Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειτα απο ακυρωση της παραγγελιας μου στο expansys (μιας και αλλαξαν παλι ημερομηνια παραλαβης για το 64αρι), την εδωσα στο amazon.fr (γαλλικο), το οποιο ειχε το μαυρο σε stock (35e παραπανω, αλλα τι να κανουμε). Εφυγε σημερα. Ηλπιζα να παραλαβω την αλλη βδομαδα, αλλα τελικα απο αρχικη εκτιμηση παραλαβης 23-29, με το που εφυγε το εβαλαν σταθερα στις 29. Απορω γιατι επελεξα και πληρωσα και παραπανω την πιο γρηγορη μεταφορα απο την απλη. Μετα δυστυχως προσεξα οτι εφυγε με Deutsche Post DHL που κατα τη γνωμη μου ειναι οτι χειροτερο υπαρχει, ακομα και απ τα ΕΛΤΑ.

Anyways, ελπιζω να παραλαβω τουλαχιστον εως τις 29 και να ξεκινησω νεα χρονια με 6p :)

off / d.

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Από expansys εμένα πάντως έγινε παραγγελία στις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης και Παρασκευή στις 14.00 ήταν ήδη Αθήνα. Οπότε Δευτέρα θα το έχω Πάτρα. :D:D

Google Pixel 9 Pro XL

Εμένα από expansys έφυγε Δευτερά στης 10 το πρωί τρίτη 5 το απόγευμα το είχα στα χέρια μου με dhl
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Γενικα με expansys κι εγω ποτε δεν ειχα προβλημα. Με amazon αντιθετως σχεδον παντα. Ειδικα με αυτη τη Deutsche Post DHL που συνεργαζονται, ειναι ελεος. Απ οσο γνωριζω αλλο η DHL και αλλο η Deutsche Post DHL.

Απο cases μπας και παιζει τιποτα απο Ελλαδα ή παμε για εξωτερικο ? (αν και δεν ειμαι καθολου fan των θηκων)

off / d.

Από γαλλικό Amazon, Τετάρτη έκανα την παραγγελία, Πέμπτη έφυγε και λέει ότι θα το έχω Τρίτη 22/12 με ups. Μια χαρά για Amazon. Το γερμανικό πάντα έκανε πιο πολύ.

Από γαλλικό Amazon, Τετάρτη έκανα την παραγγελία, Πέμπτη έφυγε και λέει ότι θα το έχω Τρίτη 22/12 με ups. Μια χαρά για Amazon. Το γερμανικό πάντα έκανε πιο πολύ.

Γι αυτο τρελαθηκα κι εγω οταν ειδα Deutsche Post DHL, γιατι κι εμενα στο Γαλλικο ειναι η παραγγελια.

Μαλιστα μου εδωσαν και 10e voucher μετα με email για CDs, Books, DVDs αλλα ακυρα θα πανε μαλλον.

off / d.

Γενικα με expansys κι εγω ποτε δεν ειχα προβλημα. Με amazon αντιθετως σχεδον παντα. Ειδικα με αυτη τη Deutsche Post DHL που συνεργαζονται, ειναι ελεος. Απ οσο γνωριζω αλλο η DHL και αλλο η Deutsche Post DHL.

Απο cases μπας και παιζει τιποτα απο Ελλαδα ή παμε για εξωτερικο ? (αν και δεν ειμαι καθολου fan των θηκων)

Από θήκες και προστασία οθόνης δεν έχω βρει κάτι Ελλάδα , εγώ πήρα την spiegen ultra hybrid από amazon de και inteliglass hd από Αμερική

Από θήκες και προστασία οθόνης δεν έχω βρει κάτι Ελλάδα , εγώ πήρα την spiegen ultra hybrid από amazon de και inteliglass hd από Αμερική

Καλή η spigen θήκη; Είμαι μεταξύ thin fit για να μην αυξηθεί πολύ ο όγκος και ultra hybrid.

----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχεις το graphite χρώμα; Αναρωτιέμαι αν είναι πιο επιρρεπες στις γρατσουνιες που διαβάζω.

Με την hybrid είμαι ήσυχος ,εξαιρετικά σχεδιασμένη προστατεύει την συσκευή απόλυτα , το titanium silver έχω και δεν ξέρω να σου πω για το graphite

Εξαρτάται αν δεν σου αρέσει να πειράζεις το τηλέφωνο σου γνώμη μου είναι ότι θα το βαρεθεις γρήγορα το στοκ αντροιντ παρόλαυτά θα έχεις ένα ελαφρύ γρήγορο και χωρίς λαγκ λειτουργικό αν σου αρέσει να παίζεις με ρομ κερνελ κλπ τότε αυτό είναι το σωστό τηλέφωνο για εσένα από εκεί και πέρα σε ποιον ακριβώς τομέα θα είναι downgrade από το mate 7 που όντως είναι πολύ καλή συσκευή;

Εξαρτάται αν δεν σου αρέσει να πειράζεις το τηλέφωνο σου γνώμη μου είναι ότι θα το βαρεθεις γρήγορα το στοκ αντροιντ παρόλαυτά θα έχεις ένα ελαφρύ γρήγορο και χωρίς λαγκ λειτουργικό αν σου αρέσει να παίζεις με ρομ κερνελ κλπ τότε αυτό είναι το σωστό τηλέφωνο για εσένα από εκεί και πέρα σε ποιον ακριβώς τομέα θα είναι downgrade από το mate 7 που όντως είναι πολύ καλή συσκευή;

Το post μου ήταν κομμάτι της αναζήτησής μου για νέο τηλέφωνο, μέσα σε αυτά ήταν και το nexus 6p. Το Mate 7 και ειδικά το gold που έχω, είναι μια premium συσκευή, από όποιο τομέα και να το δεις, κατασκευή, υλικά, ram, οθόνη, 2καρτο κλπ. Οπότε με αυτη την λογική, όποιο αντίστοιχο τηλέφωνο που βγήκε τώρα, δεν είναι κορυφή σε αυτά. για μένα είναι downgrade.

Για να μη ζαλίζω με τα δικά μου, αγόρασα τελικά το Meizu Pro 5, που πραγματικά είναι μια αντίστοιχη premium συσκευή.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

Το post μου ήταν κομμάτι της αναζήτησής μου για νέο τηλέφωνο, μέσα σε αυτά ήταν και το nexus 6p. Το Mate 7 και ειδικά το gold που έχω, είναι μια premium συσκευή, από όποιο τομέα και να το δεις, κατασκευή, υλικά, ram, οθόνη, 2καρτο κλπ. Οπότε με αυτη την λογική, όποιο αντίστοιχο τηλέφωνο που βγήκε τώρα, δεν είναι κορυφή σε αυτά. για μένα είναι downgrade.

Για να μη ζαλίζω με τα δικά μου, αγόρασα τελικά το Meizu Pro 5, που πραγματικά είναι μια αντίστοιχη premium συσκευή.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα να ανοιγες ένα θέμα στο φόρουμ στα πλαίσια της αναζήτησης σου θα επαιρνες περισσότερες απαντήσεις πάντως το 6p είναι μια premium συσκευή που συναντά τις απαιτήσεις σου πλην του ότι δεν είναι dual sim αλλά αυτό φαντάζομαι το ηξέρες μιας και το συμπεριελαβες στις υποψήφιες για αγορά συσκευές σου, σε κάθε περίπτωση καλοριζικη ή καινούργια σου συσκευή και ευχαριστούσε που μας ενημερωσες για το ποια τελικά διαλεξες , και αφού σε αποτρεψαμε να ξοδεψεις λεφτά για συσκευή που δεν κάνει για εσένα χαλαλι και ο χρόνος μας

Τραγική DHL... Τουλάχιστον στην Πάτρα. Απλά τραγική. Ότι χειρότερο σε εξυπηρέτηση έχω ζήσει. Να έχει έρθει το κινητό και να μην μπορείς να το παραλάβεις! Τραγικοί οι τύποι το λιγότερο

Google Pixel 9 Pro XL

@djkostas

Κλασσικη DHL. Να υποθέσω οτι εχει ερθει το δεμα αλλα αν το θες σημερα πρεπει να πας εσυ να το παρεις, αλλιως αυριο ο κουριερ;

Το δέμα έχει έρθει. Είμαι δουλειά και τους παίρνω 9 με το που ανοίγουν να μην φύγει και τους λέω.

1) επειδή δεν είμαι σπίτι το θέλω σε άλλη οδό που είναι στην δουλειά μου. Ή αν είναι να πάει σπίτι μου τότε να με πάρει ο διανομέας ένα τηλέφωνο να πεταχτώ σπίτι(5-6 λεπτά θέλω) για να είμαι εκεί.

Μου λέει κύριε αν θέλετε να σας το φέρουμε σε άλλη διεύθυνση δεν μπορούμε. Στείλτε email και όταν μας ενημερώσουν σας ενημερώνουμε να δρομολογήσουμε νέα παράδοση. Της λέω μέχρι 13.30 είμαι στην δουλειά μετά έχω ραντεβού. Μέχρι να γίνει η δρομολόγηση αυτή που λες θα το πάρω αύριο. Μου λέει δεν μπορούμε κύριε. Εμάς αυτή τη διεύθυνση λέει. ΆΜα θέλετε στείλτε email. Και της λέω μιλάω με εσάς. Το ίδιο δεν είναι...

Μετά της λέω έστω να με πάρει ο διανομέας να πεταχτώ. Μου λέει δεν γίνεται ο διανομέας να σας πάρει τηλέφωνο. Αν είστε 10-11 στο σπίτι σας θα έρθει. Της λέω θα φύφω μία ώρα από την δουλειά για να περιμένω πότε θα έρθει? Είστε σοβαροί?

Τραγικοί στην εξυπηρέτηση τους. Και δεν μιλάω για διεύθυνση σε άλλη πόλη να το θεωρήσω λογικό.

Google Pixel 9 Pro XL

Το δέμα έχει έρθει. Είμαι δουλειά και τους παίρνω 9 με το που ανοίγουν να μην φύγει και τους λέω.

1) επειδή δεν είμαι σπίτι το θέλω σε άλλη οδό που είναι στην δουλειά μου. Ή αν είναι να πάει σπίτι μου τότε να με πάρει ο διανομέας ένα τηλέφωνο να πεταχτώ σπίτι(5-6 λεπτά θέλω) για να είμαι εκεί.

Μου λέει κύριε αν θέλετε να σας το φέρουμε σε άλλη διεύθυνση δεν μπορούμε. Στείλτε email και όταν μας ενημερώσουν σας ενημερώνουμε να δρομολογήσουμε νέα παράδοση. Της λέω μέχρι 13.30 είμαι στην δουλειά μετά έχω ραντεβού. Μέχρι να γίνει η δρομολόγηση αυτή που λες θα το πάρω αύριο. Μου λέει δεν μπορούμε κύριε. Εμάς αυτή τη διεύθυνση λέει. ΆΜα θέλετε στείλτε email. Και της λέω μιλάω με εσάς. Το ίδιο δεν είναι...

Μετά της λέω έστω να με πάρει ο διανομέας να πεταχτώ. Μου λέει δεν γίνεται ο διανομέας να σας πάρει τηλέφωνο. Αν είστε 10-11 στο σπίτι σας θα έρθει. Της λέω θα φύφω μία ώρα από την δουλειά για να περιμένω πότε θα έρθει? Είστε σοβαροί?

Τραγικοί στην εξυπηρέτηση τους. Και δεν μιλάω για διεύθυνση σε άλλη πόλη να το θεωρήσω λογικό.

:lol::lol:Tragic...Να έχει έρθει η κινητάρα και να μην μπορείς να την πάρεις:kill::kill:

Το πήρα τελικά. Ήδη φυσικά unlocked και rooted.

Από απόγευμα θα το στήσω και ολοκληρωτικά να τεσταριστει για λίγο ως εντελώς στοκ.

Google Pixel 9 Pro XL

Εντελώς στοκ;; Αρε Κώστα μου ματωνεις την καρδιά χα χα χα καλοριζικο μόνο καλά νέα να ακούς

Εντελώς στοκ;; Αρε Κώστα μου ματωνεις την καρδιά χα χα χα καλοριζικο μόνο καλά νέα να ακούς

Τελικά δεν αντέχω.... Σήμερα έτσι για το καλό θα το αφήσω! Από αύριο ξεκινάει ο χαμούλης. Θα πάρει φωτιά

Δεν ξέρω αν είναι η καινούρια SIM διότι δεν είχα nano-sim αλλά δεν κρατάει το κινητό δεδομένα. Πιάνει 3g/H+ και μετά τα χάνει και τα ξαναβρίσκει. Γενικώς παίζει συνέχεια με αυτό. Δεν ξέρω τι φταίει.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Google Pixel 9 Pro XL

Είσαι στην 6.0.1 ; Αν ναι έχει θέμα το ράδιο , γύρισε το σε airplane mode και ξανά μετά κανονική λειτουργία αυτό ίσως το φτιάξει αλλιώς βγάλε την σιμ πήγαινε ρυθμίσεις, αντίγραφο ασφαλειας και επαναφορά ,επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου ,reboot βάλε ξανά την κάρτα και ίσως φτιάξει , εγώ ευτυχώς διάβασα για τα προβλήματα του ράδιο στην 6.0.1 και κρατησα το παλιό

Είσαι στην 6.0.1 ; Αν ναι έχει θέμα το ράδιο , γύρισε το σε airplane mode και ξανά μετά κανονική λειτουργία αυτό ίσως το φτιάξει αλλιώς βγάλε την σιμ πήγαινε ρυθμίσεις, αντίγραφο ασφαλειας και επαναφορά ,επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου ,reboot βάλε ξανά την κάρτα και ίσως φτιάξει , εγώ ευτυχώς διάβασα για τα προβλήματα του ράδιο στην 6.0.1 και κρατησα το παλιό

6.0.1 είμαι ναι. Θα τα δοκιμάσω να δω τι παίζει! Ελπιζω να μην έχω θέμα! Αλλιώς θα ψάξω να φλασάρω το παλιό ράδιο από την ρομ. Και εδώ το λένε modem ή το ονομάζουν αλλιώς?

Google Pixel 9 Pro XL

Παίδες χτες το παρέλαβα (για έναν φίλο θα του το δώσω την Κυριακή μέχρι τότε θα το βασανισω), δεν ξέρω τι έχω κάνει αλλά στιγμές στιγμές χάνει το 4g/3gg και γυρνάει μόνο αν κάνω restart. Έκανα και factory reset tpt... Τι σκά.. α έχω κάνει?

6.0.1 είμαι ναι. Θα τα δοκιμάσω να δω τι παίζει! Ελπιζω να μην έχω θέμα! Αλλιώς θα ψάξω να φλασάρω το παλιό ράδιο από την ρομ. Και εδώ το λένε modem ή το ονομάζουν αλλιώς?

Κώστα κάπου στο xda έχει όλα τα μόντεμ αν βρω χρόνο θα βάλω λινκ εναλλακτικά κατέβασε το factory image της 6.0.0 αποσυμπιεσετο και περνά με fastboot το ράδιο

Παίδες χτες το παρέλαβα (για έναν φίλο θα του το δώσω την Κυριακή μέχρι τότε θα το βασανισω), δεν ξέρω τι έχω κάνει αλλά στιγμές στιγμές χάνει το 4g/3gg και γυρνάει μόνο αν κάνω restart. Έκανα και factory reset tpt... Τι σκά.. α έχω κάνει?

Τίποτα φιλέ δεν έκανες είναι γνωστό πρόβλημα του ράδιο στην 6.0.1 θα το φτιάξουν κάποια στιγμή