djkostas20 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Τι ωραία που είναι με τα nexus που βγαίνει νέα έκδοση και δεν χρειάζεται να περιμένεις... Την είχα ξεχάσει αυτή την αισθηση. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Εδώ την έχεις χωρίς ακόμη να έχει βγει όχι μόλις βγαίνει Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Δεν ήμουν ποτέ fan των preview. Προτιμώ τελικές εκδόσεις για να έχουν δουλέψει και οι dev τις εφαρμογές τους και να μην έχω θέματα με εφαρμογές που δεν δουλεύουν απόλυτα σωστά. Οι major βέβαια παίζουν αλλά προτιμώ να βάζω τελικές εκδόσεις. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Εμενα τωρα μου ηρθε. Ota 66 mb.. MHC191 έκδοση Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Μεσημέρι κατεβαζω και φλασαρω. Σοβαρά bugs δεν διάβασα να έχει. Άμα δουλεύει απροβληματιστα μειναμε εδώ . πως να κανεις πισογυρισμα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Ένα bug που βρήκα είναι πως στις ρυθμίσεις όταν πατήσεις το κουμπί πίσω δε σε πάει στο σημείο που ήσουν αλλά στην κορυφή. Δηλαδή αν πας να επεξεργαστεις τα πληκτρολόγια που είναι στο τέλος του μενού και πας πίσω στην αρχική σελίδα θα σε πάει αρχή αρχή πάλι στις ρυθμίσεις δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Εντάξει αυτά εμένα προσωπικά δεν με ενοχλούν τόσο. Να μην έχουμε τπτ σε συνδεσιμότητα και force close δεν θέλω Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Εμένα δεν το κανει αυτο το bug παει κανονικα πισω, Εγω ενα bug που πσρατηρησα ειναι αν πας στο ρολοι και θελεις να ψαξεις μια ωρα πολης δεν αλλαζει γλωσσα το πληκτρολογιο, για δοκιμαστε το σας το κανει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Ένα bug που βρήκα είναι πως στις ρυθμίσεις όταν πατήσεις το κουμπί πίσω δε σε πάει στο σημείο που ήσουν αλλά στην κορυφή. Δηλαδή αν πας να επεξεργαστεις τα πληκτρολόγια που είναι στο τέλος του μενού και πας πίσω στην αρχική σελίδα θα σε πάει αρχή αρχή πάλι στις ρυθμίσεις δικτύου. Ναι αλλά δεν χρειάζεται να πας πίσω στο N!!!! Κάνεις swipe αριστερά και βγαίνουν οι ρυθμίσεις χωρίς να βγείς στην κεντρική καρτέλα! ;) Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Παιδιά για πείτε κ αλλα για την Ν..... αν τρέχει χωρίς προβλήματα αν είναι να την βάλουμε αφού είναι και ΟΤΑ....απλά κάνουμε εγγραφή και μετά μπαίνει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2t2s Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν το κινητό βγάζει εικονίδιο για 4g. Μόνο H έχω δει να βγάζει. Πως μπορώ να το ελέγξω; Παράθεση ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΕΞΗΓΕΙΣ - ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Βγάζει 4g κανονικά σε custom rom. Μαμά σε ξέρω. Παίδες πως γυρνάω από android N σε custom rom πάλι? Την έβαλα και πολλές εφαρμογές που έχω κρασαρουν ή λαγκαρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dachtus Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Πρώτες εντυπώσεις από N... Διακρίνω ένα μικρό lag (σαν να έχει αλλάξει συμπεριφορά) κατά την εναλλαγή γλώσσας με το πληκτρολόγιο SwiftKey keyboard. Η εφαρμογή OTE Tv Go δεν δουλεύει. Τα recent apps -υποκειμενικά- μου φαίνονται μεγάλα σε σχέση με τα προηγούμενα, τα οποία και προτιμώ... PIP το υποδεχόμαστε με ενθουσιασμό, αν και θα ήθελα πχ. το youtube να λειτουργεί και στο background επιτέλους. Ίδωμεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Βγάζει 4g κανονικά σε custom rom. Μαμά σε ξέρω. Παίδες πως γυρνάω από android N σε custom rom πάλι? Την έβαλα και πολλές εφαρμογές που έχω κρασαρουν ή λαγκαρουν. Νομίζω κανείς unenrolled και σου έρχεται ota η τελευταία mm έκδοση ή περνάς το factory image μόνος σου αλλά και πάλι πρέπει να κανείς unrolled την συσκευή σου Πρώτες εντυπώσεις από N... Διακρίνω ένα μικρό lag (σαν να έχει αλλάξει συμπεριφορά) κατά την εναλλαγή γλώσσας με το πληκτρολόγιο SwiftKey keyboard. Η εφαρμογή OTE Tv Go δεν δουλεύει. Τα recent apps -υποκειμενικά- μου φαίνονται μεγάλα σε σχέση με τα προηγούμενα, τα οποία και προτιμώ... PIP το υποδεχόμαστε με ενθουσιασμό, αν και θα ήθελα πχ. το youtube να λειτουργεί και στο background επιτέλους. Ίδωμεν... Παιδιά είναι preview λογικά να υπάρχουν κάποια bugs λογικό κάποιες εφαρμογές να μην είναι ακόμα συμβατές άλλωστε εκεί που γραφτηκες beta tester σου τα εξήγησε αυτά και εσύ πάτησες agree Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Ο λόγος που δεν θέλω τα preview είναι ακριβώς ο παραπάνω. 4/5 που αναφέρεις είναι εφαρμογών και όχι της N. Είναι νωρίς ακόμα. Με το καλό να έρθει αλλά κανονική! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Τα recent apps -υποκειμενικά- μου φαίνονται μεγάλα σε σχέση με τα προηγούμενα, τα οποία και προτιμώ... δε σου φαίνονται και δεν είναι υποκειμενικό..:O είναι όντως πιο μεγάλες οι καρτέλες και είναι feature!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2t2s Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Υπάρχει κάποιος με stock rom να μου πει αν έχει δει το 6p με εικονίδιο με 4g; Είμαι με COSMOTE sim αν παίζει ρόλο. Στις ρυθμίσεις είναι επιλεγμένο το 4g. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΕΞΗΓΕΙΣ - ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Ο λόγος που δεν θέλω τα preview είναι ακριβώς ο παραπάνω. 4/5 που αναφέρεις είναι εφαρμογών και όχι της N. Είναι νωρίς ακόμα. Με το καλό να έρθει αλλά κανονική! Αυτό ακριβώς. Την preview έκδοση την βάζεις μόνο αν έχεις μία δεύτερη συσκευή Nexus για πειραματισμό. Αυτή τη γνώμη έχω. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Υπάρχει κάποιος με stock rom να μου πει αν έχει δει το 6p με εικονίδιο με 4g; Είμαι με COSMOTE sim αν παίζει ρόλο. Στις ρυθμίσεις είναι επιλεγμένο το 4g. Ευχαριστώ πολύ. Έχεις ενεργοποιήσει στην Cosmote το 4g??? Είσαι σε περιοχή που έχει 4g? Αν ναι, τότε το δείχνει κανονικά! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dachtus Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Υπάρχει κάποιος με stock rom να μου πει αν έχει δει το 6p με εικονίδιο με 4g; Είμαι με COSMOTE sim αν παίζει ρόλο. Στις ρυθμίσεις είναι επιλεγμένο το 4g. Ευχαριστώ πολύ. Επιβεβαιώνω ότι με stock, M και N, δίκτυο Cosmote, Χανιά, 4g εικονίδιο και στις δύο περιπτώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YFCBanana Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Για σας. Σκέφτομαι να πάρω το 6P αλλά έχω έναν μικρό ενδοιασμό λόγο όλων αυτών που γράφονται σε φόρουμ και στο reddit ότι το αλουμίνιο είναι πολύ μαλακό με αποτέλεσμα να διπλώνει εύκολα πάνω από τα πλήκτρα έντασης ήχου καθώς και ότι bendάρει πολύ εύκολα. Εσείς έχετε αντιμετωπίσει τέτοια προβλήματα από την καθημερινή σας χρήση με το κινητό; Ισχύουν αυτά που λένε ότι μπορεί να λυγήσει το κινητό απλά με το να το έχεις στην μπροστά τσέπη του τζιν και να κάτσεις σε καρέκλα; Και αν κάποιος έχει αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα η διαδικασία του RMA από Ελλάδα είναι εφικτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Για σας. Σκέφτομαι να πάρω το 6P αλλά έχω έναν μικρό ενδοιασμό λόγο όλων αυτών που γράφονται σε φόρουμ και στο reddit ότι το αλουμίνιο είναι πολύ μαλακό με αποτέλεσμα να διπλώνει εύκολα πάνω από τα πλήκτρα έντασης ήχου καθώς και ότι bendάρει πολύ εύκολα. Εσείς έχετε αντιμετωπίσει τέτοια προβλήματα από την καθημερινή σας χρήση με το κινητό; Ισχύουν αυτά που λένε ότι μπορεί να λυγήσει το κινητό απλά με το να το έχεις στην μπροστά τσέπη του τζιν και να κάτσεις σε καρέκλα; Και αν κάποιος έχει αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα η διαδικασία του RMA από Ελλάδα είναι εφικτή; Που τα διαβασες αυτά ρε φίλε; Έχεις διαβάσει από εδώ κανέναν να έχει τέτοιο θέμα; Μλκς γράφουν. Παρτο είναι τηλεφωναρα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Αυτό ακριβώς. Την preview έκδοση την βάζεις μόνο αν έχεις μία δεύτερη συσκευή Nexus για πειραματισμό. Αυτή τη γνώμη έχω. Αυτό ακριβώς έχω κάνει και εγώ έβαλα την preview στο 5χ και άφησα το 6p στην 6.0.1 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YFCBanana Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Που τα διαβασες αυτά ρε φίλε; Έχεις διαβάσει από εδώ κανέναν να έχει τέτοιο θέμα; Μλκς γράφουν. Παρτο είναι τηλεφωναρα Σε reddit και ειδηκά σε XDA όπου υπάρχει ένα τεράστιο thread (Bent after two days) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Εκεί που γράφει ο κάθε πικραμένος Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts