djkostas20 Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Κωστή, μόλις έχεις ενημέρωση για τη διαθεσιμότητα των μπαταριών ρίξε ένα post εδώ, καθότι ενδιαφέρομαι κι εγώ (να μην τους ζαλίζουμε όλοι με τις ίδιες ερωτήσεις)... Σε ευχαριστώ! Θα ενημερώσω. Είπα θα πάρω με την εβδομάδα του 15αυγουστου. Αν πάρεις νωρίτερα ρίξε κ εσύ μία ενημέρωση εδώ. Έτσι ακριβώς είναι αλλά με κάποιες αλλαγές μπορείς να κερδίσεις χρόνο. Στο 95% της φόρτισης με βγάζει 5:30 με 6 ώρες Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Με πολλά μπορείς να κερδίσεις χρόνο. Το θέμα είναι τι χάνεις και τι κερδίζεις. Άμα σε βγάζει στη μέρα σου τότε είσαι ΟΚ. Αν θα ήθελα π.χ να παίζω Ingress 5ωρα? Προφανώς αλλά δεν γίνεται με αυτό το τηλέφωνο. Σε χρήση φορτωμένης μεν αλλά κανονικής ημέρες μου κρατάει άνετα. Τώρα αν πάω παραλία, κακό σήμα, υψηλές θερμοκρασίες κλπ τότε ίσως να χρειαστεί φόρτιση Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikal Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Εμένα αντιθέτως. Στην χρήση θα έλεγα ότι τα πράγματα είναι ίδια ακριβώς! Στην αναμονή όμως το doze μπαίνει πιο εύκολα και πιο γρήγορα και έχει πολύ πιο σωστή λειτουργία. Αποτέλεσμα να έχει μειωθεί στο ελάχιστο η μείωση της μπαταρίας με το κινητό σε αδράνεια. Εγώ περιμένω να φέρει μπαταρίες και το service και να τους το στείλω να μου την αλλάξουν. 20 μήνες κινητό λογικό είναι να έχει πέσει. Αλλά και πάλι 3-4 ώρες βγάζει.Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα η αλλαγή μπαταρίας, πώς θα την αλλάξεις - με την εγγύηση; Το έχω ενάμιση χρόνο το κινητό περίπου Sent from my Nexus 6P using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έτσι ακριβώς είναι αλλά με κάποιες αλλαγές μπορείς να κερδίσεις χρόνο. Στο 95% της φόρτισης με βγάζει 5:30 με 6 ώρες Sent from my Nexus 6P using TapatalkΤι εννοείς αλλαγές; Έχεις κάνει κάτι για να σε βγάζει τόσες ώρες; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα η αλλαγή μπαταρίας, πώς θα την αλλάξεις - με την εγγύηση; Το έχω ενάμιση χρόνο το κινητό περίπου Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Όπως μου είπα αν είσαι στον 2ο χρόνο εγγύησης τότε είναι μόνο 10€. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasbasios3 Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Διάβασα ένα άρθρο στο xda για εξοικονόμηση μπαταρίας. 1) adaptive brightness off 2) φωτεινότητα 10% με το Tasker έχω φωτεινότητα 100% σε περίπτωση income or outcall και επιστρέφει πάλι στο 10%. 3) Με το Tasker night mode.Oλα off. 4 ) Απενεργοποίηση της οθόνης όλα off με το smart wifi toggle. 5) Από 4G σε 2G. Δεν χρησιμοποιώ πολύ mobile data.Οταν το χρειάζομαι το γυρίζω.Και έχω πλέον πάρα πολύ καλό σήμα παντού. 6) Location Google και απενεργοποίησε το scanning σε wifi και Bluetooth. Η διαφορά που είχα από την πρώτη φόρτιση μετά από αυτές τις ενέργειες ήταν τεράστια. Με βγάζει 5-6 ώρες άνετα. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μέχρι στιγμής Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Όπως είπα είναι τι χάνεις και τι κερδίζεις? Το 5-6 ή το 3-4 δεν λέει κάτι. Το κέρδος είναι το θέμα. 1,2) Φωτεινότητα. Προφανώς και αν παίξεις χειροκίνητα και ειδικά στο 10%. Στο 10% όπως το 90% των χρηστών δεν νομίζω ότι βλέπει αν είναι σε φωτεινό χώρο. Καλά για εξωτερικό χώρο ούτε λόγος. Άρα μηδέν λειτουργηκότητα. 3) Night mode off. Μπορώ να συμφωνήσω. Αλλά όταν χάνω 1% σε 6-8 ώρες γιατί να το κάνω? 4) Απενεργοποίηση οθόνης όλα off? Push notifications???? Πως θα πάρω το οτιδήποτε εαν δεν την ανοίξω που θα πρέπει να περιμένω και να συνδεθούν. 5) 4G σε 2G εννοείται καλύτερο σήμα και μικρότερες εναλλαγές(μόνο G και E από G,E,3G,H,H+,4G). Αλλά βαριέμαι να το κάνω + ότι σε αυτό δεν έχω δει χαοτική διαφορά εαν είμαι συνδεδεμένος σε wifi.(και δεν μιλάω μόνο για nexus 6p) 6) Location ανέκαθεν το έχω κλειστό. και το scanning. Όπως είπα όμως είναι τι χάνει κάποιος και τι κερδίζει. Για μένα όλα αυτά που λέω παραπάνω είναι πάρα πολλά για να χάσω και να κερδίσω. Και αν από αυτά αφαιρέσουμε το πιο σημαντικό, που είναι το 10% στην οθόνη τότε ζήτημα αν στις 4 ώρες οθόνης κερδίσω μισή από τα υπόλοιπα αν κάνω κανονικά την χρήση μου όπως τώρα(60-70% wifi και 30-40% σε data). Πίστεψε με το θέμα μπαταρία το έχω εξαντλήσει σε πάρα πολλές συσκευές και το πως μπορώ να κερδίσω κάτι. π.χ. facebook από τον browser και όχι από την εφαρμογή. Αλλά χάνω χρηστικότητα και δεν με βολεύει όπως το βλέπω εγώ. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrixios3650 Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Όπως είπα είναι τι χάνεις και τι κερδίζεις? Το 5-6 ή το 3-4 δεν λέει κάτι. Το κέρδος είναι το θέμα. 1,2) Φωτεινότητα. Προφανώς και αν παίξεις χειροκίνητα και ειδικά στο 10%. Στο 10% όπως το 90% των χρηστών δεν νομίζω ότι βλέπει αν είναι σε φωτεινό χώρο. Καλά για εξωτερικό χώρο ούτε λόγος. Άρα μηδέν λειτουργηκότητα. 3) Night mode off. Μπορώ να συμφωνήσω. Αλλά όταν χάνω 1% σε 6-8 ώρες γιατί να το κάνω? 4) Απενεργοποίηση οθόνης όλα off? Push notifications???? Πως θα πάρω το οτιδήποτε εαν δεν την ανοίξω που θα πρέπει να περιμένω και να συνδεθούν. 5) 4G σε 2G εννοείται καλύτερο σήμα και μικρότερες εναλλαγές(μόνο G και E από G,E,3G,H,H+,4G). Αλλά βαριέμαι να το κάνω + ότι σε αυτό δεν έχω δει χαοτική διαφορά εαν είμαι συνδεδεμένος σε wifi.(και δεν μιλάω μόνο για nexus 6p) 6) Location ανέκαθεν το έχω κλειστό. και το scanning. Όπως είπα όμως είναι τι χάνει κάποιος και τι κερδίζει. Για μένα όλα αυτά που λέω παραπάνω είναι πάρα πολλά για να χάσω και να κερδίσω. Και αν από αυτά αφαιρέσουμε το πιο σημαντικό, που είναι το 10% στην οθόνη τότε ζήτημα αν στις 4 ώρες οθόνης κερδίσω μισή από τα υπόλοιπα αν κάνω κανονικά την χρήση μου όπως τώρα(60-70% wifi και 30-40% σε data). Πίστεψε με το θέμα μπαταρία το έχω εξαντλήσει σε πάρα πολλές συσκευές και το πως μπορώ να κερδίσω κάτι. π.χ. facebook από τον browser και όχι από την εφαρμογή. Αλλά χάνω χρηστικότητα και δεν με βολεύει όπως το βλέπω εγώ.Παιδιά ειμαι στην dp4 έχετε ενεργοποιημένο το night mode??? Που το βρίσκω;;; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 (edited) Παιδιά ειμαι στην dp4 έχετε ενεργοποιημένο το night mode??? Που το βρίσκω;;; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν νομίζω ότι έχει τέτοια ρύθμιση. Αλλά και πάλι εγώ δεν θα το είχα αν κρίνω από το Night mode που έχουν custom roms. Από την στιγμή που δεν κάνει καθαρό inverted το theme της συσκευής δεν έχει τα δικά μου γούστα εφαρμογή. Τα themes γενικότερα νομίζω οτι είναι το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνουν στο αισθητικό κομμάτι οι άνθρωποι της google. Ειδικά η στροφή όλο και περισσότερων κατασκευαστών στις amoled κάνει το μαύρο must. EDIT: @Dachtus Πήρα σήμερα αφού από χθες ξεκίνησε να μηδενίζει την μπαταρία στο 30-40%. Στο επίσημο service δεν έχουν κλασικά και φυσικά δεν ξέρουν καν πότε θα έρθει. Καλά για Arvato δεν το συζητώ. Δεν μπορώ να σας πω κύριε αν υπάρχει ανταλλακτικό. Έχουμε σειρά προτεραιότητας! Όταν το στείλετε θα σας πούμε. Δλδ της λέω θα το στείλω και αν δεν έχετε θα μείνω χωρίς τηλέφωνο μέχρι να έρθει το ανταλλακτικό. Τραγικοί απλά. Edited August 9, 2017 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 εε αν ειναι ρε παιδια, να παρουμε feature phone. και μενα μου αρεσει η καλη μπαταρια, αλλα αφου τελικα με βγαζει μεχρι το βραδυ, ειμαι οκ. με τη δουλεια και οτι κανω μεσα στη μερα, ετσι κι αλλιως δεν προλαβαινω να το χρησιμοποιησω πιο πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Δεν νομίζω ότι έχει τέτοια ρύθμιση. Αλλά και πάλι εγώ δεν θα το είχα αν κρίνω από το Night mode που έχουν custom roms. Από την στιγμή που δεν κάνει καθαρό inverted το theme της συσκευής δεν έχει τα δικά μου γούστα εφαρμογή. Τα themes γενικότερα νομίζω οτι είναι το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνουν στο αισθητικό κομμάτι οι άνθρωποι της google. Ειδικά η στροφή όλο και περισσότερων κατασκευαστών στις amoled κάνει το μαύρο must. EDIT: @Dachtus Πήρα σήμερα αφού από χθες ξεκίνησε να μηδενίζει την μπαταρία στο 30-40%. Στο επίσημο service δεν έχουν κλασικά και φυσικά δεν ξέρουν καν πότε θα έρθει. Καλά για Arvato δεν το συζητώ. Δεν μπορώ να σας πω κύριε αν υπάρχει ανταλλακτικό. Έχουμε σειρά προτεραιότητας! Όταν το στείλετε θα σας πούμε. Δλδ της λέω θα το στείλω και αν δεν έχετε θα μείνω χωρίς τηλέφωνο μέχρι να έρθει το ανταλλακτικό. Τραγικοί απλά.Οταν είχα πάει για την οθόνη μου ειχαν πει ότι σε 30-40 λεπτά θα μου πουν αν υπάρχει ανταλλακτικο και πότε θα το πάρω στα χερια μου . Πράγματι με ενημέρωσαν ότι υπήρχε και περίμενα συνολικά 1 1/2 ώρα για την επισκευή . Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Οταν είχα πάει για την οθόνη μου ειχαν πει ότι σε 30-40 λεπτά θα μου πουν αν υπάρχει ανταλλακτικο και πότε θα το πάρω στα χερια μου . Πράγματι με ενημέρωσαν ότι υπήρχε και περίμενα συνολικά 1 1/2 ώρα για την επισκευή . Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Άμα χρειάζεται να πάω εκεί άντε γεια. Θέλω να στο στείλω. Δλδ θα στο στείλω και αφού στο στείλω θα μου πεις??? Αφού το πάρεις μάλλον. Γελάει ο κόσμος. Στην τελική πες μου, έχω μέσα 5 συσκευές προς επισκευή που ίσως χρειαστούν μπαταρία και στοκ 10 πχ. Στείλτε το ελπίζοντας ότι μέχρι αύριο που θα το πάρουμε στα χέρια μας δεν θα έχουν έρθει άλλες 5. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Παιδιά ειμαι στην dp4 έχετε ενεργοποιημένο το night mode??? Που το βρίσκω;;; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στα Google Pixel Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Χαρακτηριστικό που πρέπει να υπάρχει το night mode τραγικό που δεν το έχουν βάλει,υπάρχουν κάποιες καλές εφαρμογές που κάνουν την δουλειά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Χαρακτηριστικό που πρέπει να υπάρχει το night mode τραγικό που δεν το έχουν βάλει,υπάρχουν κάποιες καλές εφαρμογές που κάνουν την δουλειά Για να ενεργοποιηθεί αυτό το mod πρέπει να πειράξεις το framework (εξαγωγή του apk, τροποποιόντας ένα αρχείο... μπελάς ολόκληρος) Εξάλλου πέρυσι, η Google δήλωσε πως η κάρτα γραφικών πρέπει να είναι ποιο δυνατή σαν τα Pixel αλλά κάτι τέτοιο μπορεί ένας developer, συγκεκριμένα modder ότι είναι ανοησία. Αν ψάξεις στο XDA θα βρεις. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Είναι αντίστοιχο της εξυπνάδας περί αδυναμίας υποστήριξης zsl στο auto hdr+ αλλά και στα gestures του fingerprint που τελικά το έδωσε. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Είναι αντίστοιχο της εξυπνάδας περί αδυναμίας υποστήριξης zsl στο auto hdr+ αλλά και στα gestures του fingerprint που τελικά το έδωσε. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Tο Gesture για το fingerprint το έδωσε ... ένας απέδειξε πως η συσκευή του δακτυλικού αποτυπώματος είναι ο ίδιος όπως με τα Nexus αλλά το firmware διαφορετικό. Όσο για το ZSL δεν τραβάει γρήγορα όσο στα pixel αλλά ο Developer που το κάνει συμβατό και στα Nexus (γεια στα χρυσά του χέρια) κάτι που βγαίνει όλη χρήσιμο σε όσους ασχολούνται με την φωτογραφία και δεν έχουμε dslr Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dachtus Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 @Dachtus Πήρα σήμερα αφού από χθες ξεκίνησε να μηδενίζει την μπαταρία στο 30-40%. Στο επίσημο service δεν έχουν κλασικά και φυσικά δεν ξέρουν καν πότε θα έρθει. Καλά για Arvato δεν το συζητώ. Δεν μπορώ να σας πω κύριε αν υπάρχει ανταλλακτικό. Έχουμε σειρά προτεραιότητας! Όταν το στείλετε θα σας πούμε. Δλδ της λέω θα το στείλω και αν δεν έχετε θα μείνω χωρίς τηλέφωνο μέχρι να έρθει το ανταλλακτικό. Τραγικοί απλά. Άστα Κώστα, όσο το φέρνουμε στο μυαλό, τόσο χειρότερα είναι με δαύτους... Το άλλο service (εκτός Arvato) τι λέει γιαυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Άστα Κώστα, όσο το φέρνουμε στο μυαλό, τόσο χειρότερα είναι με δαύτους... Το άλλο service (εκτός Arvato) τι λέει γιαυτό; Δεν έχουμε, δεν ξέρουμε πότε θα έχουμε. Έχουμε κάνει τόσες φορές παραγγελία και δεν μας έχουν στείλει. Αλλά μετά την άλλη εβδομάδα θα τους τα χώσω και σε αυτούς αφού είμαι ακόμα εντός εγγύησης(έστω και αν η μπαταρία δεν είναι) και η συσκευή καθίσταται μη λειτουργική. Όχι ότι θα κερδίσω κάτι. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Βλέποντας την συζήτηση για το zsl κατέβασα το apk από xda,όντως ποιο γρήγορο όχι κάτι χαοτικό αλλά ποιο γρήγορο,αυτό που μου άρεσε είναι η δυνατότητα για 60fps σε 1080 πολύ καλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrixios3650 Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Σε dp4 δουλεύει;;; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Κανονικά Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Παρατηρώ κάτι και δεν ξέρω αν είναι bug. Ενώ έχω ενεργοποιήσει το δαχτυλικό και τις περισσότερες φορές λειτουργεί μια χαρά, σε άσχετες φάσεις ενώ πάω να το ανοίξω, ανοίγει μεν αλλά μου ζητά και Pin. Το ξέρω, το βαζω, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί μου το ζητάει. Επαναλαμβάνω όχι πάντα και σε άσχετες φάσεις. Είμαι με την Beta O Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Pin της κάρτας ή αυτό που έχεις ορισει αντί του δαχτυλικου? Προσωπικά δεν μου έχει τύχει ποτέ νομίζω.. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Παρατηρώ κάτι και δεν ξέρω αν είναι bug. Ενώ έχω ενεργοποιήσει το δαχτυλικό και τις περισσότερες φορές λειτουργεί μια χαρά, σε άσχετες φάσεις ενώ πάω να το ανοίξω, ανοίγει μεν αλλά μου ζητά και Pin. Το ξέρω, το βαζω, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί μου το ζητάει. Επαναλαμβάνω όχι πάντα και σε άσχετες φάσεις. Είμαι με την Beta O Μήπως χρησιμοποιείς Nova launcher και έχεις βάλει double tap για να κλείνει με ρύθμιση Device Admin???? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 (edited) Μήπως χρησιμοποιείς Nova launcher και έχεις βάλει double tap για να κλείνει με ρύθμιση Device Admin???? Βουλωμενο γράμμα διαβάζεις. Nova launcher ? Check Double tap (screen off apk)? Check Αλλά από τα gestures του Nova Στο Nexus imprint ζητάει και pin, password, pattern klp. Θεωρώ ότι είναι για ασφάλεια σε περίπτωση που μπερδευτεί το δαχτυλικό. Αλλά μάλλον το Nova κάπου το μπερδεύει.... Edit: Συμβαίνει όντως όταν το κλείνω με double tap. Djkostas thank you... Υπάρχει λύση? Edited August 11, 2017 by babill2004 Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Βουλωμενο γράμμα διαβάζεις. Nova launcher ? Check Double tap (screen off apk)? Check Αλλά από τα gestures του Nova Στο Nexus imprint ζητάει και pin, password, pattern klp. Θεωρώ ότι είναι για ασφάλεια σε περίπτωση που μπερδευτεί το δαχτυλικό. Αλλά μάλλον το Nova κάπου το μπερδεύει.... Edit: Συμβαίνει όντως όταν το κλείνω με double tap. Djkostas thank you... Υπάρχει λύση?Η την λύση με τα 5 δευτερόλεπτα που προτείνει ο Nova ή μια άλλη που προτείνει αλλά δεν φαίνεται επειδή δεν είσαι root. Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts