djkostas20 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Αυτά όλα που λες από που τα συμπεραίνεις θα ήθελα να ξέρω πραγματικά. Είχες όλες τις άλλες ναυαρχίδες ας πούμε και σύγκρινες πχ. το δακτυλικό αποτύπωμα ? Δεν αντιλέγω ότι μπορεί να είναι έτσι όπως τα λες καθώς δεν το είχα το κινητό. Αλλά θα'θελα να ξέρω πως πολλοί εδώ μέσα (εννοώ στα νήματα του myphone) βγάζουν συμπεράσματα και εκφέρουν γνώμες στα "κουτουρου". (Χωρίς παρεξήγηση φίλε μου -απλά φιλικά) Πιστεύω ότι η άποψη του ίσως στηρίζεται και σε αρκετά reviews που αποδίδουν ακριβώς αυτά τα πλεονεκτήματα που λέει. Φυσικά υπάρχουν και μειονεκτήματα αλλά σε κάθε περίπτωση για τα θετικά που λέει: Δεν νομίζω να υπάρχει χρήστης έμπειρος από android και να μην παραδέχεται ότι η στοκ εμπειρία είναι και η πιο smooth και lag free από οποιαδήποτε άλλη. Η μπαταρία είναι δεδομένο ότι είναι καλή. 4-5 ώρες σταθερά οθόνης είναι νούμερό πάρα πολύ εύκολα εφικτό. Ακόμα και στα reviews είναι σε καλή θέση. Θα μπορούσε καλύτερα βέβαια αλλά έχει να κάνει και με την χρήση του καθενός μας. Πρόβλημα ως τώρα όντως δεν έχει αναφερθεί μαζικό. Π.χ. G3 με ραγίσματα και καμένες οθόνες ή Nexus 6 αν θυμάμαι καλά που είχαν θέματα με burn in που είχε παρουσιαστεί ή ακουστεί. Στερεφωνικά ηχεία και μάλιστα στην πρόσωψη είναι επίσης fact. Κάμερα επίσης αποδεδειγμένα με reviews μόνο στις φωτογραφίες δεν τα πάει άσχημα. Όχι το κορυφαίο αλλά πραγματικά πολύ καλές φωτογραφίες. Σε σκοτεινό περιβάλλον δε ίσως είναι όντως το κορυφαίο.(πριν από S7/G5 που βγήκαν τώρα και δεν έχουμε δείγμα). Αν έχει τον καλύτερο αισθητήρα στα android δεν ξέρω(εδώ ίσως υπερβάλλει) αλλά σίγουρα δεν έχει κακό. Ταχύτατος! Άρα το λιγότερο ίδιος με τον ανταγωνισμό. Αναβαθμίσεις? Εκεί καλύτερα να μην το συζητήσουμε. 500€? fact και αυτό. UI? Εκεί ας το αφήσουμε. Είναι θέμα γούστου. Σε άλλους αρέσουν τα χρωματάκια, σε άλλους τα animation και άλλους το άλλο, εκείνο. Το θέμα είναι ότι πλέον το stock UI δεν έχει κάτι να ζηλέψει από τα εταιρικά UI. Ίσως λίγο καλύτερη υλοποίηση και παραμετροποίση των toggles. Γενικότερα δεν νομίζω ότι βγάζει μία λανθασμένη άποψη. Ίσως δεν την στηρίζει με όλα τα παραπάνω που γράφω. Θα μου πεις έχεις τα υπόλοιπα και κρίνεις? Όχι δεν τα έχω αλλά για αυτό διαβάζω 4-5 reviews. Είναι σωστό? Ίσως όχι, ίσως ναι. Αν τουλάχιστον πάρουμε ως δεδομένο ότι οι reviewers είναι αντικειμενικοί. Πάντως δεν νομίζω ότι μηδενιίζει κάτι αλλά πραγματικά λέει την αλήθεια. Είναι το πρώτο nexus 6P που βγάζει την εντύπωση πως όντως δεν του λείπει κάτι σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Αφού συμπλήρωσα 10 μέρες με το κινητό (64 GB) μπορώ πλέον να εκφράσω μια πρώτη άποψη. Τo smoothness του και η ταχύτητά του είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Προφανώς δεν έχει νόημα η σύγκριση με άλλες συσκευές γιατί πάντα θα είναι υποκειμενική, αλλά νομίζω ότι όποιος το δοκιμάσει δεν θα χάσει. Μεγάλο του πλεονέκτημα (και βασικό κριτήριο επιλογής του για εμένα) πέραν της απροβλημάτιστης λειτουργίας του; Η ευκολία ρουταρίσματος. Μειονέκτημα; To UI είναι όντως πολύ λιτό, ή τουλάχιστον λείπουν ορισμένες χρήσιμες λειτουργίες και ευκολίες ειδικά από τα quick settings. Με xposed και Gravity box όμως, γίνεται αγνώριστο. Προσωπικά, δεν βρίσκω τίποτα που να μου λείπει τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 (edited) Πιστεύω ότι η άποψη του ίσως στηρίζεται και σε αρκετά reviews που αποδίδουν ακριβώς αυτά τα πλεονεκτήματα που λέει. Φυσικά υπάρχουν και μειονεκτήματα αλλά σε κάθε περίπτωση για τα θετικά που λέει: Δεν νομίζω να υπάρχει χρήστης έμπειρος από android και να μην παραδέχεται ότι η στοκ εμπειρία είναι και η πιο smooth και lag free από οποιαδήποτε άλλη. Η μπαταρία είναι δεδομένο ότι είναι καλή. 4-5 ώρες σταθερά οθόνης είναι νούμερό πάρα πολύ εύκολα εφικτό. Ακόμα και στα reviews είναι σε καλή θέση. Θα μπορούσε καλύτερα βέβαια αλλά έχει να κάνει και με την χρήση του καθενός μας. Πρόβλημα ως τώρα όντως δεν έχει αναφερθεί μαζικό. Π.χ. G3 με ραγίσματα και καμένες οθόνες ή Nexus 6 αν θυμάμαι καλά που είχαν θέματα με burn in που είχε παρουσιαστεί ή ακουστεί. Στερεφωνικά ηχεία και μάλιστα στην πρόσωψη είναι επίσης fact. Κάμερα επίσης αποδεδειγμένα με reviews μόνο στις φωτογραφίες δεν τα πάει άσχημα. Όχι το κορυφαίο αλλά πραγματικά πολύ καλές φωτογραφίες. Σε σκοτεινό περιβάλλον δε ίσως είναι όντως το κορυφαίο.(πριν από S7/G5 που βγήκαν τώρα και δεν έχουμε δείγμα). Αν έχει τον καλύτερο αισθητήρα στα android δεν ξέρω(εδώ ίσως υπερβάλλει) αλλά σίγουρα δεν έχει κακό. Ταχύτατος! Άρα το λιγότερο ίδιος με τον ανταγωνισμό. Αναβαθμίσεις? Εκεί καλύτερα να μην το συζητήσουμε. 500€? fact και αυτό. UI? Εκεί ας το αφήσουμε. Είναι θέμα γούστου. Σε άλλους αρέσουν τα χρωματάκια, σε άλλους τα animation και άλλους το άλλο, εκείνο. Το θέμα είναι ότι πλέον το stock UI δεν έχει κάτι να ζηλέψει από τα εταιρικά UI. Ίσως λίγο καλύτερη υλοποίηση και παραμετροποίση των toggles. Γενικότερα δεν νομίζω ότι βγάζει μία λανθασμένη άποψη. Ίσως δεν την στηρίζει με όλα τα παραπάνω που γράφω. Θα μου πεις έχεις τα υπόλοιπα και κρίνεις? Όχι δεν τα έχω αλλά για αυτό διαβάζω 4-5 reviews. Είναι σωστό? Ίσως όχι, ίσως ναι. Αν τουλάχιστον πάρουμε ως δεδομένο ότι οι reviewers είναι αντικειμενικοί. Πάντως δεν νομίζω ότι μηδενιίζει κάτι αλλά πραγματικά λέει την αλήθεια. Είναι το πρώτο nexus 6P που βγάζει την εντύπωση πως όντως δεν του λείπει κάτι σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Πραγματικά ο φίλος με κάλυψε πριν απαντήσω... πρώτον δεν έθαψα κάποιο κινητό αντίθετος είχα κινητά όπως το Note 4, htc one max και ήμουν ευχαριστημένος αλλά όλο και κάποια θεματάκια είχαν.....καθε χρόνο μπορεί και λιγότερο αλλάζω κινητό, πραγματικά είναι ίσως η πρώτη φορά μετά απο χρόνια που περνώ ένα κινητό και μάλιστα στο launch του και έχει ένα πλήρες πακέτο χωρίς προβλήματα που με έχει φτάσει να σκέφτομαι να το κρατήσω ίσως και για 2 χρόνια.... κυριολεκτικά δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο αρνητικό αν με το ζόρι πρέπει να πω οτι του λείπει κάτι είναι το πενάκι λόγο οτι είχα Note. Άλλα κινητά δεν έχουν στερεοφωνικά ηχεία, άλλα περνούν αναβαθμίσεις οπότε να ναι, άλλα έχουν τα κολλήματα τους, άλλα έχουν θέμα με την μπαταρία, άλλα έχουν μέτρια κάμερα άλλα είναι πανάκριβα..... απλά πιστεύω το Nexus 6P είναι ο τέλειος συνδυασμός κινητού. Edited March 30, 2016 by elessar86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Παίδες έχω ένα θεμα, έχω το κινητό από το Σάββατο και μου έχουν πει πως όταν μιλάω σε κλήση με ακούνε καλύτερα όταν είμαι σε ανοιχτή ακρόαση παρά χωρίς.. Και είναι πολύ περιεργο.. Το έχετε παρατηρησει; Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Δες μήπως καλυπτεις την τρύπα του μικρόφωνου στο πίσω μέρος της συσκευής με το χέρι σου καθώς μιλας Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 (edited) Δες μήπως καλυπτεις την τρύπα του μικρόφωνου στο πίσω μέρος της συσκευής με το χέρι σου καθώς μιλας Δεν νμζ φίλε στεφανε γτ το κινητό το πιάνω χαμηλα.. Μου λένε πως με ακούνε πιο δυνατά με ανοιχτή και μου κάνει εντύπωση.. EDIT: Απο το λιγο που το εψαξα ειναι κοοινο θεμα και εχει να κανει με το noise cancelling mic οποτε για το απενεργοποησω πρεπει να ροοταρω. Να ελπιζω σε κανενα update να το λυσει ή το ροοταρισμα ειναι μονοδρομος, οχι πως δεν θα το ροοταρω απλα δεν εχω χρονο να ασχοληθω τωρα! :( Edited March 31, 2016 by MrGeo Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Το θέμα γενικότερα που έχει με το Noise cancelling είναι ότι άμα καλύψεις το πίσω μικρόφωνο τότε δεν σε ακούει ο άλλος.... Π.χ. αν πας να μιλήσεις στηρίζοτας το κινητό σου στον ώμο χωρίς χέρια τότε δεν σε ακούει. Είναι πραγματικά το μόνο αρνητικό που έχω βρει στο κινητό 4 μήνες τώρα. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Το θέμα γενικότερα που έχει με το Noise cancelling είναι ότι άμα καλύψεις το πίσω μικρόφωνο τότε δεν σε ακούει ο άλλος.... Π.χ. αν πας να μιλήσεις στηρίζοτας το κινητό σου στον ώμο χωρίς χέρια τότε δεν σε ακούει. Είναι πραγματικά το μόνο αρνητικό που έχω βρει στο κινητό 4 μήνες τώρα. Απλά το θέμα είναι πως δεν νμζ να το καλύπτω με κάτι και γενικά το κινητό το κρατάω από την μέση και κατω.. δεν ξέρω αν φταίει η θήκη γτ η τρύπα για το πίσω μικρόφωνο είναι περίεργη.. Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Σημερινός κάτοχος της συσκευής. Απλά...ΦΟΒΕΡΟ αλλά με χαλάει το ότι δεν υπάρχει επιλογή για απόκρυψη της γραμμής πλοήγησης (τα πλήκτρα αφής στο κάτω μέρος της οθόνης). Ή 6.0.1 είναι η τελευταία έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Ειναι ολα τα λεφτα το nexus. οχι δεν εχει βγει αλλη ακομα, τωρα περιμενουμε το νεο security update απριλιου.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Ξερουμε μηπως ποτε θα βγει/ανακοινωθει το καινουργιο nexus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Ξερουμε μηπως ποτε θα βγει/ανακοινωθει το καινουργιο nexus? Συνήθως Οκτώβρη με Νοέμβρη. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 (edited) Καλημέρα, λίγο offtopic, οποτε sorry. Στο Google Now, ενεργοποιω δευτερη γλωσσα τα Ελληνικα στα Voice settings και ως default τα Αγγλικα (US), οταν ρωταω κατι δεν μου απανταει και απλα κανει google search. Αντιθετως οταν βαζω μόνο τα Αγγλικα ως γλωσσα τοτε κανονικα μου δινει απαντησεις (voice). Καλα, για μονο Ελληνικα δε το συζηταμε γιατι ουτως ή αλλως δεν υποστηριζει voice output. Συμβαινει σε ολους και αν ναι, γιατι ? Ψαχνω αλλα δεν βρισκω απαντησεις. ps. Και εννοειται οτι του δινω ερωτησεις ή εντολες στα Αγγλικα, γιατι στα ελληνικα δεν υποστηριζει απαντησεις, απλα κανει google search. Το ερωτημα ειναι γιατι με default English US και ερωτησεις στα Αγγλικα, σταματαει να δινει voice απαντησεις σε συγκεκριμενες ερωτησεις με το που ενεργοποιεις δευτερη γλωσσα. Κι επισης σταματαει να κανει οτιδηποτε που εκανε με μονή επιλογη γλωσσας (οπως π.χ. Open ταδε προγραμμα) Edited April 4, 2016 by off_d Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 (edited) Σημερινός κάτοχος της συσκευής. Απλά...ΦΟΒΕΡΟ αλλά με χαλάει το ότι δεν υπάρχει επιλογή για απόκρυψη της γραμμής πλοήγησης (τα πλήκτρα αφής στο κάτω μέρος της οθόνης). Ή 6.0.1 είναι η τελευταία έκδοση; Όλα γίνονται! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gmd.hidesoftkeys Και βάζεις και LMT και είσαι μια χαρά. Δεν τα θες ποτέ τα softkeys! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1330150 Edited April 4, 2016 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Όλα γίνονται! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gmd.hidesoftkeys Και βάζεις και LMT και είσαι μια χαρά. Δεν τα θες ποτέ τα softkeys! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1330150 Ευχαριστώ αλλά η εφαρμογή είναι για root συσκευές κι εγώ δεν κάνω ποτέ root τα κινητά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Ευχαριστώ αλλά η εφαρμογή είναι για root συσκευές κι εγώ δεν κάνω ποτέ root τα κινητά μου. Nexus χωρίς root δεν υπάρχει. Λάθος κινητό πήρες φιλικά. Επίσης μπορεί να μην το ξέρεις δεν χάνεις εγγύηση με αυτή τη συσκευή. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Nexus χωρίς root δεν υπάρχει. Λάθος κινητό πήρες φιλικά. Επίσης μπορεί να μην το ξέρεις δεν χάνεις εγγύηση με αυτή τη συσκευή. Χα χα να φανταστεις ότι ο Κώστας έστειλε το λινκ θεωρώντας δεδομένο ότι είναι ρουτ ο φίλος .... Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Αυτό περί εγγύησης και root συσκευής δεν αποτελεί επίσημη θέση της Google, απ' όσο γνωρίζω. Επίσης, μιας και τα Nexus φτιάχνονται από διαφορετικούς κατασκευαστές κάθε χρόνο, πολύ πιθανό να είναι στην κρίση του κατασκευαστή το αν θα καλύψει με εγγύηση μία root συσκευή, ή ακόμα και της κάθε εταιρείας που έχει αναλάβει το service των συσκευών του συγκεκριμένου κατασκευαστή. Αν όχι, έχω χάσει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Έχεις χάσει ότι στα Nexus δεν υπάρχει κάποιο flag να γράφει και έτσι με μία διαδικασία ενός λεπτού μπορείς να επαναφερεις την συσκευή σε στοκ με κλειδωμένο bootloader επίσης δεν υπάρχει περιστατικό που να έχουν αρνηθεί επισκευή σε ρουτ νεξους για το τελευταίο γνωρίζω άνθρωπο που έχει πάει ρουτ συσκευή νεξους στο service και δεν είχε κανένα πρόβλημα εγγύησης αλλά ναι επίσημη τοποθέτηση της Google δεν υπάρχει ,υπάρχουν όμως πολλές ανεπίσημες Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Σε κατάσταση idle πχ το βράδυ στον ύπνο, με όλα κλειστά πόσο κατανάλωση έχετε? Μου τρώει ένα 4-5% που το θεωρώ πολύ όταν ας πούμε το νέξους 4 εικονικά δεν έχανε καθόλου αλλά πραγματικά 1-2% μαξ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Γνωρίζω ποια είναι η διαδικασία κλειδώματος/ξεκλειδώματος, αλλά εξαρτάται και από το τι βλάβη έχει η συσκευή. Όπως και να έχει, όσο μικρό ή μεγάλο κι αν είναι το ποσοστό της πιθανότητας να σου αρνηθούν την επισκευή, εφόσον δεν υπάρχει κάτι επίσημο που να υποστηρίζει το αντίθετο, δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Υ.Γ. Παρακολουθώντας παλιότερα το νήμα του Ν5 αν θυμάμαι καλά, υπήρχαν κρούσματα που λόγω root δεν είχαν επισκευαστεί οι συσκευές στα πλαίσια της εγγύησης. Υ.Γ.2 Είμαι από εκείνους που κάνουν root τις συσκευές τους, αλλά με την άφιξη της ΜΜ, πλέον το θεωρώ αχρείαστο για τις δικές μου ανάγκες. Οπότε, μετά από δοκιμές σε roms και kernels, είμαι ξανά εντελώς stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Σε κατάσταση idle πχ το βράδυ στον ύπνο, με όλα κλειστά πόσο κατανάλωση έχετε? Μου τρώει ένα 4-5% που το θεωρώ πολύ όταν ας πούμε το νέξους 4 εικονικά δεν έχανε καθόλου αλλά πραγματικά 1-2% μαξ. Και εγώ 3 4 % χανω αλλά με τα πάντα ανοιχτά δεν κλείνω τίποτα Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Εγώ ρε παιδιά χάνω 1% το βράδυ στον ύπνο περίπου σε 6 ώρες.... αλλά κλείνω το Internet.... αλλά και την μέρα που έχω πάντα ανοιχτό 4G ή wifi όταν έχω κλειστή την οθόνη δεν χάνει σχεδόν τίποτα... πραγματικά αυτό το doze κάνει δουλειά ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Θα περιμένω να δω αν στρώσει. Είμαι μόνο ροοτ και κέρνελ elemental. Το greenify με το aggresive dose βοηθάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Βγηκε νεο image... Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts