akalos Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Έτσι όπως τα λες.... μάλλον Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Έτσι όπως τα λες.... μάλλον Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Είναι έρωτας το ρημάδι πάντως.. Είχα πριν το mi Note 2 τι να τον κάνω τον 821 αυτή την αίσθηση δεν την είχα.... Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 (edited) έτσι,εγώ σκέφτομαι να ρωτήσω και σε άλλο service μήπως και μου το φτιάξουν πιο φθηνά αλλά ****το δεν θα έχω εγγύηση μετά και δεν είναι να παίζεις μ'αυτο Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited June 10, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Βρες ένα μεταχειρισμένο με αλλαγμένη πλακέτα, εντός εγγύησης... Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 έτσι,εγώ σκέφτομαι να ρωτήσω και σε άλλο service μήπως και μου το φτιάξουν πιο φθηνά αλλά ****το δεν θα έχω εγγύηση μετά και δεν είναι να παίζεις μ'αυτο Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Εντάξει εγώ εν γνώση μου το έχω... ξέρω ότι κάποια στιγμή θα τα κακαρώσει... είναι και refurbished...!!! Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Το V10 μου και εγώ είμαστε εδώ και είμαστε ακόμα ζωντανοί ! :D Τυχερή η σύζυγος που θα βρεθεί με το (νεοαποκτηθέν προσωρινά) Xiaomi Redmi Note 5 :rolleyes: Αλλά πολύ πιο τυχερός νιώθω εγώ που έχω πάλι το θηρίο ζωντανό στα χέρια μου !! :lol: Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Εγώ πάντως τα βάζω δίπλα δίπλα με το Huawei p10 lite... Και στο κομμάτι της απόδοσης..... Είναι καλύτερος οβερολ ο Κινέζος πλην ίσως κάμερας Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Εγώ πάντως τα βάζω δίπλα δίπλα με το Huawei p10 lite... Και στο κομμάτι της απόδοσης..... Είναι καλύτερος οβερολ ο Κινέζος πλην ίσως κάμερας Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μόνο κάμερα? - έχει ο κινέζος DAC? - έχει την οθονάρα του V10? - έχει την ποιότητα κατασκεύης, την αντοχή σε πτώσεις κλπ? ; - έχει υπέρυθρες? - έχει αποσπώμενη μπαταρία? μετά την αγορά του V10 έχω δοκιμάσει σαν δεύτερο κινητό πάντα τα: Lumia 950, Lumia 950 XL, LG G5, Le Eco X820, Xiaomi Mi Max2.... Overall το V10 παραμένει το καλύτερο για μένα και τις ανάγκες μου... Άσε που είναι τόσο όμορφο και με δική του ταυτότητα. Δεν υπάρχει περίπτωση να το μπερδέψεις με κάτι άλλο.... Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 (edited) Οθόνη... Ίσως Και καλύτερη με την φωτεινότητα στον αυτόματο και με ήλιο να βλέπεις... Τα μαύρα σε αντίστοιχα επίπεδα Μπαταρία... Τι να την κάνεις την αποσπώμενη με 6 ώρες sot. Επίσης έχει και αυτό το αντίστοιχο quick charge 2 Το dac πάλι... Για να ακούω μουσική μέσω μπλουτουθ πάνω στην μηχανή μέσω της ενδοεποικινωνιας; Ποιότητα κατασκευής... Είναι full glass.. άσε που κόστος επισκευής για αλλαγή οθόνης είναι μόνο 79 ευρώ αν και την αντοχή την λύνεις με μια θήκη που είχα και στο v10. Υπέρυθρες; Να τις κάνω πλέον τι; Αφού έχω smart remote της lg μέσω απλικεσιο για την τηλεόραση . Δεν λέω ότι δεν είναι καλό το v10. Ειναι outdated και με έναν επεξεργαστή που πχ στις ζεστές την ακούει κανονικά και μένεις με ένα κινητό με 4x1.44 A53 cores γιατί οι μεγάλοι λόγω ζέστης βαρανε παλαμάκια. Και ναι δεν το εμπιστεύομαι πλέον μετά από 3 μητρικες... Και επιτέλους βρε lg βάλε καμία σελφοκαμερα της προκοπής γελάει ο κόσμος Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 13, 2018 by PoLiThS Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Οθόνη... Ίσως Και καλύτερη με την φωτεινότητα στον αυτόματο και με ήλιο να βλέπεις... Τα μαύρα σε αντίστοιχα επίπεδα Μπαταρία... Τι να την κάνεις την αποσπώμενη με 6 ώρες sot. Επίσης έχει και αυτό το αντίστοιχο quick charge 2 Το dac πάλι... Για να ακούω μουσική μέσω μπλουτουθ πάνω στην μηχανή μέσω της ενδοεποικινωνιας; Ποιότητα κατασκευής... Είναι full glass.. άσε που κόστος επισκευής για αλλαγή οθόνης είναι μόνο 79 ευρώ αν και την αντοχή την λύνεις με μια θήκη που είχα και στο v10. Υπέρυθρες; Να τις κάνω πλέον τι; Αφού έχω smart remote της lg μέσω απλικεσιο για την τηλεόραση . Δεν λέω ότι δεν είναι καλό το v10. Ειναι outdated και με έναν επεξεργαστή που πχ στις ζεστές την ακούει κανονικά και μένεις με ένα κινητό με 4x1.44 A53 cores γιατί οι μεγάλοι λόγω ζέστης βαρανε παλαμάκια. Και ναι δεν το εμπιστεύομαι πλέον μετά από 3 μητρικες... Και επιτέλους βρε lg βάλε καμία σελφοκαμερα της προκοπής γελάει ο κόσμος Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καθένας με τις ανάγκες του... -μουσική ακούω με ποιοτικά ακουστικά, τις υπέρυθρες χρησιμοποιώ σε 3 σπίτια, δεν έχω το φόβο μην σπάσει το γυαλί (καλό το γυαλί αλλά αν έχεις το κινητό για κόσμημα) και να μην το ματιάσω ακόμα κρατάει με την μαμά μητρική και δουλεύει άψογα. Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Οθόνη... Ίσως Και καλύτερη με την φωτεινότητα στον αυτόματο και με ήλιο να βλέπεις... Τα μαύρα σε αντίστοιχα επίπεδα Μπαταρία... Τι να την κάνεις την αποσπώμενη με 6 ώρες sot. Επίσης έχει και αυτό το αντίστοιχο quick charge 2 Το dac πάλι... Για να ακούω μουσική μέσω μπλουτουθ πάνω στην μηχανή μέσω της ενδοεποικινωνιας; Ποιότητα κατασκευής... Είναι full glass.. άσε που κόστος επισκευής για αλλαγή οθόνης είναι μόνο 79 ευρώ αν και την αντοχή την λύνεις με μια θήκη που είχα και στο v10. Υπέρυθρες; Να τις κάνω πλέον τι; Αφού έχω smart remote της lg μέσω απλικεσιο για την τηλεόραση . Δεν λέω ότι δεν είναι καλό το v10. Ειναι outdated και με έναν επεξεργαστή που πχ στις ζεστές την ακούει κανονικά και μένεις με ένα κινητό με 4x1.44 A53 cores γιατί οι μεγάλοι λόγω ζέστης βαρανε παλαμάκια. Και ναι δεν το εμπιστεύομαι πλέον μετά από 3 μητρικες... Και επιτέλους βρε lg βάλε καμία σελφοκαμερα της προκοπής γελάει ο κόσμος Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμείς τι να σε κάνουμε που ερωτεύεσαι κάθε μέρα κι άλλο?έτσι είναι οι έρωτες,δεν είναι να τούς έχεις εμπιστοσύνη.... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Βρε παιδιά... Επειδή το χρησιμοποιώ και για δουλειά... Ξέρω τι είναι να σε παρατάει στην μέση... Εδώ μιλάμε ήθελα 2 μπαταρίες την ημέρα και παουερμπανκ. Με το μικρό τώρα θέλω μιάμιση μπαταρία... Εν αναμονή mate 10 pro, αλλά να πάρουμε ανάσα πρώτα Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Βρε παιδιά... Επειδή το χρησιμοποιώ και για δουλειά... Ξέρω τι είναι να σε παρατάει στην μέση... Εδώ μιλάμε ήθελα 2 μπαταρίες την ημέρα και παουερμπανκ. Με το μικρό τώρα θέλω μιάμιση μπαταρία... Εν αναμονή mate 10 pro, αλλά να πάρουμε ανάσα πρώτα Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολλά χρόνια είμαι με 2 συσκευές...ειδικά για δουλειά η λέξη κλειδί είναι Back up. Ποτέ δεν έδειξα εμπιστοσύνη σε καμία συσκευή. Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Βρε παιδιά... Επειδή το χρησιμοποιώ και για δουλειά... Ξέρω τι είναι να σε παρατάει στην μέση... Εδώ μιλάμε ήθελα 2 μπαταρίες την ημέρα και παουερμπανκ. Με το μικρό τώρα θέλω μιάμιση μπαταρία... Εν αναμονή mate 10 pro, αλλά να πάρουμε ανάσα πρώτα Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχει τις αδυναμίες του,κανείς δεν αντιλέγει,αλλά βάζω ένα redmi note δίπλα του και δεν....έχει ταυτότητα το V10 Πώς να το κάνουμε,εκείνο το άσπρο του με την χρυσό του κέντημα... Ένα 820/821 να είχε ... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Έχει τις αδυναμίες του,κανείς δεν αντιλέγει,αλλά βάζω ένα redmi note δίπλα του και δεν....έχει ταυτότητα το V10 Πώς να το κάνουμε,εκείνο το άσπρο του με την χρυσό του κέντημα... Ένα 820/821 να είχε ... Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkΚαλά άμα είχε τον 820/21... θα μιλάγαμε για την συσκευή!! απλά γιατί εκτός όλων των άλλων, δεν θα πάθαινε και το διαβόητο bootloop... Στάλθηκε από το LG-H901 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 εμ το V20 δεν ηρθε ποτε ελλαντα και το G5 ητω ΓΤΠ Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Ας πω την εμπειρία μου όταν για μια εβδομάδα “αναγκάστηκα” να συμβιώσω με ένα (καινούργιο) Xiaomi Redmi Note 5. Βέβαια η σύγκριση V10 vs RΝ5 είναι αδόκιμη μιας και μιλάμε για κινητά που το καθένα ανήκει σε διαφορετικές κατηγορίες τόσο κόστους όσο και ηλικίας. Για μένα είναι σαν να συγκρίνεις μια BMW 530i του 2012 με ένα Hyundai i30 του 2018. Πιθανότατα κάποια (προσιτά) τεχνολογικά καλούδια του 2018 δεν θα τα βρεις στην 530i αλλά είναι προφανές ότι ακόμα και με αυτό το κάπως παλιότερο (αλλά upper class) μοντέλο αυτοκινήτου θα έχεις μια αρκετά ως πολύ ανώτερη εμπειρία χρήσης και συμπεριφοράς από το φετινό μοντέλο (της medium class κατηγορίας). Τι μου άρεσε λοιπόν στο RN5 ? - Πρώτα από όλα η μπαταρία του. Μιλάμε το ζόριζα όλη μέρα (σαν καινούργιο…) να το στήσω, να το μάθω κ.λ και το βράδυ ήταν ακόμα στο 55-60% ! Καμιά σχέση με την κατανάλωση μπαταρίας του V10. Από την άλλη πάλι αργούσε να φορτώσει, όχι πολύ αλλά σε σχέση με το V10. - Μου άρεσε η εξαιρετική απόκριση του δαχτυλικού αισθητήρα, 1-2 κλικ καλύτερος του V10. - Μου άρεσαν κάποιες ευκολίες (του MIUI ?) σχετικά με το κλείδωμα “ευαίσθητων” εφαρμογών. - Το βρήκα ισάξιο στην ταχύτητα (χωρίς lag) με το V10 και άριστο στο ταυτόχρονα τρέξιμο πολλαπλών εφαρμογών, δεν κόλλησε ποτέ . - - -- Επίσης πολύ καλή η οθόνη του, ακόμα και κάτω από έντονο φως ημέρας, μπορώ να πω ισάξια του V10 ή τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε… αλλά μπορεί να κάνω και λάθος… - Πολύ ευχάριστη έκπληξη η ύπαρξη IR και το τηλεχειριστήριο που δούλευε άψογα με την tv μου. Δεν πρόλαβα να δοκιμάσω άλλες συσκευές αλλά η ποικιλία μοντέλων tv στον κατάλογο με εντυπωσίασε… Δεν μου άρεσαν ή μου έλειψαν σε σχέση με το V10 : - H ποιότητα ήχου στα ακουστικά. Εκεί η κατάσταση και ιδίως στην ένταση του ήχου είναι αρκετά προβληματική στο RN5. - Η απουσία ενός στοιχειώδους έστω RDS στο ραδιόφωνο. - Η αδυναμία λειτουργίας του ACR (PRO) – app καταγραφής κλήσεων - που δεν κατάφερα να το λειτουργήσω με το RN5. - Η φωτογραφική μηχανή και οι ρυθμίσεις manual του V10 . Και βέβαια ο OIS (οπτικός σταθεροποιητής) του V10. - Οι φωτό του RN5 ήταν πολύ καλές (τουλάχιστον αυτές με πολύ φως, νυχτερινές ή σκοτεινές δεν έβγαλα) αλλά μέχρι να κάνεις zoom και crop. Εκεί σου έφευγε το χαμόγελο… Ένα και μοναδικό βίντεο που τράβηξα μου φάνηκε καλό αλλά δεν έχω σαφή άποψη για την ποιότητα βίντεο γενικότερα Ούτε για τις σέλφι έχω άποψη, δεν δοκίμασα… - Τέλος μικρές καθημερινές ευκολίες του V10, όπως π.χ η αυτόματη απάντηση σε κλήση όταν φέρνεις το κινητό στο αυτί. Επίσης η συντόμευση του capture στο V10 και το quick memo. - Α! Παραλίγο να ξεχάσω… εννοείται ότι μου έλειψε – απροσδόκητα θα έλεγα – η 2η μικρή οθόνη του V10 και οι ευκολίες της. Τελικά η συνήθεια είναι μεγάλο πράγμα… :rolleyes: Γενικά πάντως το RN5 είναι πάρα πολύ καλό για τα χρήματα του και θα μπορούσα σχετικά άνετα να συμβιώσω μαζί του, χωρίς να αισθάνομαι ότι έχω σοβαρές ελλείψεις. Αλλά σαφώς δεν είναι V10... YΓ. Κάποια στιγμή στο μέλλον θα έχω συγκριτικό φωτό των 2 κινητών μιας και το RN5 θα το πάρει τελικά ο γιος μου... Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Διαβάζοντας στο ίντερνετ για την αποφυγή bootloop, βρήκα πολλά βιντεακια που αναφέρουν για τοποθέτηση νέου thermal pad, και θερμοαγωγιμης πάστας στον επεξεργαστή... Το έχει κάνει κανείς? αξίζει? Στάλθηκε από το LG-H901 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Ειναι μεγαλο, ειναι στιβαρο, ειναι ποιοτικο, εχει ποοοοολυ καλη καμερα ακομα και για τα σημερινα δεδομένα, η διπλη σελφι; αποκαλυψη λογω μοιρών, πρωτοπορο με δευτερη οθονη, πανεμορφο με αφαιρουμενη μπαταρια, dac, ir, οθονη και αυτοματη φωτεινοτητα; για σεμιναριο, γρηγορο, και κυριως με "χαρακτηρα". Οσον αφορα τον ξαφνικο θανατο δε σημαινει οτι 5 μυρια πχ που πουληθηκαν θα το παθουν ολα ομως εχει υψηλη ποσοστωση η μονη αχιλειος πτερνα. Εγω πριν το απωλεσω το ειχα σε παραλια κατακαλοκαιρο με 4 τζι μονο και ναι ζεσταινοταν αλλα μεχρι εκει δεν επαθε τιποτα λογω θερμοκρασιας. Φιλος το εχει ακομα και δεν το αλλάζει απο τα πρωτα το ειχε παρει. Το μονο που κανει το σβηνει τα βραδια κατα τα αλλα το χρησιμοποιει ως εταιρικο με μια τραπεζα φορτισης μαζι για τις δυσκολες μερες. Τι να πουν τα χουαβει; κλπ που ψηνουν και εγκεφαλο απο το σαρ στο κατω κατω. Αν δεν ειχε αυτο το θεμα σας λεω δε θα το αλλαζε πολυυυυυς κοσμος. Η μαγκιά θα ηταν να ξαναβγαλει η lg ακριβως το ιδιο η σχεδον με αλλον επεξεργαστη και γιατι οχι διπλη καμερα πισω με τα ois και ολα. Δε θα εμενε στα ραφια. :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Ειναι μεγαλο, ειναι στιβαρο, ειναι ποιοτικο, εχει ποοοοολυ καλη καμερα ακομα και για τα σημερινα δεδομένα, η διπλη σελφι; αποκαλυψη λογω μοιρών, πρωτοπορο με δευτερη οθονη, πανεμορφο με αφαιρουμενη μπαταρια, dac, ir, οθονη και αυτοματη φωτεινοτητα; για σεμιναριο, γρηγορο, και κυριως με "χαρακτηρα". Οσον αφορα τον ξαφνικο θανατο δε σημαινει οτι 5 μυρια πχ που πουληθηκαν θα το παθουν ολα ομως εχει υψηλη ποσοστωση η μονη αχιλειος πτερνα. Εγω πριν το απωλεσω το ειχα σε παραλια κατακαλοκαιρο με 4 τζι μονο και ναι ζεσταινοταν αλλα μεχρι εκει δεν επαθε τιποτα λογω θερμοκρασιας. Φιλος το εχει ακομα και δεν το αλλάζει απο τα πρωτα το ειχε παρει. Το μονο που κανει το σβηνει τα βραδια κατα τα αλλα το χρησιμοποιει ως εταιρικο με μια τραπεζα φορτισης μαζι για τις δυσκολες μερες. Τι να πουν τα χουαβει; κλπ που ψηνουν και εγκεφαλο απο το σαρ στο κατω κατω. Αν δεν ειχε αυτο το θεμα σας λεω δε θα το αλλαζε πολυυυυυς κοσμος. Η μαγκιά θα ηταν να ξαναβγαλει η lg ακριβως το ιδιο η σχεδον με αλλον επεξεργαστη και γιατι οχι διπλη καμερα πισω με τα ois και ολα. Δε θα εμενε στα ραφια. :) θα συμφωνησω σε ολα .. εξαιρετικο κινητο ακομη και για τα δεδομενα του σημερα ...και καμερα αξεπέραστη ... αλλα ο φοβος του bootloop σε αναγκαζει πλεον να το αλλάξεις .... το εχουν παθει παρα πολυ μην κοροιδευομαστε ... εγω θα παω για v30 τελικα (παλι lg οσο και αν την έκραζα) ..θα το θυμαμαι το δεκαρι με αγαπη ...ως ενα απο τα καλυτερα κινητα που ειχα ποτε ... (θα μείνει στο συρτάρι βασικα και θα το εχω για δευτερο ωρα αναγκης κτλ ..γιατι να το πουλησω δεν θελω μια και δεν το εμπιστεύομαι και δεν θελω να κρεμάσω αυτον που θα το παρει ..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 θα συμφωνησω σε ολα .. εξαιρετικο κινητο ακομη και για τα δεδομενα του σημερα ...και καμερα αξεπέραστη ... αλλα ο φοβος του bootloop σε αναγκαζει πλεον να το αλλάξεις .... το εχουν παθει παρα πολυ μην κοροιδευομαστε ... εγω θα παω για v30 τελικα (παλι lg οσο και αν την έκραζα) ..θα το θυμαμαι το δεκαρι με αγαπη ...ως ενα απο τα καλυτερα κινητα που ειχα ποτε ... (θα μείνει στο συρτάρι βασικα και θα το εχω για δευτερο ωρα αναγκης κτλ ..γιατι να το πουλησω δεν θελω μια και δεν το εμπιστεύομαι και δεν θελω να κρεμάσω αυτον που θα το παρει ..) Mπραβο για το τελευταίο σκελος ειδικά οι περισσοτεροι ψαχνπυν για κοροϊδα αρκει αυτοι να το ξεφορτωθουν, τωρα αν ο αλλος στερηθηκε για να παρει ενα τηλεφωνο ποσώς τους νοιαζει. :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Εγώ δεν θέλω να αποχωριστώ το V10. Σαν μοναδικά μείον του (προσωπική γνώμη), είναι το αργό focus ειδικά σε μέτριο και κάτω φωτισμό και η μπαταρία του. Για το 2ο μία 2η μπαταρία που κουβαλάω, μου έχει λύσει το πρόβλημα στο 90% των περιπτώσων. Εχω αλλάξει πλακέτα (όχι από bootloop) και οθόνη. Το θεωρώ ένα από τα πιο όμορφα κινητά, αυτό και το Μ7 της HTC. Δεν μπορώ να αποχωριστώ τα πίσω πλήκτρα. Μεγάλη μ@μ@κία που παρατήσανε την πατέντα τους. Αφηνε το πλαίσιο buttonless, ιδανικό για τοποθέτηση σε τρίποδο ή άλλη βάση, πχ αυτοκινήτου. Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 ...... Δεν μπορώ να αποχωριστώ τα πίσω πλήκτρα. Μεγάλη μ@μ@κία που παρατήσανε την πατέντα τους. Αφηνε το πλαίσιο buttonless, ιδανικό για τοποθέτηση σε τρίποδο ή άλλη βάση, πχ αυτοκινήτου. Πράγματι, το buttonless πλαίσιο είναι και όμορφο και πολύ πρακτικό (σε τρίποδο, βάσεις κ.λ) όπως πολύ πρακτικά είναι και τα πίσω κουμπιά. Το μόνο που θα ήθελα προσωπικά είναι ο δαχτυλικός αισθητήρας να είναι μπροστά, το βρίσκω πιο βολικό... Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 παιδια σε φαινομενο ghost για πειτε τις καλυτερες ρυθμισεις με την εφαρμογη sfilter ...? θα το δωσω συντομα στον ξαδερφο μου (μια και θα παω σε v30) και το μονο προβλημα του κινητου ειναι αυτο .. δεν θελω να το πουλησω γιατι οπως ειπα πανω φοβαμαι μην κρεμάσω καποιον αν και το κινητό κλεινει 2 χρονια ζωής χωρίς bootloop .. φτου φτου φτου ... (λετε να τελικα να μην παθει ποτε ? θα δειξει ..:lol: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 παιδια σε φαινομενο ghost για πειτε τις καλυτερες ρυθμισεις με την εφαρμογη sfilter ...? θα το δωσω συντομα στον ξαδερφο μου (μια και θα παω σε v30) και το μονο προβλημα του κινητου ειναι αυτο .. δεν θελω να το πουλησω γιατι οπως ειπα πανω φοβαμαι μην κρεμάσω καποιον αν και το κινητό κλεινει 2 χρονια ζωής χωρίς bootloop .. φτου φτου φτου ... (λετε να τελικα να μην παθει ποτε ? θα δειξει ..:lol: ) συνεργατης μου εχει G4 2,5 χρονια χωρις bootloop, ζει το καθε δευτερολεπτο με το κινητο αυτο, σαν να μην υπαρχει αυριο :lol: Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts