (άμα είναι ξεκλειδωμενο) το περνάς άνετα αλλά όσοι δεν έχουν ξεκλειδώσει εδώ είναι το θέμα.

Κατά την προσωπική μου άποψη, ότι και να γίνει , πάντα το τηλέφωνο το έχω ξεκλειδωτο το bootloader.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Οχι ευτυχώς δεν τον ειχα ξεκλειδώσει Θα μπλεξω με Arvato ε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γιατί δεν το πας στη Μιχαλακοπούλου?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Google Pixel 9 Pro XL

djkostas20 said:
Γιατί δεν το πας στη Μιχαλακοπούλου?

εκει θα το παω, αλλα έχουν θεμα με τα ανταλακτικα μου ειπαν οποτε καλα χριστουγεννα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

vanzelvoul said:
Οχι ευτυχώς δεν τον ειχα ξεκλειδώσει Θα μπλεξω με Arvato ε?

Εγώ που έχω το 5Χ, όταν το έστειλα στην Procordia δεν νομίζω να είχαν θέμα. Τώρα με την Arvato δεν ξέρω τι παίζει.

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

zurabi_97 said:
Εγώ που έχω το 5Χ, όταν το έστειλα στην Procordia δεν νομίζω να είχαν θέμα. Τώρα με την Arvato δεν ξέρω τι παίζει.

Στη μιχαλακοπουλου procordia ειναι, οποτε θα το παω εκει. Ευχαριστώ για τη βοήθεια !

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπον παιδες βαζω το κινητο το βραδυ να φορτισει πριν κοιμηθω... Αφου φουλαρει το βγαζω ... Πεφτω για υπνο και σχεδον καθε πρωι που σηκωνομαι εχω σχεδον κατω απο μιση μπαταρια μετα απο 8 ώρες ... Επισημανω οτι εχω ανοικτα wifi, δεδομενα και gps ... Αντίστοιχα με αυτα τα τρια ανενεργα το πρωι μπορει απλα να εχω μπαταρια 95%

http://i67.tinypic.com/w1fkuw.jpg

Ίσως είχες κάποιο drain από κάποιο κολλημένο service το οποίο δεν άφησε το κινητό σε ησυχία. Reboot και φόρτιση πάλι να. Δεις

Google Pixel 9 Pro XL

Πρωτα ηξερα οτι αυτο συνεβαινε λογο του wifi και καποιον routers , οποτε εκλεινα το wifi μεχρι που βρηκα λυση ρυθμιζοντας σωστοτερα το router μου.

Το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν επανεκκινηση ... Θα το βαλω τωρα για φόρτιση πριν φυγω για δουλειά ...

Ναι παλιά συνέβαινε αυτό λόγω κάποιων ipv6 πακέτων. Π.χ η Sammy στο tw τα μπλόκαρε αυτά. Τώρα δεν ξέρω αν έχει φτιαχτεί αλλά αφού το έχεις φτιάξει τότε τέτοιο drain έχει λογικά 2 δικαιολογίες. Ή μη ύπαρξη deep sleep άρα κάποια εφαρμογή κάτι κάνει ή battery failure.

Google Pixel 9 Pro XL

Πάντως στο wifi ή στα δεδομένα η μπαταρία φεύγει σφαίρα μόνιμος πρωταγωνιστής υπηρεσίες Google play με αυτά ανοιχτά 2:30 οθόνη το πολύ πραγματικά την ξεζούμιζουν την μπαταρία

Παιδια εχετε να προτεινετε ενα αξιοπιστο otg καλωδιο ? πηρα μια κινεζια με 5 ευρω και παιζει να ειναι χαλασμενο...

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Thanouris said:
Παιδια εχετε να προτεινετε ενα αξιοπιστο otg καλωδιο ? πηρα μια κινεζια με 5 ευρω και παιζει να ειναι χαλασμενο...

Αυτό της tronsmart το έχω πάρει πολύ καλό

http://www.tronsmart.com/tronsmart-usb-3.0-type-c-cc03-male-to-usb-a-female-adapter

Thanouris said:

tollisth said:
Αυτό της tronsmart το έχω πάρει πολύ καλό

http://www.tronsmart.com/tronsmart-usb-3.0-type-c-cc03-male-to-usb-a-female-adapter

Ρε παιδιά συγγνώμη αλλά χρειάζεται καλώδιο ειδικό για OTG?

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

djkostas20 said:
Ρε παιδιά συγγνώμη αλλά χρειάζεται καλώδιο ειδικό για OTG?

Ειδικό γιατί? το καλώδιο να είναι καλό

Ερώτηση ήταν το δικό μου. Γιατί όπως έκανε την ερωτηση το παιδί έτσι φάνηκε. Εγώ πάντως παλια πάντως κατέληξα σε USB dual οπότε δεν ήθελα καλώδιο. Μου είχε φανεί πολύ πιο βολικό. Αυτό που δεν θυμάμαι είναι αν αναγνώριζε NTFS format ή αν ήθελε μόνο FAT32

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

djkostas20 said:
Ερώτηση ήταν το δικό μου. Γιατί όπως έκανε την ερωτηση το παιδί έτσι φάνηκε. Εγώ πάντως παλια πάντως κατέληξα σε USB dual οπότε δεν ήθελα καλώδιο. Μου είχε φανεί πολύ πιο βολικό. Αυτό που δεν θυμάμαι είναι αν αναγνώριζε NTFS format ή αν ήθελε μόνο FAT32

Απλά να είναι καλής ποιότητας ειδικά που έχει και θύρα type-C

Τι θα γίνει με αυτό το Nexus 6p; Δεν με αφήνει να χαρώ το Galaxy S8 μου. Όλο με το Nexus είμαι. Ειδικά από τότε που άλλαξα μπαταρία αλλά και το Android 8 νομίζω ότι θέλω να το κρατήσω άλλο τόσο! :)

CPR said:
Τι θα γίνει με αυτό το Nexus 6p; Δεν με αφήνει να χαρώ το Galaxy S8 μου. Όλο με το Nexus είμαι. Ειδικά από τότε που άλλαξα μπαταρία αλλά και το Android 8 νομίζω ότι θέλω να το κρατήσω άλλο τόσο! :)
Δεν ξεμπλεκεις εύκολα από τα Nexus...

CPR said:

Πώς είναι η κάμερα σε σχέση με s8?

Και τα δυο έχουν υπέροχη κάμερα. Αν και νομίζω ότι μεγάλο ρόλο παιζει και η οθόνη που τελικά εκεί θα δεις την φωτογραφία που έχεις βγάλει. Η οθόνη του S8 είναι σαφώς ανώτερη οπότε το αποτέλεσμα φαίνεται ακόμα καλύτερα.

Sent from my iPad using Tapatalk

μηπως πήρες μούφα nillkin; έχω το ίδιο και είναι σα να μη φοράς

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

gsir said:
μηπως πήρες μούφα nillkin; έχω το ίδιο και είναι σα να μη φοράς

Όχι, ειναι το γνησιο κανονικα. Εχεις ακριβως το ιδιο εσυ η το H+;

Καλησπέρα στην παρέα.

Έχω ένα θεματάκι εάν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.

Προσπάθησα να κάνω backup system και μου έβγαλε αυτό.16444f5125063cd92f9f6ca210163688.jpg

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

andreasbasios3 said:
Καλησπέρα στην παρέα.

Έχω ένα θεματάκι εάν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.

Προσπάθησα να κάνω backup system και μου έβγαλε αυτό.16444f5125063cd92f9f6ca210163688.jpg

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Μήπως κάτι πειραξες στο TWRP; Μάλλον, αν δεν κάνω λάθος, να βγήκε corrupted το backup.

Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk