Jump to content

LG V10

fanatikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως παρατηρώ οτι to screen retention απο τη στιγμή που μου πρωτοεμφανιστηκε πλέον έχει γίνει καθημερινό φαινόμενο. Αρχίζω να βαζω στην άκρη λεφτά για το επόμενο κινητό...

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάντως παρατηρώ οτι to screen retention απο τη στιγμή που μου πρωτοεμφανιστηκε πλέον έχει γίνει καθημερινό φαινόμενο. Αρχίζω να βαζω στην άκρη λεφτά για το επόμενο κινητό...

Απ' ότι ξέρω το αναγνωρίζουν στο service

V20 οπως κι εγω?:):D

SAMSUNG GALAXY S20 FE

Απ' ότι ξέρω το αναγνωρίζουν στο service

Δεν έχει νόημα, θα το ξαναβγάλει. Θα το κρατήσω κανα 6μηνο ακόμα και θα το παω στο service πριν το πουλήσω, τουλάχιστον όποιος το πάρει να μην εχει θέμα για κάμποσο καιρό.

----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

V20 οπως κι εγω?:):D

Με την καμία Lg ξανά, είναι εντελώς ασόβαροι, δεν θα χαλάσω τα νεύρα μου γι αυτούς.

Δεν έχει νόημα, θα το ξαναβγάλει. Θα το κρατήσω κανα 6μηνο ακόμα και θα το παω στο service πριν το πουλήσω, τουλάχιστον όποιος το πάρει να μην εχει θέμα για κάμποσο καιρό.

Δεν είμαι σίγουρος ότι το βγάζουν όλες οι οθόνες. :wacko:

Το image retention έχει λυθεί πλέον με το blue screen filter. Το δοκιμάσαμε σε φίλο και δεν έχει ξαναβγαλει.

Ρίξτε μια ματιά στο νήμα του g4

Sent from my awesome LG V10 Black

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Ίσως όχι αλλά ηδη του χαριστηκα μια φορα οταν το πρωτοπηρα και ειχε προβλημα ευτυχώς σε DoA. Θα μπορουσα να παρω αλλη συσκευή επειδή το καταστημα δεν το ειχε σε στοκ για αντικατασταση και μου δώσανε τα λεφτά πίσω, πηγα αλλού και πήρα το ιδιο. Με εχει ηδη ταλαιπωρησει μια φορα.

Αν το παω στο σέρβις και μετά απο κανα 2μηνο μου κάνει τα ίδια η οθόνη ε δεν θα την παλεψω θα φύγει απο το παράθυρο.

Προερχόμενος από optimus g, lg g2 και v10 τωρα, το μονο θέμα που μου εβγαλε από όλες αυτές είναι το τελευταιο με το πρόβλημα στην οθονη. παρόλα αυτά ούτε λεω ότι θα ξαναπάρω, ουτε λεω όχι. Απλά όταν ξαναπάρω συσκευή θα ξαναψάξω τοτε και οποια θεωρω κοντινη στα γουστα μου θα τη παρω, φυσικα μετα από ερευνα αγοράς. Πάντως θα ηθελα να δοκιμασω Huawei μη πω ψέματα...P9 plus...

Εγώ δε βλέπω τίποτα ούτε έχω το παραμικρό σε εντελώς στοκ κατάσταση 5αρα δε μπορώ να φανταστώ τι κάνουν στα κινητά και μετά όλο παράπονα.:)

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Εγώ δε βλέπω τίποτα ούτε έχω το παραμικρό σε εντελώς στοκ κατάσταση 5αρα δε μπορώ να φανταστώ τι κάνουν στα κινητά και μετά όλο παράπονα.:)

Πλακα κάνεις; σαν μωρό το προσεχω απο την πρώτη μέρα μέχρι και τώρα. Δεν είναι το πρώτο κινητό που αγοραζω. Κράτα μια πισινή γιατι και μενα μεχρι προχθές τίποτα δεν μου είχε κάνει.

Πλακα κάνεις; σαν μωρό το προσεχω απο την πρώτη μέρα μέχρι και τώρα. Δεν είναι το πρώτο κινητό που αγοραζω. Κράτα μια πισινή γιατι και μενα μεχρι προχθές τίποτα δεν μου είχε κάνει.

Ναι βέβαια εννοείται το λέω γενικά αλλά έχουν δει τα τά μάτια μου !και καθώς εγώ ούτε μάγκας είμαι ούτε πιο έξυπνος δε μπορεί όλη την σειρά g2 και μετά να μη μου βγάζει κανένα πρόβλημα από τα γνωστά κλπ .Δεν ξέρω τι να υποθέσω πια απλά έχω συντηρητική πρακτική .:)

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Ναι βέβαια εννοείται το λέω γενικά αλλά έχουν δει τα τά μάτια μου !και καθώς εγώ ούτε μάγκας είμαι ούτε πιο έξυπνος δε μπορεί όλη την σειρά g2 και μετά να μη μου βγάζει κανένα πρόβλημα από τα γνωστά κλπ .Δεν ξέρω τι να υποθέσω πια απλά έχω συντηρητική πρακτική .:)

Μάλλον είσαι τυχερός απλά. Εχω αλλαξει δεκαδες τηλέφωνα, Htc, Huawei, Sony, Samsung, μερικα τα εχω ρουταρει, άλλα οχι και κανένα δεν μου ειχε πάθει τίποτα.

Το συγκεκριμένο ενω είναι άψογο εμφανισιακά, κάτι πάει στραβά στην κατασκευή του εσωτερικά. Σαν να χεις μια θωρακισμενη Bentley με μηχανή Fiat.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται η lg να βγάζει κορυφαία πάνελ για pc monitor που οι απαιτήσεις είναι τεράστιες και δεν μπορεί να φτιάξει μια οθόνη για κινητό χωρίς θέματα.Δηλαδή θέλει μεγάλη προσπάθεια όλο αυτό.
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Μα ούτε και εγω το έχω. Γι'αυτό λεω οτι πιστεύω οτι δεν το χουν ολα.

Το θεμα ειναι ότι οτι κανουν στα lg & έχουν παράπονα, το κανουν και σε αλλες συσκευές και εκει δεν έχουν παράπονα. Αρα μαλλον δεν φταίει ο χρήστης. ;)

Μα ούτε και εγω το έχω. Γι'αυτό λεω οτι πιστεύω οτι δεν το χουν ολα.

Το θεμα ειναι ότι οτι κανουν στα lg & έχουν παράπονα, το κανουν και σε αλλες συσκευές και εκει δεν έχουν παράπονα. Αρα μαλλον δεν φταίει ο χρήστης. ;)

Αυτό ακριβώς, δεν χρειάζεται να φταίει για όλα ο χρήστης, και τα πανάκριβα samsoung που είδα στα σταντ του media ήταν φουλ στο image retention:blink:

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Αυτό ακριβώς, δεν χρειάζεται να φταίει για όλα ο χρήστης, και τα πανάκριβα samsoung που είδα στα σταντ του media ήταν φουλ στο image retention:blink:

Burn in ειναι αυτο που είδες και το παθαίνουν οι amoled, αν τις αφήσεις για ωρες στο ιδιο σημείο, κατι συχνό στα stands, σπάνιο στην καθημερινή χρήση. Το καλύπτει το service.

Αρα που καταληγουμε; Στο ουδεις τελειος κ αναμαρτητος;

Στάλθηκε απο το LG-V10 H960 μου

Στο οτι οι εταιρείες στον βωμό του κέρδους και στην φρενήρη κούρσα να παρουσιάζουν κάθε τρεις και λίγο νέα μοντέλα, έχουν ρίξει τον έλεγχο ποιότητας στα τάρταρα. Ειδικά στα κινητά που γνωρίζουν οτι οι χρήστες τα αλλάζουν σαν τα πουκάμισα...

ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,)

Σήμερα παρατήρησα ότι όταν ανοίγω την φωτογραφική έχει σε ένα σημείο ένα μαύρο στίγμα το οποίο αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες. Τονοποιο προχθές δεν υπήρχε.Τι κανω; Υπάρχει περίπτωση να είναι υγρασία ή πάω για service;

Της οθόνης η της κάμερας είναι?

Μήπως έχει σκουπιδακι ο φακός?

LG V10 ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ

Της οθόνης η της κάμερας είναι?

LG V10 ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ

Της κάμερας. Γι'αυτό αποτυπώνεται και στην Φωτογραφία που βγάζω.

Εξωτερικά το τζαμακι του φακού δεν έχει κάτι. Τον καθάρισα.

Edited by palavas1986

Τι γίνετε ρε παιδιά? φοβήθηκαν και τα σκρουτζομάγαζα το bootloop και δεν το φέρνουν? :lol:

ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,)