komias2 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Ωραία σας ευχαριστώ και τους δύο. Θα κανονίσω με τον johmic από εβδομάδα να το δω. 3 λεπτά στο χέρι μου θέλω να το ακουμπήσει και αν μπαίνει στην τσέπη του μπουφάν μηχανής Μπουφαν μηχανης εχω και εγω και μπσινει ανετα εκτος αν ειναι πολυ τσουρουτικες. ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημερα και σε σενα φιλε μου και σε ολη την παρεα!!! Το εχω εγω, 2 μερων, απο Τριτη που θα επιστρεψω, μπορω να σε εξυπηρετησω.:D Το προβλημα που αντιμετωπιζω, ειναι το εξης: ενω οριζω σαν ηχο κλησης ενα mp3, το οποιο εχω περασει στη μνημη, το τηλεφωνο συνεχιζει να χτυπα με τον ηχο κλησης της LG!!! Υπαρχει καποια ρυθμιση, την οποια δε βλεπω, η ειναι καποιο γνωστο bug?? Δεν εχει bug κατι δεν κανεις καλα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πας στο φακελο μουσικη πατας επανω στο αρχειο mp3 μεχρι να σου βγαλει επιλογες εκει εχει χρηση ηχου ως τηλεφωνου πατας οκ και περναει. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Μια ερώτηση στους κατόχους της συσκευής. Η συσκευή από ότι γνωρίζω δεν έχει notification led. Εάν ας πούμε υπάρχει μία αναπάντητη κλήση ή κάποια άλλη ειδοποίηση που έχει έρθει όταν ήμουν μακρυά από την συσκευή αυτή εμφανίζεται στη δεύτερη οθόνη ή πρέπει να ξεκλειδώσεις τη συσκευή για να την δεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Μια ερώτηση στους κατόχους της συσκευής. Η συσκευή από ότι γνωρίζω δεν έχει notification led. Εάν ας πούμε υπάρχει μία αναπάντητη κλήση ή κάποια άλλη ειδοποίηση που έχει έρθει όταν ήμουν μακρυά από την συσκευή αυτή εμφανίζεται στη δεύτερη οθόνη ή πρέπει να ξεκλειδώσεις τη συσκευή για να την δεις? Εμφανιζεται ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμφανιζεται http://s10.postimg.org/o6umejuih/20160310_112708.jpg free upload image Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOR1K1N Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Μπουφαν μηχανης εχω και εγω και μπσινει ανετα εκτος αν ειναι πολυ τσουρουτικες. ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν εχει bug κατι δεν κανεις καλα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πας στο φακελο μουσικη πατας επανω στο αρχειο mp3 μεχρι να σου βγαλει επιλογες εκει εχει χρηση ηχου ως τηλεφωνου πατας οκ και περναει. Ωραία σε ευχαριστώ για την πληροφορία περί μπουφάν. Το g4 της κοπέλας μου το χωράει άνετα. @Johnmic σου εστειλα ενα προσωπικό μήνυμα. Καλό 3ήμερο να έχετε όλοι σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Κι εγώ στην παρέα σας Από σήμερα...Περισσότερα μετά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Κι εγώ στην παρέα σας Από σήμερα...Περισσότερα μετά... Καλως ορισες εγω παντως δεν εχω να πω λογια για αυτο το κινητο,πιστευω δεν θα το μετανοιωσεις.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis2788 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Καλησπέρα παιδιά,μια ερωτηση:ποια εινια η ευρωπαικη εκδοση της συσκευης;που θα ειναι ενταξει με τις μπαντες των παροχων στην χωρα μας;(κυριως cosmote).και απο εγγυηση τι παιζει;ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Παιδιά έχω μια ερώτηση, διάβαζα τρία τοπικ μαζί, (G4, Flex2 & V10) για να αποφασίσω ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του G2 μου. κάπου χάθηκα όμως σε κάτι απλό (και δεν βρίσκω απάντηση ούτε στο gsmarena). αποφάσισα τελικά να πάρω το V10 αφού πλέον θεωρώ ότι είναι πληρέστατο και μάλιστα το προτιμώ και από το G5. δεν κατάλαβα όμως αν υποστηρίζει LTE στην μπάντα 20 (800Μhz), γιατί αυτό είναι πολύ βασικό για μένα (λόγω wind/q).... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Από τα τρία είναι το καλύτερο (και το ακριβότερο :p) Νομίζω το ευρωπαϊκό την υποστηρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 (edited) Παιδιά έχω μια ερώτηση, διάβαζα τρία τοπικ μαζί, (G4, Flex2 & V10) για να αποφασίσω ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του G2 μου. κάπου χάθηκα όμως σε κάτι απλό (και δεν βρίσκω απάντηση ούτε στο gsmarena). αποφάσισα τελικά να πάρω το V10 αφού πλέον θεωρώ ότι είναι πληρέστατο και μάλιστα το προτιμώ και από το G5. δεν κατάλαβα όμως αν υποστηρίζει LTE στην μπάντα 20 (800Μhz), γιατί αυτό είναι πολύ βασικό για μένα (λόγω wind/q).... Αν πάρεις την Ευρωπαϊκή έκδοση (όποτε και ξεχνάς το dual SIM) τότε θα έχεις την 20-800mAh μπάντα.... Αλλά και στην έκδοση dual SIM N961 μιας και δεν θα έχεις εγγύηση το ρουταρεις και την ενεργοποιείς πανεύκολα Από το κρυφό μενού και δουλεύει και Εκεί μια χαρά..... Εγώ είχα το Ν961 και χωρίς να το ρουταρο με wind έπιανα 4g παντού....Και γενικός ακόμα στην Ελλάδα υποστηρίζονται πλήρως οι μπάντες 1800-1900 Edited March 13, 2016 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Ωραία οπότε όποιο και να πάρω θα είμαι καλυμμένος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Καλησπέρα παιδιά,μια ερωτηση:ποια εινια η ευρωπαικη εκδοση της συσκευης;που θα ειναι ενταξει με τις μπαντες των παροχων στην χωρα μας;(κυριως cosmote).και απο εγγυηση τι παιζει;ευχαριστω πολυ EINAI H H960A Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Παιδιά έχω μια ερώτηση, διάβαζα τρία τοπικ μαζί, (G4, Flex2 & V10) για να αποφασίσω ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του G2 μου. κάπου χάθηκα όμως σε κάτι απλό (και δεν βρίσκω απάντηση ούτε στο gsmarena). αποφάσισα τελικά να πάρω το V10 αφού πλέον θεωρώ ότι είναι πληρέστατο και μάλιστα το προτιμώ και από το G5. δεν κατάλαβα όμως αν υποστηρίζει LTE στην μπάντα 20 (800Μhz), γιατί αυτό είναι πολύ βασικό για μένα (λόγω wind/q).... Επειδή και εγώ ακριβώς στα ίδια με εσένα είμαι τώρα wind/G2 και ετοιμάζομαι για αντικατάσταση το v10 είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρεις αυτή τη στιγμή ειδικά εάν σε ενδιαφέρουν αρκετά κάμερα, ήχος. Είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε αυτό τον τομέα. Και σαν συσκευή καλύτερη και πληρέστερη από τις άλλες 2 που αναφέρεις και που μάλλον θα σου μείνει και αυτή μεγάλο διάστημα όπως το G2. Η 32αρα έκδοση είναι η ευρωπαική και οι 64αρες οι μη ευρωπαικές. Εάν δεν σου είναι απαραίτητο να έχεις dual sim πας στην ευρωπαική με κλειστά μάτια. Εάν πάλι θέλεις dual sim συσκευή η μπάντα 20 εφόσον ρουτάρεις τη συσκευή μπορεί να ενεργοποιηθεί. Βέβαια τώρα άρχισε να κυκλοφορεί και η 6.0 σε κάποιες συσκευές άρα είτε θα μείνεις στην 5.1 μέχρι να καταφέρουν να ρουτάρουν και την 6.0 ή θα πας στη 6.0 χωρίς την μπάντα 20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 EINAI H H960A το ευρωπαικο καλυπτεται κανονικα 2 ετη για επισκευη.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Επειδή και εγώ ακριβώς στα ίδια με εσένα είμαι τώρα wind/G2 και ετοιμάζομαι για αντικατάσταση το v10 είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρεις αυτή τη στιγμή ειδικά εάν σε ενδιαφέρουν αρκετά κάμερα, ήχος. Είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε αυτό τον τομέα. Και σαν συσκευή καλύτερη και πληρέστερη από τις άλλες 2 που αναφέρεις και που μάλλον θα σου μείνει και αυτή μεγάλο διάστημα όπως το G2. Η 32αρα έκδοση είναι η ευρωπαική και οι 64αρες οι μη ευρωπαικές. Εάν δεν σου είναι απαραίτητο να έχεις dual sim πας στην ευρωπαική με κλειστά μάτια. Εάν πάλι θέλεις dual sim συσκευή η μπάντα 20 εφόσον ρουτάρεις τη συσκευή μπορεί να ενεργοποιηθεί. Βέβαια τώρα άρχισε να κυκλοφορεί και η 6.0 σε κάποιες συσκευές άρα είτε θα μείνεις στην 5.1 μέχρι να καταφέρουν να ρουτάρουν και την 6.0 ή θα πας στη 6.0 χωρίς την μπάντα 20 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Θα τα ζυγισω και θα δω. Πάντως κατά 99% Αυτό θα είναι το επόμενο κινητό μου.... δεν πιστεύω να κάνει το g5 την έκπληξη και να μου αρέσει τόσο πιο πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Καλημέρα στην πιο ψαγμένη παρέα του myphone.Τελικά η οθόνη του σε σχέση με το G4 είναι καλύτερη στα σημεία.καλύτερο κοντράστ, καλύτερα μαύρα και το πιο σημαντικό για μένα πιο ψυχρό λευκό.Στο G4 ελαφρώς κιτρινίζει το λευκό. Κατά τ' αλλά πανέμορφο, πανγρήγορο κλπ. Ενθουσιασμένος δηλώνω.Οπότε το G4 μου πάει για πούλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Ειδες τι κινηταρα?παρτε και μια γευση απο μπαταρια. http://s12.postimg.org/cw7t4f4hp/Capture_2016_03_14_10_41_06.png upload an image http://s10.postimg.org/fvmcgk6sp/Capture_2016_03_14_10_41_22.png image hosting no sign up Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_Vtec Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Καλημερα και καλη σαρακοστη. Εχω σχεδον καταληξει στην αγορα του v10 απορριπτοντας τελικα την αγορα iphone. Προερχομαι απο note 4 ενω ειχα και καποιο διαστημα και το lg g4. Στο επομενο μου κινητο ηθελα καλη ποιοτητα κατασκευης αλλα και ομορφο design. Ωστοσω εχω κολλησει στο χρωμα. Μου αρεσει πολυ το ασπρο με το χρυσο περιγραμμα δειχνει αρκετα premium αλλα και το μαυρο δειχνει πιο αγριο. Εσεις τι θα προτεινατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Είναι καθαρά θέμα επιλογής φίλε μου.το μαύρο απλά είναι τελείως επαγγελματικό σε εμφάνιση.stealth από μπροστά.Όλα μαύρα.Και με το ατσάλι στο φυσικό του χρώμα γύρω γύρω δημιουργεί ένα πανέμορφο και πολύ σοβαρό, σοβαρό και <<αντρικό>> σύνολο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 όπως έχω ξαναπει, η μπαταρία δεν είναι καλύτερη από g3/g4.τραγική lg σε αυτό το κομμάτι και είναι ο μοναδικός λόγος που δεν το κοιτάω. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 όπως έχω ξαναπει, η μπαταρία δεν είναι καλύτερη από g3/g4.τραγική lg σε αυτό το κομμάτι και είναι ο μοναδικός λόγος που δεν το κοιτάω. τραγικη γιατι? δε βγαζει μια μερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Ανάλογα την χρήση που του κάνεις πάντα Προσωπικά, οι 3.5-4 ώρες που βλέπω από πολλούς δε μου αρκούν και θα αναγκαστώ να πάρω δεύτερη μπαταρία για καθημερινή χρήση Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis2788 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 καλησπερα σας,μια ερωτηση-απορια:το κινητο ερχεται με οθονη 5,7 ιντσων συν 2,1 που ειναι η βοηθητικη ή η μικρη ειναι ενσωματωμενη στο συνολικο,δηλαδη στις 5,7;η συσκευη σαν μεγεθος απο διαφορα συγκριτικα που εχω δει φαινεται αρκετα μεγαλη,τουλαχιστον απο samsung galaxy note 5 που ειναι και στην ιδια διασταση οθονης,σε καθημερινη χρηση πως ειναι;ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 όπως έχω ξαναπει, η μπαταρία δεν είναι καλύτερη από g3/g4.τραγική lg σε αυτό το κομμάτι και είναι ο μοναδικός λόγος που δεν το κοιτάω. Ε μη το κοιτας ρε φιλε μου τι θες 6 ωρες οθονη και 45 αναμονη;πες μας ποιο κινητο ειναι αυτο να το παρουμε και εμεις. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Ε μη το κοιτας ρε φιλε μου τι θες 6 ωρες οθονη και 45 αναμονη;πες μας ποιο κινητο ειναι αυτο να το παρουμε και εμεις. 6h sot & 20h αναμονή (δηλαδή μια μέρα), πρόχειρα πρόχειρα note ii, g2, z3/z3c, mate 7/8, s7 edge. Μην δικαιολογείτε τα αδικαιολόγητα. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts