Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια ειναι τοσο smooth το nexus που δεν μπορεις ευκολα να δεις διαφορές..

Καλά οκ.. Δεν το ρώτησα για αυτο.. Όπως και να έχει security update ήταν οπότε δεν άλλαξε τπτ αλλο..

Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t.

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το πηρα και εγω το Nexus6p, προσπαθησα να αναβαθμισω απο το Nexus6. Ειχα πιο παλια και Ν4/Ν5/1+1, γενικα προσπαθω τα κινητα μου να ειναι πολυ κοντα στο stock android.

Το εδωσα σε μια μερα.

Tα ασχημα:

H μπαταρια μου φανηκε ανεπαρκεστατη. Τα ιδια ή και χειροτερα απο το 6.

Η καμερα ειναι καλη αλλα χωρις Manual controls καταληγεις να εχεις βραδυνες φωτο με 4000iso, τελειως αφυσικες.

Σε ολες τις κλησεις μου ειχα παραπονα για την ποιοτητα. Was i holding it wrong?

Για δευτερο κινητο εχω ενα ταπεινο Xiaomi redmi 3. Ε λοιπον ανοιγε τις εφαρμογες το ιδιο γρηγορα με το 6p!!

Κακο σοκετ το 810, φταιει και η 2κ αναλυση.

Τα καλα:

Το κινητο hardware-ικά ειναι πραγματικη αναβαθμιση σε ολα απο το Ν6 (πλην μπαταριας)

Καλυτερο vibration monitor, καλυτερα ηχεια, καλυτερη αποδοση στα headphones, ποιοτικοτερο και εχει λιγοτερο delay απο το 6 στο ανοιγμα των εφαρμογων.

H δε front camera ειναι πραγματικα αριστη.

---

Γενικα ομως δεν εμεινα ικανοποιημενος.

Premium συσκευη με προβληματα στις GSM κλησεις και φτωχο AOSP software που δεν τρεχει καν οπως πηγαινε στο τιμιο N5 λογω αναλυσης ή/και socket.

Η τιμη του στην Ελλαδα ειναι too much.

Αν κυριολεκτεις με το μία ημέρα, ξέχωρα από όσα έγραψες αυτή την ρημαδομπαταρια πότε πρόλαβες και έβγαλες συμπέρασμα? Ούτε φόρτιση δεν του έκανες..Χωρίς να σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχεις δίκιο ότι δεν σε καλύπτει

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το πηρα και εγω το Nexus6p, προσπαθησα να αναβαθμισω απο το Nexus6. Ειχα πιο παλια και Ν4/Ν5/1+1, γενικα προσπαθω τα κινητα μου να ειναι πολυ κοντα στο stock android.

Το εδωσα σε μια μερα.

Tα ασχημα:

H μπαταρια μου φανηκε ανεπαρκεστατη. Τα ιδια ή και χειροτερα απο το 6.

Η καμερα ειναι καλη αλλα χωρις Manual controls καταληγεις να εχεις βραδυνες φωτο με 4000iso, τελειως αφυσικες.

Σε ολες τις κλησεις μου ειχα παραπονα για την ποιοτητα. Was i holding it wrong?

Για δευτερο κινητο εχω ενα ταπεινο Xiaomi redmi 3. Ε λοιπον ανοιγε τις εφαρμογες το ιδιο γρηγορα με το 6p!!

Κακο σοκετ το 810, φταιει και η 2κ αναλυση.

Τα καλα:

Το κινητο hardware-ικά ειναι πραγματικη αναβαθμιση σε ολα απο το Ν6 (πλην μπαταριας)

Καλυτερο vibration monitor, καλυτερα ηχεια, καλυτερη αποδοση στα headphones, ποιοτικοτερο και εχει λιγοτερο delay απο το 6 στο ανοιγμα των εφαρμογων.

H δε front camera ειναι πραγματικα αριστη.

---

Γενικα ομως δεν εμεινα ικανοποιημενος.

Premium συσκευη με προβληματα στις GSM κλησεις και φτωχο AOSP software που δεν τρεχει καν οπως πηγαινε στο τιμιο N5 λογω αναλυσης ή/και socket.

Η τιμη του στην Ελλαδα ειναι too much.

Μπαταρία συνήθως θέλει 3 με το 4 φορτησεις για να γίνει calibrate, camera υποστηρίζει manual controll απλά όχι με mama camera app (απόφαση της Google) και η κακή απόδοση στης κλήσεις είναι και αυτό θέμα του radio firmware (πάλι Google fault)

Είναι πρώτο nexus smartphone χωρίς hardware fails

Εδω και 20 μερες χωρις κινητο (πουλησα το nexus 6) περιμενω απο μερα σε μερα το θηριακι και ελπιζω να ειναι το ιδιο τουμπανο οσο το προηγουμενο που μ αφησε τρομερα ικανοποιημενο.

Απόψεις από ατομα που έχουν στην κατοχή τους κάποιες ώρες ένα κινητό και βγάζουν και ασφαλή συμπεράσματα δεν το κατάλαβα ποτέ.

Sent from S6 edge+

Δημήτρης

Απόψεις από ατομα που έχουν στην κατοχή τους κάποιες ώρες ένα κινητό και βγάζουν και ασφαλή συμπεράσματα δεν το κατάλαβα ποτέ.

Sent from S6 edge+

Εδώ βγάζουν συμπέρασμα για ανθρώπους. Στα κινητά θα κολλήσουν;

Εμένα πάντως τις τελευταίες μέρες έχει lag. Δεν ξέρω τι φταίει. Ώρες ώρες δεν ανοίγει καν το google search. Το μόνο πείραγμα είναι το twrp και το root. Κατά τα άλλα stock. Βέβαια έχω τις δικές μου εφαρμογές πχ για τις επαφές η τα μηνύματα αλλά δε νομίζω να φταίει αυτό. Τόσα χρόνια παίζω με άλλες εφαρμογές.

Το εδωσα σε μια μερα.

Δηλαδή το κράτησες μία μέρα και έβγαλες τα συμπεράσματα αυτά;

Δεν είναι πολύ λίγο;;;

Αν κυριολεκτεις με το μία ημέρα, ξέχωρα από όσα έγραψες αυτή την ρημαδομπαταρια πότε πρόλαβες και έβγαλες συμπέρασμα? Ούτε φόρτιση δεν του έκανες..Χωρίς να σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχεις δίκιο ότι δεν σε καλύπτει

Το πηρα Σαββατο πρωι και το εδωσα Κυριακη βραδυ.

Ισως να εχω αδικο για την μπαταρια, αλλα η καλη μερα απο το πρωι φαινεται.

Μπαταρία συνήθως θέλει 3 με το 4 φορτησεις για να γίνει calibrate, camera υποστηρίζει manual controll απλά όχι με mama camera app (απόφαση της Google) και η κακή απόδοση στης κλήσεις είναι και αυτό θέμα του radio firmware (πάλι Google fault)

Είναι πρώτο nexus smartphone χωρίς hardware fails

Δεν το αγορασα καινουργιο.

Επισης εχω δοκιμασει 3d party apps, δεν εχουν καμια σχεση.

Οσο για την κακη αποδοση στις κλησεις, δεν ξερω αν φταινε τα μικροφωνα ή το radio, κατι φταιει παντως και εχει περασει πολυς καιρος.

Sent from S6 edge+

Το μονο ανασφαλες συμπερασμα που μπορει να εβγαλα ειναι για την μπαταρια.

Ολα τα άλλα δεν χρειαζεται να εχεις τελειωσει πανεπιστημιο για να τα συμπερανεις.

Εδώ βγάζουν συμπέρασμα για ανθρώπους. Στα κινητά θα κολλήσουν;

Εμένα πάντως τις τελευταίες μέρες έχει lag. Δεν ξέρω τι φταίει. Ώρες ώρες δεν ανοίγει καν το google search. Το μόνο πείραγμα είναι το twrp και το root. Κατά τα άλλα stock. Βέβαια έχω τις δικές μου εφαρμογές πχ για τις επαφές η τα μηνύματα αλλά δε νομίζω να φταίει αυτό. Τόσα χρόνια παίζω με άλλες εφαρμογές.

Το ιδιο παθαινα και στο 6.

Άξαφνα, με πεθαινε στο lag. Τι στοκ, τι custom, μετα απο λιγο καιρο ηθελε reboot για να στρωσει.

Δηλαδή το κράτησες μία μέρα και έβγαλες τα συμπεράσματα αυτά;

Δεν είναι πολύ λίγο;;;

Για πες τη γνωμη σου για το G4.

Με ενδιαφερει σαν συσκευη, κυριως λογω καμερας (και τιμης)

Μα σχεδόν σε ότι λες είναι άκυρο από την στιγμή που το κράτησες μία μέρα! Δεν μπορεί να βγει ασφαλές συμπέρασμα!

Μπαταρία - Άκυρο μόνο και μόνο για το τόσο λίγο.

Κάμερα - Κατά το ήμισυ άκυρο. Ναι δεν έχει manual αλλά ποιο nexus έχει??? Δεύτερον, νέξους ανέκαθεν δεν απευθύνεται σε άτομα που τους νοιάζει η κάμερα. Τρίτον οι νυχτερινές του είναι απλά από τις κορυφαίες εως την ημερομηνία που βγήκε!

Ποιότητα κλήσης - Εδώ ίσως και να έχεις δίκιο αν και εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα. Αλλά ναι το έχουν αναφέρει πολλοί σαν θέμα.

Από εκεί και πέρα τα πάντα λειτουργούν ακαριαία στο κινητό! Άμεση απόκριση σε όλα από τον 810 και σε καμία περίπτωση δεν χωλαίνει από την 2Κ.

Για την τιμή μπορώ να συμφωνήσω αλλά όλα έχουν να κάνουν με το τι θες. Τα 500 για μένα είναι γενικά το ταβάνι και το κινητό αυτό τα αξίζει και με το παραπάνω!

Google Pixel 6 Pro

Για τη μπαταρια δεν θα ελεγα οτι εχεις απολυτα αδικο.Σιγουρα ειναι καλυτερη απο του nexus 6 αλλα εγω προσωπικα βρηκα την υγεια μου με custom kernel.Επισης δυο συναδερφοι που εχουν τη συσκευη και ειναι ολα στοκ μου παραπονιουνται για τη μπαταρια.Το θεμα με τις κλησεις μαλλον ειναι καθαρα θεμα τυχης.Η δικη μου συσκευη χωρις καμια μοντα δεν εχει κανενα θεμα.Για το θεμα του lag εκει δεν εχω παρατηρησει κανενα θεμα.Θα ελεγα οτι ειναι η μερα με τη νυχτα συγκρινομενο με το nexus 6.Το nexus 6 πραγματι τα εκανε τα κουλα του.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Μα σχεδόν σε ότι λες είναι άκυρο από την στιγμή που το κράτησες μία μέρα! Δεν μπορεί να βγει ασφαλές συμπέρασμα!

Μπαταρία - Άκυρο μόνο και μόνο για το τόσο λίγο.

Δηλαδη δεν μπορω να συγκρινω με το Ν6 και ποσο κραταει αυτο το ΣουΚου;

Κάμερα - Κατά το ήμισυ άκυρο. Ναι δεν έχει manual αλλά ποιο nexus έχει??? Δεύτερον, νέξους ανέκαθεν δεν απευθύνεται σε άτομα που τους νοιάζει η κάμερα. Τρίτον οι νυχτερινές του είναι απλά από τις κορυφαίες εως την ημερομηνία που βγήκε!

Αυτα να τα πεις σε κανα androidpolice και σε κανα reddit. 500€ συσκευη, σαφως και με ενδιαφερει η καμερα. Δεν ειναι τα 250€ του Ν5 να κανω παραχωρησεις.

Για πες τη γνωμη σου για το G4.

Με ενδιαφερει σαν συσκευη, κυριως λογω καμερας (και τιμης)

Τι σχέση έχει με αυτό που σε ρώτησα;;;

Τη κριτική του θα την κάνω μετά το πέρας του ενός μηνός που θα το έχω στα χέρια μου και αυτό στο κατάλληλο νήμα.

Κράξε μία συσκευή όσο θες. Δώσε την όμως ευκαιρίες διότι είναι πολύ λίγος ο χρόνος που το είχες για να το κρίνεις.

Ας πούμε, μας λες για την αυτονομία. Για να έχεις ασφαλή συμπεράσματα πρέπει να περάσει τουλάχιστον μία εβδομάδα.

Τεσπά, νομίζω πως οι περισσότεροι συμφωνούν ότι αυτά τα μαραφέτια θέλουν το χρόνο τους για να τα κρίνουμε όσο υποκειμενικό κι ας ακούγεται αυτό.

Νομίζω ότι ο φίλος μας είπε ότι δεν το πήρε καινούργιο και για να έχει τόσα παράπονα που εμείς οι υπόλοιποι δεν έχουμε αυτό κάτι λέει,ίσως είχε κάποιο προβλημα η συσκευή του...

Μάλιστα..... Δλδ εμ δεν είναι η συσκευή καινούργια είχες το τηλέφωνο μία μέρα εμ εβγαλες συμπέρασμα....μπράβο...και επειδή ειπες κάτι για reddit και android police κάνε κανάλι με τον Bane του batman που πήρε το κινητό σε μία μέρα και το έκανε να λυγίζει εύκολα...εδώ δεν είναι κανένας εναντίον σου αλλά με την σιγουριά που το λες για την μία μέρα. Edited by chris1984

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.

Αυτα να τα πεις σε κανα androidpolice και σε κανα reddit. 500€ συσκευη, σαφως και με ενδιαφερει η καμερα. Δεν ειναι τα 250€ του Ν5 να κανω παραχωρησεις.

Για το θεμα του manual mode στην καμερα απλα βαζεις μια τριτη εφαρμογη (πχ camera fv 5) και καθαρισες.Στο θεμα φωτογραφικη ειναι το πρωτο nexus που ειναι αξιοπρεπεστατο.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Στο θεμα φωτογραφικη ειναι το πρωτο nexus που ειναι αξιοπρεπεστατο.

Απλά να συμπληρώσω...και όχι μόνο αξιοπρέπεστατο: Ακόμη και τώρα, σύμφωνα με το DxOmark, είναι στα 6 πρώτα - πάνω και από το G4.

http://www.dxomark.com/Mobiles/Google-Nexus-6P-review-Serious-contender-for-mobile-photography

Είναι το πρώτο μου Nexus ακριβώς γιατί έχει πολύ καλή κάμερα. Πάντα ήθελα να πάρω, αλλά η κάμερα ήταν ο βασικός λόγος που δεν το έκανα, μιας και υστερούσε αρκετά από τον ανταγωνισμό (εντάξει, ήταν και το ρουτ πιο εύκολο και στις άλλες συσκευές).

Τώρα πια το 6p, σε συνδυασμό με την ποιότητα κατασκευής νομίζω ότι είναι εξαιρετικό.

Μεσοβδομαδα να το περιμένεις συνήθως βραδακι μετά τις 9

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

Ηρθε σε κανεναν αλλο τo Νεο ota update??

Εμενα μου ηρθε στις 7 του μηνα το μεσημερι. :)

*Ασχετο, μεχρι ποσα χρονια πιστευεται θα παιρνει ενημερωσεις?

3-4 παιρνει περιπου ενα νεξους κινητο?

Edited by FoT1s

Εμενα μου ηρθε στις 7 του μηνα το μεσημερι. :)

*Ασχετο, μεχρι ποσα χρονια πιστευεται θα παιρνει ενημερωσεις?

3-4 παιρνει περιπου ενα νεξους κινητο?

Μεχρι 2 χρονια νομίζω.. Μετα μονο security updates..

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Παίδες καλησπέρα. Υπάρχει καποιο app όπως το Popcorn time που να κάνει stream και δεν χρειάζεται να κάνεις download? Ευχαριστώ

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Παίδες καλησπέρα. Υπάρχει καποιο app όπως το Popcorn time που να κάνει stream και δεν χρειάζεται να κάνεις download? Ευχαριστώ

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Αν εννοεις από σκληρό δίσκο σε home network χρησιμοποιώ το es file explorer

την παρασκευη παραλαμβανω το κινητο εχετε να προτεινετε καμμια καλη θηκη+temperred glass?

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

την παρασκευη παραλαμβανω το κινητο εχετε να προτεινετε καμμια καλη θηκη+temperred glass?

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Spigen armor και glass intelli