Jump to content

LG V10

fanatikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάλι δεν καταλαβαίνεις.

Πόσοι ειναι αυτοί που έχουν πχ το G4;

Πχ 2.000.000 power users. Αυτοί όλοι έχουν ενα μέσο όρο, μια μέση τιμή. Αυτό λέμε. Η LG πήρε πχ αυτόν τον μέσο όρο και έβγαλε το V10.

Δεν είπε κανεις ότι πήρε τον μέσο όρο αυτών που δίνουν 150€ για συσκευή

Και αυτό για τα 10 πράγματα του iPhone δεν το έπιασα.

Επειδή θέλεις αυτονομία θα σ έλεγα να πάρεις ενα 6 plus γιατι με τα αλλα θα μείνουμε εδώ να μαλώνουμε μπας και βγάλει κανα 20λεπτο παραπανω. Χαχαχα

Για το ποιος δεν καταλαβαίνει, ας μην σχολιαστεί καλύτερα περαιτέρω.

Λοιπόν, για την οικονομία της κουβέντας έστω ότι έκανε κάτι τέτοιο (:lol:), οι 2.000.000 power users καλύφθηκαν από την αυτονομία του g4, οπότε σου λέει ας δώσουμε κάτι παρόμοιο. :lol:

Δεν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω, δεν έχει σημασία να το συζητάμε παραπάνω. Αν θεωρείται ότι η αυτονομία των τελευταίων lg δεν χρήζει κριτικής πάω πάσο.

Διαβάζω κατά κώρον ότι το iphone δεν κάνει τα πάντα, αλλά δεν μας πειράζει γιατί τα 10 βασικά πράγματα που θέλει ο απλός χρήστης τα κάνει τέλεια. Έστω για την οικονομία της συζήτησης να δεχθώ ότι τα κάνει τέλεια, στα 700-1000 που κάνει, θα έπρεπε να κάνει τα πάντα τέλεια.

Όσο για το 6 plus, θα προτιμούσα ένα g4 και ας έχει χάλια αυτονομία. Θέλω και αυτονομία, όχι ΜΟΝΟ αυτονομία.

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για το ποιος δεν καταλαβαίνει, ας μην σχολιαστεί καλύτερα περαιτέρω.

Λοιπόν, για την οικονομία της κουβέντας έστω ότι έκανε κάτι τέτοιο (:lol:), οι 2.000.000 power users καλύφθηκαν από την αυτονομία του g4, οπότε σου λέει ας δώσουμε κάτι παρόμοιο. :lol:

Δεν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω, δεν έχει σημασία να το συζητάμε παραπάνω. Αν θεωρείται ότι η αυτονομία των τελευταίων lg δεν χρήζει κριτικής πάω πάσο.

Διαβάζω κατά κώρον ότι το iphone δεν κάνει τα πάντα, αλλά δεν μας πειράζει γιατί τα 10 βασικά πράγματα που θέλει ο απλός χρήστης τα κάνει τέλεια. Έστω για την οικονομία της συζήτησης να δεχθώ ότι τα κάνει τέλεια, στα 700-1000 που κάνει, θα έπρεπε να κάνει τα πάντα τέλεια.

Όσο για το 6 plus, θα προτιμούσα ένα g4 και ας έχει χάλια αυτονομία. Θέλω και αυτονομία, όχι ΜΟΝΟ αυτονομία.

Ok δεν βγάζουμε άκρη καλή σου μέρα.

Nokia 8800 Scirocco

Η ουσια ειναι οτι το κινητο δεν παιζεται σε αποδοση οθονη καμερα ποιοτητα κατασκευης απτη αισθηση αφης,λειτουργουν ολα τελεια και χωρις εξαρσεις,Η αυτονομια του κρινεται αρκετα καλη για τα δεδομενα της κατασκευης γιατι εχω φιλο που ασχολειται με τα ιατρικα τα κανει ολα απο κει μειλ φαξ εκττπωσεις πελατολογιο και στο τελος της ημερας εχει ακομα ζωη,Πρωτα ειχε το note 4 και μιση μερα και κατι του εβγαζε επρεπε να το φορτισει.Η δικη μου γνωμη ειναι οτι το v10 ειναι αριστο και για ολους τους χρηστες μετριους η δυναμικους.
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Μπουφαν μηχανης εχω και εγω και μπσινει ανετα εκτος αν ειναι πολυ τσουρουτικες.

----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν εχει bug κατι δεν κανεις καλα.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πας στο φακελο μουσικη πατας επανω στο αρχειο mp3 μεχρι να σου βγαλει επιλογες εκει εχει χρηση ηχου ως τηλεφωνου πατας οκ και περναει.

Καλημερα και σ' ευχαριστω για τη βοηθεια!! Ολ' αυτα που μου περιγραφεις, τα ειχα ηδη κανει...δεν ειχα δει ομως, μια μικρη λεπτομερεια: το Ringtone ID, το οποιο βρισκεται στις ρυθμισεις ηχου. Αυτο ηταν ενεργοπιημενο εργοστασιακα και δεν "αφηνε" να λειτουργησει ως ringtone, το επιλεγμενο mp3, σε δικους μου ανθρωπους που με καλουσαν.

Προς γνωση, οποιων εχουν παθει το ιδιο!!!:)

Καλο μεσημερι παιδια.

Προσπαθουμε να ενημερωθουμε για την συσκευη. Δεν υπαρχει λογος να βλεπουμε την λογομαχια σας.

Ευχαριστω και συγνωμη για την παρεμβαση μου.

Γνώμη μου πως όλες οι τωρινές ναυαρχίδες, αν εξαιρέσουμε ίσως το s7 edge, έχουν μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα, ζύγιζει ο καθένας τι του χρειάζεται περισσότερο και τι λιγότερο και αποφασίζει τι θα αγοράσει.

Δυστυχώς όχι μόνο οι τωρινές!

Πάντα κάποια συσκευή έχει και αρνητικά. Πχ ήταν να πάρω το g2 αλλά δεν άντεχα το πλαστικό του :lol: οπότε και έχω τώρα το optimus G που έχει σημαντικά χειρότερη κάμερα, αλλά και μέτρια μπαταρία (4 ώρες οθόνη)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Καλημερα και σ' ευχαριστω για τη βοηθεια!! Ολ' αυτα που μου περιγραφεις, τα ειχα ηδη κανει...δεν ειχα δει ομως, μια μικρη λεπτομερεια: το Ringtone ID, το οποιο βρισκεται στις ρυθμισεις ηχου. Αυτο ηταν ενεργοπιημενο εργοστασιακα και δεν "αφηνε" να λειτουργησει ως ringtone, το επιλεγμενο mp3, σε δικους μου ανθρωπους που με καλουσαν.

Προς γνωση, οποιων εχουν παθει το ιδιο!!!:)

Αυτο μου ειχε διαφυγει τελειως εχεις δικιο αλλα αφου το βρηκες ολα πριμα.

Δεν ήξερα ότι οι ναυαρχίδες βγαίνουν με βάση το μέσο χρήστη.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο μέσος χρήστης θα διαθέσει εύκολα πόσα από 350 ως 700.

Αληθεια άραγε για τον power χρήστη ποιες συσκευές βγαίνουν?

Το ότι δίνει αποσπώμενη δεν μπορεί να είναι άλλοθι για μέτριες αυτονομίες. Επίσης ξέχασες το fast charge για να ολοκληρωθεί το άλλοθι.

Δηλαδή αν έχει αποσπώμενη και fast charge δικαιούται να δίνει μέτρια αυτονομία?

Θα συμφωνήσω για αποσπώμενη, είναι μεγάλη ευκολία, και θα το πάω ένα βήμα παρακάτω καθώς προσωπικά στο note edge(που σημειωτέον έχει κακή αυτονομία - δεν ντρέπομαι να το πω) εχω ένα powerbank της xioami και σε συνδυασμό με 2η μπαταρία και τον εξωτερικό φορτιστή, ουσιαστικά έχω 4 μπαταρίες χωρίς ποτέ να μπει φορτιστής στη συσκευή.

Υ.γ. Μ'αρεσει που ξεκινάς "Δεν δικαιολογεί κανένας τα αδικαιολόγητα" και όλο το υπόλοιπο post σου κάνει ακριβώς αυτό. :X

Υ.γ.(2) Πρώτος είπα ότι θεωρώ την καλύτερη συσκευή για το 15'.

Φίλε η κάθε συσκευή απευθύνεται στον μέσο χρήστη και εννοώ τον μέσο αγοραστή/υποψήφιο αγοραστή της συσκευής. Το target group της συσκευής αυτής είναι αυτοί που έχουν κορυφαίες απαιτήσεις σε κάμερα και ήχο. Σε αυτούς απευθύνεται κυρίως η LG. Συνδυάζει βέβαια και όμορφη σχετικά κατασκευή και ανθεκτικότητα και καλό λοιπό hardware αλλά όχι σε κορυφαίο επίπεδο. Και ομορφότερες συσκευές βλέπεις, και πιο ανθεκτικές και συσκευές με κορυφαίο hardware.

Το να έχει μεγαλύτερη μπαταρία φυσικά και εγώ το θέλω αλλά με την προϋπόθεση ότι αυτό δεν θα επηρεάσει την τιμή αλλά και το όλο design. Μπορεί να γίνει? Μάλλον όχι. Γιαυτό άλλωστε έβγαλε έκδοση με 32GB για την ευρώπη που λογικά έχει μικρότερο περιθώριο κέρδους αντί για τα 64 που έχει σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Και εγώ θέλω την μεγάλη έκδοση αλλά αν είναι να κοστίζει κανένα πενηντάρικο (ίσως λέω και λίγα) επιπλέον θα προτιμήσω την sd card. Εσύ μπορείς να πεις ότι ας είχε 3500 μπαταρία και ας κόστιζε και 20-30 ευρώ επιπλέον αυτός όμως που καλύπτεται με τα 3000 μπορεί να μην την αγοράσει λόγο τιμής. Εφόσον έχουμε την δυνατότητα να έχουμε και άλλη μπαταρία δεν νομίζω ότι έχουμε δίκιο να έχουμε έντονα παράπονα για την αυτονομία όταν κάποιοι άλλοι δηλώνουν ικανοποιημένοι. Εάν η μεγάλη πλειοψηφία είχε παράπονα θα είχε μία βάση.

Και με την ευκαιρία να αναφέρω ότι η zerolemon έχει βγάλει μπαταρία με θήκη στα 9000. Βέβαια η συσκευή γίνεται διπλάσια σε πάχος και αρκετά άσχημη. http://zerolemon.com/product/lg-v10-extended-battery-zerolemon-lg-v10-9000mah-tricell-extended-battery-soft-tpu-full-edge-protection-case-compatible-with-all-lg-v10-variants-180-days-zerolemon-warranty-guarantee-black/

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και μία ερώτηση προς τους κατόχους της συσκευής. Στις φωτογραφίες της συσκευής βλέπω διάφορες παραλλαγές σε χρώματα και πίσω καπάκια και ένας φίλος μου είναι λίγο αναποφάσιστος στο τι να πάρει. Υπάρχει ένα μαύρο με τα τετραγωνάκια, ένα μαύρο χωρίς τετράγωνα και με χρυσές τις πλαϊνές μπάρες και το δαχτυλίδι της κάμερας (το προτιμάει όπως και εγώ), λευκό με τετράγωνα στην πλάτη και λευκό χωρίς τετράγωνα. Στις εκδόσεις που υπάρχουν εδώ στην ελλάδα ποια έχουμε και πως τα διακρίνουμε?

Φίλε η κάθε συσκευή απευθύνεται στον μέσο χρήστη και εννοώ τον μέσο αγοραστή/υποψήφιο αγοραστή της συσκευής. Το target group της συσκευής αυτής είναι αυτοί που έχουν κορυφαίες απαιτήσεις σε κάμερα και ήχο. Σε αυτούς απευθύνεται κυρίως η LG. Συνδυάζει βέβαια και όμορφη σχετικά κατασκευή και ανθεκτικότητα και καλό λοιπό hardware αλλά όχι σε κορυφαίο επίπεδο. Και ομορφότερες συσκευές βλέπεις, και πιο ανθεκτικές και συσκευές με κορυφαίο hardware.

Το να έχει μεγαλύτερη μπαταρία φυσικά και εγώ το θέλω αλλά με την προϋπόθεση ότι αυτό δεν θα επηρεάσει την τιμή αλλά και το όλο design. Μπορεί να γίνει? Μάλλον όχι. Γιαυτό άλλωστε έβγαλε έκδοση με 32GB για την ευρώπη που λογικά έχει μικρότερο περιθώριο κέρδους αντί για τα 64 που έχει σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Και εγώ θέλω την μεγάλη έκδοση αλλά αν είναι να κοστίζει κανένα πενηντάρικο (ίσως λέω και λίγα) επιπλέον θα προτιμήσω την sd card. Εσύ μπορείς να πεις ότι ας είχε 3500 μπαταρία και ας κόστιζε και 20-30 ευρώ επιπλέον αυτός όμως που καλύπτεται με τα 3000 μπορεί να μην την αγοράσει λόγο τιμής. Εφόσον έχουμε την δυνατότητα να έχουμε και άλλη μπαταρία δεν νομίζω ότι έχουμε δίκιο να έχουμε έντονα παράπονα για την αυτονομία όταν κάποιοι άλλοι δηλώνουν ικανοποιημένοι. Εάν η μεγάλη πλειοψηφία είχε παράπονα θα είχε μία βάση.

-Είσαι λάθος, όλο το διαθέσιμο κορυφαίο hardware έχει επάνω. Aν ήταν έτσι όπως τα λες, θα είχε 615 & 2gb ram

-Φυσικά και μπορεί να γίνει. Το mate 8 σε παρόμοιο μέγεθος έχει 4000 μπαταρία. Ας βάλει 3800 δεν θα με πείραζε.

Επίσης, το πρόβλημα της lg δεν είναι μόνο η μπαταρία αυτή καθ'αυτή, αλλά και τα ενεργοβόρα parts. Άλλες συσκευές με 3000 πάνε καλύτερα.

-Ευχής έργων θα ήταν να είχε έκδοση με 3500 με 30 παραπάνω, κανείς δεν θα ασχολείτο με τη ''μικρή'' έκδοση. Ακόμα και με 50-60+, πιο vfm θα ήταν η μεγάλη έκδοση.

Η τιμή πάντως καθορίζεται από άλλους παράγοντες και όχι αν έχει 3000 ή 3500 μπαταρία.

Και με την ευκαιρία να αναφέρω ότι η zerolemon έχει βγάλει μπαταρία με θήκη στα 9000. Βέβαια η συσκευή γίνεται διπλάσια σε πάχος και αρκετά άσχημη. http://zerolemon.com/product/lg-v10-extended-battery-zerolemon-lg-v10-9000mah-tricell-extended-battery-soft-tpu-full-edge-protection-case-compatible-with-all-lg-v10-variants-180-days-zerolemon-warranty-guarantee-black/

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και μία ερώτηση προς τους κατόχους της συσκευής. Στις φωτογραφίες της συσκευής βλέπω διάφορες παραλλαγές σε χρώματα και πίσω καπάκια και ένας φίλος μου είναι λίγο αναποφάσιστος στο τι να πάρει. Υπάρχει ένα μαύρο με τα τετραγωνάκια, ένα μαύρο χωρίς τετράγωνα και με χρυσές τις πλαϊνές μπάρες και το δαχτυλίδι της κάμερας (το προτιμάει όπως και εγώ), λευκό με τετράγωνα στην πλάτη και λευκό χωρίς τετράγωνα. Στις εκδόσεις που υπάρχουν εδώ στην ελλάδα ποια έχουμε και πως τα διακρίνουμε?

Εγω ξερω εκ πειρας οτι υπαρχει το μαυρο με τα τετραγωνακια με μαυρο φακο και το ατσαλι στο χρωμα του επισης το λευκο ειναι με τετραγωνα και αυτο με χρυσο στην καμερα και στα πλαινα ομως καλο ειναι να ρωτας τα καταστηματα αν συναδει η φωτο με το προιον που εχουν εγω αυτο εχω να σου πω

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

-Είσαι λάθος, όλο το διαθέσιμο κορυφαίο hardware έχει επάνω. Aν ήταν έτσι όπως τα λες, θα είχε 615 & 2gb ram

-Φυσικά και μπορεί να γίνει. Το mate 8 σε παρόμοιο μέγεθος έχει 4000 μπαταρία. Ας βάλει 3800 δεν θα με πείραζε.

Επίσης, το πρόβλημα της lg δεν είναι μόνο η μπαταρία αυτή καθ'αυτή, αλλά και τα ενεργοβόρα parts. Άλλες συσκευές με 3000 πάνε καλύτερα.

-Ευχής έργων θα ήταν να είχε έκδοση με 3500 με 30 παραπάνω, κανείς δεν θα ασχολείτο με τη ''μικρή'' έκδοση. Ακόμα και με 50-60+, πιο vfm θα ήταν η μεγάλη έκδοση.

Η τιμή πάντως καθορίζεται από άλλους παράγοντες και όχι αν έχει 3000 ή 3500 μπαταρία.

Ναι αλλα η μπαταρια δεν βγαινει αν σου κολησει πχ τι; και οταν θες αλλαγη τρεχα στο σερβις και αντε να ειναι κανα σαινι και να πειραξει καμμια κεραια και να ξανατρεχεις.Ολα καλα ειναι φιλοι μου εφοσον μας αρεσουν εμας και το v10 ασχετως καποιων διαφβνιων μας για την μπαταρια και μονο ειναι κορυφη.

Το δικο μου ειναι dual sim. 64g ram. και ειναι μαυρο με τα νικελ χρυσα. Επισης ποιος ειπε οτι το 64αρι δεν εχει micro sd?

Wrong! Εχει και παρα εχει και αυτο....

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Το δικο μου ειναι dual sim. 64g ram. και ειναι μαυρο με τα νικελ χρυσα. Επισης ποιος ειπε οτι το 64αρι δεν εχει micro sd?

Wrong! Εχει και παρα εχει και αυτο....

Μπορεις να μας πεις απο που το προμηθεύτηκες και πόσο σου κόστισε συνολικα;

Πως είχε όλο το διαθέσιμο κορυφαίο hardware? Ο 810 δεν υπήρχε? Ναι είχε θέματα θερμοκρασίας αλλά κάποιοι άλλοι βάλανε σύστημα ψύξης. Αυτό βέβαια κοστίζει. DDR 4 δεν υπήρχε? USB Type C δεν υπήρχε? Έβαλαν μεν δυνατό hardware αλλά την συσκευή δεν την αγοράζεις με γνώμονα τις επιδόσεις της σε επεξεργαστή και γραφικά. Κάποιος που δίνει το βάρος σε αυτά θα πάει σε συσκευή με 810 ή samsung ή apple. Με 615 και 2 GB δεν θα μπορούσε η συσκευή να ανταποκριθεί επαρκώς στις μεγάλες ανάγκες processing και καταγραφής της κάμερας.

Το mate 8 ναι έχει μπαταρία 4000 σε παρόμοιο μέγεθος αλλά μπορούν όλοι να το κάνουν ή να έχουν κέρδος κάνοντας το? Γιατί ένας ΟΕΜ όπως η zerolemon που έβγαλε την μεγάλη μπαταρία να μην βγάλει μία μη γνήσια 4000 για το v10 χωρίς θήκες και να μοσχοπουλήσει εάν είναι τόσο εύκολο και κερδοφόρο?

Εάν πάλι νομίζεις ότι με 50-60 ευρώ επιπλέον είναι ακόμη πιο vfm μπορείς απλά να πάρεις σε αυτά τα χρήματα μία δεύτερη original μπαταρία μαζί με την θήκη φόρτισης της και να έχεις διπλάσια αυτονομία απλά βάζοντας 2 καλώδια το βράδυ στην μπρίζα και έχοντας ένα μικρό βάρος μαζί σου την μέρα. Πολύ καλύτερο και συμφέρον και για εσένα αλλά και για αυτούς που δεν ενδιαφέρονται για την επιπλέον αυτονομία και πληρώνουν λιγότερο

Όταν σου κολλήσει το κινητό με ενσωματωμένη μπαταρία, απλά πατάς συνεχόμενα το power button /off

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Ευχαριστώ δημόσια τον johmic που μου παραχώρησε το κινητό του για μια μικρή εμπειρία με το κινητό.

Παραγγελθηκε και είμαι στην αναμονή.

Παρεμπιπτόντως στο xda άρχισαν δοκιμές root!!!

Τέλεια μέρα απόψε

Παιδιά σαν πρώην κάτοχος του G4 dual sim -V10 dual sim και τώρα κάτοχος του Mate 8 ένα θα σας πω, έχετε ίσως την πιο ολοκληρωμένη πρόταση της αγοράς. Εντάξει εγώ βαρέθηκα το G4 χάρηκα με την απολαυστική οθόνη του V10 αλλά ήθελα κάτι διαφορετικό να μην βαριέμαι και να ΜΗΝ είναι τόσο τέλειο. Δεν λέω φανταστικό και το Mate 8 πολύ sharp software σφαίρα με πιο μεγάλη πανέμορφη οθόνη και καλύτερο ήχο εξωτερικού ηχείου όπως και πολύ όμορφο design και ελαφρύ με τεράστια αυτονομία (παίρνω περίπου 8 ώρες οθόνη εκεί που με το V10 έφταναν το πολύ 3,5 οπότε με 2 μπαταρίες που είχα πάλι πίσω ήμουν) η τέλεια ποιότητα σήματος-wifi, αλλά η κάμερα του G4-V10 δεν συγκρίνεται όπως και το πολύ καλύτερο dual sim software ο ανεπανάληπτος ήχος στα ακουστικά και οι υπέροχες ειδοποιήσεις (πράγμα στο οποίο έχει θέμα το Mate 8,έρχονται οπότε το θυμηθουν).

Αν δεν είχα βαρεθεί το Ui και την τελειότητα των LG δεν θα τα άλλαζα. Από την άλλη μεριά όμως τώρα που δουλεύω το Mate 8 αν μου τα εφερνες μπροστά και τα 2 (Mate & V10) πάλι το MATE θα έπαιρνα.

Edited by tsiglas
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Εν τω μεταξυ περιμενουμε εντυπωσεις απο τους 2 τελευταιους φιλους που το απεκτησαν.

Το κινητο ειναι εκπληκτικό παίδες,ταχύτατο,απροβλημάτιστο κατά πως φαίνεται σε Hardware και Sofware,φοβερή οθόνη και ανεπανάληπτος ήχος -για κινητο- απο τη θυρα ακουστικών αφου εχει ενσωματωμένο DAC.

Δειτε σχετικο τοπικ για τον ενισχυτή του εδω: http://www.head-fi.org/t/782706/lg-v10-new-ess-chipped-flagship-android-phone-from-lg

Θετικότατη εντύπωση μου κανει και ο αισθητηρας αυτόματης φωτεινότητας,ειναι απο τις λιγες φορες που τον εχω συνεχως ON σε κινητο.

Ποιοτητα κατασκευης εξαιρετικη και η τιμη του δε δικαιολογει πλεον σταση αναμονης απο τους υποψηφιους αγοραστες !

Η μονη ενσταση μου ειναι η μπαταρια,οχι πως δε με βγαζει ολη τη μερα γιατι το κανει αλλά σιγουρα θελει φορτιση καθε βραδυ με 5-10% υπολοιπο μπαταριας (βεβαια ειχα καλομαθει με το Blackberry Passport που δε χαμπαριαζε απο αυτονομια).

Εξτρα μπαταρια+φορτιστη που θα βρουμε σε καλη τιμουλα ? Εχει παρει καποιος ? Πιστεψτε με ειναι πανευκολη η αλλαγη σε 1 λεπτακι ακριβως και σου δινει 100% φουλαρισμενη μπαταρια σε ωρα αναγκης.

Ηρθε και η θηκη του σημερα και ειμαι βεβαιος πως ειναι η καλυτερη επιλογη για οποιον θελει καλη προστασια ,αριστο κρατημα και εμφανιση χωρις να δινει ογκο στο κινητο: http://www.amazon.com/gp/product/B016WSNTC4?psc=1&redirect=true&ref_=od_aui_detailpages00

....komia2 εχεις δικιο που χτυπιεσε βρε :cool::lol::lol::lol::lol:

Edited by kek

Το κινητο ειναι εκπληκτικό παίδες,ταχύτατο,απροβλημάτιστο κατά πως φαίνεται σε Hardware και Sofware,φοβερή οθόνη και ανεπανάληπτος ήχος -για κινητο- απο τη θυρα ακουστικών αφου εχει ενσωματωμένο DAC.

Δειτε σχετικο τοπικ για τον ενισχυτή του εδω: http://www.head-fi.org/t/782706/lg-v10-new-ess-chipped-flagship-android-phone-from-lg

Θετικότατη εντύπωση μου κανει και ο αισθητηρας αυτόματης φωτεινότητας,ειναι απο τις λιγες φορες που τον εχω συνεχως ON σε κινητο.

Ποιοτητα κατασκευης εξαιρετικη και η τιμη του δε δικαιολογει πλεον σταση αναμονης απο τους υποψηφιους αγοραστες !

Η μονη ενσταση μου ειναι η μπαταρια,οχι πως δε με βγαζει ολη τη μερα γιατι το κανει αλλά σιγουρα θελει φορτιση καθε βραδυ με 5-10% υπολοιπο μπαταριας (βεβαια ειχα καλομαθει με το Blackberry Passport που δε χαμπαριαζε απο αυτονομια).

Εξτρα μπαταρια+φορτιστη που θα βρουμε σε καλη τιμουλα ? Εχει παρει καποιος ? Πιστεψτε με ειναι πανευκολη η αλλαγη σε 1 λεπτακι ακριβως και σου δινει 100% φουλαρισμενη μπαταρια σε ωρα αναγκης.

Ηρθε και η θηκη του σημερα και ειμαι βεβαιος πως ειναι η καλυτερη επιλογη για οποιον θελει καλη προστασια ,αριστο κρατημα και εμφανιση χωρις να δινει ογκο στο κινητο: http://www.amazon.com/gp/product/B016WSNTC4?psc=1&redirect=true&ref_=od_aui_detailpages00

....komia2 εχεις δικιο που χτυπιεσε βρε :cool::lol::lol::lol::lol:

Εμ ο καψερος νομιζα οτι μου εχει στριψει τοοοοοοοσα κινητα εχω αλλαξει τοσο λαθος κανω και στραβωθηκα με το v10 χαχαχαχα

Την μεγαλύτερη εντύπωση μου την έχει κάνει η ταχύτητα του σε σχέση με το g4. Δεν ξέρω τι φταίει εντός εισαγωγικών, αλλά για ίδιο hardware το v10 δεν δικαιολογήται να είναι τόσο πιο γρήγορο.τα έχω δίπλα δίπλα με τις ίδιες εφαρμογές φορτωμένα, και μονίμως σε όλα είναι πολύ πιο γρήγορο...τι να πω.Που να πάρει και marshmallow το v10...

Παρήγγειλα κι εγώ σε μαύρο και αναμένω:):):):):):)...

Mε το καλο να παραλαβης και μολις το δουλεψεις πεςμας εντυπωσεις.

Σκεφτόμουνα μια διάφανη αλλά και αυτή μου φαίνεται αρκετά όμορφη. Έχω βάλει ήδη tempered glass να εχω την ησυχία μου με την οθόνη.

Πάντως πρέπει είναι εκπληκτική συσκευή!Την παρακολουθώ από τότε που βγήκε!Θα με χωρίσει η γυναίκα αλλιώς θα αποχωριζόμουν το πολυαγαπημένο μου LG G4 για αυτό!