GiannisSma Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 ναι ειδα ... αλλα δεν βλεπω κατι σχετικο με το προβλημα του μικροφωνου εκει ή κανω λαθος ; Κοίταξε στο τέλος του ποστ θα το βρεις! Στάλθηκε από το X5PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEEDOO Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Καλησπέρα. Έχω ένα θέμα με τη μπαταρία. Το τελευταίο 15% φεύγει πολύ εύκολα. Σε 2-3 λεπτά από όταν βγάλει το μήνυμα χαμηλή μπαταρία, πέφτει από το 15% στο 0. Το ίδιο εύκολα φαίνεται να φορτίζει τα αρχικά %. Επίσης εύκολα φεύγουν τα πρώτα % από το 100% π.χ. στο 97% αλλά αυτό δεν ενοχλεί. Έχω ελέγξει αν τρέχουν διάφορες εφαρμογές και γίνεται αυτό, αλλά δεν φαίνεται κάτι. Για παράδειγμα μπορεί να είμαι με wifi στο fb με browser και σε 2-3 λεπτά από 15% να μου κλείσει. Είναι φυσιολογικό αυτό; Καμιά ιδέα τι να ελέγξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Καλησπέρα. Έχω ένα θέμα με τη μπαταρία. Το τελευταίο 15% φεύγει πολύ εύκολα. Σε 2-3 λεπτά από όταν βγάλει το μήνυμα χαμηλή μπαταρία, πέφτει από το 15% στο 0. Το ίδιο εύκολα φαίνεται να φορτίζει τα αρχικά %. Επίσης εύκολα φεύγουν τα πρώτα % από το 100% π.χ. στο 97% αλλά αυτό δεν ενοχλεί. Έχω ελέγξει αν τρέχουν διάφορες εφαρμογές και γίνεται αυτό, αλλά δεν φαίνεται κάτι. Για παράδειγμα μπορεί να είμαι με wifi στο fb με browser και σε 2-3 λεπτά από 15% να μου κλείσει. Είναι φυσιολογικό αυτό; Καμιά ιδέα τι να ελέγξω; Με τι rom είσαι? Εγώ αυτό το θέμα το έχω με την 6αρα. Με προηγούμενες 5.1 σε καμιά έκδοσή δεν είχα αυτό το θέμα! Στάλθηκε από το X5PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Οσοι έχετε την v2.4 της 6αρας λειτουργεί το youtube app? Σε εμένα λέει ότι δεν υπάρχει σύνδεση στο δίκτυο ενώ υπάρχει κανονικά και τα υπόλοιπα που χρειάζονται internet παίζουν κανονικά. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Οσοι έχετε την v2.4 της 6αρας λειτουργεί το youtube app? Σε εμένα λέει ότι δεν υπάρχει σύνδεση στο δίκτυο ενώ υπάρχει κανονικά και τα υπόλοιπα που χρειάζονται internet παίζουν κανονικά. Με ogyoutube κανένα θέμα πάντως στην 6 v2.4 Στάλθηκε από το X5PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Εγώ χρησιμοποιώ το κανονικό και youtube background module.Επίσης σήμερα πήγα να κάνω αναβάθμιση το adaway και μου έλεγε και αυτό ότι δεν υπάρχει σύνδεση στο ιντερνετ.Ετσι ξαναγύρισα στο twrp backup της v2.2 όπου όλα λειτουργούν κανονικά.Εν τω μεταξύ είδα πως κυκλοφόρησε και η R17 που όμως συνεχίζει να είναι 5.1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Εγώ χρησιμοποιώ το κανονικό και youtube background module.Επίσης σήμερα πήγα να κάνω αναβάθμιση το adaway και μου έλεγε και αυτό ότι δεν υπάρχει σύνδεση στο ιντερνετ.Ετσι ξαναγύρισα στο twrp backup της v2.2 όπου όλα λειτουργούν κανονικά.Εν τω μεταξύ είδα πως κυκλοφόρησε και η R17 που όμως συνεχίζει να είναι 5.1 Το adaway δεν το έχω αφού έχω το minmin guard που είναι καλύτερο. Επίσης δεν χρησιμοποιώ wifi τον τελευταίο μήνα ούτε μια φορά όποτε με την v2.4 δεν έχω συνδεθεί καθόλου απο wifi που αναφέρεις το πρόβλημα. Τώρα το σκέφτηκα! Στάλθηκε από το X5PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEEDOO Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Με τι rom είσαι? Εγώ αυτό το θέμα το έχω με την 6αρα. Με προηγούμενες 5.1 σε καμιά έκδοσή δεν είχα αυτό το θέμα! Δεν το έχω πειράξει. Είμαι με 5.1 και R09 αφού δεν παίρνει άλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Καλησπέρα. Έχω ένα θέμα με τη μπαταρία. Το τελευταίο 15% φεύγει πολύ εύκολα. Σε 2-3 λεπτά από όταν βγάλει το μήνυμα χαμηλή μπαταρία, πέφτει από το 15% στο 0. Το ίδιο εύκολα φαίνεται να φορτίζει τα αρχικά %. Επίσης εύκολα φεύγουν τα πρώτα % από το 100% π.χ. στο 97% αλλά αυτό δεν ενοχλεί. Έχω ελέγξει αν τρέχουν διάφορες εφαρμογές και γίνεται αυτό, αλλά δεν φαίνεται κάτι. Για παράδειγμα μπορεί να είμαι με wifi στο fb με browser και σε 2-3 λεπτά από 15% να μου κλείσει. Είναι φυσιολογικό αυτό; Καμιά ιδέα τι να ελέγξω; Δοκίμασε να κάνεις Battery Calibration. Googlare το θα βρεις διάφορους τρόπους. Τα ίδια μου έκανε και έμενα στην αρχή.... τώρα από το 100% στο 97% πάει μετά από 7-8 ώρες το λιγότερο. Εδώ παραθέτω τον τρόπο που το έκανα εγώ Calibration. Manual Calibration of the Battery This way of battery manual calibration uses the discharging and recharging or the charge cycle of the phone to keep up fluidity of the ions. Do Note that this method may or may not guarantee success (dependent on company models) but HTC phones do get calibrated successfully using this method. Don’t try this method often, using this method often can damage your phone battery, do it at your own risk, its your choice whether to use this method or not. 1. Let the phone battery run out of charge, wait until it turns off because of low battery. 2. Charge the phone fully without turning on your phone. 3. Once it is fully charged, turn it on and leave it untouched for 30 minutes. 4. Again plug in the charger and allow it to charge for another 30 minutes, don’t use it in between. 5. Once the battery is fully charged, unplug it and your battery is now calibrated. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Σήμερα εκεί που δούλευε κανονικά εσβησε , θεώρησα ότι έπεσε η μπαταρία, το έβαλα για φόρτιση (μήπως και είχε εκφορτιστεί), δεν κάνει τίποτα. Ούτε ανοίγει ούτε τίποτα. Volume up +power button, τίποτα πάλι, έβγαλα-εβαλα μπαταρία, τίποτα. Καμία ιδέα τι να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEEDOO Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 1. Let the phone battery run out of charge, wait until it turns off because of low battery. 2. Charge the phone fully without turning on your phone. 3. Once it is fully charged, turn it on and leave it untouched for 30 minutes. 4. Again plug in the charger and allow it to charge for another 30 minutes, don’t use it in between. 5. Once the battery is fully charged, unplug it and your battery is now calibrated. Σε ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Την εφαρμογή την πάγωσα με το titanium μιας και δεν ήξερα τι είναι.Για το root κατεβάζεις και αντιγράφεις στην sd αυτό το αρχείο Μετά πας ρυθμίσεις-->σχετικά με το τηλέφωνο-->ενημέρωση συστήματος,πατάς το κουμπί μενού και επιλέγεις τοπικές ενημερώσεις και βρίσκεις το αρχειο που αντέγραψες πριν στην κάρτα.Σου βγάζει ένα μήνυμα,επιβεβαιώνεις το φλασάρισμα,κάνει reboot,περιμένεις να ξαναμπει στο λειτουργικό και είσαι root. Yπόψιν ότι μετά το root δε μπορείς να κάνεις πλέον ota updates Εκανα την διαδικασία που περιγράφεις και πράγματι είμαι πλέον root. Εγκατέστησα το LINK2SD αλλα δεν μπορεί να κάνει mount το ext4 partition. Καμιά ιδέα; :happy: Είμαι ver14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Δοκίμασε να το φτιάξεις ext2..Αν και δεν καταλαβαίνω τον λόγο με 16gb μνήμη συν το γεγονός ότι αν επιλέξεις απο τις ρυθμίσεις αποθηκευτικός χώρος την sd τα περισσότερα αν όχι όλα έξτρα μεγάλα κομμάτια των εφαρμογών πάνε εκεί να χρησιμοποιείς link2sd.Η εφαρμογή αυτή καθ`αυτή μένει στον εσωτερικό χώρο και αυτό δεν είναι πρόβλημα αφού τα 16gb δεν γεμίζουν τόσο εύκολα μόνο απο τις εφαρμογές. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Δοκίμασε να το φτιάξεις ext2..Αν και δεν καταλαβαίνω τον λόγο με 16gb μνήμη συν το γεγονός ότι αν επιλέξεις απο τις ρυθμίσεις αποθηκευτικός χώρος την sd τα περισσότερα αν όχι όλα έξτρα μεγάλα κομμάτια των εφαρμογών πάνε εκεί να χρησιμοποιείς link2sd.Η εφαρμογή αυτή καθ`αυτή μένει στον εσωτερικό χώρο και αυτό δεν είναι πρόβλημα αφού τα 16gb δεν γεμίζουν τόσο εύκολα μόνο απο τις εφαρμογές. Κουφό! Εκανα πάλι FORMAT στο 2ο Partition Primary, Filesystem: ext4, Partition Size, cluster size 4 , Apply και τωρα δουλευει ΟΚ. :) Συνεχίζω να εχω θέμα με την Ένταση μικροφώνου ( απογοήτευση!! οι αλλοι με ακουν με διακοπές) Ακολούθησα τις οδηγίες που περιγράφονται εδώ.. Άλλαξα όλα τα value σε όλα τα Level προς τα πάνω. Δεν κρατησα τις default τιμές.. :( Αν κάποιος εχει πετύχει τις σωστές τιμές στα value σε κάθε Level αν μπορεί ας τις ανεβάσει εδώ: Level0= ? Level1= ? ............... Level13= ? Level14= ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
llouis_13 Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Για δες εδώ...http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=41145394&postcount=138 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Για δες εδώ...http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=41145394&postcount=138 Το είδα αλλα έχει για 7 levels αν καταλαβα σωστά. (mic, 64,112,192,144,192,192,184, max 128 (unchangeable)) Εκτός αν εννοεί στις υπόλοιπες max 128 Σε ευχαριστώ πολύ πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Κουφό! Εκανα πάλι FORMAT στο 2ο Partition Primary, Filesystem: ext4, Partition Size, cluster size 4 , Apply και τωρα δουλευει ΟΚ. :) Συνεχίζω να εχω θέμα με την Ένταση μικροφώνου ( απογοήτευση!! οι αλλοι με ακουν με διακοπές) Ακολούθησα τις οδηγίες που περιγράφονται εδώ.. Άλλαξα όλα τα value σε όλα τα Level προς τα πάνω. Δεν κρατησα τις default τιμές.. :( Αν κάποιος εχει πετύχει τις σωστές τιμές στα value σε κάθε Level αν μπορεί ας τις ανεβάσει εδώ: Level0= ? Level1= ? ............... Level13= ? Level14= ? τα ιδια και στο δικο μου , προβληματικη σειρα με χαλασμενα μικροφωνα βγηκε ;; σου εστρωσε μετα τις αλλαγες ; Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Εχω το τηλεφωνακι 6-7 μηνες και ξαφνικα παρουσιάζει το εξης φαινόμενο: Κλείνει ξαφνικα μονο του 1-2 φορες την ημερα αν και η μπαταρία είναι οκ. Ἐχω αλλαξει μπαταρία και κανει ακριβως το ίδιο. Εχετε καμια ιδέα σχετικά ? Το εχει και άλλος αυτο το σύμπτωμα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keymaker24 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Εχω το τηλεφωνακι 6-7 μηνες και ξαφνικα παρουσιάζει το εξης φαινόμενο: Κλείνει ξαφνικα μονο του 1-2 φορες την ημερα αν και η μπαταρία είναι οκ. Ἐχω αλλαξει μπαταρία και κανει ακριβως το ίδιο. Εχετε καμια ιδέα σχετικά ? Το εχει και άλλος αυτο το σύμπτωμα ? Αν δεν το έχεις δοκιμάσει ήδη. Πέρνα ξανά την τελευταία rom και κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 (edited) ROOT Ειμαι ver 14 officiall Με τις οδηγίες του φίλου GiannisSma εδώ. κατέβασα το BETA-SuperSU-v2.50.zip Το αρχείο όμως δεν το δεχεται Γιάννη ( Νομίζω ότι ακολούθησα σωστα τα βήματα που λές) οταν μπορεσεις δέστο μπας και . Με το αρχείο εδώ. UPDATE-SuperSU-v2.46-Y100PRO-ChristianTroy.zip του αγαπητού φίλου bbbb όμως το κινητό ρουταρίστηκε και με τον τρόπο που προτείνει ο bbbb και δοκιμάζοντας μετα απο hard reset και με τον τρόπο που προτείνει ο Γιάννης. Α! εκανα αναβάθμιση του SuperSU απο το Gplay. ( Δεν ξερω αν εκανα καλά αλλα εως τώρα δεν εχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα) ΜΠΑΤΑΡΙΑ: με την μπαταρία στο 2% και το κινητό κλειστό χρησιμοποίησα το USB Capacity time Current Voltage Detector Meter Battery Tester http://i.ebayimg.com/images/g/eIgAAOSw7aBVDXcr/s-l1600.jpg οπως και καποιος άλλος παλιότερα Η συσκευή είναι 6 μηνών και εχει χρησιμοποιηθεί περιπου 2 μήνες. Στο διαταύτα. Μετρήθηκε χωρητικότητα 2003 mAh. Τα 2400 mAh αναγραφόμενη τιμη ούτε για αστείο... ΕΝΔΕΙΞΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Οποιος θέλει ας δοκιμάσει αυτό. το οποίο είναι ευανάγνωστο και αλλαζει χρώμα αναλογα με το ποσοστό. ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ: Χρησιμοποιησα τις οδηγίες του Ρώσου ТехноМоб : Απο εντυπώσεις συνομιλητών τώρα ακούγομαι αρκετά καλά και χωρίς διακοπές. Το μόνο που οταν εχω ανοιχτη συνομιλία οι άλλοι ακούνε αντίλαλο της φωνής τους (μικροφωνισμό) πράγμα νομίζω φυσιολογικό Edited July 10, 2016 by tasos_v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 ROOT Ειμαι ver 14 officiall Με τις οδηγίες του φίλου GiannisSma εδώ. κατέβασα το BETA-SuperSU-v2.50.zip Το αρχείο όμως δεν το δεχεται Γιάννη ( Νομίζω ότι ακολούθησα σωστα τα βήματα που λές) οταν μπορεσεις δέστο μπας και . Με το αρχείο εδώ. UPDATE-SuperSU-v2.46-Y100PRO-ChristianTroy.zip του αγαπητού φίλου bbbb όμως το κινητό ρουταρίστηκε και με τον τρόπο που προτείνει ο bbbb και δοκιμάζοντας μετα απο hard reset και με τον τρόπο που προτείνει ο Γιάννης. Α! εκανα αναβάθμιση του SuperSU απο το Gplay. ( Δεν ξερω αν εκανα καλά αλλα εως τώρα δεν εχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα) ΜΠΑΤΑΡΙΑ: με την μπαταρία στο 2% και το κινητό κλειστό χρησιμοποίησα το USB Capacity time Current Voltage Detector Meter Battery Tester http://i.ebayimg.com/images/g/eIgAAOSw7aBVDXcr/s-l1600.jpg οπως και καποιος άλλος παλιότερα Η συσκευή είναι 6 μηνών και εχει χρησιμοποιηθεί περιπου 2 μήνες. Στο διαταύτα. Μετρήθηκε χωρητικότητα 2003 mAh. Τα 2400 mAh αναγραφόμενη τιμη ούτε για αστείο... ΕΝΔΕΙΞΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Οποιος θέλει ας δοκιμάσει αυτό. το οποίο είναι ευανάγνωστο και αλλαζει χρώμα αναλογα με το ποσοστό. ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ: Χρησιμοποιησα τις οδηγίες του Ρώσου ТехноМоб : Απο εντυπώσεις συνομιλητών τώρα ακούγομαι αρκετά καλά και χωρίς διακοπές. Το μόνο που οταν εχω ανοιχτη συνομιλία οι άλλοι ακούνε αντίλαλο της φωνής τους (μικροφωνισμό) πράγμα νομίζω φυσιολογικό Μέσω local update δοκίμασες και τα δύο αρχεία για root? Ο τρόπος του bbbb όπως αναφέρω δεν είχε δουλέψει σε μένα οπότε με twrp και flashάρισμα του supersu θα κάνεις root. Υποθέτω πως δεν έχεις βάλει twrp γιαυτό και δεν αναφέρεις τι λέει το error που παίρνεις. Στάλθηκε από το X5PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Μέσω local update δοκίμασες και τα δύο αρχεία για root? Ο τρόπος του bbbb όπως αναφέρω δεν είχε δουλέψει σε μένα οπότε με twrp και flashάρισμα του supersu θα κάνεις root. Υποθέτω πως δεν έχεις βάλει twrp γιαυτό και δεν αναφέρεις τι λέει το error που παίρνεις. Στάλθηκε από το X5PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιαννη δεν είχα βάλει twrp αλλα δεν το αναφερεις στην παράγραφο για "Root της συσκευής μας.Τρόπος α)" Μέσω local update δοκίμασα και τα δύο αρχεία για root και του bbbb δούλεψε. Την διαδικασία επανέλαβα για το δικό σου αρχειο και με τους 2 τρόπους 2-3 φορές. Δεν εχω καταλάβει τι μπορει να εφταιξε. Επίσης το ότι ενημέρωσα το SuperSU απο το Gplay είναι σωστό ή δεν έπρεπε? Σε ευχαριστώ φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Kαλά έκανες και ενημέρωσες το supersu. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Γιαννη δεν είχα βάλει twrp αλλα δεν το αναφερεις στην παράγραφο για "Root της συσκευής μας.Τρόπος α)" Μέσω local update δοκίμασα και τα δύο αρχεία για root και του bbbb δούλεψε. Την διαδικασία επανέλαβα για το δικό σου αρχειο και με τους 2 τρόπους 2-3 φορές. Δεν εχω καταλάβει τι μπορει να εφταιξε. Επίσης το ότι ενημέρωσα το SuperSU απο το Gplay είναι σωστό ή δεν έπρεπε? Σε ευχαριστώ φίλε. Δεν υπάρχει θέμα που αναβαθμίσεις. Ναι στον τρόπο Α όντως δεν αναφέρω ότι είναι απαραίτητο το twrp. Μπήκες εσύ σε κάποιo recovery στο στοκ δηλαδή? Εγώ όσο καιρό έχω την συσκευή και έχω κάνει δοκιμές στα πάντα στο στοκ recovery κατάφερα να μπω μια φορά! :p Στάλθηκε από το X5PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 (edited) Kαλά έκανες και ενημέρωσες το supersu. :happy: Δεν υπάρχει θέμα που αναβαθμίσεις. Ναι στον τρόπο Α όντως δεν αναφέρω ότι είναι απαραίτητο το twrp. Μπήκες εσύ σε κάποιo recovery στο στοκ δηλαδή? Εγώ όσο καιρό έχω την συσκευή και έχω κάνει δοκιμές στα πάντα στο στοκ recovery κατάφερα να μπω μια φορά! :p Στάλθηκε από το X5PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιάννη και πρόσεξε τι κάνει στο 1.09 και πρόσεξε τι κάνει στο 1.11 Edited July 12, 2016 by tasos_v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts