Jump to content

Joint

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Joint

  • Ημ. Γέννησης 21/02/1973

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Joint's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Joint

    Doogee X5 pro

    Ευχαριστώ GiannisSma, θα ξανακάνω μια εγκατάσταση, αν και είχα κάνει clean install, και βλέπουμε.
  2. Joint

    Doogee X5 pro

    Καλησπέρα. Έχω εγκαταστήσει εδώ και περίπου ένα μήνα την 6αρα v4 του snowcatPDA και μου κάνει κάτι περίεργα... Σταματούν να λειτουργούν διάφορες εφαρμογές στο άσχετο πχ την ώρα που ορίζω κάποιο ξυπνητήρι μου πετάει πως λυπάται :O αλλά η εφαρμογή σταμάτησε να λειτουργεί, το ξυπνητήρι όμως το έχει ορίσει!!! Η ram είναι φορτωμένη συνεχώς γύρω στο 65%. Χρησιμοποιώ τις ίδιες εφαρμογές που είχα και στην r14 όπου εκεί δεν ξεπερνούσε το 40-45%. Η πιο πονεμένη ιστορία είναι η μπαταρία. Τις περισσότερες φορές όταν το φορτίζω πηγαίνει απ' το 75% στο 100% μέσα σε ένα λεπτό και το ίδιο, αντίστροφα, κάνει όταν αποφορτίζεται (απ' το 100% στο 75% σε ένα λεπτό :cry:). Προσπάθησα να την καλιμπράρω με 2-3 προγράμματα απ' το play, άδικος κόπος.:X Επίσης αν έχω φορτωμένα ταυτόχρονα πχ firefox και Here WeGo τις περισσότερες φορές λαγκάρει άσχημα... Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή :help: μήπως και γλιτώσω επανεγκατάσταση... Είναι root.
  3. Joint

    Doogee X5 pro

    Απ' το play δοκίμασε το Greenify
  4. Joint

    Doogee X5 pro

    Στον "Αποθηκευτικό χώρο τηλεφώνου" φτιάξε ένα φάκελο και ονόμασέ τον ringtones. Βάλε εκεί μέσα τους ήχους που θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Έτσι αυτοί θα εμφανιστούν μαζί με αυτούς που είχε εξαρχής το τηλέφωνο και επιλέγοντας μέσα από εκεί θα είναι όλα οκ.
  5. Joint

    Doogee X5 pro

    Σχετικά με τις δονήσεις κατά τη διάρκεια της κλήσης. Σταμάτησαν εντελώς από τη στιγμή που απενεργοποίησα τα Gesture. Όσες κλήσεις έχω κάνει από τότε (και είναι πολλές), είναι όλες "ήσυχες".:D
  6. Joint

    Doogee X5 pro

    Κατέβασέ το από εδώ : http://oceanofapk.com/sygic-gps-with-maps-apk-plus-data-free-download/ Ξεκλείδωτο και δουλεύει μια χαρά ;)
  7. Joint

    Doogee X5 pro

    Όχι απλώς τα πεδία "ημερομηνία" "Γενέθλια" ΔΕΝ εμφανίζονται καθόλου !!! ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το greenify δουλεύει και χωρίς root, κατέβασε από playstore και δες "Πειραματικά χαρακτηριστικά".
  8. Joint

    Doogee X5 pro

    Καλησπέρα στην παρέα. Μήπως κάποιος βρήκε τρόπο να περνάει ημερομηνία γενεθλίων στις επαφές; Το ωραίο είναι πως στις επαφές που μετέφερα από άλλο τηλ. και υπήρχε καταχωρημένη ημερομηνία εξακολουθεί να υπάρχει, εμφανίζεται στο a-calendar !!!
×
×
  • Create New...