komias2 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Εγω παιδια δεν νομιζω οτι υπαρχει καλυτερη κατασκευη ομορφη αψεγαδιαστη (δεν μου εχει παρουσιασει τιποτα) το λατρευω και θα λιωσει μαζι με το g2 μου που οργωνει ακομα.Το μονο θεωρητικα "μειονεκτημα" η μπαταρια αλλα δεν αφορα εμενα αλλα ισως αυτους που δε το αφηνουν λεπτο απο τα χερια τους.:lol: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 (edited) Το μονο θεωρητικα "μειονεκτημα" η μπαταρια αλλα δεν αφορα εμενα αλλα ισως αυτους που δε το αφηνουν λεπτο απο τα χερια τους.:lol: Με πλήρη φόρτιση κοντά στην μια ώρα δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα ουσιαστικά πιο πολύ για γκρίνια το βλέπω Και γω δεν έχω κανένα πρόβλημα και αν πάει έτσι θα το κρατήσω μια διετία τουλάχιστον...φτου φτου Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited December 12, 2016 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvO_Boss Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Mε μπαταρια που με μετρια χρηση βγαζει με το ζορι 10-11 ωρες δε νομιζω οτι μιλαμε για γκρινια. Και τι να το κανω αν φορτιζει σε μια ωρα οταν θελω αυτονομια. Αποδεκτο ειναι να φορτιζεις μια φορα την ημερα, το βραδυ πριν κοιμηθεις για να το ξαναπαρεις το πρωι. Οτιδηποτε διαφορετικο ειναι απαραδεκτο. Και με την 6αρα το v10 εχει παρουσιασει σε πολυ κοσμο αυξημενη καταναλωση μπαταριας, μακαρι με τη nougat (οταν αξιωθουμε να την παρουμε) να στρωσει. Φιλε akalos σε ποια εκδοση εισαι L ή Μ? Απ'το screenshot που παρεθεσες δεν βγαινουν και πολλα συμπερασματα, ενα screenshot απ'το διαγραμμα της χρησης της μπαταριας και του χρονου που απομενει θα βοηθουσε πολυ περισσοτερο για να συγκρινω με το δικο μου. Τελος, ανα ωρα στην αναμονη εχεις παρατηρησει ποσο περιπου drain εχεις? Το v10 ειναι φοβερο κινητο στα παντα. Ακομα και τον μετριο επεξεργαστη σε χρηση εκτος παιχνιδιων δεν τον καταλαβαινεις αφου το κινητο ειναι απολυτα smooth και πολυ γρηγορο. Αλλα με στενοχωρει που δεν μπορω να το απολαυσω οσο οποιοδηποτε αλλο σοβαρο κινητο και ειμαι με το αγχος αν θα'χω μπαταρια μεχρι να γυρισω σπιτι ή θα μου σβησει. Παράθεση nokia 5110 - siemens c35 - ericsson T65- nokia 7210 - samsung V200 - ericsson V800- nokia N70 - nokia 5800 - HTC EVO 3D- LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Αλλα με στενοχωρει που δεν μπορω να το απολαυσω οσο οποιοδηποτε αλλο σοβαρο κινητο και ειμαι με το αγχος αν θα'χω μπαταρια μεχρι να γυρισω σπιτι ή θα μου σβησει. Έτσι όπως τα λες, πολύ καλή συσκευή, αρκεί να μην περιλάβεις στην κριτική σου την μπαταρία. Πάρε το Kit με τη 2η μπαταρία ή ένα powerbank με fast charge (π.χ.)για να κάνεις τη δουλειά σου, χωρίς άγχος/ανησυχία. Αν έχεις τη συσκευή για να τη χρησιμοποίεις (& όχι να την κοιτάς) δεν αρκεί μια φόρτιση τη μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Mε μπαταρια που με μετρια χρηση βγαζει με το ζορι 10-11 ωρες δε νομιζω οτι μιλαμε για γκρινια. Και τι να το κανω αν φορτιζει σε μια ωρα οταν θελω αυτονομια. Αποδεκτο ειναι να φορτιζεις μια φορα την ημερα, το βραδυ πριν κοιμηθεις για να το ξαναπαρεις το πρωι. Οτιδηποτε διαφορετικο ειναι απαραδεκτο. Και με την 6αρα το v10 εχει παρουσιασει σε πολυ κοσμο αυξημενη καταναλωση μπαταριας, μακαρι με τη nougat (οταν αξιωθουμε να την παρουμε) να στρωσει. Αποδεκτό και μη αποδεκτό δεν υπάρχει αδερφέ. Εμένα και μπαταρία 9000mah να μου δώσεις θα την καταναλώσω πριν κλείσει 24ωρο. Έχει να κάνει με τη χρήση που κάνει ο εκάστοτε κάτοχος της συσκευής. Πίστεψε με, και 3200 να είχαμε και 3400 και 4000 δε θα σωζώταν η κατάσταση. Το "βάζω το κινητό να φορτίζει όλο το βράδυ για να είναι έτοιμο το πρωί", το λέγαμε πριν 10 χρόνια.... Τώρα απαγορεύεται να το λες. Όταν το κινητό φορτίζει σε 1 ώρα, και ακόμα και με 30 λεπτά φόρτισης παίρνεις ένα 50%, δεν δικαιολογείσαι να μην το φορτίζεις οποιαδήποτε ώρα και στιγμή, οπουδήποτε. Ιδιαίτερα όταν έχουμε αποσπώμενη μπαταρία όπου δε μας ενδιαφέρει αν τα παίξει από τις πολλές φορτίσεις.. 17 ευρώ έχει αυθεντική από την Procordia. Πάρε 2-3 για να έχεις για τα επόμενα χρόνια. Θα μου πεις... δεν έχω φορτιστή παντού. Θα σου πω... 14 ευρώ έχει (στην Procordia πάλι) ο ταχυφορτιστής, πήγαινε και πάρε. Δε κοστίζει δα και καμιά περιουσία... Και πάρε έναν στη δουλειά σου, βάλε έναν στο σαλόνι έναν στη κρεβατοκάμαρα. Εγώ 3 έχω αγοράσει. "V" for V10 "Greek LG V10 community" FB forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Φορτίστηκε στο 100% χθες βράδυ στις 1:00. Από τις 01:30 μέχρι τις 08:30 ήταν σε fly mode με μόνο το bt ανοιχτό. Μετά και μέχρι τώρα με on Wi-fi και bt. Καθόλου τηλέφωνα αλλά κάποια ενασχόληση με το φωτογραφικό άλμπουμ για καμιά ώρα και διάφορα άλλα σκαλίσματα... http://i298.photobucket.com/albums/mm261/X-HarrisX/DIAFORA/Capture_2016-12-12-16-59-35_zpsiyxiy9qs.png http://i298.photobucket.com/albums/mm261/X-HarrisX/DIAFORA/Capture_2016-12-12-17-00-29_zpsyb1hfbhc.png http://i298.photobucket.com/albums/mm261/X-HarrisX/DIAFORA/Capture_2016-12-12-17-01-27_zpskgxnhbzp.png Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvO_Boss Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Αποδεκτό και μη αποδεκτό δεν υπάρχει αδερφέ. Εμένα και μπαταρία 9000mah να μου δώσεις θα την καταναλώσω πριν κλείσει 24ωρο. Έχει να κάνει με τη χρήση που κάνει ο εκάστοτε κάτοχος της συσκευής. Πίστεψε με, και 3200 να είχαμε και 3400 και 4000 δε θα σωζώταν η κατάσταση. Το "βάζω το κινητό να φορτίζει όλο το βράδυ για να είναι έτοιμο το πρωί", το λέγαμε πριν 10 χρόνια.... Τώρα απαγορεύεται να το λες. Όταν το κινητό φορτίζει σε 1 ώρα, και ακόμα και με 30 λεπτά φόρτισης παίρνεις ένα 50%, δεν δικαιολογείσαι να μην το φορτίζεις οποιαδήποτε ώρα και στιγμή, οπουδήποτε. Ιδιαίτερα όταν έχουμε αποσπώμενη μπαταρία όπου δε μας ενδιαφέρει αν τα παίξει από τις πολλές φορτίσεις.. 17 ευρώ έχει αυθεντική από την Procordia. Πάρε 2-3 για να έχεις για τα επόμενα χρόνια. Θα μου πεις... δεν έχω φορτιστή παντού. Θα σου πω... 14 ευρώ έχει (στην Procordia πάλι) ο ταχυφορτιστής, πήγαινε και πάρε. Δε κοστίζει δα και καμιά περιουσία... Και πάρε έναν στη δουλειά σου, βάλε έναν στο σαλόνι έναν στη κρεβατοκάμαρα. Εγώ 3 έχω αγοράσει. "V" for V10 "Greek LG V10 community" FB forum Mε αυτη τη λογικη δε χρειαζομαστε φορητη συσκευη. Να ειμαστε μονιμως με το κινητο στην πριζα αν ειναι οπου βρισκομαστε και οπου στεκομαστε να φορτιζουμε. Σιγα μην αγορασω 3 ταχυφορτιστες και να το θεωρω και φυσιολογικο. Για'μενα αυτα ειναι παραλογα. Αν ενα κινητο με μετρια χρηση δεν βγαζει χοντρικα μια μερα τοτε εχει απαραδεκτη αυτονομια. Ιδιως οταν το g2 που ειναι 3 ετων και βαλε εβγαζε ανετα τη μερα. Τελος παντων, θα αγορασω αλλη μια μπαταρια κι ελπιζω το θεμα που εχω να ειναι αυτο γιατι ειμαι σιγουρος πως οταν ειχα πρωτοπαρει το κινητο ειχα καλυτερη αυτονομια. Αν και παλι δε στρωσει τοτε το v10 θα ειναι κατα τη γνωμη μου ενα "αναπηρο" κινητο. Ειλικρινα μακαρι να στρωσει γιατι κατα τ'αλλα ειναι αψογο. Παράθεση nokia 5110 - siemens c35 - ericsson T65- nokia 7210 - samsung V200 - ericsson V800- nokia N70 - nokia 5800 - HTC EVO 3D- LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 (edited) Mε αυτη τη λογικη δε χρειαζομαστε φορητη συσκευη. Να ειμαστε μονιμως με το κινητο στην πριζα αν ειναι οπου βρισκομαστε και οπου στεκομαστε να φορτιζουμε. Σιγα μην αγορασω 3 ταχυφορτιστες και να το θεωρω και φυσιολογικο. Για'μενα αυτα ειναι παραλογα. Αν ενα κινητο με μετρια χρηση δεν βγαζει χοντρικα μια μερα τοτε εχει απαραδεκτη αυτονομια. Ιδιως οταν το g2 που ειναι 3 ετων και βαλε εβγαζε ανετα τη μερα. Τελος παντων, θα αγορασω αλλη μια μπαταρια κι ελπιζω το θεμα που εχω να ειναι αυτο γιατι ειμαι σιγουρος πως οταν ειχα πρωτοπαρει το κινητο ειχα καλυτερη αυτονομια. Αν και παλι δε στρωσει τοτε το v10 θα ειναι κατα τη γνωμη μου ενα "αναπηρο" κινητο. Ειλικρινα μακαρι να στρωσει γιατι κατα τ'αλλα ειναι αψογο. Προσπάθησε να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη. Απελευθερώσου. Χρησιμοποίησε το κινητό σου όσο περισσότερο μπορείς χωρίς να είσαι δέσμιος της μπαταρίας του. Μην αυτοπαγιδεύεσαι σε άγραφους κανόνες (του στυλ 1 φόρτιση τη μέρα). Όχι, 50 φορτίσεις τη μέρα μπορώ? Θα τις κάνω. Το κινητό πρέπει να λιώνει στα χέρια σου. Όλα ανοιχτά, και κινητές και Bluetooth, και φωτεινότητα υψηλή και 50 προγράμματα να τρέχουν από πίσω. Γιατί μπορούμε. "V" for V10 "Greek LG V10 community" FB forum Edited December 12, 2016 by MeddlingMageGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Προσπάθησε να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη. Απελευθερώσουμε. Χρησιμοποίησε το κινητό σου όσο περισσότερο μπορείς χωρίς να είσαι δέσμιος της μπαταρίας του. Μην αυτοπαγιδεύεσαι σε άγραφους κανόνες (του στυλ 1 φόρτιση τη μέρα). Όχι, 50 φορτίσεις τη μέρα μπορώ? Θα τις κάνω. Το κινητό πρέπει να λιώνει στα χέρια σου. Όλα ανοιχτά, και κινητές και Bluetooth, και φωτεινότητα υψηλή και 50 προγράμματα να τρέχουν από πίσω. Γιατί μπορούμε. "V" for V10 "Greek LG V10 community" FB forum Έτσι ακριβώς, έχω βαρεθεί την μιζέρια αυτών που διαμαρτύρονται για την μπαταρία. Όλοι τα ίδια παράπονα για όλες τις συσκευές. Εγώ έχω έναν φορτιστή στην δουλειά έναν στο σπίτι και έναν στ αμάξι και τέλος Στάλθηκε από το LG-H960 μου Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 (edited) Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά και απο μένα.Όπως προανέφερε και ενας άλλος χρήστης ΠΛΕΟΝ χωρίς δεύτερη μπαταρία δε σώζεσαι.Εγω προσωπικά έχω προμηθευτεί και ένα Powerbank QC2 της ANKER το οποίο θερίζει καθώς επίσης και την δέυτερη μπαταρία μαζί με τον φορτιστή της(Original LG). Δεν υπάρχει πραγματικά κανένα ελάτωμμα για αυτό το τηλέφωνο.Προσωπικά το μόνο θέμα που είχα ήταν οτι κανα 2-3 φορές μου είχε κάνει Bootloop πράγμα που σταμάτησε μετά το τελαυταίο update. Τώρα όσον αφορά την μπαταρία αυτό είναι σήμερα σχεδόν όλη τη μέρα με WIFI ανοιχτό και κάποιες στιγμές και 4G. image hosting no sign up screen shot Edited December 12, 2016 by miselakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvO_Boss Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Αν σας βγαζει ολη μερα σχεδον με wifi ανοιχτο τοτε ειναι λογικο να μην σας φαινεται τραγικη η κατασταση. Εγω επαναλαμβανω οτι με wifi και πολυ μετρια χρηση δεν βγαζω ουτε 8 ωρες. Ε αν το χρησιμοποιησω σοβαρα και με δεδομενα ανοιχτα και 50% φωτεινοτητα τοτε αντε να βγαλω 4 ωρες Ε αν ειναι αυτο νορμαλ και περιοριζομαι εγω που θελω να παω για ενα καφε και μετα μια ακομα βολτα πχ και δεν θελω να κουβαλαω powerbanks και δευτερες μπαταριες κλπ τοτε μαλλον δεν εχουμε καταλαβει ποιο ειναι το νοημα μιας φορητης συσκευης. Παντως συνεχιζω να πιστευω οτι το κινητο μου εχει θεμα γιατι τον πρωτο καιρο δεν ειχα προβλημα με τη χρηση που του εκανα ουτε εκαιγε νερακι την μπαταρια. Ειτε λοιπον εχω θεμα με την μπαταρια ειτε με το software κατι που μου φαινεται δυσκολο αφου εχω κανει και hard reset. Aν οταν παρω καινουρια μπαταρια εχω παλι το ιδιο χαλι τοτε το κινητο, το ξαναλεω, ειναι αναπηρο. Και τετοια θεματα δεν εχει ο ανταγωνισμος γιατι στη δουλεια μου μεσα στο 8ωρο με λιγη χρηση και δεδομενα ανοιχτα φευγω με 30% μπαταρια και ατομα με s7 edge και htc10 φευγουν με πανω απο 70% με την ιδια χρηση. Οποτε οχι, δεν εχουν ολοι λογο να παραπονιουνται για τη μπαταρια. Και κατι offtopic. Tο anker φιλε υποστηριζει fast charge? Γενικα ενα fast charge powerbank γυρω στα 10.000 mAh ποσο κοστιζει εδω Ελλαδα? Γιατι φοβαμαι οτι αν δε φτιαξει η κατασταση με την καινουρια μπαταρια θα ειναι ακρως απαραιτητο. Παράθεση nokia 5110 - siemens c35 - ericsson T65- nokia 7210 - samsung V200 - ericsson V800- nokia N70 - nokia 5800 - HTC EVO 3D- LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porfiros Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 κακα τα ψεματα αυτο το κινητο ειναι σαν να εχεις φεραρι με ντεποζιτο απο χιλιαρι αμαξι. Και ειναι και ο λογος που το αλλαξα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 κακα τα ψεματα αυτο το κινητο ειναι σαν να εχεις φεραρι με ντεποζιτο απο χιλιαρι αμαξι. Και ειναι και ο λογος που το αλλαξα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα παραλές. 4-4.5 ώρες οθόνης δεν είναι τόσο άσκημα.... "V" for V10 "Greek LG V10 community" FB forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Εγω παλι νομιζω οτι καποιοι ειναι εθισμενοι και ολη την ωρα ασχολουνται με το κινητο και οταν λεμε μετρια χρηση ο καθενας την εννοει αλλιως.Παραδειγμα απο κοντινο μου ατομο γραφει κανα 2ωρο στο φβ skype κανα τεταρτο βαϊμπερ καθε λιγο και λιγακι σερφαρισμα;δεν ξερω ποσο κανα μισαωρο ομιλια,και υαυτοχρονα εχει μπλε δοντι ανοιχτο χωρις να εχει στο συτι,gps ανοιχτο χωρις να κανει πλοηγηση να παει καπου ,wifi ανοιχτο ενω ειναι εξω σε χωρο για ωρες χωρις συνδεση και φυσικα με 4g+ επισης φωτεινοτητα στο 90% λες και ειναι στον νταλα ηλιο ολη μερα (που το κινητο αυτο εχει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ αυτοματη φωυεινοτητα)κανει τη δουλεια του και φυσικα δεν τον βγαζει μεχρι τις 11 που κοιμαται πχ. Αυτο αυτος το λεει μετρια χρηση. Και εγω λεω αφου το μπλε δοντι και gps και τερμα φωτεινοτητα και wifi οπου ειναι αχρηστο τα εχει ον ε τοτε πως να σε βγαλει. Η δικη μου μετρια χρηση που φευγω 6 το πρωι. Κλειστό το wi fi αφου ειμαι εξω, μπλε δοντι επισης μιας και δεν εχω,φωτεινοτητα στο αυτοματο, gps κλειστο αφου δε ψαχνω καποια διευθυνση,σερφαρισμα κανα 2.,5ωρο, βαιμπερ καμμια 10αρια μνμ ομιλια καμια ωρα και επιστρεφω κατα τις 6 σπιτι με με 51 ως 44% περιπου.Μεχρι τις 10 το βραδυ που θα σερφαρω λιγο πχ θα παει στο 27% με 30% αναλογα αν εχει παιξει και γιουτιουμπ. Α επισης οταν κοιμαμαι δεν εχω μπλε δοντι ανοιχτο και τσαμπα καταναλωση ουτε λειτουργια πεταγματος απλα στο αθορυβο μην μου χαλανε τον υπνο οι ειδοποιοισεις αν υπαρχουν. Και στο κατω κατω ρε αδερφε αν θελω να βγω για καφε μεχρι να ετοιμαστω να ντυθω να παω μια τουαλετα βρε αδερφε το φορτιζω μιση ωριτσα χαχαχαχα και ετοιμο. Αν καποια παιδια δεν εργαζονται η καθονται με παρεα για καφε με την παρεα τους και ειναι σκυμενοι πανω στο κινητο αντι να συζητανε για γκομενες πχ η οτι αλλο ναι σε αυτους δεν φτανει μια ντουζινα μπαταριες. Φιλικα παντα γενικα αναφερομαι. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 (edited) Ε όχι ρε παιδιά με μέτρια χρήση δεν βγάζει μέρα Εγώ βέβαια ότι δεν χρειάζομαι το κλείνω όπως και κάποια services όπως το fit.... Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited December 13, 2016 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Για να βγάλω καλό sot(5 ωρες) εγώ το είχα μόνο WiFi 1 mail με συγχρονισμό ανά ώρα και φωτεινότητα 25% με 30% όταν ήμουν στο σπίτι. Οπως λένε τα παιδιά με βαριά χρήση και δεδομένα δεν βγάζει ούτε 4ωρο με τίποτα όμως.. Send from my awesome LG G5 leather black Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Ε όχι ρε παιδιά με μέτρια χρήση δεν βγάζει μέρα Εγώ βέβαια ότι δεν χρειάζομαι το κλείνω όπως και κάποια services όπως το fit.... Sent from my LG-H960 using Tapatalk Γιαυτο και λεω οτι ο καθενας την μετρια χρηση την μετραει αλλιως. Δηλαδη μια κυριολεκτικα μια μετρια χρηση για εναν ανθρωπο που εργαζεται 8 ωρες και κοιμαται αλλες 8 με 3 ωρες οθονη + τα τηλεφωνα του μεσα στην μερα μια χαρα την βγαζει την μερα εκτος αν δουλευει θυρωρος φυλακας η σε ποστο που δεν εχει τι να κανει η ειναι φοτητης ανεργος κλπ και ολη την ωρα καταγινεται με το τηλεφωνο.Λογικο να μη βγαζει μερα τι να κανουμε ρε παιδια μια αδυναμια εχει η κινηταρα μας.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvO_Boss Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Γιαυτο και λεω οτι ο καθενας την μετρια χρηση την μετραει αλλιως. Δηλαδη μια κυριολεκτικα μια μετρια χρηση για εναν ανθρωπο που εργαζεται 8 ωρες και κοιμαται αλλες 8 με 3 ωρες οθονη + τα τηλεφωνα του μεσα στην μερα μια χαρα την βγαζει την μερα εκτος αν δουλευει θυρωρος φυλακας η σε ποστο που δεν εχει τι να κανει η ειναι φοτητης ανεργος κλπ και ολη την ωρα καταγινεται με το τηλεφωνο.Λογικο να μη βγαζει μερα τι να κανουμε ρε παιδια μια αδυναμια εχει η κινηταρα μας.:) Αδερφε, επειδη μαλλον δεν καταλαβαινομαστε, εγω στη δουλεια εχω απλα τα δεδομενα ανοιχτα (3g oχι 4g) και ζητημα να εχω συνολικα την οθονη ανοιχτη 1 ωρα το πολυ συνολικα. Και στο 8ωρο μου μενει κατω απο 30% μπαταρια. Αυτο ειναι οχι μετρια χρηση αλλα ελαχιστη. Και στο ξαναλεω οτι το htc 10 που εχει ιδια μπαταρια μ'εμας ειναι πανω απο 75% με την ιδια χρηση. Οποτε ουτε για φοιτητες μιλαμε ουτε για θυρωρους αλλα για μια πολυ απλη καθημερινη χρηση που το κινητο με το ζορι μπορει να τα βγαλει εις περας οταν ο ανταγωνισμος βγαζει ευκολα το διπλασιο χρονο. Παντως με αυτα που ακουω μαλλον δεν φαινεται να εχω μεγαλη αποκλιση απο το μεσο ορο. Παρ'ολα αυτα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι τον πρωτο καιρο κραταγε περισσοτερο το κινητο. Η το Μ φταιει ή η μπαταρια εχει αρχισει να τα παιζει (πραγμα επισης απαραδεκτο για 6 μηνων συσκευη οταν το g2 στα σχεδον 3 χρονια που το εχω κραταει οπως τον πρωτο μηνα). Αν τωρα η κατασταση συνεχιστει και με την αλλαγη μπαταριας τοτε μονο στο Nougat ελπιζω αλλιως αν και παλι δεν φτιαξει και τα ηξερα ολα αυτα απ'την αρχη δεν θα διανοουμουν να δωσω τα 380 ευρω που εδωσα γι'αυτο το κινητο που χρειαζεται 50 ακομα πηγες ενεργειας για να βγαλει μια μερα. Παράθεση nokia 5110 - siemens c35 - ericsson T65- nokia 7210 - samsung V200 - ericsson V800- nokia N70 - nokia 5800 - HTC EVO 3D- LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Όντως το S7 κρατάει πολύ η μπαταρία του σε σχέση με το V10. Για την κάμερα του S7 που κοροϊδέψατε πιο πριν αν πάτε να βγάλετε φωτογραφία σε σκοτεινό μέρος και με τα 2 με το V10 δεν θα φαίνεται τίποτα. Βράδυ βγαίνω για καφέ με έναν φίλο που έχει S7 και η μπαταρία τους είναι στο 17%,μπαίνω μέσα να δω χρήση μπαταρίας και είχε 19 ώρες από της 6 το πρωί που το έβγαλε από την μπρίζα. Όταν ήμαστε έξω το δικό μου V10 σε σχέση με το S7 η μπαταρία του τελειώνει για πλάκα. Αν ήταν όταν πήρα το κινητό να έκανε και το Samsung 450€ θα έπαιρνα το Samsung. Οθόνη πολύ πιο ζωντανή με τα χρώματα μπαταρία που σε βγάζει την ημέρα καλύτερη κάμερα αδιάβροχο και αντέχει στη σκόνη. Να δεχόμαστε ότι υπάρχουν και καλύτερα κινητά. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Όντως το S7 κρατάει πολύ η μπαταρία του σε σχέση με το V10. Για την κάμερα του S7 που κοροϊδέψατε πιο πριν αν πάτε να βγάλετε φωτογραφία σε σκοτεινό μέρος και με τα 2 με το V10 δεν θα φαίνεται τίποτα. Βράδυ βγαίνω για καφέ με έναν φίλο που έχει S7 και η μπαταρία τους είναι στο 17%,μπαίνω μέσα να δω χρήση μπαταρίας και είχε 19 ώρες από της 6 το πρωί που το έβγαλε από την μπρίζα. Όταν ήμαστε έξω το δικό μου V10 σε σχέση με το S7 η μπαταρία του τελειώνει για πλάκα. Αν ήταν όταν πήρα το κινητό να έκανε και το Samsung 450€ θα έπαιρνα το Samsung. Οθόνη πολύ πιο ζωντανή με τα χρώματα μπαταρία που σε βγάζει την ημέρα καλύτερη κάμερα αδιάβροχο και αντέχει στη σκόνη. Να δεχόμαστε ότι υπάρχουν και καλύτερα κινητά. Αν μιλάς για το απλό s7, να τονίσουμε ότι είναι ξεκάθαρα άλλη κατηγορία. Σε κάμερα είναι πολύ κοντά οι δυο συσκευές, κάπου κερδίζει η μία κάπου η άλλη. Συνολικά, δεν θα απογοητεύσει καμία, αν ξέρεις και τα βασικά από manual παίρνεις το κάτι παραπάνω και το βράδυ. Όσο για το "Να δεχόμαστε ότι υπάρχουν και καλύτερα κινητά" μεγάλη κουβέντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Ως κάτοχος V10 και s7 edge από θέμα μπαταρίας η μέρα με τη νύχτα υπέρ του edge φυσικα. Ίδιες εφαρμογές ίδιο στήσιμο ίδια χρήση. Όσο για το ποιο είναι καλύτερο μεγάλη ιστορία και θα είμαστε off topic. Όσο για τη μπαταρία του V10, είναι ένα αδύναμο σημείο της συσκευής αλλά θεωρώ ότι λύνεται με άλλη μια μπαταρία. Για τα δεδομένα τα δικά μου οι 2 που έχω με υπερκαλυπτουν στο 24ώρο. Εάν κάποιος θέλει 3 μπαταρίες για το V10 ΤΟΤΕ για το s7 edge θα χρειαστεί ήδη φόρτιση, οπότε μπαίνουμε στο αν βολεύει ήδη 3η φορτισμένη μπαταρία για κινητό ή φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvO_Boss Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Όντως το S7 κρατάει πολύ η μπαταρία του σε σχέση με το V10. Για την κάμερα του S7 που κοροϊδέψατε πιο πριν αν πάτε να βγάλετε φωτογραφία σε σκοτεινό μέρος και με τα 2 με το V10 δεν θα φαίνεται τίποτα. Βράδυ βγαίνω για καφέ με έναν φίλο που έχει S7 και η μπαταρία τους είναι στο 17%,μπαίνω μέσα να δω χρήση μπαταρίας και είχε 19 ώρες από της 6 το πρωί που το έβγαλε από την μπρίζα. Όταν ήμαστε έξω το δικό μου V10 σε σχέση με το S7 η μπαταρία του τελειώνει για πλάκα. Αν ήταν όταν πήρα το κινητό να έκανε και το Samsung 450€ θα έπαιρνα το Samsung. Οθόνη πολύ πιο ζωντανή με τα χρώματα μπαταρία που σε βγάζει την ημέρα καλύτερη κάμερα αδιάβροχο και αντέχει στη σκόνη. Να δεχόμαστε ότι υπάρχουν και καλύτερα κινητά. Τα 380 ευρω που κανει τωρα το v10 δεν ειναι καθολου τιμη. Ιδιως αν σκεφτει κανεις οτι για να εχουν ανθρωπινη αυτονομια μερικα παιδια απ'οτι διαβασα πηραν πανακριβα powerbank με quickcharge που κοστιζουν κανα 50αρι ευρω Ελλαδα ευκολα και 2 μπαταριες και φορτιστη μπαταριας κλπ τοτε εφτασαν το κοστος λιγο κατω απο 500 ευρω. Ε τοτε δινεις αλλα 30 ευρω και παιρνεις το s7 edge. που ειναι σε ολα ανωτερο πλην του ηχου. To λενε μερικοι το παρε 3 μπαταριες και powerbanks κλπ κλπ για να χρησιμοποιεις απλα το κινητο σου οπως αλλοι χωρις τιποτα επιπλεον λες και τα μοιραζουν τσαμπα ολα αυτα, χωρια οτι ειναι αβολο να κουβαλας 50 πηγες ενεργειας μαζι σου. Για να μην πω πως απ'το βαλε βγαλε των μπαταριων και το πορτακι θα τα παιξει με τον καιρο και οι θηκες ξεχειλωνουν και καθιστανται αχρηστες. Παντως για να συνοψισουμε με το θεμα, εγω δεν ειχα τοσο προβλημα τον πρωτο καιρο με το κινητο αυτο ως προς την μπαταρια αλλα ακομα δεν εχω καταληξει αν εχει προβλημα που καταναλωνει τοσο ή λιγο πολυ τα ιδια χαλια εχετε ολοι. Μπορει καποιος να μου πει με wifi ανοιχτο και τιποτε αλλο ποσο battery drain εχει ανα ωρα? Εγω με Μ εχω 6% χοντρικα με κλειστη οθονη. Αυτο, ακομα και για το κινητο αυτο, ειναι φυσιολογικο? Παράθεση nokia 5110 - siemens c35 - ericsson T65- nokia 7210 - samsung V200 - ericsson V800- nokia N70 - nokia 5800 - HTC EVO 3D- LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Μπορει καποιος να μου πει με wifi ανοιχτο και τιποτε αλλο ποσο battery drain εχει ανα ωρα? Εγω με Μ εχω 6% χοντρικα με κλειστη οθονη. Αυτο, ακομα και για το κινητο αυτο, ειναι φυσιολογικο? Σχεδόν μηδενική Δεν είναι φυσιολογικο αυτό που έχεις Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Εγω παιδια εχω κατσει στην 5 αρα και η μπαταρια με βγαζει μια μερα και κατω απο 11% σπανια να πεσει και εχω ολη μερα το 4g ανοιχτο και επισης μια φορα την εβδομαδα το φορτιζω με αλλο φορτιστη πιο αργό για να συντηριθη καλυτερα η μπαταρια .Αλλα ναι βεβαια 500 μιλιαμπερ τα ηθελε ακομα σαν χωρητικοτητα. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvO_Boss Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Σχεδόν μηδενική Δεν είναι φυσιολογικο αυτό που έχεις Sent from my LG-H960 using Tapatalk Αρα καλα θυμομουν οτι ειχα πολυ καλυτερη αυτονομια. Οποτε μπορει και τσαμπα να το θαβω ετσι το κινητο. Οχι οτι ειναι καλη η μπαταρια του απλα δεν ειναι και αυτο το απαραδεκτο πραγμα που εχω τωρα. Ξεκιναμε λοιπον με αλλαγη μπαταριας και βλεπουμε. Γνωριζει κανεις αν η procordia εχει ετοιμοπαραδοτες μπαταριες για v10 ή χρειαζεται παραγγελια? Παράθεση nokia 5110 - siemens c35 - ericsson T65- nokia 7210 - samsung V200 - ericsson V800- nokia N70 - nokia 5800 - HTC EVO 3D- LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts