GiannisSma Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει κι εμένα την απλή θνητή σε ένα όχι τόσο τεχνικό θέμα???:blink: Μήπως ξάρει κάποιος αν αλλάζει το πρασσινάκι που μου βγάζει σαν περιβάλλον π.χ. οταν γράφω sms. Sorry αν στα προηγούμενα post έχει αναφερθεί κάτι σχετικό, αλλά είναι δύσκολο να ψάξω τόοοοοσες σελίδες!:O Όχι δεν αλλάζει. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές όμως για sms στο play store που μπορείς να δοκιμάσεις. Εγώ χρησιμοποιώ το chompsms και έχω διαβάσει καλά λόγια για textra και 8sms. Αυτό που φοράει το κινητο στην οθόνη είναι tempered glass ή screen protector ;;Το πήρα από vickmall. Απλή μεμβράνη είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XeniaV Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Όταν χρησιμοποιείς τέτοια εφαρμογή για sms οι άλλοι τα διαβάζουν κανονικά και ας μην την έχουν? Γιατί με κάποια που χρησιμοποιούσα παλιότερα ο παραλήπτης δεν το έβλεπε σωστά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Όταν χρησιμοποιείς τέτοια εφαρμογή για sms οι άλλοι τα διαβάζουν κανονικά και ας μην την έχουν? Γιατί με κάποια που χρησιμοποιούσα παλιότερα ο παραλήπτης δεν το έβλεπε σωστά Το μόνο που ίσως να μην βλέπει σωστά είναι τα διάφορα emotions τα οποία όχι μόνο στα sms γενικά πρέπει να έχουν και οι δυο το ίδιο πακέτο με τα emotions για να τα δει σωστά. Αλλιώς κάτι τέτοιο που αναφέρεις δεν το έχω ακούσει. Εκτός της ρύθμισης Unicode κάπως έτσι λέγεται που αφαιρεί τόνους και σημεία στίξης και μάλλον εννοείς αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Όχι δεν αλλάζει. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές όμως για sms στο play store που μπορείς να δοκιμάσεις. Εγώ χρησιμοποιώ το chompsms και έχω διαβάσει καλά λόγια για textra και 8sms. Απλή μεμβράνη είναι. Να την βγάλω και να βάλω το original tempered glass που μου έστειλε το vickmall ή όχι ? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Να την βγάλω και να βάλω το original tempered glass που μου έστειλε το vickmall ή όχι ? Και εγώ έχω αλλα δεν το έχω δοκιμασει ακόμα. Με την πρώτη την εργοστασιακή είμαι. Διάβασε πιο πίσω στις σελίδες του θέματος υπάρχουν απόψεις για αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Υπάρχει τρόπος όταν σε πέρνουν τηλέφωνο να μην εμφανίζεται το default app για εισερχόμενες κλήσεις? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Υπάρχει τρόπος όταν σε πέρνουν τηλέφωνο να μην εμφανίζεται το default app για εισερχόμενες κλήσεις? Υπάρχουν πολλές εφαρμογές "caller" στο play store. Κάνε μια αναζήτηση αλλά από ότι θυμάμαι κάποιες θέλουν λογαριασμό επιβεβαίωση αριθμού κλπ και δεν έχω δουλέψει κάποια ποτέ εγώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XeniaV Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Και μια ερωτησούλα ακόμα: Θέλω να βάλω διαφορετικό ήχο κλήσης σε μια επαφή. Όταν διαλέξω από το σχετικό μενού ήχο από αυτούς που είχε εξαρχής το τηλέφωνο είναι οκ. Αν διαλέξω όμως κάποιον από αυτούς που έχω κατεβάσει εγώ δεν τον χρησιμοποιεί αυτόν αλλά τον default του τηλεφώνου. Τους ίδιους ήχους αν τους βάλω ήχο κλήσης για το κινητό συνολικά δουλεύουν μια χαρά. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να παίζει?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Και μια ερωτησούλα ακόμα: Θέλω να βάλω διαφορετικό ήχο κλήσης σε μια επαφή. Όταν διαλέξω από το σχετικό μενού ήχο από αυτούς που είχε εξαρχής το τηλέφωνο είναι οκ. Αν διαλέξω όμως κάποιον από αυτούς που έχω κατεβάσει εγώ δεν τον χρησιμοποιεί αυτόν αλλά τον default του τηλεφώνου. Τους ίδιους ήχους αν τους βάλω ήχο κλήσης για το κινητό συνολικά δουλεύουν μια χαρά. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να παίζει?:confused: Το συγκεκριμένο που ρωτάς έχει συζητηθεί πιο παλιά και από όσο θυμάμαι δεν βρέθηκε λύση αλλά το λέω χωρίς να είμαι 100% σίγουρος καθώς δεν με απασχόλησε το θέμα καθόλου. Κάνε μια βόλτα στις προηγούμενες σελίδες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XeniaV Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Σ'ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberp Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Μόλις παρέλαβα το κινητό, αλλά δεν ανοίγει...Το έχω βάλει για φόρτιση, αλλά δεν δείχνει κάτι.. Πόση ώρα θέλει μέχρι να καταφέρω να το ανοίξω; Παράθεση ispania.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
braveone13 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 κοίταξες μήπως έχει καμιά ταινία στις επαφές της μπαταρίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberp Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 κοίταξες μήπως έχει καμιά ταινία στις επαφές της μπαταρίας?Αυτό ήταν... Ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση ispania.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenalex1996 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Παιδια εσεις οι παλαιότεροι τι λετε για το κιν ? Αξιζει τα λευτα του? Ποια θεωρειτε αρνητικά? Το θελω για συγγενη που το ποιο βαρυ αππ πουθα ανοιξει θα ειναι το σκαιπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Παιδια εσεις οι παλαιότεροι τι λετε για το κιν ? Αξιζει τα λευτα του? Ποια θεωρειτε αρνητικά? Το θελω για συγγενη που το ποιο βαρυ αππ πουθα ανοιξει θα ειναι το σκαιπ. Τα αξίζει και με το παραπάνω! Το μόνο αρνητικό του είναι η κάμερα. Αν διαβάσεις λίγο το θέμα θα το διαπιστώσεις από τα σχόλια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenalex1996 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Τα αξίζει και με το παραπάνω! Το μόνο αρνητικό του είναι η κάμερα. Αν διαβάσεις λίγο το θέμα θα το διαπιστώσεις από τα σχόλια! Ευχαριστω φιλε, ειδοποιήσεις απο εφαρμογες τις στελνει κανονικα? (Στην τιμη του, παιζει τιποτα καλυτερο? ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Ευχαριστω φιλε, ειδοποιήσεις απο εφαρμογες τις στελνει κανονικα? (Στην τιμη του, παιζει τιποτα καλυτερο? ) Κανονικοτατα. Νομιζω οτι ειναι απο τα καλυτερα vfm που κυκλοφορουν !!! Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Ευχαριστω φιλε, ειδοποιήσεις απο εφαρμογες τις στελνει κανονικα? (Στην τιμη του, παιζει τιποτα καλυτερο? ) Για την τιμή δεν ξέρω τώρα αν παίζει κάτι καλύτερο αυτό είναι και στο γούστο του καθενός και στα θέλω του. Ρίξε μια βόλτα στα διάφορα κινέζικα σιτε αν σου αρέσει κάτι ψάχνεις για αν υπάρχει review εδώ ή κάποιο θέμα! Οι ειδοποιήσεις ναι κανονικά χωρίς κανένα θέμα αν και έχει ειπωθεί πολλές φορές για τις ειδοποιήσεις του viber δεν είναι θέμα συσκευής αλλά της εφαρμογής! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Joint Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Και μια ερωτησούλα ακόμα: Θέλω να βάλω διαφορετικό ήχο κλήσης σε μια επαφή. Όταν διαλέξω από το σχετικό μενού ήχο από αυτούς που είχε εξαρχής το τηλέφωνο είναι οκ. Αν διαλέξω όμως κάποιον από αυτούς που έχω κατεβάσει εγώ δεν τον χρησιμοποιεί αυτόν αλλά τον default του τηλεφώνου. Τους ίδιους ήχους αν τους βάλω ήχο κλήσης για το κινητό συνολικά δουλεύουν μια χαρά. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να παίζει?:confused: Στον "Αποθηκευτικό χώρο τηλεφώνου" φτιάξε ένα φάκελο και ονόμασέ τον ringtones. Βάλε εκεί μέσα τους ήχους που θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Έτσι αυτοί θα εμφανιστούν μαζί με αυτούς που είχε εξαρχής το τηλέφωνο και επιλέγοντας μέσα από εκεί θα είναι όλα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Για την τιμή δεν ξέρω τώρα αν παίζει κάτι καλύτερο αυτό είναι και στο γούστο του καθενός και στα θέλω του. Ρίξε μια βόλτα στα διάφορα κινέζικα σιτε αν σου αρέσει κάτι ψάχνεις για αν υπάρχει review εδώ ή κάποιο θέμα! Οι ειδοποιήσεις ναι κανονικά χωρίς κανένα θέμα αν και έχει ειπωθεί πολλές φορές για τις ειδοποιήσεις του viber δεν είναι θέμα συσκευής αλλά της εφαρμογής! Εγώ με τις ειδοποιήσεις έχω πρόβλημα. Από όλα τα προγράμματα και με την ρ14. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Τα χθεσινά μου στατιστικά με την custom r14. Πραγματικά τα πήγε τέλεια! https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160319/23af926b4009762d82d817d550b017a4.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160319/67519bd980f7f0e523acc7a6d5b1860f.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160319/430423e75cb351ee546b31ee6a5777d1.jpg Εγώ με τις ειδοποιήσεις έχω πρόβλημα. Από όλα τα προγράμματα και με την ρ14. Δηλαδή? Τι πρόβλημα ακριβώς αντιμετωπίζεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Αν δεν έχω ανοίξει τις εφαρμογές και να τις έχω στο παρασκήνιο δεν μου έρχονται οι ειδοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Αν δεν έχω ανοίξει τις εφαρμογές και να τις έχω στο παρασκήνιο δεν μου έρχονται οι ειδοποιήσεις. Ρίξε μια ματιά στις πρώτες και λίγο πιο μετά σελίδες όπου έχει αναφερθεί αυτό το πρόβλημα ξανά και δοκίμασε την εφαρμογή που είχε πει τότε ο bbbb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberp Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 (edited) Όλα καλά μέχρι στιγμής, κανένα πρόβλημα... Το μόνο θέμα είναι ότι στην ενεργοποίηση του κινητού, δεν με ρώτησε να κάνει restore settings, apps κλπ από το προηγούμενο κινητό...ούτε καν μου ζήτησε να βάλω account..αν και μάλλον αυτό είναι θέμα της google (απ'ότι είδα σε κάτι φόρουμ) και όχι του κινητού... Άρα το backup της google δεν έχει κανένα νόημα αν δεν λειτουργεί σωστά... Και μετά που έβαλα τον λογαριασμό μου με το χέρι τίποτα..δεν είχε κρατήσει κανένα wifi, έπρεπε να κάνω install τα πάντα από την αρχή... Έχει συμβεί και σε άλλους; Edited March 20, 2016 by cyberp Παράθεση ispania.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Έτσι είναι όσα X5 έχω δει μέχρι τώρα. Δεν έχουν τον wizard της Google που εμφανίζεται σε άλλες συσκευές μετά την πρώτη εκκίνηση. Ως και για τις επαφές χρειάζεται να κάνεις συγχρονισμό για να τις εμφανίσεις, ακόμα και αν έχεις συνδέσει λογαριασμό Google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts