bas13 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Έχεις δίκιο ότι ο χρόνος ομιλίας είναι κάτι που υποτιμάται. Θα σου πω το εξής όμως, απαντώντας στην ερώτησή σου σχετικά με το Mate. Αντίστοιχη ώρα, θα είχα περίπου 50-55%. Και το χειρότερο όλων, είναι ότι είχα την Premium έκδοση, ήτοι Dual Active! Από πλευράς σήματος είμαι πολύ καλά, καθότι στο γραφείο είμαι με full 4G (σημ. δεν έχω δει ποτέ 4G+) ενώ στο σπίτι που η κάλυψη είναι χάλια, έχω Vodafone Full Σήμα. Άρα λογικά είναι τα νούμερα που αναφέρεις, AN όντως με την ίδια χρήση στο mate ήσουν στο 50%, μιας και εκεί μου φαίνεται περίεργο ότι και το mate το εξαντλούσες σε 16h αναμονής με ~3h οθόνης (?). Όπως και να χει,το V10 έχει περίπου το 50-60% της αυτονομία του mate στην πράξη. ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το v10 είναι εξαιρετικό τηλέφωνο αλλά ή μπαταρία του είναι αστεία και εγώ έδωσα το mate 8 και πήρα το ν10 αλλά όταν έχεις μάθει σε τέτοια μπαταρία δύσκολα συμβιβαζεσαι με κάτι άλλο προσωπικά γυρισα πάλι στο mate και βρήκα την υγειά μου Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Όποιος έχει προταιρεότητα μπαταρία (όπως και root :p), δεν πάει στο v10. :!: (Προσωπικά το έχω αναφέρει πάμπολλες φορές, που θα καταντήσω γραφικός στο τέλος :lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Παίδες καλησπέρα,επειδή έφαγα κόλλημα-σκάλωμα, πείτε μου πώς ενεργοποιείται η βιντεοκλήση στο V10 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Παίδες καλησπέρα,επειδή έφαγα κόλλημα-σκάλωμα, πείτε μου πώς ενεργοποιείται η βιντεοκλήση στο V10 ; Tι εννοείς βιντεοκλήση? Μέσω δικτύου δεν υποστηρίζεται, μόνο σε samsung υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Δηλαδή μέσω COSMOTE δεν μπορώ να κάνω βιντεοκλήση; δεν την υποστηρίζει το V10; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Δηλαδή μέσω COSMOTE δεν μπορώ να κάνω βιντεοκλήση; δεν την υποστηρίζει το V10; Ναι δεν μπορείς, γενικά κανένα android δεν υποστηρίζει,πλην samsung όπου και εκεί νομίζω αφορά μόνο επικοινωνία μεταξύ samsung συσκευών, όχι με άλλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Δηλαδή μέσω COSMOTE δεν μπορώ να κάνω βιντεοκλήση; δεν την υποστηρίζει το V10; Κατέβασε το viber και θα έχεις βιντεοκληση. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Σε ευχαριστώ φιλαράκι, άρα Skype Fb viber και τα λοιπά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 σήμερα διαπίστωσα ότι το dual (h961n) είναι και 4g+. μεγάλη έκπληξη προερχόμενος από G4 dual που δεν ήταν Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Ναι δεν μπορείς, γενικά κανένα android δεν υποστηρίζει,πλην samsung όπου και εκεί νομίζω αφορά μόνο επικοινωνία μεταξύ samsung συσκευών, όχι με άλλες. Όχι κάνει κανονικά και σε άλλες συσκευές... Δοκιμασμένο σε Ν 82 ;) Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 σήμερα διαπίστωσα ότι το dual (h961n) είναι και 4g+. μεγάλη έκπληξη προερχόμενος από G4 dual που δεν ήταν Γιατί να μην είχε; δεν καταλαβαίνω... Επίσης σήμερα πήγα να παραλάβω δεύτερη μπαταρία από procordia που είχα παραγγείλει και όταν με ρώτησε η κοπέλα για ποιο κινητό είναι μιας και δεν την έβρισκε με το όνομα μου, δεν το είχε ξανακούσει!! Της λέω v10, μου λέει τι; της λέω H960 κλπ και μου λέει να το δω λίγο; της το δίνω και της λέω δες το καλά γιατί δεν θα το ξαναδείς! Δεν είναι της λέω g3 και g4 αυτό το μαραφέτι!! Βέβαια για να είμαι και δίκαιος πρέπει να ήταν καινούργια γιατί δεν την είχα ξαναδεί εκεί! Πάντως πολύ χάρηκα που δεν το ήξερε 9 μηνών κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Σε 6 ωρες στη δουλειά η μπαταρία από 100% πάει στο 15%. Χρήση. Που και που facebook ανοίγω google maps να βλέπω οδούς (δεν βάζω gps καθοδήγηση) κανένα μήνυμα.. Πάνω κάτω πέφτει με τον ίδιο ρυθμό που έπεφτε και στο G4... Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Γιατί να μην είχε; δεν καταλαβαίνω... Επίσης σήμερα πήγα να παραλάβω δεύτερη μπαταρία από procordia που είχα παραγγείλει και όταν με ρώτησε η κοπέλα για ποιο κινητό είναι μιας και δεν την έβρισκε με το όνομα μου, δεν το είχε ξανακούσει!! Της λέω v10, μου λέει τι; της λέω H960 κλπ και μου λέει να το δω λίγο; της το δίνω και της λέω δες το καλά γιατί δεν θα το ξαναδείς! Δεν είναι της λέω g3 και g4 αυτό το μαραφέτι!! Βέβαια για να είμαι και δίκαιος πρέπει να ήταν καινούργια γιατί δεν την είχα ξαναδεί εκεί! Πάντως πολύ χάρηκα που δεν το ήξερε 9 μηνών κινητό! Φιλε μου ποσο καιρο εκανε να ερθει η μπαταρια απο την ημερα της παραγγελίας? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Γ Επίσης σήμερα πήγα να παραλάβω δεύτερη μπαταρία από procordia που είχα παραγγείλει και όταν με ρώτησε η κοπέλα για ποιο κινητό είναι μιας και δεν την έβρισκε με το όνομα μου, δεν το είχε ξανακούσει!! Της λέω v10, μου λέει τι; της λέω H960 κλπ και μου λέει να το δω λίγο; της το δίνω και της λέω δες το καλά γιατί δεν θα το ξαναδείς! Δεν είναι της λέω g3 και g4 αυτό το μαραφέτι!! Βέβαια για να είμαι και δίκαιος πρέπει να ήταν καινούργια γιατί δεν την είχα ξαναδεί εκεί! Πάντως πολύ χάρηκα που δεν το ήξερε 9 μηνών κινητό! Το κινητο ειναι αψεγαδιαστο εως τωρα....μιλώ παρακολουθώντας τοσο την Ελληνικη οσο και τη ξενη κοινοτητα σχετικα με το V10....και φυσικα με τη καθημερινη σκληρη χρηση του δικου μου !!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Σήμερα το κινητό βγήκε από λειτουργία πτήσης στις 8.30πμ με μπαταρία 99%. Από τις 10 στην δουλειά και μέχρι τις 7μμ σύνδεση σε wi-fi, συγχρονισμος σε όλα (αρκετά μέηλ), τηλ κλήσεις κάνα 30λεπτο, σκάλισμα του κινητού κάνα 30λεπτο, 50´ θέαση tv μέσω του app GreekTv (2ο ημίχρ. ποδοσφ. αγώνα) και στην επιστροφή σπίτι ανοικτό GPS και το app Endomondo για ~20'. Στις 8μμ η μπαταρία ήταν στο 57%. Για τις ανάγκες μου και την χρήση που κάνω είμαι απόλυτα καλυμμένος και ικανοποιημένος. Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Παιδες εχοντας δοκιμασει 2-3 θηκες με σιγουρια μπορω να ενημερωσω οτι καλυτερη ολων ειναι η SPIGEN! Γερη,αντεχει και πανω απ'ολα εχει πολυ καλο grip!:) Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Παιδες εχοντας δοκιμασει 2-3 θηκες με σιγουρια μπορω να ενημερωσω οτι καλυτερη ολων ειναι η SPIGEN! Γερη,αντεχει και πανω απ'ολα εχει πολυ καλο grip!:) Είναι εξαιρετική αλλά είναι και πολύ κουραστική επίσης. Δίνει και όγκο και βάρος στο κινητό. Συν ότι βγαίνει δύσκολα. Για μένα η καλύτερη θήκη είναι η λεπτή της Nillkin. Την είχα ποστάρει και στο παρελθόν. Στάλθηκε από το LG V10 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Είναι εξαιρετική αλλά είναι και πολύ κουραστική επίσης. Δίνει και όγκο και βάρος στο κινητό. Συν ότι βγαίνει δύσκολα. Για μένα η καλύτερη θήκη είναι η λεπτή της Nillkin. Την είχα ποστάρει και στο παρελθόν. Στάλθηκε από το LG V10 μου Την εχω δοκιμασει κι αυτη!;) Οντως βγαινει δυσκολα, αλλα προστατευει πολυ καλα το κινητο,ασε που οπου την κοτσαρεις(βαση σε αυτοκινητο) δεν γλυστραει και γαντζωνει!:) Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Να κάνω μια διόρθωση, γιατί μόλις το είδα και να πω ότι στις 17:00 που συνήθως έχω 15% πλέον, με το Mate είχα 60-65% και όχι 50 που έγραψα εκ παραδρομής. Δεν ξέρω κατά πόσο είμαι φυσιολογικό αυτό ρε παιδιά. Προφανώς και δεν περίμενα να έχουν επαφή οι δύο συσκευές, αλλά μου φαίνεται υπερβολή τόση διαφορά. Μάλιστα με τον καιρό σε άλλες συσκευές είχα παρατηρήσει πχ την εφαρμογή του Gmail να τρώει πολύ μπαταρία ως default mail client για όλους τους λογαριασμούς μου. Γιαυτό και την έκοψα. Αντίστοιχα, έχω ακολουθήσει διαφορά τέτοια μονοπάτια. Το μόνο που έχω πάντα κλειστό είναι το NFC. Sent from my LG V10 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arachtos Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Να κάνω μια διόρθωση, γιατί μόλις το είδα και να πω ότι στις 17:00 που συνήθως έχω 15% πλέον, με το Mate είχα 60-65% και όχι 50 που έγραψα εκ παραδρομής. Δεν ξέρω κατά πόσο είμαι φυσιολογικό αυτό ρε παιδιά. Προφανώς και δεν περίμενα να έχουν επαφή οι δύο συσκευές, αλλά μου φαίνεται υπερβολή τόση διαφορά. Μάλιστα με τον καιρό σε άλλες συσκευές είχα παρατηρήσει πχ την εφαρμογή του Gmail να τρώει πολύ μπαταρία ως default mail client για όλους τους λογαριασμούς μου. Γιαυτό και την έκοψα. Αντίστοιχα, έχω ακολουθήσει διαφορά τέτοια μονοπάτια. Το μόνο που έχω πάντα κλειστό είναι το NFC. Sent from my LG V10 using Tapatalk Για το Mate 8 μιλάς; Αυτό δεν είναι που έχει χαμηλότερη ανάλυση στην οθόνη και 4000 μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Φιλε μου ποσο καιρο εκανε να ερθει η μπαταρια απο την ημερα της παραγγελίας? Μια εβδομάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Καλημέρα ..πω..οποτε τοσο βλεπω να κανει και εμενα η οθονη που θα παραγγειλουν για το προβλημα που εχω.. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Για το Mate 8 μιλάς; Αυτό δεν είναι που έχει χαμηλότερη ανάλυση στην οθόνη και 4000 μπαταρία; Για το 7, εν προκειμένω μιλάει. Εγω τον ρωτησα να μας πει για να έχουμε ένα σημειο αναφορας για τη χρηση που κάνει & αν ειναι φυσιολογικο να εχει τετοια συμπεριφορά το v10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arachtos Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Για το 7, εν προκειμένω μιλάει. Εγω τον ρωτησα να μας πει για να έχουμε ένα σημειο αναφορας για τη χρηση που κάνει & αν ειναι φυσιολογικο να εχει τετοια συμπεριφορά το v10. Ακόμα χειρότερα, αυτο εχει 4100 μπαταρία, χαμηλότερη ανάλυση, λογικό είναι να υπάρχει τεράστια διαφορά. Η αλήθεια ειναι ότι η μπαταρία του V10 είναι επιεικώς μέτρια. Ιδίως το 3g/4g και τα παιχνίδια την καταπίνουν κυριολεκτικά. Είναι πιστεύω το μόνο τρωτό του σημείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Την εχω δοκιμασει κι αυτη!;) Οντως βγαινει δυσκολα, αλλα προστατευει πολυ καλα το κινητο,ασε που οπου την κοτσαρεις(βαση σε αυτοκινητο) δεν γλυστραει και γαντζωνει!:) ποια απο ολες λετε? αυτη http://plusmobi.net/%CE%98%CE%AE%CE%BA%CE%B7-SPIGEN-SGP-Ultra-Rugged-Armor-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-LG-V10-BLACK-SGP11813-case-thiki-theke Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Για το Mate 8 μιλάς; Αυτό δεν είναι που έχει χαμηλότερη ανάλυση στην οθόνη και 4000 μπαταρία; Όπως είπε και ο bas13 ακριβώς από πάνω, μιλάω για το 7. Προφανώς έχει μικρότερη ανάλυση και 4100 mAh μπαταρία, αλλά: Έχει 6" οθόνη Έχει παλαιότερο, άρα πιο ενεγοβόρο επεξεργαστή Είναι dual sim και μάλιστα dual active Για να σας δώσω να καταλάβετε, δοκίμασα 2 μέρες να αφήσω το βράδυ στον ύπνο το κινητό εκτός φόρτισης, αλλά στο 100%, για να δω πόσο θα είναι όταν ξυπνήσω το πρωί (00:00 - 08:00). Με την δεύτερη οθόνη ανοιχτή, το πρωί το βρήκα στο 90% (πριν 3 ημέρες) Με τη δεύτερη οθόνη κλειστή το βρήκα στο 94% (σήμερα) Αυτή τη στιγμή, με Wi-Fi κλειστό από τις 8:20 (NFC μόνιμα κλειστό) και τα υπόλοιπα ανοιχτά έχω 71% & SOT 30'25", με: 16' κλήσεων 15' chrome <10' Facebook Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts