Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλά 460 δεν νομίζω να φτάσει ποτέ και αν φτάσει κάποτε θα είναι πιστεύω 6 μήνες μετά που θα έχει κυκλοφορήσει το επόμενο nexus και βέβαια δεν εξαρτάται ή τιμή του με το ποσό έχει το 5x μιας και πρόκειται για δύο διαφορετικές συσκευές με το 6p απείρως καλύτερο
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλά 460 δεν νομίζω να φτάσει ποτέ και αν φτάσει κάποτε θα είναι πιστεύω 6 μήνες μετά που θα έχει κυκλοφορήσει το επόμενο nexus και βέβαια δεν εξαρτάται ή τιμή του με το ποσό έχει το 5x μιας και πρόκειται για δύο διαφορετικές συσκευές με το 6p απείρως καλύτερο

Έχεις δίκιο γιατί η διαφορά τους στο Playstore είναι 150€ και όχι 100€ όπως νόμιζα. Οπότε βάζω νέα τιμή τα 510:lol::D

Αυτό σκέφτομαι και εγώ και κρατιέμαι οριακά να μην τσιμπήσω το g4 στα 340. Ήδη το 5x έχει φτάσει 360 το 32gb οπότε θεωρώ ότι το 6p πρέπει να βρίσκεται 100€ επάνω.

Και εγώ κρατιέμαι να πέσει κάτω από 550€, όχι γιατί δεν τα αξίζει το τηλ αλλά γιατί λόγω κακών οικονομικών θα με βοηθήσει αν εξοικονομήσω έστω 50€.

Πάντως G4 διάλεξε μόνο αν πρόκειται να προσηλωθείς στην κάμερα. Διαφορετικά σε όλους του υπόλοιπους τομείς το 6p το κατατροπώνει.

Αποστόλης

Όπως έχουμε ξαναπει ένας κινέζος έβγαλε το καλύτερο νεξους ως ώρας φαντάζομαι αυτοί που λένε για το τζαμακι είναι οι ίδιοι που έλεγαν ότι λυγίζει κιόλας ,αν διαβάσεις όμως στα σοβαρα sites τις αξιολογήσεις των χρηστών η συντριπτική πλειοψηφία λέει ότι είναι το ποιοτικότερο νεξους

σύμφωνο μαζί σου...!!! πάντως εδώ μέσα στο forum τα λένε αυτά... αυτή που έχουνε samsung s6 :P

εγώ πάλι έφυγα από το s6 και νιώθω πως πήρα την καλύτερη συσκευή στα χερια μου

άμα το πάρουμε απο Vodafone οι αναβαθμίσεις θα Αργούνε; Και αν ναι μπορεί κάποιος να μου διευκρινίσει το ποσο θα αργούν οι αναβαθμίσεις ;

άμα το πάρουμε απο Vodafone οι αναβαθμίσεις θα Αργούνε; Και αν ναι μπορεί κάποιος να μου διευκρινίσει το ποσο θα αργούν οι αναβαθμίσεις ;

Εγώ που το πήρα από Vodafone, δεν είναι branded και χθες πήρε το security patch του Φεβρουαρίου.

Τι branded βρε παιδιά ;δεν υπάρχουν αυτά σε νεξους μόνο κάποτε η "αγαπημένη" Samsung είχε βγάλει νεξους με κωδικούς στο s για οποίον θυμάται και κάποιοι κωδικοί δεν έπαιρναν αναβάθμιση στον αιώνα των άπαντα αλλά εντάξει Samsung ειναι αυτη μπόρεσε και τα έκανε μαντάρα ακόμα και σε νεξους

Εγώ που το πήρα από Vodafone, δεν είναι branded και χθες πήρε το security patch του Φεβρουαρίου.

Επιβεβαιωνω κι εγω αγορα απο Vodafone και πηρα την αναβαθμιση 03/02. :)

Οπως ειπαν και τα αλλα παιδια, οντως, σε nexus συσκευη, δεν υπαρχει στα τελευταια μοντελα που βγαινουν το brand της εκαστοτε εταιριας κινητης που το αγοραζεις.

αυριο πρωι θα το εχω στα χερια μου και θα πω και εγω εντυπωσεις.δυστυχως για να βρεις να αγορασεις θηκη στην ελλαδα πρεπει να εχεις μονο iphone :(

Κάποιοι δεν είχαν ποτέ Nexus και μπορεί να έχουν εμπειρία μόνο από άλλες εταιρείες.

Ο stef08 το Samsung που αναφέρει είναι το Galaxy nexus που αν ήταν από Vodafone είχε θέμα με αναβαθμίσεις...

αυριο πρωι θα το εχω στα χερια μου και θα πω και εγω εντυπωσεις.δυστυχως για να βρεις να αγορασεις θηκη στην ελλαδα πρεπει να εχεις μονο iphone :(

Υπάρχει μαγαζί στην Ελλάδα που έχει spigen θήκες για 6p από ότι έχω δει

Ο stef08 το Samsung που αναφέρει είναι το Galaxy nexus που αν ήταν από Vodafone είχε θέμα με αναβαθμίσεις...

Ωραίες εποχές galaxy nexus που της Google οι συσκευές είχαν τον κωδικό yagzu και της voda yagzow ή κάπως έτσι ...αν είχες yagzu ήσουν τυχερός αλλιώς υπήρχε τρόπος να το κανείς αλλά πέρασαν χρόνια γερασα και δεν θυμάμαι πως :)

Υπάρχει μαγαζί στην Ελλάδα που έχει spigen θήκες για 6p από ότι έχω δει

Ωραίες εποχές galaxy nexus που της Google οι συσκευές είχαν τον κωδικό yagzu και της voda yagzow ή κάπως έτσι ...αν είχες yagzu ήσουν τυχερός αλλιώς υπήρχε τρόπος να το κανείς αλλά πέρασαν χρόνια γερασα και δεν θυμάμαι πως :)

Απλά φλασαρες το yakju image ;-)

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

stef θυμασαι το μαγαζι για να παραγγειλω?

Αν κανείς ένα search στο skroutz θα το βρείς δέν ξέρω αν επιτρέπεται να το βάλω εδώ

Απλά φλασαρες το yakju image ;-)

Ε ναι κάπως έτσι θα γινόταν

Το 64ρι το φερνει η vodafone?

Στα αυτοκολλητα απο την συσκευασια (αγορασμενο απο τη vf) αναφέρεται καθολου η ελληνικη αντιπροσωπεία της huawei?Κοινώς ειναι ελληνικο η εισαγωγή της ιδιας της vodafone?

Το 64ρι το φερνει η vodafone?

Στα αυτοκολλητα απο την συσκευασια (αγορασμενο απο τη vf) αναφέρεται καθολου η ελληνικη αντιπροσωπεία της huawei?Κοινώς ειναι ελληνικο η εισαγωγή της ιδιας της vodafone?

Μόνο 32. 64 φέρνει το eshop αν σε ενδιαφέρει. Ελληνικά ,αλλά μην κολλας σε τετοια

Δημήτρης

Είτε ελληνικό είτε εισαγωγής καλύπτεται κανονικά από εγγύηση να το πάρεις όπου το βρείς πιο φθηνά

Είτε ελληνικό είτε εισαγωγής καλύπτεται κανονικά από εγγύηση να το πάρεις όπου το βρείς πιο φθηνά

Οσο βρισκομαστε ακομα στην Ευρωπαϊκη Ενωση (€). :p

από θήκες εδώ στην ελλάδα τίποτα... ούτε πρόκειται να δούμε σε καταστήματα όπως πάει... το μαγαζάκι που φέρνει spigen έφερε 2 της spigen η οποιες ήτανε σε ανοιχτή συσκευασία τις πήρανε άμεσως...

χωρίς θήκη τέτοια συσκευή δεν την κυκλοφορώ πουθενά....!!!

επίσης η πιο όμορφη θήκη αυτή την στιγμή είναι της verus

http://www.amazon.com/gp/product/B015GHQHZ8/ref=s9_simh_gw_g107_i1_r?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=desktop-1&pf_rd_r=1TMYD2VF9AD1A0563WPR&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=2079475242&pf_rd_i=desktop

το θέμα είναι πως δεν μπορεί να έρθει ελλάδα από το amazon για κάποιο λόγο... :(

από θήκες εδώ στην ελλάδα τίποτα... ούτε πρόκειται να δούμε σε καταστήματα όπως πάει... το μαγαζάκι που φέρνει spigen έφερε 2 της spigen η οποιες ήτανε σε ανοιχτή συσκευασία τις πήρανε άμεσως...

χωρίς θήκη τέτοια συσκευή δεν την κυκλοφορώ πουθενά....!!!

επίσης η πιο όμορφη θήκη αυτή την στιγμή είναι της verus

http://www.amazon.com/gp/product/B015GHQHZ8/ref=s9_simh_gw_g107_i1_r?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=desktop-1&pf_rd_r=1TMYD2VF9AD1A0563WPR&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=2079475242&pf_rd_i=desktop

το θέμα είναι πως δεν μπορεί να έρθει ελλάδα από το amazon για κάποιο λόγο... :(

http://www.amazon.es/gp/aw/d/B0163HT3OC/ref=mp_s_a_1_2?qid=1454771052&sr=8-2&pi=SY200_QL40&keywords=verus+nexus+6p&dpPl=1&dpID=51o7lqIkbJL&ref=plSrch

Σε κόκκινο και μπλε

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

η εγγυηση της huawei ισχυει παγκοσμια ?ερωτηση φιλου ειναι παιδια που το πηρε απο google store αμερικης!

Καλησπέρα σε όλους.

Μετά από δύο ημέρες χρησης με το 6p κατάλαβα τι εστί nexus.

Φοβερά γρήγορο, απίστευτο multitasking, μηδέν lag και απίστευτος ήχος!!!

Σε σύγκριση με το s6 edge plus που είχα, υστερεί μόνο στην κάμερα χωρίς όμως σημαντική διαφορά.

Θα ήθελα να το πάρω με μεγαλύτερη χωρητικότητα αλλά απο τον επίσημο αντιπρόσωπο έμαθα ότι δεν θα έρθει.

Βρήκα επιτέλους ένα τηλέφωνο Android που μπορεί να συγκριθεί άνετα με το 6s plus.:p

iMac 27 - MacBook Pro - iPad Pro 12.9 - Iphone 11 pro max

Καλησπέρα σε όλους.

Μετά από δύο ημέρες χρησης με το 6p κατάλαβα τι εστί nexus.

Φοβερά γρήγορο, απίστευτο multitasking, μηδέν lag και απίστευτος ήχος!!!

Σε σύγκριση με το s6 edge plus που είχα, υστερεί μόνο στην κάμερα χωρίς όμως σημαντική διαφορά.

Θα ήθελα να το πάρω με μεγαλύτερη χωρητικότητα αλλά απο τον επίσημο αντιπρόσωπο έμαθα ότι δεν θα έρθει.

Βρήκα επιτέλους ένα τηλέφωνο Android που μπορεί να συγκριθεί άνετα με το 6s plus.:p

Ειναι σφαίρα.... και εγω εχω το s6 edge plus και σκέφτομαι την μετάβαση.τι σου αρεσει ποιο πολυ στο nexus. Και τι σου λείπει απο το s6 edge+.?μπαταρια καλη?καμερα τι δεν σου αρεσει?αν παρω το 64απο skroutz.θα εχω κανονικα εγγύηση εδω Ελλάδα.? Και που ειναι το σέρβις?

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»