djkostas20 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Δεν το συζητώ... Απλώς με νεξους που είναι όλα τόσο εύκολα ε σου μπαίνει ο διαβολάκος μέσα σου να πειράξεις. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dachtus Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Χρόνια πολλά και από εμένα σε όλους τους χρήστες του forum, ευχαριστημένους κατόχους και μη (το μη πηγαίνει στους κατόχους και όχι στους ευχαριστημένους, φυσικά) της συσκευής που γίνεται λόγος εδώ, ακριβώς... Μου παρουσιάζεται η δυνατότητα απόκτησης της συσκευής από Αμερική, μέσω φίλου που θα έρθει στο προσεχές διάστημα... Από εμένα, αρχικά, θα θέσω τα εξής ερωτήματα για όσους από εσάς έχουν και γνωρίζουν να απαντήσουν με σιγουριά και καλή διάθεση... 1) Με τα ελληνικά δίκτυα (Cosmote για την ώρα), η συσκευή από Αμερική είναι πλήρως συνεργάσιμη; Εννοώ σίγουρα και τη δυνατότητα υποστήριξης 4G 2) Σε περίπτωση βλάβης της συσκευής, με τους όρους της εγγύησης τι γίνεται; Θα πρέπει να σταλεί πίσω Αμερική για service; Σε περίπτωση αντικατάστασης; 3) Το φλέγον ερώτημα... 32 ή 64 Gb, τώρα; Κάτοχος Nexus 5 (2014) 16Gb για την ώρα, χωρίς ιδιαίτερες ανάγκες αποθήκευσης αρχείων στη συσκευή, καθώς, όλη η δουλειά γίνεται μέσω Goggle Drive... Απλά σκέφτομαι την περίπτωση του 64Gb για λόγους αξίας μεταπώλησης αφενός, αφετέρου για λόγους ανησυχίας για μελλοντική ανάγκη μεγαλύτερου αποθηκευτικού χώρου για λειτουργικό (όχι προσωπικών αρχείων). [Την τελευταία μου πρόταση τη θέτω απλά για σχολιασμό, καθώς, γνωρίζω ότι δεν πρόκειται η συσκευή των 32Gb να γεμίσει από τις ανάγκες του λειτουργικού και μόνο, παρά μόνο με τη χρήση απαιτητικών apps, σωστά;] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Χρόνια πολλά και καλή χρόνια οι απαντήσεις στα ερωτήματα σου 1) θα έχεις κανονικά όλα τα δίκτυα στην Ελλάδα 2)αφού είναι αγορασμενο από Αμερική στην Ευρώπη δεν καλύπτεται με εγγύηση , αν το πάρεις από play store σου το καλύπτει ή Google σε κάθε άλλη περίπτωση το καλύπτει η αντιπροσωπεία στο region αγοράς 3)νομίζω ότι ή διάφορα μεταξύ 32 και 64 gb είναι 50 ευρώ προσωπικά αν το ξανά έπαιρνα θα τα έδινα για το 64αρι μιας και τώρα με το 32αρι που έχω τώρα είμαι προσεκτικός για να με φτάσει ο χώρος Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Καλώς ήρθες... Θα το χαρείς το κινητό. Είναι σίγουρο. Τώρα από ρομ κυκλοφορούν τα πάντα. Εγώ είμαι με Cataclysm και ElementalX kernel έχω σούπερ νούμερα σε χρόνους μπαταρίας. Από εκεί και πέρα μπορείς να δοκιμάσεις παρά πολλούς συνδυασμούς. Αφου εισαι μ αυτη τη ρομ και τον κερνελ να σε ρωτησω αν εχεις χρησιμοποιησει καθολου το high brightness mode?Απ οτι διαβαζω σ αυτη τη ρομ βοηθαει πολυ σε εξωτερικους χωρους. Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Ποια ρομ το έχει αυτό;εκτός αν εννοεις την αυξημένη προσαρμοστικότητα Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Ποια ρομ το έχει αυτό;εκτός αν εννοεις την αυξημένη προσαρμοστικότητα Η ρομ που εχεις με τον κερνελ να υποστηριζει το high brightness mode. Δες εδω Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Ο kernel το υποστηρίζει... Όχι η ρομ. Όπου και αν βάλεις elemental έχεις ξεκλέιδωμα της φωτεινότητας του nexus που είναι περιορισμένη από το λειτουργικό. Ωστόσο για να απαντήσω στο φίλο όχι δεν το έχω κάνει. Δεν χρειάζεται. Ακόμα και σε ήλιο δεν είχα ποτέ θέμα. Βλέπω μία χαρά. Τώρα πως κάποιοι λένε ότι δεν βλέπουν δεν ξέρω. Μάλλον είναι από αυτούς που στο σκοτάδι έχουν τα κινητά τους στο 75% φωτεινότητα. Εγώ του έχω βάλει και το backlight dimmer για ακόμα πιο σκοτεινό Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Η ρομ που εχεις με τον κερνελ να υποστηριζει το high brightness mode. Δες εδω Ακόμα και το βίντεο που παρεθεσες αρχίζει με την φράση ...ο developer του elemental kernel ... Όπως είπε και ο Κώστας δοκίμασε πρώτα πως βλέπεις κάτω από τον Ηλιο με την οθόνη του 6p και μετά αν θέλεις μπορούμε να συζητήσουμε πως μπορούμε να αυξήσουμε την φωτεινότητά της Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Ακόμα και το βίντεο που παρεθεσες αρχίζει με την φράση ...ο developer του elemental kernel ... Όπως είπε και ο Κώστας δοκίμασε πρώτα πως βλέπεις κάτω από τον Ηλιο με την οθόνη του 6p και μετά αν θέλεις μπορούμε να συζητήσουμε πως μπορούμε να αυξήσουμε την φωτεινότητά της Εχετε δικιο και οι δυο ,ειναι θεμα κερνελ και οχι ρομ. Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demarko007 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Μόλις μου ήρθε ένα μικρό security update 8.7mb... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Ειναι το Security Patch του Ιανουαρίου. Εμένα ήρθε χθες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteras84 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 καμια θηκη εχει παρει κανεις? εχω μια της nillkin (http://www.nillkin.com/english/proshow.asp?mid=2&sid=0&tid=0&cid=1&scid=&id=5739&page=1) οπου οταν ηρθε καταλαβα γιατι την λεει sparkle...πολυ χρυσοσκονη, αλλα εφαρμοζη πολυ ωραια και ειναι και λεπτη. και ειμαι εν αναμονη της spigen rugged armor. καμια αλλη προταση εχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Εγώ πήρα της Spigen την Ultra Hybrid αλλά δεν μου πάει η καρδιά τέτοια κινητάρα να το βάλω σε θήκη :p:p Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Και εγώ την ultra hybrid έχω νομίζω από τις καλύτερες θήκες για το τηλέφωνο ,το προστατεύει από παντού Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Εγώ μία που την έβαλα, μία που την έβγαλα. Καλή θήκη και όμορφη άλλα. Θέλω να νιώθω το premium feeling που αφήνει το μεταλλο Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Κωστα δεν το ρισκαρω χωρίς θήκη ωραία ή premium αίσθηση αλλά προτιμώ θήκη και τζάμι Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Ρώτησα την κοπέλα που έκανε promotion στην huawei στα public για την κυκλοφορία του 6p στην χώρα μας. Μου είπε λογικά τέλη του μήνα στην vodafone τουλάχιστον αρχικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Εμένα πάντως η Huawei Hellas μου είχε πει 10/1 από vodafone. Τώρα μπορεί να πήρε παράταση. Ότι και να πήρε, αφού το αγόρασα τώρα, άντε γεια. Έτσι και αλλιώς έξω είναι πιο φθηνό. Το θέμα είναι να το φέρουν τα σκρουτζομαγαζα και αυτά να το έχουν πιο χαμηλά. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Πάντως σε διάφορες ελληνικές σελίδες αγοροπωλησιών κινητών τηλέφωνων στο facebook έχουν κάνει την εμφάνιση τους μεταχειρισμένα 6p Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Εγώ μία που την έβαλα, μία που την έβγαλα. Καλή θήκη και όμορφη άλλα. Θέλω να νιώθω το premium feeling που αφήνει το μεταλλο Κι εγώ γυμνό το έχω τόσο καιρό. Κοιτάω για θήκη, αλλά λυπάμαι να χάσω την premium αίσθηση του. Θα πάρω βέβαια μία καλού κακού. Τουλάχιστον φαίνεται premium η spigen; Είμαι μεταξύ αυτής και της ringke fusion που βγαίνει σε smoke black μιας κ έχω το graphite. Screen protector έχει χρόνια που το έχω καταργήσει και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Guys για αγορά τώρα από που να προτιμήσουμε? Βασικά σκέφτομαι και τη φάση Vodafone Πλαίσιο κλπ με δόσεις ένα έρθει σε σχετικά νορμάλ τιμή. Εαν είναι να φάει κανένα καπέλο 150 ευρώ όμως χίλιες φορές από έξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Κι εγώ γυμνό το έχω τόσο καιρό. Κοιτάω για θήκη, αλλά λυπάμαι να χάσω την premium αίσθηση του. Θα πάρω βέβαια μία καλού κακού. Τουλάχιστον φαίνεται premium η spigen; Είμαι μεταξύ αυτής και της ringke fusion που βγαίνει σε smoke black μιας κ έχω το graphite. Screen protector έχει χρόνια που το έχω καταργήσει και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Το screen protector, πάντα για tempered glass είναι για την μία και μοναδική φορά. Αυτή την μία που θα κλαίς... Οπότε απλά παίρνεις το ρίσκο. Μπορεί αν τύχει μία φορά σε κάθε τηλέφωνο μπορεί και ποτέ σε κανένα. Αλλά δεν το ξέρεις. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Guys για αγορά τώρα από που να προτιμήσουμε? Βασικά σκέφτομαι και τη φάση Vodafone Πλαίσιο κλπ με δόσεις ένα έρθει σε σχετικά νορμάλ τιμή. Εαν είναι να φάει κανένα καπέλο 150 ευρώ όμως χίλιες φορές από έξω. Στο αμαζον Ιταλίας ξεκινάει από 560. Περιμένω και εγώ να δω και τιμές από skroutz για να δω τι θα κάνω και από που. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 (edited) Δεν υπάρχει περίπτωση να το βρεις σε αυτή την τιμή στο skroutz πριν να περάσει αρκετός καιρός Edited January 9, 2016 by Stef08 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Και εγώ δεν βλέπω πριν το Μάρτη-Απρίλη να πέφτει σημαντικά. τα 560 είναι πολύ καλή τιμή. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts