Jump to content

LG V10

fanatikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα παιδια, μαλλον κολλησα καποιο ιο κ συνεχεια μ ανοιγει αυτην τη σελιδα findforfun. Δεν μπορω να τον ξεφορτωθω.. Γνωριζει κανεις? Edited by takouras

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημερα παιδια, μαλλον κολλησα καποιο ιο κ συνεχεια μ ανοιγει αυτην τη σελιδα findforfun. Δεν μπορω να τον ξεφορτωθω.. Γνωριζει κανεις?

Δεν κολαει ιους καποια εφαρμογη στο κανει

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λιγο youtube,chrome και lg health που ετρεξα για να τα δω,με wifi,συγχρονισμο και τοποθεσια ανοιχτα μου ειχε 1,7gb ram ελευθερη..καλο ειναι το νουμερο?Εαν φορτωσω κι αλλες εφαρμογες πως θα τρεχει? Ποιο ειναι το προγραμμα καθαρισμου της συσκευης? Και αυτο που μου ειπες για το 4g,οταν μου το ρυθμισουν απο την vodafone μετα θα μπορω να επιλεγω ποτε να χρησιμοποιω 4g και ποτε 3g?(ρωταω για λογους οικονομιας)

Μην ασχολεισαι με την ραμ καθολου για το καθαρισμα πας ρυθμισεις γενικες smart cleanig

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Παιδιά καλημέρα, απο 4G 4G+ πως τα παει στο δίκτυο της Cosmote η συσκευή;

Πεταει λεμε

Καλημέρα:) στο σπίτι με συσκευή vodafone φουλ σήμα και ενεργοποιημένο το 4G έχω ένδειξη Η , πηγαίνει πάντως σφαίρα και καλύτερα και από την 50αρα που έχω στο οικιακό δίκτυο:rolleyes:

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Καλημέρα:) στο σπίτι με συσκευή vodafone φουλ σήμα και ενεργοποιημένο το 4G έχω ένδειξη Η , πηγαίνει πάντως σφαίρα και καλύτερα και από την 50αρα που έχω στο οικιακό δίκτυο:rolleyes:

Το φουλ σήμα για το σπίτι, δεν είναι 4G

Στάλθηκε από το LG V10 μου

Έχεις δίκιο:) το θυμήθηκα τώρα, με μπέρδεψε το τικαρισμα, πηγαίνει εξαιρετικά, λογικά σε εξωτερικούς χώρους και με διαθεσιμότητα θα βγάζει ένδειξη 4G.

hqdefault.jpg

Έχεις δίκιο:) το θυμήθηκα τώρα, με μπέρδεψε το τικαρισμα, πηγαίνει εξαιρετικά, λογικά σε εξωτερικούς χώρους και με διαθεσιμότητα θα βγάζει ένδειξη 4G.

Αν αποσυνδεθείς από το φουλ σήμα λόγω απόστασης, λογικά θα πιάσεις 4G εφόσον το δίκτυο και το πακέτο σου το υποστηρίζει. Αλλά τόσο στη Vodafone όσο και στην Cosmote οι συσκευές τους παίζουν μόνο 3G.

Υπάρχει θέμα με την κάλυψη δικτύου στην περιοχή και γι'αυτό έβαλα το φουλ σήμα, θα το δοκιμάσω σε κεντρικά σημεία, επίσης ήθελα να ρωτήσω εάν είστε ικανοποιημένοι από την κεραία του wifi, έχω το ρουτερ στα 3,5 μέτρα και βλέπω διακυμάνσεις ενώ με το Z ultra τέτοιο θέμα δεν υπήρχε.

hqdefault.jpg

Αν αποσυνδεθείς από το φουλ σήμα λόγω απόστασης, λογικά θα πιάσεις 4G εφόσον το δίκτυο και το πακέτο σου το υποστηρίζει. Αλλά τόσο στη Vodafone όσο και στην Cosmote οι συσκευές τους παίζουν μόνο 3G.

Τι εννοεις οι συσκευες της κοσμοτε εχουν 3τζι; για το v10 δε μιλαμε;

Παιδιά για πείτε μου λιγο για το 4g και το φουλ σημα που λετε τι ειναι; Ειμαι συνδρομητης vodafone και μου ειπε καποιος φιλος οτι πρεπει να στειλω μηνυμα στην vodafone για να λαβω ρυθμισεις 4g. Αυτη την στιγμη εχω ενδειξη H+ που λογικα ειναι το 3g....εαν ρυθμισω το 4g μετα μπορω να επιλεγω ποτε θα χρησιμοποιω 4g και ποτε 3g? Και αν ναι που ειναι η επιλογη στο τηλεφωνο?

Θα πας ρυθμίσεις-περισσότερα-Δίκτυα κινητής-Λειτουργία δικτύου:happy:

Για ενεργοποίηση στειλε στο 1285 4G ΝΑΙ

Για το φουλ σήμα ρίξε μια ματιά στο νήμα της βοντα:)

hqdefault.jpg

Παιδιά για πείτε μου λιγο για το 4g και το φουλ σημα που λετε τι ειναι; Ειμαι συνδρομητης vodafone και μου ειπε καποιος φιλος οτι πρεπει να στειλω μηνυμα στην vodafone για να λαβω ρυθμισεις 4g. Αυτη την στιγμη εχω ενδειξη H+ που λογικα ειναι το 3g....εαν ρυθμισω το 4g μετα μπορω να επιλεγω ποτε θα χρησιμοποιω 4g και ποτε 3g? Και αν ναι που ειναι η επιλογη στο τηλεφωνο?

Οτι σου ειπε ο φιλος αλλα γιατι να μπανεις στη διαδικασια βαλε βγαλε 3τζι 4τζι τζιεσεμ δεν το καταλαβαινω δεν σας προσφερει κατι.

Μια ερωτηση παιδια. Θελω να παραγγειλω μπαταρια απο εξω. Αλλα ενω τη ζηταω τον κωδικο της μου βγαζει μαγαζια απο κορεα με τον κωδικο αυτο αλλα διπλα γραφει για v10 f600.

Εχετε καμια αποψη; ιδιες δεν ειναι; αφου λενε τον ιδιο κωδικό.

Το κινητο τελικα με την ΜΜ με τρολλαρει αφάνταστα.

53% μπαταρια να απομένει και εχω 5 ώρες οθόνη με 28% χρηση οθονης και 30% σύστημα Android!!!!

Περασα gsam battery monitor για να εχω λεπτομερή κατασταση μπαταριας και κατανάλωσης

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το κινητο τελικα με την ΜΜ με τρολλαρει αφάνταστα.

53% μπαταρια να απομένει και εχω 5 ώρες οθόνη με 28% χρηση οθονης και 30% σύστημα Android!!!!

Περασα gsam battery monitor για να εχω λεπτομερή κατασταση μπαταριας και κατανάλωσης

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε τρολλαρει;δηλαδη;

Οτι σου ειπε ο φιλος αλλα γιατι να μπανεις στη διαδικασια βαλε βγαλε 3τζι 4τζι τζιεσεμ δεν το καταλαβαινω δεν σας προσφερει κατι.

Για εξοικονόμηση μπαταρίας προφανώς.

Για εξοικονόμηση μπαταρίας προφανώς.

Για εξοικονομηση μπαταριας αλλα και mb. Στις λειτουργιες δικτυου ειναι τικαρισμενο το πανω κουτακι που συμπεριλαμβανει /LTE...αυτο ειναι λογικα το 4g?Οποτε πρεπει να στειλω το μηνυμα στην vodafone και να το ενεργοποιησω?Και οταν δεν θελω 4g να επιλεγω την κατω επιλογη απο λειτουργια δικτυου που δεν εχει το LTE? Επισης αρχισα και κατεβασα ολες τις εφαρμογες μου fb,twiter,linkedin,instagram,viber,κτλ και συνεχιζω...εβαλα την φορμαρισμενη μου 32gb sd speed class 4...οσες εφαρμογες μεταφερονται στην sd θα με συμβουλευατε να τις μετακινησω εκει? Επισης παιδια την τελευταια μερα δεν μου δουλευει καλα το δακτυλικο αποτυπωμα...με πολυ προσπαθεια ξεκλειδωνει...παιζει ρολο η ζεστη κ οτι τα δαχτυλα μπορει να ειναι ελαφρως ιδρωμενα?

Για εξοικονομηση μπαταριας αλλα και mb. Στις λειτουργιες δικτυου ειναι τικαρισμενο το πανω κουτακι που συμπεριλαμβανει /LTE...αυτο ειναι λογικα το 4g?

Επισης αρχισα και κατεβασα ολες τις εφαρμογες μου fb,twiter,linkedin,instagram,viber,κτλ και συνεχιζω...εβαλα την φορμαρισμενη μου 32gb sd speed class 4...οσες εφαρμογες μεταφερονται στην sd θα με συμβουλευατε να τις μετακινησω εκει? Επισης παιδια την τελευταια μερα δεν μου δουλευει καλα το δακτυλικο αποτυπωμα...με πολυ προσπαθεια ξεκλειδωνει...παιζει ρολο η ζεστη κ οτι τα δαχτυλα μπορει να ειναι ελαφρως ιδρωμενα?

Ναι αυτό είναι το 4g

Καλύτερα μην μετακινείς εφαρμογες στην sd.. Δεν υπάρχει λόγος.

Το δεύτερο. Έχω πολύ έντονη εφιδρωση στις παλάμες και είμαι καταραμένος να μην χρησιμοποιώ ποτέ fingerprint scanner :p δεν έχω (ακόμα) την συσκευή αλλά το έψαξα γιατί με ενδιέφερε και.. Δεν υπάρχει σωτηρία :p

Ναι αυτό είναι το 4g

Καλύτερα μην μετακινείς εφαρμογες στην sd.. Δεν υπάρχει λόγος.

Το δεύτερο. Έχω πολύ έντονη εφιδρωση στις παλάμες και είμαι καταραμένος να μην χρησιμοποιώ ποτέ fingerprint scanner :p δεν έχω (ακόμα) την συσκευή αλλά το έψαξα γιατί με ενδιέφερε και.. Δεν υπάρχει σωτηρία :p

Αυτο με τις εφαρμογες το λεω για να ελαφρωνω την μνημη του κινητου...δεν το συστηνετε?

Αυτο με τις εφαρμογες το λεω για να ελαφρωνω την μνημη του κινητου...δεν το συστηνετε?

δε σου χρειάζεται ειλικρινά....;)

Μπορείς επίσης στο κλείδωμα να χρησιμοποιήσεις και ένα μοτίβο που θα δημιουργήσεις, συνδυάζεται και με το αποτύπωμα μαζί, όπως και στην κουρτίνα επάνω μπορείς να την διαμορφώσεις όπως σε εξυπηρετεί καλύτερα:)

hqdefault.jpg

Η κάρτα σου είναι αργή, μόνο κακό, θα κάνεις αν μεταφέρεις τις εφαρμογές σου.

Άσε που με τόση μνήμη που έχει δεν υπάρχει λόγος.

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για εξοικονομηση μπαταριας αλλα και mb. Στις λειτουργιες δικτυου ειναι τικαρισμενο το πανω κουτακι που συμπεριλαμβανει /LTE...αυτο ειναι λογικα το 4g?Οποτε πρεπει να στειλω το μηνυμα στην vodafone και να το ενεργοποιησω?Και οταν δεν θελω 4g να επιλεγω την κατω επιλογη απο λειτουργια δικτυου που δεν εχει το LTE? Επισης αρχισα και κατεβασα ολες τις εφαρμογες μου fb,twiter,linkedin,instagram,viber,κτλ και συνεχιζω...εβαλα την φορμαρισμενη μου 32gb sd speed class 4...οσες εφαρμογες μεταφερονται στην sd θα με συμβουλευατε να τις μετακινησω εκει? Επισης παιδια την τελευταια μερα δεν μου δουλευει καλα το δακτυλικο αποτυπωμα...με πολυ προσπαθεια ξεκλειδωνει...παιζει ρολο η ζεστη κ οτι τα δαχτυλα μπορει να ειναι ελαφρως ιδρωμενα?

Σιγα τα μεγαμπαιτ που τρωει και η μπαταρια δε κερδιζεις τπτ σπουδαιο.οσο για το αποτυπωμα βρεγμενο ιδρωμενο βρωμικο χερι λογικο να μην ακουει.Βαλε μοτιβο αν εχεις θεμα εφιδρωσης τι το θες το αποτυπωμα;