babill2004 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Για κάποιο λόγο το κινητό ζεστάθηκε πολύ (ίσως κάποια εφαρμογή κόλλησε) και θόλωσε μάλιστα η πίσω κάμερα με υγρασία./QUOTE] Το ερώτημα είναι όμως, πως μια "κλειστή" κατασκευή έβγαλε έστω και ίχνος υγρασίας. Δεν δικαιολογείται. Απο μόνη της δηλαδή να ξερνάει νερό. Δεν μπορεί να είναι από τα υγρά μπαταρίας. Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Για κάποιο λόγο το κινητό ζεστάθηκε πολύ (ίσως κάποια εφαρμογή κόλλησε) και θόλωσε μάλιστα η πίσω κάμερα με υγρασία./QUOTE] Το ερώτημα είναι όμως, πως μια "κλειστή" κατασκευή έβγαλε έστω και ίχνος υγρασίας. Δεν δικαιολογείται. Απο μόνη της δηλαδή να ξερνάει νερό. Δεν μπορεί να είναι από τα υγρά μπαταρίας. Προφανώς το μαύρο καπάκι της κάμερας δεν θα είναι σφραγισμένο ή με τις ζέστες ξεκόλλησε κάπου και πέρασε υγρασία. Για αυτό το λόγο κιόλας έφυγε μόλις κρύωσε το τηλέφωνο. Πάντως γενικά παρατηρώ μεγάλη αλλαγή στη συμπεριφορά του τηλεφώνου με ανεξέλεγκτη αύξηση της θερμοκρασίας και πτώση της απόδοσης, λόγω λογικά throttling, οπότε θα το αφήσω να το τσεκάρουν γενικότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Προφανώς το μαύρο καπάκι της κάμερας δεν θα είναι σφραγισμένο ή με τις ζέστες ξεκόλλησε κάπου και πέρασε υγρασία. Για αυτό το λόγο κιόλας έφυγε μόλις κρύωσε το τηλέφωνο. Πάντως γενικά παρατηρώ μεγάλη αλλαγή στη συμπεριφορά του τηλεφώνου με ανεξέλεγκτη αύξηση της θερμοκρασίας και πτώση της απόδοσης, λόγω λογικά throttling, οπότε θα το αφήσω να το τσεκάρουν γενικότερα. Για ενημέρωσε μας για διαθεσιμότητα μπαταρίας άμα είναι να τους στείλω και το δικό μου! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Καπου πηρε το ματι μου σε ξενο site οτι τα nexus 6p θα λαβουν στην Οreo στις 11/09 ΟΤΑ. http://www.ubergizmo.com/2017/09/nexus-6p-android-oreo-release-september-11th/ Λογικα, δεν την εχει παρει κανεις μεχρι σημερα ΟΤΑ.Εχουν πάρει όσοι ήταν στην beta. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προφανώς το μαύρο καπάκι της κάμερας δεν θα είναι σφραγισμένο ή με τις ζέστες ξεκόλλησε κάπου και πέρασε υγρασία. Για αυτό το λόγο κιόλας έφυγε μόλις κρύωσε το τηλέφωνο. Πάντως γενικά παρατηρώ μεγάλη αλλαγή στη συμπεριφορά του τηλεφώνου με ανεξέλεγκτη αύξηση της θερμοκρασίας και πτώση της απόδοσης, λόγω λογικά throttling, οπότε θα το αφήσω να το τσεκάρουν γενικότερα.Εάν πέρασε υγρασία μέσα , ακόμα και με τον τρόπο που περιγράφεις , να ξέρεις ότι κινδυνεύεις να σου πουν ότι είσαι εκτός εγγύησης. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Πάντως έχουν βγει και επίσημα τα images τόσο των ΟΤΑ όσο και της πλήρης rom. Ωστόσο σήμερα θα βγουν τα security patch Σεπτεμβρίου που λογικά θα είναι 8.0 οπότε θα την πάρουν όλοι. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Πάντως έχουν βγει και επίσημα τα images τόσο των ΟΤΑ όσο και της πλήρης rom. Ωστόσο σήμερα θα βγουν τα security patch Σεπτεμβρίου που λογικά θα είναι 8.0 οπότε θα την πάρουν όλοι.Δεν νομίζω σήμερα, σήμερα στις ΗΠΑ έχουν διακοπές. Αν εκτός δουλεύουν εκεί πυρετωδώς. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Δεν νομίζω σήμερα, σήμερα στις ΗΠΑ έχουν διακοπές. Αν εκτός δουλεύουν εκεί πυρετωδώς. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Τι να σου πω. Θεωρητικά κάθε πρώτη Δευτέρα είναι τα security patches Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Η μπαταρία του τηλεφώνου με την mm έγινε για τα πανηγύρια; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Πάντως έχουν βγει και επίσημα τα images τόσο των ΟΤΑ όσο και της πλήρης rom. Ωστόσο σήμερα θα βγουν τα security patch Σεπτεμβρίου που λογικά θα είναι 8.0 οπότε θα την πάρουν όλοι. Παντού γράφουν για 11/09 πάντως. Ισως σημερα μονο το patch να ερθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Πάντως στο θέμα κατανάλωσης οι υπηρεσίες Google είναι πρωταθλητής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Τι να σου πω. Θεωρητικά κάθε πρώτη Δευτέρα είναι τα security patchesΚανονικά έτσι είναι αλλά όταν είναι θέμα αργιών, μπορεί να μην εργάζονται. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως στο θέμα κατανάλωσης οι υπηρεσίες Google είναι πρωταθλητήςΕγώ πάντως απενεργοποίησαν τις περισσότερες εφαρμογές της Γοογλε αλλά έβαλα Magisk Module να βάζει σε doze το Google Play Services. Α και το Greenify να κάνει αδρανοποίηση εφαρμογές. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Ουτε το patch Σεπτεμβριου βγηκε btw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Κανονικά έτσι είναι αλλά όταν είναι θέμα αργιών, μπορεί να μην εργάζονται. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ πάντως απενεργοποίησαν τις περισσότερες εφαρμογές της Γοογλε αλλά έβαλα Magisk Module να βάζει σε doze το Google Play Services. Α και το Greenify να κάνει αδρανοποίηση εφαρμογές. Sent from my Nexus 5X using TapatalkΠροσωπικά είχα δει καλύτερη απόδοση με naptime σε σχέση με το greenify! Σε όλους τότε τομείς Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voulgas Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Προφανώς το μαύρο καπάκι της κάμερας δεν θα είναι σφραγισμένο ή με τις ζέστες ξεκόλλησε κάπου και πέρασε υγρασία. Για αυτό το λόγο κιόλας έφυγε μόλις κρύωσε το τηλέφωνο. Πάντως γενικά παρατηρώ μεγάλη αλλαγή στη συμπεριφορά του τηλεφώνου με ανεξέλεγκτη αύξηση της θερμοκρασίας και πτώση της απόδοσης, λόγω λογικά throttling, οπότε θα το αφήσω να το τσεκάρουν γενικότερα. εμενα απο την πρωτη μερα εχει ενα κοκκο σκονης στην καμερα εσωτερικα και την χρησιμοποιω στα 8 Mp που δεν φαινεται....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Προσωπικά είχα δει καλύτερη απόδοση με naptime σε σχέση με το greenify! Σε όλους τότε τομείς Sent from my Redmi Note 4X using TapatalkΚοίτα, έχω το Naptime για το Doze με ενεργή επιλογή να κλείνει τους αισθητήρες. Το Greenify το έχω να κλείνει τις εφαρμογές να μην τρέχουν στο παρασκήνιο. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Παιδιά εγώ πάλευα για μπαταρία με τα service από την άνοιξη και άκρη δεν έβγαζα. Δεν είχαν. Μέχρι arvato το έστειλα για αλλαγή με δικά μου έξοδα και τους έγραψα ότι κλείνει στο 15% και ότι έχει πέσει η απόδοση δραματικά και μου το έστειλαν πίσω χωρίς να μου αλλάξουν μπαταρία με factory reset και μλκς! Για αυτό το πούλησα και ησύχασα παρόλο που μου άρεσε πολύ η συσκευή και δεν ήθελα να την δώσω. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Προσωπικά είχα δει καλύτερη απόδοση με naptime σε σχέση με το greenify! Σε όλους τότε τομείς Sent from my Redmi Note 4X using TapatalkΝα κάτι να παίζουμε. Αξιόλογη πρόταση. Xiaomi Mi A1: ανακοινώθηκε επίσημα με Android One λειτουργικό! - GizChina Greece https://gr.gizchina.com/2017/09/05/xiaomi-mi-a1-official-android-one/ Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Να κάτι να παίζουμε. Αξιόλογη πρόταση. Xiaomi Mi A1: ανακοινώθηκε επίσημα με Android One λειτουργικό! - GizChina Greece https://gr.gizchina.com/2017/09/05/xiaomi-mi-a1-official-android-one/ Sent from my Nexus 6P using TapatalkΠολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Να κάτι να παίζουμε. Αξιόλογη πρόταση. Xiaomi Mi A1: ανακοινώθηκε επίσημα με Android One λειτουργικό! - GizChina Greece https://gr.gizchina.com/2017/09/05/xiaomi-mi-a1-official-android-one/ Sent from my Nexus 6P using TapatalkΦαίνεται πολύ καλό. Ίσως καλύτερο του Nexus 6p. Ο επεξεργαστής όμως δεν είναι λίγο παλιός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Φαίνεται πολύ καλό. Ίσως καλύτερο του Nexus 6p. Ο επεξεργαστής όμως δεν είναι λίγο παλιός;Μπορεί να είναι και καλύτερος σε καθημερινή χρήση από τον 810 που είναι μόνιμα στο throttling και σκάνε τα bootloop αβερτα.. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 No OIS. Το 6p είναι στα τοπ κινητά με βαρύνουσα σημασία να παίζει η κάμερα. Αυτό ούτε καν περνάει ξώφαλτσά του σε αυτόν τον τομέα. Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Και εγώ αυτό πιστεύω αν και θέλω να δω αν θα έχει hdr+ και πώς θα τα πηγαίνει στο διπλό σύστημα φακών Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsirx Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Πήρα κι εγώ την απόφαση να το πάω για αντικατάσταση μπαταρίας και στη συνέχεια ίσως το πουλήσω, γιατί με το Oreo έχω την αίσθηση ότι σβήνει πλέον στο 20%. Δεν έχω βρει κάποιο service (με αναζητηση στο google) που να κάνει αντικατάσταση και να ξέρω ότι είναι εμπιστοσύνης. Βρήκα ένα (getitfixed.gr) που από χτες η σελίδα του έχει πέσει και το τηλέφωνο σήμερα μια μιλούσε μια δεν το σήκωναν. Κάποιος να προτείνει κάτι; Το Mi A1 φαίνεται πολύ καλό αν και σε ένα review οι φωτογραφίες ήταν μάπα. Πάντως κατασκευή xiaomi με pure Android είναι πολύ καλός συνδυασμός. Τουλαχιστον το Mi pad 2 που έχω ως κατασκευή ειναι πολύ καλό, με το miui όμως χάνει πολύ. Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Όλα δείχνουν πως πάμε τελικά για 11 του μήνα, μιας και το patch δεν ηρθε σημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Όλα δείχνουν πως πάμε τελικά για 11 του μήνα, μιας και το patch δεν ηρθε σημερα.Παρότι στην ιστοσελίδα του Android security bulletin εμφανίστηκαν οι διορθώσεις για τον Σεπτέμβριο του 17. Η Νοκια έδωσε πρώτη την ενημέρωση, εμείς περιμένουμε την Δεύτερα που μας έρχεται. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts