akalos Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3624444 Διάβασε εδώ για περισσότερα Εγω εχασα το ράδιο... Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3624444 Διάβασε εδώ για περισσότερα Εγω εχασα το ράδιο... Sent from my LG-H960 using Tapatalk α καλα αστο δεν ειμαστε για τετοια+ραδιο ακουω συνεχεια ειδικα τωρα καλοκαιρι στην παραλια .. οταν ερθει με το καλο θα την βαλω οπως πρεπει να την βαλω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 (edited) Ε ναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις Αν το ήξερα και γω.... Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited July 2, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Προσωπικά θα το αναβαθμίσω σε nougat μόνο αν και όταν έρθει ΟΤΑ και μόνο αφού περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα μέχρι να σιγουρευτώ ότι όλα (μα όλα !!) είναι οκ. Γιατί με κάποια που διαβάζω εδώ μέσα π.χ απώλεια radio, μειωμένη φωτεινότητα σε φωτό κ.λ δεν έχω καμιά απολύτως πρεμούρα για νουγκατίνες και τυχόν προβλήματα ή απώλειες... Μια χαρά δουλεύει το V10 μου - φτου μη το ματιάσω - , δεν καταλαβαίνω ειλικρινά τον λόγο να ριψοκινδυνεύσω να το "χαλάσω".... Υπομονή λοιπόν ! :rolleyes: Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prakt0ras Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Μαζι σου. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Προσωπικά θα το αναβαθμίσω σε nougat μόνο αν και όταν έρθει ΟΤΑ και μόνο αφού περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα μέχρι να σιγουρευτώ ότι όλα (μα όλα !!) είναι οκ. Γιατί με κάποια που διαβάζω εδώ μέσα π.χ απώλεια radio, μειωμένη φωτεινότητα σε φωτό κ.λ δεν έχω καμιά απολύτως πρεμούρα για νουγκατίνες και τυχόν προβλήματα ή απώλειες... Μια χαρά δουλεύει το V10 μου - φτου μη το ματιάσω - , δεν καταλαβαίνω ειλικρινά τον λόγο να ριψοκινδυνεύσω να το "χαλάσω".... Υπομονή λοιπόν ! :rolleyes:Νομίζω η απώλεια ράδιο και η γενικά όλα τα προβλήματα εμφανίστηκαν σε όσους πέρασαν με τον τρόπο του xda την nougat... Οπότε ναι εδώ περιμένουμε μόνο με επίσημο τρόπο.. Συμφωνώ πάντως ακόμη και έτσι το κινητό είναι πύραυλος.. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Προσωπικά θα το αναβαθμίσω σε nougat μόνο αν και όταν έρθει ΟΤΑ και μόνο αφού περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα μέχρι να σιγουρευτώ ότι όλα (μα όλα !!) είναι οκ. Γιατί με κάποια που διαβάζω εδώ μέσα π.χ απώλεια radio, μειωμένη φωτεινότητα σε φωτό κ.λ δεν έχω καμιά απολύτως πρεμούρα για νουγκατίνες και τυχόν προβλήματα ή απώλειες... Μια χαρά δουλεύει το V10 μου - φτου μη το ματιάσω - , δεν καταλαβαίνω ειλικρινά τον λόγο να ριψοκινδυνεύσω να το "χαλάσω".... Υπομονή λοιπόν ! :rolleyes: Nα και ενας άνθρωπος με ορθη σκεψη, ετσι είναι οτιδήποτε αναβαθμισεις απο προγραμματιστες β "διαλογης" και οχι απο την μανούλα του εγκυμονει προβλήματα. :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Nα και ενας άνθρωπος με ορθη σκεψη, ετσι είναι οτιδήποτε αναβαθμισεις απο προγραμματιστες β "διαλογης" και οχι απο την μανούλα του εγκυμονει προβλήματα. :) Ποιοι προγραμματιστες δεύτερης διαλογής; Δεν περασαμε ρομ από dev. Επίσημη της εταιρείας περάσαμε. Κατανοητό να μη θέλετε να ρισκάρετε αλλά να μη λέμε και ότι θέλουμε. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Ποιοι προγραμματιστες δεύτερης διαλογής; Δεν περασαμε ρομ από dev. Επίσημη της εταιρείας περάσαμε. Κατανοητό να μη θέλετε να ρισκάρετε αλλά να μη λέμε και ότι θέλουμε. @flandra Πως εκανες downgrade σε MM? Την επισημη με ανορθοδοξο τροπο ομως Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 @flandra Πως εκανες downgrade σε MM? Sent from my LG-H960 using Tapatalk Πέρασα με το Uppercut το τελευταίο kdz. Μου έκανε σαν bootloop, έκανα hard reset με τα πλήκτρα και άνοιξε κανονικά. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Ποιοι προγραμματιστες δεύτερης διαλογής; Δεν περασαμε ρομ από dev. Επίσημη της εταιρείας περάσαμε. Κατανοητό να μη θέλετε να ρισκάρετε αλλά να μη λέμε και ότι θέλουμε. Ποια επίσημη αυτη που λετε των τουρκων; :X Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 (edited) Πέρασα με το Uppercut το τελευταίο kdz. Μου έκανε σαν bootloop, έκανα hard reset με τα πλήκτρα και άνοιξε κανονικά. Mε upgrade ? Σε MM ανοιξε? Γιατι σε μενα ανοιξε σε Nougat με hard reset Sent from my LG-H960 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποια επίσημη αυτη που λετε των τουρκων; :X Yeap Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited July 3, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Ναι άνοιξε Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Αρα κατι δεν πηγε καλα...χμ Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Mε upgrade ? Σε MM ανοιξε? Γιατι σε μενα ανοιξε σε Nougat με hard reset Sent from my LG-H960 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Yeap Sent from my LG-H960 using Tapatalk Οποτε μαυρη επισημη ειναι εκτος αν εχετε τουρκικα κινητά εγω θα ελεγα να περιμενετε τις χωρες προελευσης σας η οτα γιατι βιασυνη τι κερδιζετε; :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Γιατί θα βγει η O μέχρι να μας την δώσουν και το μικρόβιο δεν αφήνει...τώρα χωρίς πλάκα πέρα από το ράδιο δεν βλέπω κάτι άλλο,αλλά είναι νωρίς ακόμα βέβαια να πω με σιγουριά Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Όντως το μικρόβιο δεν φεύγει... Εγώ έχω και ραδιόφωνο... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Άμα κάνεις reset το έχεις πάλι? Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Άμα κάνεις reset το έχεις πάλι? Sent from my LG-H960 using Tapatalk Δεν ξερω και δεν θέλω να το ρισκάρω για να μην το ξαναστηνω τώρα. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Ναι άστο γιατί θα χαθεί....νόμιζα ότι τό είχες και μετά το reset Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 (edited) Ναι άστο γιατί θα χαθεί....νόμιζα ότι τό είχες και μετά το reset Sent from my LG-H960 using Tapatalk Με τρώει λίγο η περιέργεια..... Και το χέρι... Edit...οντως μετα απο επαναφορά χαθηκε.Δεν το ξαναπάρω τωρα.Θα περιμενω να βγει η δικια μας. Edited July 4, 2017 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 (edited) Εχμ...για αυτό μερικοί αναφέρουν ότι δουλεύει κι άλλοι όχι,στο xda Και είναι αυτοί που έκανα reset μετά Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited July 4, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 καλησπέρα. Ψάχνω φθηνό κινητό για την γυναίκα. Πως πάει από κάμερα και ποιά είναι εν τάχυ τα θέματά του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 καλησπέρα. Ψάχνω φθηνό κινητό για την γυναίκα. Πως πάει από κάμερα και ποιά είναι εν τάχυ τα θέματά του;Η κάμερα είναι από τις καλύτερες στην αγορά... Το κινητό είναι σφαιρατο εγώ δεν έχω κανένα θέμα.. Μερικά παιδιά έχουν παράπονα για ghost στην οθόνη αλλά και αυτό με εφαρμογή λύνεται.. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Το ghost στην οθόνη σε όποια παιδιά υπάρχει το πιθανότερο είναι να λυθεί με την 7 όπως στο g5 Στάλθηκε από το LG V10 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts