xristosetv Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Γεια σας απλα οπου ρωτησα για hard reset η απάντηση ηταν παταμε τα δυο πληκτρα για να μπει στο μενου για reset απλα κανενας δεν εξηγει αναλυτικα οτι παταμε το power buton και volume down και μολις εμφανιστη το λογότυπο της lg αφηνουμε το power για ενα δευτερόλεπτο και το παταμε ξανα για να μπορεσουμε να μπουμε στο μενου για hard reset.Να φανταστείτε μεχρι και ανθρώπους που εχουν τη συσκευη ρωτησα και η απαντηση ειναι το δικο μου δεν μπαίνει.Τελος καλο ολα καλα απλα απο την αρχη μου ειπαν καποιο κόλλημα εφαγε εκείνη την ωρα παντως μεχρι στιγμης ολα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poloman5800 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Εχω σοβαρό θέμα με bootloop,καποιες φορές οταν ανοίγω το wifi και μονο τοτε,το κινητο θα κλείσει και δεν θα ξανανοιξει,παρα μονο μετα απο hard-reset. Θα παρω αυριο στην lg να τους ενημερώσω,εντωμεταξυ αν εχει καποιος καμια ιδεα να δοκιμασω τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Εχω σοβαρό θέμα με bootloop,καποιες φορές οταν ανοίγω το wifi και μονο τοτε,το κινητο θα κλείσει και δεν θα ξανανοιξει,παρα μονο μετα απο hard-reset. Θα παρω αυριο στην lg να τους ενημερώσω,εντωμεταξυ αν εχει καποιος καμια ιδεα να δοκιμασω τιποτα. Μαλιστα να τα μας και εμας ευτυχως θα κρατηθω μακρυα απο το V10 και αγαπημενοι που λεμεν. Θα παω στο Νεξυς 5Χ καθαρο Android. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Θα παω στο Νεξυς 5Χ καθαρο Android. Είχα στείλει το nexus 5 για service...μακρυά απο καθαρά LG V10 ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Είχα στείλει το nexus 5 για service...μακρυά απο καθαρά Ναι, γενικα, η lg δεν αφήνει παραπονεμένο κανενα κινητο που παραγει, ακομα και αυτα που δεν ειναι "δικα" της. Παντως πολυ πιο απροβληματιστο απο ολα τα τελευταια δικα της. (G2, G3, G4, G flex 1, G flex 2) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Ναι, γενικα, η lg δεν αφήνει παραπονεμένο κανενα κινητο που παραγει, ακομα και αυτα που δεν ειναι "δικα" της. Παντως πολυ πιο απροβληματιστο απο ολα τα τελευταια δικα της. (G2, G3, G4, G flex 1, G flex 2) Όχι και προβληματικό το G2.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Όχι και προβληματικό το G2.... Οι κίτρινες οθόνες ηταν feature μαλλον, απλα εγω μπερδεύτηκα... Για να μην θυμηθώ και το προβληματικο gps στις πρωτες παρτιδες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Οι κίτρινες οθόνες ηταν feature μαλλον, απλα εγω μπερδεύτηκα... Για να μην θυμηθώ και το προβληματικο gps στις πρωτες παρτιδες.... Εγώ έχω από τις πρώτες παρτιδες και δεν έχει κιτρινιλες βγάλει και το gps μία χαρά δουλεύει ένας θεός ξέρει τι κάνανε στο κινητό και κιτρινισε από το κακό του.Απο αυτό γράφω και ψήνεται στην παραλία όλη μέρα και δεν κιτρινίζει.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Εχω σοβαρό θέμα με bootloop,καποιες φορές οταν ανοίγω το wifi και μονο τοτε,το κινητο θα κλείσει και δεν θα ξανανοιξει,παρα μονο μετα απο hard-reset. Θα παρω αυριο στην lg να τους ενημερώσω,εντωμεταξυ αν εχει καποιος καμια ιδεα να δοκιμασω τιποτα. Το είχα πάθει κι εγώ μια φορά όπου ήμουν από τους πρωτους που μου το είχε κάνει. Απο τότε μου το έκανε άλλη μια αλλά έκανε επανεκκινηση μονο και όχι bootloop. Το είχα πάθει όταν είχα πάει να συνδεθώ σε δίκτυο του Δήμου. Από τότε τιποτα αλλο δεν μου ξανάκανε. Με 6 είμαι... Στάλθηκε από το LG V10 μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Το είχα πάθει κι εγώ μια φορά όπου ήμουν από τους πρωτους που μου το είχε κάνει. Απο τότε μου το έκανε άλλη μια αλλά έκανε επανεκκινηση μονο και όχι bootloop. Το είχα πάθει όταν είχα πάει να συνδεθώ σε δίκτυο του Δήμου. Από τότε τιποτα αλλο δεν μου ξανάκανε. Με 6 είμαι... Στάλθηκε από το LG V10 μου. Εγώ μάγκες έχω κάτσει στην 5,1,1 και δε καταλαβαινει ούτε παθαίνει τίποτα :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Υπάρχει κάποιος που να χρησιμοποιεί το τηλέφωνο χωρίς tempered glass να μας πει αν το γυαλί είναι σε άριστη κατάσταση ή αν έχει γεμίσει γρατζουνιες μικρές σε μέγεθος τρίχας? "V" for V10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poloman5800 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Γρατσουνιες μικρες δεν εχω. Δυστυχως ομως ενω ετρεχα στον δρομο μου εφυγε απο την τσεπη και εχω μια μικρη γραμουλα στην γωνια. Προσωπικα δεν θα το βαλω ποτε τζαμακι,οπως ουτε και θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Γρατσουνιες μικρες δεν εχω. Δυστυχως ομως ενω ετρεχα στον δρομο μου εφυγε απο την τσεπη και εχω μια μικρη γραμουλα στην γωνια. Προσωπικα δεν θα το βαλω ποτε τζαμακι,οπως ουτε και θήκη. Το έχεις ελέγξει με κόντρα το φως να το δεις? "V" for V10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Υπάρχει κάποιος που να χρησιμοποιεί το τηλέφωνο χωρίς tempered glass να μας πει αν το γυαλί είναι σε άριστη κατάσταση ή αν έχει γεμίσει γρατζουνιες μικρές σε μέγεθος τρίχας? "V" for V10 Τι μήκος ακριβώς; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Τι μήκος ακριβώς; Οτιδήποτε. Από την πιο μικρή γρατζουνιά... Σαν αυτές που κάνουν τα tempered glass. "V" for V10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Οτιδήποτε. Από την πιο μικρή γρατζουνιά... Σαν αυτές που κάνουν τα tempered glass. "V" for V10 Κοίτα κάθεσαι και το χαζευεις στο φως ή με μεγεθυντικο φακό;Έχεις βγάλει την ζελατίνα της μαμάς ; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Εγω το χω γυμνο εδω και 2.5 μηνες. Δεν ΒΛΕΠΩ να έχει το παραμικρό. Με πολυ προσοχή βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Εγώ το έχω χωρίς θήκη αλλά έχω carbon skin φορεμενο. Παρειγγειλα σήμερα ένα ακόμη leather Black skin! Επίσης φοράω tempered glass nillkin! Sent from my awesome LG V10 Black Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Αλλάζουν όλη την οθόνη μαζί με το digitizer οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να έχει μέσα σκόνη εκτός και αν προέρχεται από το εργοστάσιο που φτιάχτηκε. Θα χρειαστείς νέο tempered glass εφόσον αλλάζει όλο μαζί το σύστημα Ετσι οπως τα λεει ο τακης ειναι φιλε μου!! Σας ευχαριστώ πολύ. Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα με ενημερώσουν από τα ΕΛΤΑ την Τετάρτη να το πάρουν. Άρα, πρέπει να κάνω unroot και τα σχετικά για να μην τρέχω και δεν φτάνω... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Πηρες κατευθειαν στην lg ετσι δεν ειναι? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Πηρες κατευθειαν στην lg ετσι δεν ειναι? Ναι, στο τηλ. εξυπηρέτησης πελατών που έχουν στο site τους. Το κακό είναι ότι 15αύγουστο δεν θα έχω κινητό... :s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Το κακό είναι ότι 15αύγουστο δεν θα έχω κινητό... :s Το κακό θα ήταν να σε είχε πιάσει πονόδοντος τον 15Αύγουστο και να μην έβρισκες γιατρό... Είμαι παθών. "V" for V10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Κύριοι μια ερώτηση... Τα δικά του ακουστικά (hands free) που έχει η συσκευασία γνωρίζουμε κόστος από την αντιπροσωπεία; Επίσης είναι ίδια με αυτά που είχε το G4 και το G3; (βρήκα περισσευματα στο συρτάρι... :D ) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonish10 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Καλησπερα κ απο μενα!Ειμαι ακομα στην 5.1.1 και το σκεφτομαι να παω στην 6 γιατι ακουω προβληματα...Εσεις τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Καλησπερα κ απο μενα!Ειμαι ακομα στην 5.1.1 και το σκεφτομαι να παω στην 6 γιατι ακουω προβληματα...Εσεις τι λετε? Κατσε εκει εγω που εχω κατσει δεν το μετανοιωνω οπως πολλοι και ας μη το παραδεχονται και εαν δε ερθει οτα τραβιουνται εξαλου η 6 σε πολλες μαρκες βγαζει θεματακια Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts