Jump to content

LG V10

fanatikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πάντως μου κάνει εντύπωση ότι σε βραδυνές είναι ξεκάθαρος νικητής το v10...μωρέ μπράβο...

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

με γυμνο ματι δε φαινεται...βεβαια να ειμαι ειλικρινης εγω ειμαι λατρης του 16/9 και το 4/3 δε το συμπαθω...αν κανει καποιος crop θα διαπιστωσει πως το v10 εχει λιγοτερο θορυβο ...απο τη μια ωφειλεται στην ηπιοτερη επεξεργασια και απο την αλλη στον μεγαλυτερο αισθητηρα (2,4) εναντι (3,1) αν δε κανω λαθος. Δεν κατηγορω σε καμια περιπτωση το G6, ισα ισα σε οθονη-μπαταρια-κατασκευη-ταχυτητα ειναι εμφανως ανωτερο...:)

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εμένα μου αρέσει γιατί αποτυπώνει πολύ κοντά αυτό πού βλέπω,είναι και νόστιμα.... μιαμ μιαμ...χαχα

5662d591e5b5a978f2e1d44e7be4e490.jpg

6bf6e16754c6d2293b4429b0bbf0c31a.jpg

Edited by akalos

εμένα μου αρέσει γιατί αποτυπώνει πολύ κοντά αυτό πού βλέπω,είναι και νόστιμα.... μιαμ μιαμ...χαχα

5662d591e5b5a978f2e1d44e7be4e490.jpg

6bf6e16754c6d2293b4429b0bbf0c31a.jpg

χα χα ...σωστοτατος αδερφε....;)

αλοιμονο φιλε μου, γνωμες λεμε..κανενα προβλημα. Προσωπικα δεν με ενδιεφερε ποτε η wide...οπως ειπες και εσυ βεβαια ειναι υποκειμενικο. Στον κυριο αισθητηρα πιστευω το V10 υπερτερει...δε ξερω τι γινεται με το V20 (καρε 4/3 ουφ). Καποιοι σε ξενα φορουμς προτιμουν το V10 και παλι. Το V30 απο καποια δειγματα που εχω δει σε flickr...και κατεβασα σε φουλ αναλυση δεν ενθουσιαστηκα τοσο. Μιλαμε βεβαια και για πολλα χρηματα.:X

Το V10 κατά τη γνώμη μου είναι κορυφή και το λέω γιατί:

Πλησιάζει πάρα πολύ κοντά (μερικές φορές και καλύτερο) στο G4 που είναι η κορυφή στη φωτογραφία ενώ έχει μερικά πλεονεκτήματα έναντί του (επιλεκτικό eposure, manual video, καλύτερο flash).

Συγκριτικά πολλά που έχω κάνει με G5 έδειξαν οτι χειροτέρεψε η κάμερα στο G5 και απο οτι διαβάζω δεν λένε κάτι καλύτερο τα G6-V20 απο πλευράς ποιότητας φωτο, αλλά σε κάθε περίπτωση μόνο και μόνο η καθιέρωση του 4:3 μας τα χάλασε.

Παρ' όλα αυτά, τη wide σε μερικές περιστάσεις τη θεωρώ πολύ καλή επιλογή.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Το V10 κατά τη γνώμη μου είναι κορυφή και το λέω γιατί:

Πλησιάζει πάρα πολύ κοντά (μερικές φορές και καλύτερο) στο G4 που είναι η κορυφή στη φωτογραφία ενώ έχει μερικά πλεονεκτήματα έναντί του (επιλεκτικό eposure, manual video, καλύτερο flash).

Συγκριτικά πολλά που έχω κάνει με G5 έδειξαν οτι χειροτέρεψε η κάμερα στο G5 και απο οτι διαβάζω δεν λένε κάτι καλύτερο τα G6-V20 απο πλευράς ποιότητας φωτο, αλλά σε κάθε περίπτωση μόνο και μόνο η καθιέρωση του 4:3 μας τα χάλασε.

Παρ' όλα αυτά, τη wide σε μερικές περιστάσεις τη θεωρώ πολύ καλή επιλογή.

καλησπερα φιλε μου, χωρις να προσβαλω κανενα συμφοριτη εδω μεσα, σε θεωρω απο τους καλυτερους γνωστες της φωτογραφιας εδω μεσα...και γω πιστευω πως g4 ...v10 ειναι κορυφη...(το g5 πιστευω βρισκεται καπου αναμεσα), δυσκολα θα ξεπεραστουν τουλαχιστον απο την lg...ειχανε μεγαλυτερο αισθητηρα...ηπιοτερη επεξεργασια και οχι τοσο ''επιθετικη'' οπως στο g6...και καρε 16/9 που αγαπαμε οι πιο πολλοι .... οσο για το v20 δεν το ειχα στα χερια μου, αλλα το θεωρω απο γνωμες που εχω ακουσει κατωτερο απο g4...v10...κακα τα ψεματα με μικρους αισθητηρες που μπαινουν πλεον σε g6, v30 οσο και να κανεις παπαδες στην επεξεργασια και στο διαφραγμα...δε μπορεις να υπερκερασεις τους νομους της φυσικης και το μεγεθος αισθητηρα (θυμομαστε το θρυλικο αν και παλιο 808 και 1020). Οσο για τα s7, s8...δυστηχως εχουμε παλι καρε 4/3 και ενα αποτελεσμα λιγο σαν πινακα ζωγραφικης..σαν ψηφιδωτο..Παντα προσωπικη γνωμη χωρις να υποτιμαω οποιαδηποτε συσκευη, προς αποφυγη παρεξηγησεων....:rolleyes:

Ως κάτοχος και εγώ του V10, το θεωρώ το τελευταίο των Μοϊκανών για την LG. Σε πολλά πράγματα. (πίσω πλήκτρα, IR, αποσπώμενη μπαταρία κλπ)..... Το μόνο που λείπει από το V10 σε σχέση με τα σημερινά τοπ κινητά είναι η ταχύτητα του focus σε μέτρια φωτισμένα σκηνικά.

Στα G6 και V30 χρησιμοποιήσανε πολύ μικρότερους σένσορες και παρά τις καινοτομίες σε υλικά (γυαλί, f1.6 κλπ) οι επιδόσεις σε μέτρια φωτισμένα σκηνικά θα υστερούν πολύ έναντι του ανταγωνισμού... Πραγματικά ακατονόητες επιλογές για μία εταιρεία που παρά κάποια κατασκευαστικά θεματάκια, αν συνέχιζε στο θέμα φωτογραφία (τουλάχιστον) αναλόγως των G4,V10, θα είχε πολύ περισσότερη τύχη και αποδοχή...

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Ως κάτοχος και εγώ του V10, το θεωρώ το τελευταίο των Μοϊκανών για την LG. Σε πολλά πράγματα. (πίσω πλήκτρα, IR, αποσπώμενη μπαταρία κλπ)..... Το μόνο που λείπει από το V10 σε σχέση με τα σημερινά τοπ κινητά είναι η ταχύτητα του focus σε μέτρια φωτισμένα σκηνικά.

Στα G6 και V30 χρησιμοποιήσανε πολύ μικρότερους σένσορες και παρά τις καινοτομίες σε υλικά (γυαλί, f1.6 κλπ) οι επιδόσεις σε μέτρια φωτισμένα σκηνικά θα υστερούν πολύ έναντι του ανταγωνισμού... Πραγματικά ακατονόητες επιλογές για μία εταιρεία που παρά κάποια κατασκευαστικά θεματάκια, αν συνέχιζε στο θέμα φωτογραφία (τουλάχιστον) αναλόγως των G4,V10, θα είχε πολύ περισσότερη τύχη και αποδοχή...

τα ειπες ολα φιλε μου σε μερικες γραμμμες...θα προσθετα και τα g5, v20 μετα απο εκει χαος...σε θεμα φωτογραφιας και αντιστοιχου hardware....και δυστηχως μη αποσπωμενη μπαταρια πλεον....

καποια βοηθεια?δν ξερει κανεις?

H960A είναι το δικό μου. Τώρα όσο αφορά από που, δεν ξέρω να σου πω....

Φιλικά, Κατερίνα

καποια βοηθεια?δν ξερει κανεις?

δες στη αμαζόνα

https://www.amazon.co.uk/gp/aw/s/ref=nb_sb_noss?k=lg+v10

δες στη αμαζόνα

https://www.amazon.co.uk/gp/aw/s/ref=nb_sb_noss?k=lg+v10

Προσωπικά αν ήθελα τώρα V10 και βλέποντας τις τιμές στο Amazon (συν τα μεταφορικά) θα προτιμούσα αυτό από εδώ :

https://www.placemall.gr/lg-v10-dual-sim-h961n-beige-A21400783

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

χρυσό και καλό τό δικαρτο, αλλά χωρίς b20 και επίσημη εγγύηση δεν κουνιέται φύλο λέμε.. θέλεις να με κάνεις καρδιακό? :p

Edited by akalos

Καλησπερα παιδια...ερωτηση....με nougat...χειροτερευσε η ποιοτητα των φωτογραφιων, η εχω καταρρακτη ?? :( Τουλαχιστον βελτιωθηκε η αυτονομια και η ταχυτητα αν δε κανω λαθος....

Καλησπερα παιδια...ερωτηση....με nougat...χειροτερευσε η ποιοτητα των φωτογραφιων, η εχω καταρρακτη ?? :(.

και γω αυτήν την εντύπωση έχω,λες να έχω και γω? η ή θέλει ο φακός καθάρισμα

Λοιπόν , αποχαιρετώ την παρέα του V10 μετα που μου κάηκε μέρος της μητρικής ( Bluetooth & wifi ) Παρήγγειλα σήμερα το Mi Max 2 . Θα το στείλω με την εγγύηση και θα το κρατήσω σαν 2ο ...

Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps |  Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited

iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2''

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD

Καλησπέρα. Μια μικρή βοήθεια θα ήθελα. Για να δω ταινία που έχω κατεβάσει στο κινητό, στην τηλεόραση, χρησιμοποιώ ένα slimport??? Και απλά συνδέω με το hdmi της τηλεόρασης??? Κάποιο οικονομικό να προτείνετε;
Φιλικά, Κατερίνα

Κατερίνα καλησπέρα. Έχω πάρει αυτό κάνα 4μηνο τώρα και δουλεύει μια χαρά ! Το έχω μόνιμα πάνω στην tv σε μια HDMI και όποτε θέλω να το χρησιμοποιήσω απλά ενεργοποιώ το Miracast του κινητού. Χθες παρεπιπτόντως έβλεπα στην tv μέσω του V10 ένα τραγούδι από το youtube ενώ άκουγα τον ήχο από τον AV ενισχυτή... :D

Το συστήνω ανεπιφύλαχτα και όπως βλέπεις το έχει προσφορά τώρα (στην ίδια τιμή το είχα πάρει και εγώ)

https://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=184094

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

Κατερίνα καλησπέρα. Έχω πάρει αυτό κάνα 4μηνο τώρα και δουλεύει μια χαρά ! Το έχω μόνιμα πάνω στην tv σε μια HDMI και όποτε θέλω να το χρησιμοποιήσω απλά ενεργοποιώ το Miracast του κινητού. Χθες παρεπιπτόντως έβλεπα στην tv μέσω του V10 ένα τραγούδι από το youtube ενώ άκουγα τον ήχο από τον AV ενισχυτή... :D

Το συστήνω ανεπιφύλαχτα και όπως βλέπεις το έχει προσφορά τώρα (στην ίδια τιμή το είχα πάρει και εγώ)

https://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=184094

Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση!! Με Miracast μπορώ και τώρα. Έχει η τηλεόραση. Δεν χάνω σε ποιότητα όμως έτσι;

Φιλικά, Κατερίνα

Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση!! Με Miracast μπορώ και τώρα. Έχει η τηλεόραση. Δεν χάνω σε ποιότητα όμως έτσι;

Ναι, μάλλον πρέπει να χάνεις... δεν το έχω χρησιμοποιήσει για ταινίες οπότε δεν ξέρω σίγουρα...

Stay alive, keep riding

Χάρης

δεν νομίζω ότι χάνεις ποιότητα.....

αν έχεις αυτή την εντύπωση παντός εγώ έχω αυτό ..... είναι usb type c δες για την απλή άμα έχεις σκοπό να παραγγείλεις

Εγώ έχω αυτό και δουλεύει άψογα..

https://goo.gl/NHrC8U

Φθηνή και γρήγορη παραλαβή.

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Εγώ έχω αυτό και δουλεύει άψογα..

https://goo.gl/NHrC8U

Φθηνή και γρήγορη παραλαβή.

Ευχαριστώ, το παράγγειλα!!!

Φιλικά, Κατερίνα

εχω τον MX player αλλά δεν είμαι και τόσο ευχαριστημένος,μερικές φορές κάνουν εμφάνιση τα γνωστά artifacts σε .mkv h 264 έχετε κάποιον άλλον να προτείνεται?

δεν ξέρω αν θέμα του 808 καθώς δεν υποστηρίζει HA

Edited by akalos