takaros31 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Δεν λειτουργεί με τον δικό μου αποκωδικοποιητή OTETV το kaon. Δεν υπάρχει καμία καταγραφή και πουθενά το όνομα OTETV. Στάλθηκε από το LG V10 μου Πήγαινε κανε add - top box - και εκεί που έχεις να επιλέξεις αποκωδικοποιητη πάνω δεξιά έχει ένα φακό - πάτα τον και πληκτρολογησε στα αγγλικά otetv σου την βγάζει κατευθείαν την επιλογή το πατάς και εισαι ready Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Το έχει κάνει κανείς root το κινητό παίδες? Και κάτι άσχετο..Είναι η ιδέα μου η την μπαταρία την ρουφάει σαν coca cola??Με το αντίστοιχο lg g2 που είχα πρίν μπορώ να πώ οτι κατανάλωνε το 1/3 του V10..Ακόμα και stand by κλειστό που είναι(χωρίς συγχρονισμο-δεδομενα-wifi κτλ) πάλι θεωρώ οτι καταναλώνει αρκετά. Και σε εσάς το ίδιο?:wacko::wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Πήγαινε κανε add - top box - και εκεί που έχεις να επιλέξεις αποκωδικοποιητη πάνω δεξιά έχει ένα φακό - πάτα τον και πληκτρολογησε στα αγγλικά otetv σου την βγάζει κατευθείαν την επιλογή το πατάς και εισαι ready Είπαμε δεν υπάρχει. Ψέμματα θα πω? https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160427/a2820b1791e1bfe56faa053c36f46462.jpg Στάλθηκε από το LG V10 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Το έχει κάνει κανείς root το κινητό παίδες? Και κάτι άσχετο..Είναι η ιδέα μου η την μπαταρία την ρουφάει σαν coca cola??Με το αντίστοιχο lg g2 που είχα πρίν μπορώ να πώ οτι κατανάλωνε το 1/3 του V10..Ακόμα και stand by κλειστό που είναι(χωρίς συγχρονισμο-δεδομενα-wifi κτλ) πάλι θεωρώ οτι καταναλώνει αρκετά. Και σε εσάς το ίδιο?:wacko::wacko::wacko: Εγω επειδη ειχα το G3 πριν απο αυτο δεν βλεπω σημαντικες διαφορες! Οσον αφορα το G2 δεν εχω γνωμη! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 (edited) Είπαμε δεν υπάρχει. Ψέμματα θα πω? https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160427/a2820b1791e1bfe56faa053c36f46462.jpg Στάλθηκε από το LG V10 μου Μήπως εκκρεμεί να κάνεις κανένα update? Με lollipop είσαι ή 6.0? Edited April 27, 2016 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Μήπως εκκρεμεί να κάνεις κανένα update? Με lollipop είσαι ή 6.0? Όλα τα update τα έχω κάνει. Με την 6.0 είμαι https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160427/e0b431f721e9067dfaa1a0c3479866a5.jpg Πάντως δεν είναι κάτι που με ενοχλεί γιατί έτσι κ αλλιώς έχω κάνει εκμάθηση τις εντολές από το χειριστήριο του OTETV και το λειτουργώ κανονικά έτσι. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160427/d5668ce2a4ad53382ab7aaec548c101d.jpg Στάλθηκε από το LG V10 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Το έχει κάνει κανείς root το κινητό παίδες? Και κάτι άσχετο..Είναι η ιδέα μου η την μπαταρία την ρουφάει σαν coca cola??Με το αντίστοιχο lg g2 που είχα πρίν μπορώ να πώ οτι κατανάλωνε το 1/3 του V10..Ακόμα και stand by κλειστό που είναι(χωρίς συγχρονισμο-δεδομενα-wifi κτλ) πάλι θεωρώ οτι καταναλώνει αρκετά. Και σε εσάς το ίδιο?:wacko::wacko::wacko: Μην συγκρινεις ανομοια πραγματα επισης ποσες φορτισεις εχεις κανει;εσυ δεν εισαι με το πολυμπριζο;Διαβασε μερικες σελιδες πισω τι ειναι αυτα εισαι υπερβολικος μετα απο 7 8 φορτισεις και οχι στο πολυμπριζο θα στρωσει η μπαταρια Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Όλα τα update τα έχω κάνει. Με την 6.0 είμαι https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160427/e0b431f721e9067dfaa1a0c3479866a5.jpg Πάντως δεν είναι κάτι που με ενοχλεί γιατί έτσι κ αλλιώς έχω κάνει εκμάθηση τις εντολές από το χειριστήριο του OTETV και το λειτουργώ κανονικά έτσι. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160427/d5668ce2a4ad53382ab7aaec548c101d.jpg Στάλθηκε από το LG V10 μου Μια χαρά, απλά μου έκανε εντύπωση που δεν το έχει Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Μην συγκρινεις ανομοια πραγματα επισης ποσες φορτισεις εχεις κανει;εσυ δεν εισαι με το πολυμπριζο;Διαβασε μερικες σελιδες πισω τι ειναι αυτα εισαι υπερβολικος μετα απο 7 8 φορτισεις και οχι στο πολυμπριζο θα στρωσει η μπαταρια Καλά ντε μη βαράς!! :lol::lol::lol: Ναι εγώ με το πολύμπριζο είμαι..Απλά μου κάνει τρομερή διαφορά και να σου πώ την αλήθεια δεν είχα διαβάσει οτι μετά απο 7-8 φορτίσεις στρώνει.Όπως και να έχει το κινητό σφυράει σε όλα του οπότε πιο πολύ διαπίστωση παρά παρατήρηση ήταν..:p:p Komias οι πρώτες φορτίσεις και γενικότερα απο πόσο τις % πρέπει να γίνονται? Ευχαριστώ προκαταβολικά. :happy::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Και ρε αδερφάκι μου σύγκριση που έκανες και εσύ με το g2. ξεχνα τους χρόνους του g2:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Καλά ντε μη βαράς!! :lol::lol::lol: Ναι εγώ με το πολύμπριζο είμαι..Απλά μου κάνει τρομερή διαφορά και να σου πώ την αλήθεια δεν είχα διαβάσει οτι μετά απο 7-8 φορτίσεις στρώνει.Όπως και να έχει το κινητό σφυράει σε όλα του οπότε πιο πολύ διαπίστωση παρά παρατήρηση ήταν..:p:p Μέχρι να το μάθεις θα στρώσει η μπαταρία...σαν τη γυναίκα είναι:P Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Καλά ντε μη βαράς!! :lol::lol::lol: Ναι εγώ με το πολύμπριζο είμαι..Απλά μου κάνει τρομερή διαφορά και να σου πώ την αλήθεια δεν είχα διαβάσει οτι μετά απο 7-8 φορτίσεις στρώνει.Όπως και να έχει το κινητό σφυράει σε όλα του οπότε πιο πολύ διαπίστωση παρά παρατήρηση ήταν..:p:p Komias οι πρώτες φορτίσεις και γενικότερα απο πόσο τις % πρέπει να γίνονται? Ευχαριστώ προκαταβολικά. :happy::happy: Να μην αφηνεις να πεφτει κατω απο 15 20% και να φορτιζεις μεχρι τελους αν και οι λιθιου δεν εχουν θεματα καλο ειναι οι πρωτες φορτισεις να γινονται ετσι απο προσωπικη πειρα . Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 (edited) Το έχει κάνει κανείς root το κινητό παίδες? Και κάτι άσχετο..Είναι η ιδέα μου η την μπαταρία την ρουφάει σαν coca cola??Με το αντίστοιχο lg g2 που είχα πρίν μπορώ να πώ οτι κατανάλωνε το 1/3 του V10..Ακόμα και stand by κλειστό που είναι(χωρίς συγχρονισμο-δεδομενα-wifi κτλ) πάλι θεωρώ οτι καταναλώνει αρκετά. Και σε εσάς το ίδιο?:wacko::wacko::wacko: Κάτι άλλο θα σου "ρούφηξε" μπαταρία ψάξτο. Αν διαβάσεις παραπισω σχόλιό μου κατά τη διάρκεια της νύχτας έπεσε από το 100% στο 99% μετά από 6ω 40λ!!!! Στάλθηκε από μένα χρησιμοποιώντας το νου και τα δάχτυλά μου, ενώ ήμουν ξάπλα! LG V10 Και για του λόγου το αληθές. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160427/dfe6c18eb2b6440a75e53bfff4295654.jpg Edited April 27, 2016 by Amyntaios Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 (edited) Εν τω μεταξύ η τιμή του όλο και πέφτει...υπάρχει διαμάχη στο σκρουτζη Καλό για μας τους υποψήφιους... Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Edited April 28, 2016 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Εν τω μεταξύ η τιμή του όλο και πέφτει...υπάρχει διαμάχη στο σκρουτζη Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Ειχα πει να πεσει κατω απο 400 για να το τσιμπησω αλλα δεν επεφτε!:shifty: Τελικα δεν αντεξα να περιμενω!:) Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Παιδια Καλημέρα,μια ερωτηση η καθαρη οθονη χωρις την δευτερη ειναι 5.7 ιντσες;το βαζω σε αντιπαραθεση με το S6 edge plus της γυναικας μου που ειναι και αυτο 5.7 ιντσες και η καθαρη οθονη η δικια μας δειχνει ίδια Send from my LG v10 Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Παιδια Καλημέρα,μια ερωτηση η καθαρη οθονη χωρις την δευτερη ειναι 5.7 ιντσες;το βαζω σε αντιπαραθεση με το S6 edge plus της γυναικας μου που ειναι και αυτο 5.7 ιντσες και η καθαρη οθονη η δικια μας δειχνει ίδια Send from my LG v10 Ναι χωρίς την δεύτερη είναι 5,7. Με Nexus 6 δίπλα είναι ελάχιστα πιο μεγάλη σε σύνολο μαζί με την δεύτερη Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Καλημέρα σε όλους πριν λίγο έκανα την ενημέρωσή σε 6 και δεν με αφήνει να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο με δακτυλικό αποτύπωμα παραμονο με κωδικό μήπως κάνω κάτι λάθος?πριν ήταν οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Καλημέρα σε όλους πριν λίγο έκανα την ενημέρωσή σε 6 και δεν με αφήνει να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο με δακτυλικό αποτύπωμα παραμονο με κωδικό μήπως κάνω κάτι λάθος?πριν ήταν οκ. Σβήσε το αποτύπωμα και ξαναπερνα το πάλι. Στάλθηκε από μένα χρησιμοποιώντας το νου και τα δάχτυλά μου, ενώ ήμουν ξάπλα! LG V10 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Εχω Νόβα και οταν το κλείνω με νοκ κοντ μου ζητάει κωδικό όταν το κλείνω απ το κεντρικό πλήκτρο πίσω,με αφήνει με αποτύπωμα,αλλα αυτο δςν το έκανε πριν την 6 τι να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Εχω Νόβα και οταν το κλείνω με νοκ κοντ μου ζητάει κωδικό όταν το κλείνω απ το κεντρικό πλήκτρο πίσω,με αφήνει με αποτύπωμα,αλλα αυτο δςν το έκανε πριν την 6 τι να πω. στις ρυθμίσεις του nova για προχωρημένους κάτω κατω έχει επιλογή screen lock, στο device admin κάνει αυτό που λες, αν επιλέξεις root θα είσαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Αυτό το έχω φίλε μου και πριν την 6 τωρα είναι σαν να θέλει να περάσει κάποιος χρόνος για να το ξεκλειδώσω με το αποτύπωμα δεν ξέρω,τι να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Αυτό το έχω φίλε μου και πριν την 6 τωρα είναι σαν να θέλει να περάσει κάποιος χρόνος για να το ξεκλειδώσω με το αποτύπωμα δεν ξέρω,τι να πω. Τι να πης και τι να πης αμα δε περασετε την 6 κατι τρεχει στα γυφτικα εεεεε πιααααα χαχαχαχα αστειευομαι εκανες εργοστασιακες ρυθμισεις μηπως δεν εκατσε κατι καλα;εξον και αν ευθυνεται ο αλλος λοντσερ που περνατε. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Είπα να μην κάνω επειδή είναι φρέσκο αλλά μάλλον δεν θα το αποφύγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 δεν ξέρω αν κατάλαβα και καλά λόγω ηλικίας γαρ αλλά με nova prime ειχα τα εξής. Με απλή εγκατάστασή του: Έκλεινε με διπλό tab μόνο στη μπάρα ψηλά. Άνοιγε κανονικά με δαχτυλικό αποτύπωμα. Όταν έδινα δικαιώματα διαχειριστή ναι μεν έκλεινε με διπλό tab οπουδήποτε στην οθόνη αλλά δεν δούλευε το δαχτυλικό αποτύπωμα. Είναι γενική η ασυμβατότητα από ότι κατάλαβα με οτιδήποτε παίρνει δικαιώματα διαχειριστή στο κλείδωμα ξεκλείδωμα της συσκευής πέραν της μαμάς εφαρμογής. Εάν δεν κατάλαβα καλά απλά μην το διαβάζετε και στείλτε μου κανα φάρμακο για τον εγκέφαλο :):p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts