Jump to content

Doogee X5 pro

bbbb
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για την κανονική δεν μου κάνει τόσο εντύπωση καθώς τόσο περίπου (γύρω στα 2000) είχε "μετρηθεί" και από άλλους εδώ μέσα.

Αν όμως η 3100 είναι κανονικά 2100 μιλάμε για τρελή διαφορά και μεγάλη κοροιδία.

Αν ήταν κοντά στα 2500 - 2600 , κάτι θα γινόταν....

@GiannisSma

Επειδή μπερδεύτηκα, για την custom R14 ποιο TWRP περνάμε τελικά ;

edit: Τελικά τα κατάφερα.

Από R09 πέρασα TWRP 3.0.2.0 (το λινκ του Γιάννη για R14 +6.0) και μετά μέσω TWRP έκανα εγκατάσταση την custom R15 από το needrom.

Το απόγευμα θα το πειράξω παραπάνω για περισσότερες λεπτομέρειες.

Δεν προλαβαίνω πλέον με τα custom και τα update που βγαίνουν! Πιστεύω στις επόμενες μέρες να μπορέσω να δοκιμάσω και εγώ και να κάνω μια ενημέρωση τον αναλυτικό οδηγό πάλι! Άρα λοιπόν φίλε Kaboomzer με το twrp για R14 + 6.0 και πάνω μπορούμε να κάνουμε εγκατάσταση κανονικά την custom R15 που δημοσιεύτηκε 16/05/16!

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Από R09 πέρασα TWRP 3.0.2.0 (το λινκ του Γιάννη για R14 +6.0) και μετά μέσω TWRP έκανα εγκατάσταση την custom R15 από το needrom.

Το απόγευμα θα το πειράξω παραπάνω για περισσότερες λεπτομέρειες.

Μπορω να την εγκαταστήσω χωρις διαγραφή των δεδομενων μου?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Μπορείς να δοκιμάσεις πάντως έτσι:

Κράτησε ένα backup της συσκευής σου, κατέβασε την custom r15 rom και πέρασε την στην συσκευή σου.

Βootαρε την συσκευή σε recovery και μετά πήγαινε Install->στο zip της r15 και κάνε εγκατάσταση. Αφού τελειώσει κάνε reboot χωρίς να κάνεις wipe τίποτα. Αν περάσουν 10-12 λεπτά και δεν έχει ανοίξει η συσκευή τότε βγάλε την μπαταρία, βάλτην πάλι και μπες σε twrp για να κάνεις wipes και θα ανοίξει.

Δεν ξέρω και προσωπικά δεν θα το πρότεινα να πας από official σε custom χωρίς factory reset.

Εγώ επειδή το έστησα από την αρχή ως καινούριο έκανα όλα τα wipes για καλό και κακό.

Το θέμα είναι, αξίζει να την εγκαταστήσω ή να περιμένω την 6?

Το θέμα είναι, αξίζει να την εγκαταστήσω ή να περιμένω την 6?

Αν είχαμε κάποιο changelog θα μπορούσες να έχεις την απάντηση σου. Στο επίσημο site σαν τελευταία έκδοση για download στο support της συσκευής δίνει την R07..

Υπάρχει τρόπος να βάλω διακόπτη για mobile data στα quick settings; Είμαι root.

Μου τη σπάει κάθε φορά να μπαίνω από τα κανονικά settings και να το ψάχνω.

Αν δεν γίνεται προτείνετέ μου ένα καλό widget που νά κάνει αυτή τη δουλειά.

Δε θέλω πολλά φρου φρου και αρώματα. Ένα on/off switch μου αρκεί.

Υπάρχει τρόπος να βάλω διακόπτη για mobile data στα quick settings; Είμαι root.

Μου τη σπάει κάθε φορά να μπαίνω από τα κανονικά settings και να το ψάχνω.

Αν δεν γίνεται προτείνετέ μου ένα καλό widget που νά κάνει αυτή τη δουλειά.

Δε θέλω πολλά φρου φρου και αρώματα. Ένα on/off switch μου αρκεί.

Μπορείς μέσω gravity box από xposed να κάνεις όπως θέλεις εσύ το πάνελ των quick settings. Αλλιώς ψάξε στο play store για mobile data widget και δοκίμασε να βρεις αυτό που θα σου αρέσει! Υπάρχει πληθώρα από τέτοιες εφαρμογές!

Στάλθηκε από το X5PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φίλε στα Quick settings, αν πατήσεις στο εικονίδιο με το σήμα του δικτύου, θα βγάλει toggle για το mobile data, δεν χρειάζεται ξεχωριστή εφαρμογή ή widget!

Φίλε στα Quick settings, αν πατήσεις στο εικονίδιο με το σήμα του δικτύου, θα βγάλει toggle για το mobile data, δεν χρειάζεται ξεχωριστή εφαρμογή ή widget!

Σωραιός :up::up:

Απλά κάποια στιγμή που το είχα δοκιμάσει (ίσως σε άλλο κινητό) απενεργοποιούσε την κάρτα σιμ.

Τεσπα αφού δεουλεύει έτσι δε χρειάζομαι τίποτε άλλο.

Καλησπέρα σάς. Δεν ξέρω αν πρέπει να ρωτήσω εδώ ή στο θέμα τού ΟΤΕ αλλά έχω ένα θέμα.

Εχθές έκανα αντικατάσταση την κάρτα sim με μία multi. Από χθες το απόγευμα πού την έβαλα μέχρι σήμερα το μεσημέρι όλα δούλευαν κανονικά.

Ε από νωρίς το μεσημέρι και μετά αρνείται να συνδεθεί στο δίκτυο. Ίσως με κάποιο restart τού τηλεφώνου ή κάποιες στιγμές στα ξεκαρφωτα και για πολύ λίγο.

Έβαλα την κάρτα σε άλλη συσκευή και πιάνει σήμα. Όχι βέβαια όπως επιανα με το x5 πριν την αλλαγή αλλά εντάξει έπιανε.

Στην χειροκίνητη αναζήτηση μου βγάζει την κοσμοτε αλλά λέει δεν μπορεί να εγγραφεί στην υπηρεσία.

Ύστερα από όλα αυτά πού έγραψα και κούρασα πιστεύετε ότι θέλει η συσκευή κάποια ρύθμιση ή είναι θέμα κάρτας;

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα σάς. Δεν ξέρω αν πρέπει να ρωτήσω εδώ ή στο θέμα τού ΟΤΕ αλλά έχω ένα θέμα.

Εχθές έκανα αντικατάσταση την κάρτα sim με μία multi. Από χθες το απόγευμα πού την έβαλα μέχρι σήμερα το μεσημέρι όλα δούλευαν κανονικά.

Ε από νωρίς το μεσημέρι και μετά αρνείται να συνδεθεί στο δίκτυο. Ίσως με κάποιο restart τού τηλεφώνου ή κάποιες στιγμές στα ξεκαρφωτα και για πολύ λίγο.

Έβαλα την κάρτα σε άλλη συσκευή και πιάνει σήμα. Όχι βέβαια όπως επιανα με το x5 πριν την αλλαγή αλλά εντάξει έπιανε.

Στην χειροκίνητη αναζήτηση μου βγάζει την κοσμοτε αλλά λέει δεν μπορεί να εγγραφεί στην υπηρεσία.

Ύστερα από όλα αυτά πού έγραψα και κούρασα πιστεύετε ότι θέλει η συσκευή κάποια ρύθμιση ή είναι θέμα κάρτας;

Ευχαριστώ.

Σε όμοιο πρόβλημα, η εξυπηρέτηση πελατών πραγματοποίησε διαγραφή του προφίλ μου και εγκατάσταση εκ νέου. Η διαδικασία έγινε remote.

Μπορείς να δοκιμάσεις πάντως έτσι:

Κράτησε ένα backup της συσκευής σου, κατέβασε την custom r15 rom και πέρασε την στην συσκευή σου.

Βootαρε την συσκευή σε recovery και μετά πήγαινε Install->στο zip της r15 και κάνε εγκατάσταση. Αφού τελειώσει κάνε reboot χωρίς να κάνεις wipe τίποτα. Αν περάσουν 10-12 λεπτά και δεν έχει ανοίξει η συσκευή τότε βγάλε την μπαταρία, βάλτην πάλι και μπες σε twrp για να κάνεις wipes και θα ανοίξει.

Κατέβασε κανείς απευθείας απο το κινητό την αναβαθμισμένη r15 rom;

Προοσπαθώ να κάνω ενημέρωση μέσα απ τις ρυθμίσεις αλλα μου λέει οτι το κιν είναι ενημερωμένο στην r14-2016.01.15

Είμαι unroot.

Υπάρχει τρόπος να ρυθμίζουμε τί θέλουμε αν αποθηκεύεται στη μνήμη του τηλεφώνου και τί στην εξωτερική sd;

Θέλω οι εφαρμογές να μπαίνουν στο τηλέφωνο , αλλά μουσική, φωτό και βίντεο στην εξωτερική κάρτα.

Μπορεί να γίνει;

Ναι δοκίμασε με το foldermount

Θα βάλεις απο τις ρυθμίσεις του κινητού αποθηκευτικός χώρος-->εσωτερική μνήμη για να πηγαίνουν εκεί οι εφαρμογές.Και μετά με το foldermount θα φτιάξεις ζεύγη για να πηγαίνουν στην sd.πχ Aν θες να πηγαίνουν οι φώτο που τραβάς στην sd (μιας και η κάμερα δεν έχει τέτοια ρύθμιση στην εφαρμογή) θα πας στο foldermount και θα του πεις να παίρνει τον φάκελο DCIM απο την εσωτερική μνήμη και να τον συνδέει σε έναν αντίστοιχο φάκελο στην κάρτα μνήμης.Αντίστοιχα και με τις άλλες εφαρμογές που δε δίνουν επιλογή για αποθήκευση απο τις ρυθμίσεις τους.Μόνο θέμα ότι η free έκδοση επιτρέπει μέχρι 3 συνδέσεις

η νεα 6 (2.2 ver) που βγήκε σήμερα, τι λέει?

η νεα 6 (2.2 ver) που βγήκε σήμερα, τι λέει?

Μόλις το είδα ότι βγήκε update. Κατεβάζω τώρα για να περάσω και θα ενημερώσω εδώ!

Edit: Τελείωσα με την εγκατάσταση. Κάποια εμφανής αλλαγή δεν υπάρχει αν και στο αρχείο αλλαγής λέει ότι η επιλογή οθόνη και ρυθμίσεις οθόνης είναι πλέον μια επιλογή και δεν θυμάμαι καθόλου πως ήταν οι ρυθμίσεις πριν στην 2.1. Άλλες αλλαγές είναι update στα τελευταία gapps και επαναφορά της στοκ εφαρμογής email.

Edited by GiannisSma

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν έχει αντιμετωπίσει κανείς το εξής:

Στη συσκευή έχω σετάρει δύο mail accounts, έναν gmail (προσωπικό) και έναν exchange (εταιρικό). Χρησιμοποιώ το stock mail app και παρατηρώ τα εξής: Η κατανάλωση μπαταρίας είναι λογική μέχρι να φτάσει κάποιο mail στον exhange account. Από εκείνη τη στιγμή αυξάνεται αισθητά (συνεχόμενη γραμμή στο "κανονική λειτουργία" της μπαταρίας). Δοκίμασα διάφορα: όχι συγχρονισμός επαφών, αποσύνδεση του exchange από το stock mail app και χρήση του outlook app αλλά χωρίς αποτέλεσμα)...

Αν κάνω reboot η κατανάλωση επανέρχεται σε λογικά επίπεδα μέχρι το επόμενο mail κλπ.

Υπάρχει λύση?

Θ.

Τελικά παιδιά αξίζει να πάω στην 6 ή να μείνω στην r15?

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το αν αξίζει ή όχι είναι καθαρά στην κρίση σου. Το μόνο αρνητικό που παραμένει είναι η κακή ποιότητα στην κάμερα. Ο ήχος που αναφέρει ο dev σαν bug, αν απανεργοποιήσεις όλες τις βελτιώσεις ήχου(κάτι πάει ανάποδα μάλλον) φτιάχνει. Από κατανάλωση και σταθερότητα κανένα θέμα πάει σφαίρα και χωρίς κανένα κόλλημα. Αν θέλεις και έχεις όρεξη να δοκιμάσεις κάτι νέο το κάνεις και περνάς την 6. Αν από την άλλη είσαι καλυμμένος και δεν θέλεις να στήνεις πάλι το κινητό από το μηδέν και υπόψιν θέλει παραπάνω χρόνο από το να στήσεις μια 5.1 rom λόγο της πολλής ώρας στο boot μετά το το install της rom, μετά του root και μετά του xposed(αν χρησιμοποιείς) κάθε boot μετά από κάθε flashάρισμα κάνει σχεδόν ένα τέταρτο! Από αισθητικής άποψης δεν θα δεις μεγάλες διαφορές μόνο το εφέ όταν κλειδώνει η οθόνη που το φόντο γίνεται σταδιακά ασπρόμαυρο μέχρι να κλειδώσει είναι η πιο εμφανής αλλαγή. Στην 6 v2.2 που είμαι από χθές μπορώ να πω πως με τα νέα gapps δεν έχει κανένα περιττό wakelock! Η συσκευή πέφτει σε deep sleep αμέσως και δεν υπάρχει περίπτωση του φόβου πως θα χάσω καμιά ειδοποίηση, δεν είχα ποτέ κάποιο τέτοιο πρόβλημα! Όχι πως με την v2 ή την v2.1 είχα κάποιο battery drain αλλά κάποια περιττά wakelock μέσα στην μέρα τα είχα χωρίς όμως να είναι αντιληπτά και να ρουφάνε την μπαταρία.

Edited by GiannisSma

Λοιπον τα γραφουμε απο τωρα για να μην τα λεμε ξανα και ξανα, γιατι ετσι κι αλοιως εχουν γραφει αυτα τοσες και τοσες φορες σαυτο το forum ...

Αγορασαμε απο vickmall, το πλεον αξιοπιστο για καποιους απο μας καταστημα, με πολυ καλο after sales. Χρησιμοποιησα Paypal συνδεδεμενο με πιστωτικη καρτα, εκανε περιπου 10 μερες για να φτασει στην πορτα μας ... Τιμη παιζει, μαινουμε στο site που μας ενδιαφερει και βλεπουμε ποσο κανει και κρινουμε αναλογα, δεν χρειαζεται κατι να προσεξουμε ιδιαιτερο, ερχεται μανισιο χωρις να εχει πειραχτει το software απο το συγκεκριμενο καταστημα (vickmall). Εντυπωσεις οταν παραλαβουμε...... :p

Παιδια γεια σας.Απελπισμενη βοηθεια θελω.Ενω χτες δουλευε κανονικα και ωραια με επιασε η μαλ...α να το κανω Root λεσ και το ειχα αναγκη.Τεσπα το απατελεσμα ειναι να ειναι ανοιχτο με το σημα της εταιριας και τιποτα αλλο..Δοκιμασα vol key up key down key πιστεψε με ολα αλλα τιποτα.Και Hard reset το εκανα αλλα δεν ακουει με τιποτα.Καμια λυση?

Το αν αξίζει ή όχι είναι καθαρά στην κρίση σου. Το μόνο αρνητικό που παραμένει είναι η κακή ποιότητα στην κάμερα. Ο ήχος που αναφέρει ο dev σαν bug, αν απανεργοποιήσεις όλες τις βελτιώσεις ήχου(κάτι πάει ανάποδα μάλλον) φτιάχνει. Από κατανάλωση και σταθερότητα κανένα θέμα πάει σφαίρα και χωρίς κανένα κόλλημα. Αν θέλεις και έχεις όρεξη να δοκιμάσεις κάτι νέο το κάνεις και περνάς την 6. Αν από την άλλη είσαι καλυμμένος και δεν θέλεις να στήνεις πάλι το κινητό από το μηδέν και υπόψιν θέλει παραπάνω χρόνο από το να στήσεις μια 5.1 rom λόγο της πολλής ώρας στο boot μετά το το install της rom, μετά του root και μετά του xposed(αν χρησιμοποιείς) κάθε boot μετά από κάθε flashάρισμα κάνει σχεδόν ένα τέταρτο! Από αισθητικής άποψης δεν θα δεις μεγάλες διαφορές μόνο το εφέ όταν κλειδώνει η οθόνη που το φόντο γίνεται σταδιακά ασπρόμαυρο μέχρι να κλειδώσει είναι η πιο εμφανής αλλαγή. Στην 6 v2.2 που είμαι από χθές μπορώ να πω πως με τα νέα gapps δεν έχει κανένα περιττό wakelock! Η συσκευή πέφτει σε deep sleep αμέσως και δεν υπάρχει περίπτωση του φόβου πως θα χάσω καμιά ειδοποίηση, δεν είχα ποτέ κάποιο τέτοιο πρόβλημα! Όχι πως με την v2 ή την v2.1 είχα κάποιο battery drain αλλά κάποια περιττά wakelock μέσα στην μέρα τα είχα χωρίς όμως να είναι αντιληπτά και να ρουφάνε την μπαταρία.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Επειδή το έχω σαν δεύτερη συσκευή αυτό που με ενδιαφέρει είναι η μπαταρία, οι ειδοποιήσεις και η ταχύτητα του. Το ότι είναι χ64 υπάρχει αισθητή διαφορά?

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk