Arachtos Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Όχι φίλε μου δεν είναι το ίδιο... Είναι πολύ χαμηλά σε σχέση με πριν.. Θα το δοκιμάσω αύριο στην δουλειά με άλλα ακουστικά και ας ελπίσουμε να το κάνει αυτό μόνο με τα original ακουστικά.. Αλλιώς ξενέρωμα για μένα.. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελικά την προειδοποίηση για την υψηλή ένταση τη βγάζει αλλά τη βγάζει νωρίτερα στο 50. Πάντως σε μένα ο ήχος είναι πολύ δυνατός και στο 75, δεν αντέχεις να ακούσεις για πολύ. Δοκίμασε το και με κανένα άλλο αρχείο mp3 καλύτερης ποιότητας μήπως φταίει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 τι mp3 ρε παιδιά κατεβάστε κανένα flac να γουστάρετε,έτσι για δοκιμή Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Για να ακούσεις σωστά flac, θες και τα κατάλληλα ακουστικά. Sent from my XT1635-02 using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Σε εμένα πάντως με την Nougat σαν να εμφανίστηκαν κάτι κολληματάκια. Προσπαθώ να ανοίξω για παράδειγμα το wifi και το touch δε πιάνει το ίδιο καλα οπως πρίν.Και άλλα τέτοια πολλά μικρό κολλήματα.Ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να γυρίσω στην 6 και με ποιο τρόπο.Λέτε να βγάλουν άλλο update ξανά για την 7 γιατί τώρα το έχουν αποσύρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
infrared Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Να ρωτησω και εγω κατι, ενω μεχρι πριν μερικες μέρες μου εμφανιζε κανονικα μυνημα για update σε nougat επελεγα να μην το κανω. Σημερα το βραδυ αποφασισα να το κανω, παω στις ενημερωσεις κανω ελεγχο αλλα δεν εμφανιζει την ενημερωση λεγοντας οτι εχω την τελευταια. Φυσικα εχω ακομη android 6. Μηπως γνωριζετε γιατι σταματησε να ειναι διαθεσιμη ΟΤΑ η nougat ? Ευχαριστω Μόλις δοκιμασα με LG bridge και μου εμφανισε το update: H96030B (24/7/2017) αλλα ειμαι στη δουλεια και δεν θελω να το εγκαταστησω τωρα. Οταν παω στο σπιτι το απογευμα θα δοκιμασω και με OTA και θα κανω εγκατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 (edited) Για να ακούσεις σωστά flac, θες και τα κατάλληλα ακουστικά. Sent from my XT1635-02 using Tapatalk συμφωνώ αλλά τουλάχιστον ξέρεις ότι έχεις διαθέσιμη όλη την πληροφορία του τραγουδιού,πίστεψε με και με no nane ακουστικά των 40$ tomahawk η διαφορά είναι τεράστια Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις δοκιμασα με LG bridge και μου εμφανισε το update: H96030B (24/7/2017) αλλα ειμαι στη δουλεια και δεν θελω να το εγκαταστησω τωρα. Οταν παω στο σπιτι το απογευμα θα δοκιμασω και με OTA και θα κανω εγκατασταση μόλις δοκίμασα και γω OTA update σε nougat αλλά δεν μου βγάζει τίποτα έλεγα μήπως δώσουν κάποιο patch διορθώνοντας κάποια πράγματα Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 26, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 συμφωνώ αλλά τουλάχιστον ξέρεις ότι έχεις διαθέσιμη όλη την πληροφορία του τραγουδιού,πίστεψε με και με no nane ακουστικά των 40$ tomahawk η διαφορά είναι τεράστια Αν μπορείς δώσε κάποιο info από που να κατεβάσω flac. Και επειδή θα είμαστε of topic αν μπορείς με p.m (άλλωστε σου είχα στείλει και pm αλλά ίσως δεν το είδες) Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Ξανά ρωτάω γιατί δεν απαντήθηκε.Έχει δει και άλλος μετά την αναβάθμιση σε 7 οτι το κινητό έχει κάτι κολλήματα οσον αφορά την απόκριση του οταν πατάς κάτι η μόνο εγω το βλέπω.Λέτε να στρώσει με κανένα Hard reset?Οσο ειχα την 6αρα ολα κυλούσαν πιο smooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Εγώ δεν παρατήρησα κανένα κολληματάκι στο δικό μου, όλα λειτουργούν όπως πριν Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Ξανά ρωτάω γιατί δεν απαντήθηκε.Έχει δει και άλλος μετά την αναβάθμιση σε 7 οτι το κινητό έχει κάτι κολλήματα οσον αφορά την απόκριση του οταν πατάς κάτι η μόνο εγω το βλέπω.Λέτε να στρώσει με κανένα Hard reset?Οσο ειχα την 6αρα ολα κυλούσαν πιο smooth. Ναι εγώ έχω κολληματακια στην απόκριση. Το πρωτοείδα σε WiFi και airplane mode. Και στο δακτυλικο αποτύπωμα δεν πιάνει πάντα. Κατά τα άλλα δεν έχω θέματα.. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Εγώ έχω διαπιστώσει δύο θέματα so far: 1. Χαμηλός ήχος εισερχόμενης κλήσης παρά το ότι το έχω στο 100% 2. Σε wifi hot spot mode τρώει φρίκες και χάνει το δίκτυο και χρειάζεται να μπει σε airplane mode και να βγει για να ξεκολήσει το internet στις συσκευές στις οποίες διαμοιράζει internet. Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 γενικά ο ήχος είναι λίγα κλικ κάτω Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Αξίζει λέτε να κάνω Hard reset μήπως και στρώσει η να περάσω κατευθείαν την 6?Και αν ναι πως την περνάνε?:lol::lol: Flandra εσυ έκανες κάτι γι αυτό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 (edited) Αξίζει λέτε να κάνω Hard reset μήπως και στρώσει η να περάσω κατευθείαν την 6?Και αν ναι πως την περνάνε?:lol::lol: Flandra εσυ έκανες κάτι γι αυτό?? αν θέλουν να είναι σωστοί πρέπει να βγάλουν patch η flandra είναι τολμηρή :p ιδού η Ρόδος https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3624444 Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 27, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 (edited) Τώρα να πω ότι κατάλαβα; δεν κατάλαβα τι λέτε. Τώρα έχω περασμένη την κανονική δικιά μας από το bridge. Δεν έχω πια την τουρκική... Εγώ επειδή την πέρασα μετά από downgrade σε marshmallow είναι ουσιαστικά καθαρή εγκατάσταση. Edited July 27, 2017 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Τώρα να πω ότι κατάλαβα; δεν κατάλαβα τι λέτε. Τώρα έχω περασμένη την κανονική δικιά μας από το bridge. Δεν έχω πια την τουρκική... Εγώ επειδή την πέρασα μετά από downgrade σε marshmallow είναι ουσιαστικά καθαρή εγκατάσταση. down grade θέλει να κάνει στην 6,αν δεν στρώσει με hard reset η 7 Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosrafpar Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Παρηγγειλα το δικο μου πριν λιγες μερες στα 125€ απο αλι εξπρες με h900 και ανακαλυψα οτι δεν εχει ραδιοφωνο, μπορω να το προσθεδω καπως; Επισης, τους ειπα να δηλωσουν χαμηλη τιμη και ειπαν οκ, θα πληρωσω τελωνειο; Καλο το κινητο γενικα; Υπαρχει θεμα με bootloop; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 down grade θέλει να κάνει στην 6,αν δεν στρώσει με hard reset η 7 Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολύ σωστός,ακριβώς αυτό εννούσα..:):) Το downgrade δεν ειναι κατι επίφοβο έτσι παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Πολύ σωστός,ακριβώς αυτό εννούσα..:):) Το downgrade δεν ειναι κατι επίφοβο έτσι παιδιά? Εγώ το έκανα με το uppercut. Όταν πήγε να ανοίξει έκανε σαν boot loop και έκανα με τα πλήκτρα hard reset. Και μετά άνοιξε κανονικά. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Παρηγγειλα το δικο μου πριν λιγες μερες στα 125€ απο αλι εξπρες με h900 και ανακαλυψα οτι δεν εχει ραδιοφωνο, μπορω να το προσθεδω καπως; Επισης, τους ειπα να δηλωσουν χαμηλη τιμη και ειπαν οκ, θα πληρωσω τελωνειο; Καλο το κινητο γενικα; Υπαρχει θεμα με bootloop; Ότι και να γράψουν οι Κινέζοι στο δέμα, αυτά δεν περνάνε πλέον... Το πιθανότερο είναι να πληρώσεις τελωνείο (ιδίως αν είσαι Θεσσαλονίκη ή γενικά Β. ΕΛΛΆΔΑ) και θα επιβαρυνθείς με ΦΠΑ 24% πάνω στην τιμή που θα βρει ο τελωνειακός ιντερνετικά συν τέλος εκτελωνισμού 12 € συν 3€ τέλη ΕΛΤΑ. Αν είσαι τυχερός μπορεί να πιαστεί σαν τιμή τα 100 € (παίζει πολύ αυτό το σενάριο), αν είσαι πιο τυχερός μπορεί να την γλυτώσεις μόνο με τα 3€ και αν όλα πάνε τέλεια μπορεί να μην πληρώσεις και τίποτα. Για τέτοια οργάνωση μιλάμε το Ελληνικό κράτος !! :p Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Παρηγγειλα το δικο μου πριν λιγες μερες στα 125€ απο αλι εξπρες με h900 και ανακαλυψα οτι δεν εχει ραδιοφωνο, μπορω να το προσθεδω καπως; Επισης, τους ειπα να δηλωσουν χαμηλη τιμη και ειπαν οκ, θα πληρωσω τελωνειο; Καλο το κινητο γενικα; Υπαρχει θεμα με bootloop; λογικά ούτε band 20 υποστηρίζει κακή επιλογή Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Κανένα βιντεάκι για downgrade η γενικότερα αναλυτικές οδηγίες έχουμε παιδιά?Flandra δε κανείς εσυ κανένα βιντεάκι μιας που ασχολείσαι κιόλας τόσο πολύ να πάρουμε και μεις οι άσχετοι καμια2 ιδέα?? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 (edited) Κανένα βιντεάκι για downgrade η γενικότερα αναλυτικές οδηγίες έχουμε παιδιά?Flandra δε κανείς εσυ κανένα βιντεάκι μιας που ασχολείσαι κιόλας τόσο πολύ να πάρουμε και μεις οι άσχετοι καμια2 ιδέα?? :lol: κατέβασε τα προγράμματα στο πι σι και εδώ είμαστε, και την 6 από https://lg-firmwares.com/lg-h960a-firmwares/ δεν χρειάζεται βίντεο απλά πράγματα ειναι Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 27, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosrafpar Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 (edited) λογικά ούτε band 20 υποστηρίζει κακή επιλογή Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το ηλεγξα αυτο, λειτουργει μια χαρα κοσμοτε και βονταφον ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ότι και να γράψουν οι Κινέζοι στο δέμα, αυτά δεν περνάνε πλέον... Το πιθανότερο είναι να πληρώσεις τελωνείο (ιδίως αν είσαι Θεσσαλονίκη ή γενικά Β. ΕΛΛΆΔΑ) και θα επιβαρυνθείς με ΦΠΑ 24% πάνω στην τιμή που θα βρει ο τελωνειακός ιντερνετικά συν τέλος εκτελωνισμού 12 € συν 3€ τέλη ΕΛΤΑ. Αν είσαι τυχερός μπορεί να πιαστεί σαν τιμή τα 100 € (παίζει πολύ αυτό το σενάριο), αν είσαι πιο τυχερός μπορεί να την γλυτώσεις μόνο με τα 3€ και αν όλα πάνε τέλεια μπορεί να μην πληρώσεις και τίποτα. Για τέτοια οργάνωση μιλάμε το Ελληνικό κράτος !! :p Απο σερρες ειμαι, παντα περνανε απο θεσσαλονικη, απο τι θα εξαρτηθει αν πληρω 3, 15 ή 40; Bootloop εχει εμφανιστει σε πολλες συσκευες; Edited July 28, 2017 by kosrafpar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 (edited) Το ηλεγξα αυτο, λειτουργει μια χαρα κοσμοτε και βονταφον εκτός και κάνει λάθος το σαιτ https://www.frequencycheck.com/models/ARXmv/lg-v10-h900#frequencies με boot loop έχει θέμα τώρα το πολλές η λίγες είναι σχετικό Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 28, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts