akalos Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 (edited) Απορώ πάντως πως η συσκευή και τώρα που αναβαθμησα και όταν το πηρα ανοιξε στα ελληνικά...τι στο καλό...με μυρίζει???? Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για δώσε λεπτομέριες..Είμαστε και άλλοι για αναβάθμιση. ;) . Ενα κουμπάκι ειναι οπως έχουν πει ήδη Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 21, 2016 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Απορώ πάντως πως η συσκευή και τώρα που αναβαθμησα και όταν το πηρα ανοιξε στα ελληνικά...τι στο καλό...με μυρίζει???? Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ενα κουμπάκι ειναι οπως έχουν πει ήδη Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχεις σιμ μεσα ελληνικη ετσι δεν ειναι; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 (edited) Στην αναβάθμιση....όταν το πήρα το άνοιξα χωρίς σιμ... EDIT:Επίσης τώρα δεν δέχτηκα το iZat Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 21, 2016 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Στην αναβάθμιση....όταν το πήρα το άνοιξα χωρίς σιμ... EDIT:Επίσης τώρα δεν δέχτηκα το iZat Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χμμμμμ αυτο δε μου αρεσε Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 (edited) Χμμμμμ αυτο δε μου αρεσε Το ποιο?που άνοιξε στα ελληνικά? Μη σου μπαίνουν ιδέες....στο iZat ναι.... Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 21, 2016 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Το ποιο? Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk To ότι χωρίς να έχεις βάλει sim, σου είχε ήδη ελληνικά. Τι χώρας είναι? Εγώ πάντως και με sim που το άνοιξα μου ζήτησε να ορίσω γλώσσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Το ποιο? Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εαν ανοιξε στα ελληνικα πριν συνδεθεις στο ρουτερ σημαινει οτι εχει ανοιχτει παλι γιατι ολα τα κινητα απο σκρουτζ ανοιγουν με αγγλικα η γερμανικα αναλογα τη χωρα μονο τα ελληνικης αντιπροσωπειας ανοιγουν απευθειας στα ελληνικα. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 (edited) Ρουμανίας...Αλλά ρουμανικα δεν είδα...χαχα...παιδιά το τηλ...ήταν σφραγισμένο...δεν έχουμε θέμα...απλά μου έκανε εντύπωση...σε άλλα τηλ. Και με sim άνοιξε σε αλλη γλωσσα ασχετη Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 21, 2016 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 (edited) Και σε εμενα στην επιλογή γλώσσας με Ελληνικά ξεκίνησε.Βεβαια είχα sim μέσα,δεν ξέρω αν έπαιξε ρολο.κουτί σφραγισμένο με δυο ταινίες lg και ζελατίνες η συσκευή Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edit:Υπάρχει νήμα για αξεσουάρ?Δεν βλέπω κάτι. Edited May 21, 2016 by nikpoth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Και σε εμενα στην επιλογή γλώσσας με Ελληνικά ξεκίνησε.Βεβαια είχα sim μέσα,δεν ξέρω αν έπαιξε ρολο.κουτί σφραγισμένο με δυο ταινίες lg και ζελατίνες η συσκευή Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edit:Υπάρχει νήμα για αξεσουάρ?Δεν βλέπω κάτι. Αν έχει sim μέσα, συνήθως περνάει απευθείας την εκάστοτε γλώσσα, εν προκειμένω τα ελληνικά. Όχι, ότι αφορά το v10, συζητιέται στο παρόν νήμα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Τα πίσω καπάκια μπαταρίας,τα φτηνά από ebay,τα έχει δοκιμάσει κανεις ρε παιδιά? Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Και σε εμενα στην επιλογή γλώσσας με Ελληνικά ξεκίνησε.Βεβαια είχα sim μέσα,δεν ξέρω αν έπαιξε ρολο.κουτί σφραγισμένο με δυο ταινίες lg και ζελατίνες η συσκευή Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edit:Υπάρχει νήμα για αξεσουάρ?Δεν βλέπω κάτι. Χαρείτε το τηλ σας...χαλαρά....αυτό που με "ενοχλεί" πιο πολύ είναι το iZat Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Χαρείτε το τηλ σας...χαλαρά....αυτό που με "ενοχλεί" πιο πολύ είναι το iZat Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι ειναι αυτο παλι; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Τι ειναι αυτο παλι; Τι είναι αυτό???χαχαχα...λέει ..... https://www.qualcomm.com/products/izat Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 (edited) Mηπως το τράβηξε για εγκατάσταση κάποια εφαρμογή που έβαλες πρόσφατα; Edit. Κάποιοι αναφέρουν ότι η συσκευή τους το έχει. Κάποιοι άλλοι όχι... http://forum.xda-developers.com/lg-g3/help/phone-izat-t2833503 Εάν πάτε...ρυθμίσεις / γενικές / τοποθεσία. Γράφει λίγο πριν το τέλος πάνω από την κάμερα. Χρήση υλικού επιτάχυνσης τοποθεσίας Qualcomm izat Είναι προφανές ότι είναι πρόγραμμα ήδη εγκατεστημενο και έχει να κάνει με το λειτουργικό μας. Edited May 21, 2016 by miltos74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Τα πίσω καπάκια μπαταρίας,τα φτηνά από ebay,τα έχει δοκιμάσει κανεις ρε παιδιά? Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ τα έχω δοκιμάσει. Είχα μάλιστα και αυτό με την ασύρματη φόρτιση. Κουμπώνουν κανονικά, η φόρτιση λειτουργεί, αλλά η υφή δεν έχει καμία σχέση με το αυθεντικό. Δεν είναι δηλαδή rubberized. Είναι απλώς ένα σκληρό πλαστικό καλής ποιότητας. Εγώ αυτό έχω τώρα. Το έβγαλα το δικό του. Μου αρέσει πιο πολύ στο χέρι. Στάλθηκε από το LG V10 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 (edited) Είναι προφανές ότι είναι πρόγραμμα ήδη εγκατεστημενο και έχει να κάνει με το λειτουργικό μας. Ακριβώς...στην αναβαθμιση δεν συμφώνησα με τους όρους παντως https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160521/6895a2c8c502d38dcb058baa5ba8da12.jpg Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 21, 2016 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arachtos Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Mηπως το τράβηξε για εγκατάσταση κάποια εφαρμογή που έβαλες πρόσφατα; Edit. Κάποιοι αναφέρουν ότι η συσκευή τους το έχει. Κάποιοι άλλοι όχι... http://forum.xda-developers.com/lg-g3/help/phone-izat-t2833503 Εάν πάτε...ρυθμίσεις / γενικές / τοποθεσία. Γράφει λίγο πριν το τέλος πάνω από την κάμερα. Χρήση υλικού επιτάχυνσης τοποθεσίας Qualcomm izat Είναι προφανές ότι είναι πρόγραμμα ήδη εγκατεστημενο και έχει να κάνει με το λειτουργικό μας. Απ οτι θυμάμαι όταν είχα διαβάσει για το συγκεκριμένο, προς το παρόν δεν χρησιμεύει πουθενά στη χώρα μας, μόνο Κορέα, για εντοπισμό θέσης εντός κτιρίων. Επίσης, καταναλώνει και μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Για δες στα smart settings αν δουλεύει....δούλευε μονο για Κορέα....τωρα? Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Ενα κουμπάκι ειναι οπως έχουν πει ήδη Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δε με κατάλαβες.. Είπες ότι αναβαθμισες χωρίς επαναφορά. Τελικά γιατί χρειάστηκε να κάνεις επαναφορά είχες θέματα; Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 (edited) Δε με κατάλαβες.. Είπες ότι αναβαθμισες χωρίς επαναφορά. Τελικά γιατί χρειάστηκε να κάνεις επαναφορά είχες θέματα; Ααααα.....ναι!!!δεν έκατσε καλά...lag αρκετό παντού...άρα καλό είναι να πάρετε back up πρίν... Βασικά το πρώτο που παρατήρησα με την 6 Είναι οτι το κινητό έχει αλλον αέρα αλλά μπορεί να ναι και placebo... Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 21, 2016 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Ααααα.....ναι!!!δεν έκατσε καλά...lag αρκετό παντού...άρα καλό είναι να πάρετε back up πρίν Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ωραία..ευχαριστιωμαστε! :cool: Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Παρέλαβα και εγώ σήμερα! Είμαι όμως σε δουλειά οπότε δεν το χάρηκα ακόμη.. Μόνο πρόλαβα να περάσω την 6. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται μαγευτικό! Ειδικά το λευκό.. Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
novwn1 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Αν σβήσω την εφαρμογή του καιρού γιατί δεν είναι ακριβής, στην περιοχή μου τουλάχιστον και βάλω μια άλλη, θα συνεχίσει να δείχνει το εφέ (π.χ. βροχή) στην κλειδωμένη οθόνη και το εικονίδιο του καιρού στην second screen με την καινούρια; Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Αν σβήσω την εφαρμογή του καιρού γιατί δεν είναι ακριβής, στην περιοχή μου τουλάχιστον και βάλω μια άλλη, θα συνεχίσει να δείχνει το εφέ (π.χ. βροχή) στην κλειδωμένη οθόνη και το εικονίδιο του καιρού στην second screen με την καινούρια; Δε νομίζω..μπορείς όμως να το δοκιμάσεις. ;) Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts