Jump to content

LG V10

fanatikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά ερώτηση...η έκδοση Η961N που έχω εγώ κυκλοφόρησε κανονικά ευρώπη?Πήρα το πρωί την lg και ρώτησα και μου ζήτησε ΙΜΕΙ (3538ΧΧΧΧΧ) και serial (611....) και μου είπε ότι μπορώ να το πάω στο service αφού καλύπτεται από διετή ευρωπαϊκή εγγύηση.Συγκεκριμένα μου έστειλαν και ένα mail που λέει "η LG Electronics Ελλάς καλύπτει με διετή εγγύηση βάσει του παραστατικού αγοράς, την επισκευή όλων των εκδόσεων ευρωπαϊκών μοντέλων κινητής τηλεφωνίας με κατασκευαστικό πρόβλημα, τα οποία έχουν αγοραστεί από το εξωτερικό ή δεν έχουν εισαχθεί από την LGEHS."

Υπόψιν ότι το τηλέφωνο είναι αγορασμένο από ebay uk (αγγλικό μαγαζί) άλλα ήρθε από Κινα....τι παίζει?

Honor Play, Mate 20 Pro

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά ερώτηση...η έκδοση Η961N που έχω εγώ κυκλοφόρησε κανονικά ευρώπη?Πήρα το πρωί την lg και ρώτησα και μου ζήτησε ΙΜΕΙ (3538ΧΧΧΧΧ) και serial (611....) και μου είπε ότι μπορώ να το πάω στο service αφού καλύπτεται από διετή ευρωπαϊκή εγγύηση.Συγκεκριμένα μου έστειλαν και ένα mail που λέει "η LG Electronics Ελλάς καλύπτει με διετή εγγύηση βάσει του παραστατικού αγοράς, την επισκευή όλων των εκδόσεων ευρωπαϊκών μοντέλων κινητής τηλεφωνίας με κατασκευαστικό πρόβλημα, τα οποία έχουν αγοραστεί από το εξωτερικό ή δεν έχουν εισαχθεί από την LGEHS."

Υπόψιν ότι το τηλέφωνο είναι αγορασμένο από ebay uk (αγγλικό μαγαζί) άλλα ήρθε από Κινα....τι παίζει?

oχι ποτέ επίσημα στην Ευρώπη,αν άλλαξαν τακτική είναι πολύ ευχάριστο όμως

μόνο η προκορντια μπορεί να στο επιβεβαιώσει

Edited by akalos

Να ρωτησω και εγω κατι,

ενω μεχρι πριν μερικες μέρες μου εμφανιζε κανονικα μυνημα για update σε nougat επελεγα να μην το κανω.

Σημερα το βραδυ αποφασισα να το κανω, παω στις ενημερωσεις κανω ελεγχο αλλα δεν εμφανιζει την ενημερωση λεγοντας οτι εχω την τελευταια.

Φυσικα εχω ακομη android 6.

Μηπως γνωριζετε γιατι σταματησε να ειναι διαθεσιμη ΟΤΑ η nougat ?

Ευχαριστω

Να ρωτησω και εγω κατι,

ενω μεχρι πριν μερικες μέρες μου εμφανιζε κανονικα μυνημα για update σε nougat επελεγα να μην το κανω.

Σημερα το βραδυ αποφασισα να το κανω, παω στις ενημερωσεις κανω ελεγχο αλλα δεν εμφανιζει την ενημερωση λεγοντας οτι εχω την τελευταια.

Φυσικα εχω ακομη android 6.

Μηπως γνωριζετε γιατι σταματησε να ειναι διαθεσιμη ΟΤΑ η nougat ?

Ευχαριστω

Το ίδιο και σε μένα ! Μήπως κάτι δεν πήγαινε καλά με την ΟΤΑ και την απέσυραν ? Ελπίζω προσωρινά...

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

δηλαδή σας την βγάζει στο bridge και δεν την βγάζει πια ota?

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οχι ουτε στο bridge την βγαζει μολις το δοκιμασα

----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το ίδιο και σε μένα ! Μήπως κάτι δεν πήγαινε καλά με την ΟΤΑ και την απέσυραν ? Ελπίζω προσωρινά...

Ελπιζω οντως να ειναι προσωρινο

να έπεσαν οι servers για τόσο διάστημα δύσκολο,μάλλον την απέσυραν

ένα πράγμα που δεν μου μ αρέσει στην εφτά είναι ο in call sound,πολύ χαμηλά ..έτσι είναι και σε σας ?

Edited by akalos

να έπεσαν οι servers για τόσο διάστημα δύσκολο,μάλλον την απέσυραν

Να την απέσυραν βρε παιδιά χλωμό το βλέπω... Θα είχε γίνει μεγάλος ντόρος..

Να την απέσυραν βρε παιδιά χλωμό το βλέπω... Θα είχε γίνει μεγάλος ντόρος..

γιατί ντόρος ?δεν είναι κακό,συνήθως διορθώνουν κάποια πράγματα και την ξανά ανεβάζουν

όπως η ημερομηνία στη δεύτερη οθόνη είναι αγγλικά ενώ έχω γλώσσα Ελληνικά.

υποθετικά βέβαια πάντα μιλάω....ιδωμεν!

Edited by akalos

Επιβεβαιώνω και εγώ για την απόσυρση του update.

Λογικά κάποια παράπονα για θέματα θα έπεσαν και την απέσυραν μέχρι νεωτέρας...

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

ένα θέμα μπορεί να είναι αυτό

https://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=73094930

το οποίο επιβεβαιώνω και γω

Edited by akalos

Καλησπέρα παιδιά. Χρειάζομαι βοήθεια γιατι έμεινα χωρίς κινητο. Εχω πάρει εδώ και μερικές μέρες την αναβάθμιση σε 7.0. Σήμερα το πρωί πηρε το κινητό η κορη μου και άρχισε να παταει τα κουμπιά. Αποτέλεσμα όταν το έπιασα στα χέρια μου να δω το κινητό σε μια πράσινη οθόνη με διαφορα γράμματα στα Αγγλικά. Το κινητό δεν έκανε τίποτα ούτε καν επαννεκίνηση. Έβγαλα την μπαταρία και όταν προσπάθησα να το ξανανοιξω ήταν νεκρό. δεν ανοιγει, δεν μπαίνει σε download mode δεν κανει τίποτα. Το σύνδεσα στο pc και καποια στιγμη από τις πολλές προσπάθειες συνδεσης με το pc άνοιξε. Έβαλα το πιν και το άφησα να φορτωσει τις εφαρμογες. Όταν κλειδωσε και προσπάθησα να το ξεκλειδώσω ήταν πάλι νεκρο. Προσπάθησα να το ξανανοιξω με τον ιδιο τροπο αλλα δεν ξαναπέτυχε. Κατέβασα και τους drivers αλλά τιποτα. Δεν ανοίγει και μου λεει κατα την συνδεση στο pc οτι το προγραμμα οδήγησης δεν εγκαταστηθηκε με επιτυχία. Τι άλλο να κάνω; Καμιά ιδέα; Προσπάθησα σύνδεση και με LG PC SUITE και με L GMOBILE SUPPORT TOOL. Edited by palavas1986

Καμιά ιδέα;

επειδή δεν κατάλαβα καλά αν το έκανες,με hard reset προσπάθησες να το ανοίξεις?

Edited by akalos

Βρε παιδιά με την nougat έπεσε η ένταση από τα ακουστικά ή μου φαίνεται; Δεν μπορώ να την ανεβάσω πάνω από 75% για δείτε το λίγο

επειδή δεν κατάλαβα καλά αν το έκανες,με hard reset προσπάθησες να το ανοίξεις?

Πως κάνω hard reset;

πατάς volume- μετά power και αν ανοίξει στο σήμα της LG αφήνεις μόνο το power για πολύ λίγο και το ξαναπατας και μπαίνεις στο μενού,δεύτερη επιλογή στην περίπτωση μας

----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βρε παιδιά με την nougat έπεσε η ένταση από τα ακουστικά ή μου φαίνεται; Δεν μπορώ να την ανεβάσω πάνω από 75% για δείτε το λίγο

έτσι δεν ήταν για προστασία και καλά?

πατάς volume- μετά power και αν ανοίξει στο σήμα της LG αφήνεις μόνο το power για πολύ λίγο και το ξαναπατας και μπαίνεις στο μενού,δεύτερη επιλογή στην περίπτωση μας

Το έκανα και οταν πατησα οκ στην δευτερη επιλογη αν θες να γινει hard reset κόλλησε και εκλεισε. Προσπαθησα να το ξανακανω και δεν εμπαινε σε hard reset mode. Αντι αυτού έκανε μια συνεχομενη δόνηση χωρις να bootαρει. Τωρα μου έπεσε κάτω και η μπαταρια σε ένα απο τα πολλά βαλε βγαλε και δεν κανει τιποτα.

----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

έτσι δεν ήταν για προστασία και καλά?

Όχι ρε εγώ άκουγα τέρμα κανονικά.. Είχα άλλα όμως ηχεία και όχι της LG τα γνήσια.. Θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω..

Το έκανα και οταν πατησα οκ στην δευτερη επιλογη αν θες να γινει hard reset κόλλησε και εκλεισε. Προσπαθησα να το ξανακανω και δεν εμπαινε σε hard reset mode. Αντι αυτού έκανε μια συνεχομενη δόνηση χωρις να bootαρει. Τωρα μου έπεσε κάτω και η μπαταρια σε ένα απο τα πολλά βαλε βγαλε και δεν κανει τιποτα.

service φίλε μου κατά πάσα πιθανότητα

μπορεί να ξεφορτιστηκε και η μπαταρία φορτίζει τουλάχιστον?κατά την γνώμη μου έπρεπε να κάνεις το αυτονόητο απ την αρχή δηλαδή...hard reset... τώρα δύσκολα τα πράγματα

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όχι ρε εγώ άκουγα τέρμα κανονικά.. Είχα άλλα όμως ηχεία και όχι της LG τα γνήσια.. Θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω..

έτσι ήταν ...

πέρα από αυτό πώς ακούτε τέρμα ρε παιδιά στο 60 κουφαινομαι με power Amper Alfa

Edited by akalos

service φίλε μου κατά πάσα πιθανότητα

μπορεί να ξεφορτιστηκε και η μπαταρία φορτίζει τουλάχιστον?κατά την γνώμη μου έπρεπε να κάνεις το αυτονόητο απ την αρχή δηλαδή...hard reset... τώρα δύσκολα τα πράγματα

Η μπαταρία ειναι εντάξει τελικά. Μετα από τα πολλά ξανα εδωσε σγιγμό. Αλλα τα ιδια. Προσπαθω να κανω haed reset αλλα δεν. Δεν το bλεπει και το pc για να το βαλω σε download mode για να προσπαθησω να περασω από πανω την rom.

Έχεις δίκιο, πλέον τερματίζει στο 75 και δε βγάζει και την προειδοποίηση για την υψηλή ένταση ήχου, αλλά έχω την εντύπωση ότι ισοδυναμεί με το 100 της marshmallow γιατί ακούγεται πολύ δυνατά, δεν είμαι 100% βέβαιος όμως.

Έχεις δίκιο, πλέον τερματίζει στο 75 και δε βγάζει και την προειδοποίηση για την υψηλή ένταση ήχου, αλλά έχω την εντύπωση ότι ισοδυναμεί με το 100 της marshmallow γιατί ακούγεται πολύ δυνατά, δεν είμαι 100% βέβαιος όμως.

Όχι φίλε μου δεν είναι το ίδιο...

Είναι πολύ χαμηλά σε σχέση με πριν.. Θα το δοκιμάσω αύριο στην δουλειά με άλλα ακουστικά και ας ελπίσουμε να το κάνει αυτό μόνο με τα original ακουστικά.. Αλλιώς ξενέρωμα για μένα..

ένα θέμα μπορεί να είναι αυτό

https://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=73094930

το οποίο επιβεβαιώνω και γω

Ποιο θέμα εννοείς;

Φιλικά, Κατερίνα

με το 4.5g,με την τούρκικη το έβλεπα,τώρα όχι πια,όχι ότι παίζει σημασία το σηματακι αλλά ετσι για την ιστορία

Edited by akalos