Jump to content

LG V10

fanatikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίζει να είναι θέμα μπαταρίας λέτε;

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παίζει να είναι θέμα μπαταρίας λέτε;

η κάτι σου κάνει ζημιά

η φωτεινότητα στο φουλ είναι?

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Όχι, στο αυτόματο...

Μια χαρά, δεν κινούμαι συνήθως σε περιοχές με κακό σήμα. Απλά πλέον το βγάζω από την φόρτιση και μισή ώρα μετά βλέπω 80% χωρίς να το έχω αγγίξει... Του έκανα factory reset αλλά εξακολουθεί το ίδιο. Άρα μάλλον πάω για μπαταρία ε;

Ρε παιδιά πως τα βλέπετε αυτά τα στατιστικά;

7d0638f2e5439d82b866bbd3abe66d62.jpg

1febc297b18577d7fc6f5d3df5d98921.jpg

7f3c95b8766643da2cb4060cd783d5ea.jpg

a22c2162a9b0789b7d886d0714bac049.jpg

Κλεινε messenger ...google drive...facebook οταν δενντα χρησιμοποιείς γιατι σου δουλευουν και με κλειστη οθονη....

Δηλαδή κάθε φορά που θα στέλνω ένα μήνυμα στο messenger του Facebook θα το κλείνω; Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε;;; Οι υπόλοιποι αυτό κάνετε δηλαδή;

Όχι φυσικά όλα τρέχουν αβέρτα στο παρασκήνιο αλλιώς τί το θέλουμε θα πάρουμε 3310!

Η κάτι σου τρώει τη μπαταρία (αν και χλωμό το κόβω αφού έκανες reset και δεν έστρωσε) ή (και μάλλον πιο πιθανό) η μπαταρία την άκουσε.

Πόσο καιρό το έχεις;

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Δηλαδή κάθε φορά που θα στέλνω ένα μήνυμα στο messenger του Facebook θα το κλείνω; Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε;;; Οι υπόλοιποι αυτό κάνετε δηλαδή;

όχι βέβαια, υπάρχουν κάποια appς που δείχνουν την "υγεία"της μπαταρίας​

κατέβασε ένα να δεις..έτσι για το ****το

Edited by akalos

Όχι φυσικά όλα τρέχουν αβέρτα στο παρασκήνιο αλλιώς τί το θέλουμε θα πάρουμε 3310!

Η κάτι σου τρώει τη μπαταρία (αν και χλωμό το κόβω αφού έκανες reset και δεν έστρωσε) ή (και μάλλον πιο πιθανό) η μπαταρία την άκουσε.

Πόσο καιρό το έχεις;

Ένα χρόνο και κάνα μήνα...με τουλάχιστον 2 φορτίσεις μέσα στη μέρα...

Μπα δεν κάνουν δουλειά αυτές οι εφαρμογές για την μπαταρία..όσες φορές δοκίμασα με μάπα μπαταρίες έβγαζε υγεία μπαταρίας καλή όπως και όταν δεν έχει πρόβλημα.

Μετά από τόσο καιρό και αρκετές φορτίσεις (αν και οι κύκλοι φόρτισης δεν είναι πολλοί) είναι πολύ πιθανό να τα έπαιξε η μπαταρία και εφόσον είναι εκτός εγγύησης (6 μήνες) μάλλον είσαι για καινούρια.

Αν ήταν πιο διαδεδομένη συσκευή θα πρότεινα να βρεις από κανά γνωστό να δοκιμάσεις ώστε να σιγουρευτείς αλλά..

Edited by Amyntaios
Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Ένα χρόνο και κάνα μήνα...με τουλάχιστον 2 φορτίσεις μέσα στη μέρα...

Ετσι εξηγειται μπαταρια θες 90%.το εχεις ρουταρει;

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Όχι, μαμά είναι...

Ειναι και αυτος ενας τροπος για να περνεις λιγη ενεργεια παραπάνω.... Αλλα μπορεις να πας και στην Βελτιστοποίηση Μπαταριας και να δεις μηπως καποια ενεργοβόρα εφαρμογη ειναι τικαρισμενη και δουλευει στο παρασκηνιο......

Όχι βέβαια

Ειναι και αυτος ενας τροπος για να περνεις λιγη ενεργεια παραπάνω.... Αλλα μπορεις να πας και στην Βελτιστοποίηση Μπαταριας και να δεις μηπως καποια ενεργοβόρα εφαρμογη ειναι τικαρισμενη και δουλευει στο παρασκηνιο......

Αν κλείσει το messenger πως θα δέχεται μηνύματα?

The LG G4, V10, and the Nexus 5X are all affected by the bonded flipchip substrate breaking off of the BGA package under the CPU, which usually manifests in bootlooping or screen corruption, and eventually a complete brick. It’s not solder related; the only way to fix it is by completely replacing the CPU package with one that isn’t defective. – FrankTheCat

http://hackaday.com/2017/03/21/fix-a-brick-fighting-the-nexus-5x-bootloop/

the CPU package? κοινώς την ******με....

Καλημερα...Εχω ενα θεματακι πιυ μου το κανει 3η φορα αυτο το μηνα...Ενω το βαζω να φορτισει το βραδυ (δικο του φορτιστη και καλωδιο) και δειχνει οτι ξεκιναει η φόρτιση...Το τηλεφωνο δεν φορτίζει ή ανεβαινει μονο 5%... Η ενδειξη δειχνει οτι ειναι σε φαση φορτισης αλλα το ποσοστο δεν ανεβαίνει!!!! Τι προτείνεται να ξεκινησω να ψαχνω?.?.

μερικά παιδιά έχουν παραπονεθεί όταν το βάζουν σε πολυμπριζο να μη φορτίζει

μερικά παιδιά έχουν παραπονεθεί όταν το βάζουν σε πολυμπριζο να μη φορτίζει

Λες???? Οντως ηταν σε 2μπριζο...Αλλα καθε βραδυ στο ιδιο το βαζω και δεν το κανει πάντα!!! Βεβαια μετα στο γραφειο το εβαλα σε πολυμπριζο και φορτισε κανονικσ (τον ιδιο φορτιστη και καλωδιο!!!!)

Λες???? Οντως ηταν σε 2μπριζο...Αλλα καθε βραδυ στο ιδιο το βαζω και δεν το κανει πάντα!!! Βεβαια μετα στο γραφειο το εβαλα σε πολυμπριζο και φορτισε κανονικσ (τον ιδιο φορτιστη και καλωδιο!!!!)

πάντα να το βάζεις σε κανονική πρίζα

γιατί αγνωσται οι βουλαι των πολυπριζων... χαχαχα

Προσωπικα το βαζω σε πολυπριζο κουμπωμενο σε UPS...σπανιως παντως δε μπαινει σε ταχεια αλλα σε απλη φορτιση. Βγαζω-βαζω καλωδιο κ στρωνει.

Στάλθηκε απο το LG-V10 H960 μου

[ATTACH]66620[/ATTACH]

εγώ πάλι αυτό για να μη "παίζει"

ο φορτιστής, μέχρι τώρα πότε δεν μου βγάζει λάθος ένδειξη

Το θεμα ομως ειναι οτι ενδειξη μου εβγαζε κανονικα...Η μπαταρια ανεβοκαταβαινε...ο κεραυνος επάνω....και στα στατιστικα της μπαταρίας ελεγε φορτισει μεσω AC....αλλα δεν εβγαζε χρονο πληρης φορτισης...Ελενχος για στατιστικα ελεγε...και μολις το αποσυνδεσα εκανε και τον ηχο που κανει οταν το βαζεις ή το βγαζεις απο την φόρτιση....Σημερα ολη νυχτα απο 36% το πηγε 41% το πρωι που ξυπνησα....Τις προαλες δεν το φορτισε καθολου....Εμεινε σταθερο στο 10% ολη νυχτα!!!!!

Το θεμα ομως ειναι οτι ενδειξη μου εβγαζε κανονικα...Η μπαταρια ανεβοκαταβαινε...ο κεραυνος επάνω....και στα στατιστικα της μπαταρίας ελεγε φορτισει μεσω AC....αλλα δεν εβγαζε χρονο πληρης φορτισης...Ελενχος για στατιστικα ελεγε...και μολις το αποσυνδεσα εκανε και τον ηχο που κανει οταν το βαζεις ή το βγαζεις απο την φόρτιση....Σημερα ολη νυχτα απο 36% το πηγε 41% το πρωι που ξυπνησα....Τις προαλες δεν το φορτισε καθολου....Εμεινε σταθερο στο 10% ολη νυχτα!!!!!

μια εξήγηση που δίνω χωρίς να είμαι ειδικός είναι ότι επειδή δεν κούμπωσε καλά έδειχνε ότι να ναι,δηλ.... ποιός ξέρει,ελπίζω τώρα να σου λυθεί το πρόβλημα μία και καλή

Edited by akalos