Jump to content

Doogee X5 pro

bbbb
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδή δεν έχει δει κανένας κάτοχος της συσκευής ως τώρα 4G ;

Κανονικά θα έπρεπε να το δείχνει αφού το υποστηρίζει.

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχω δει εγώ κανονικά και το δουλεύω με cosmote και με vodafone.Wind δεν έχει ακόμη 4g στην περιοχή μου.Για cosmote έχω ανεβάσει και μια εικόνα με μέτρηση στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6333016#post6333016 και απλά πάει σφαίρα..Περιμένω να φέρει η wind 4G στην Κοζάνη και με τέτοιες ταχύτητες θα κόψω το adsl και θα βάλω το πακέτο της wind με τα 20gb εφόσον φυσικά συνεχίζει την ίδια με τώρα,τιμολογιακή πολιτική Edited by bbbb

Δηλαδή δεν έχει δει κανένας κάτοχος της συσκευής ως τώρα 4G ;

Κανονικά θα έπρεπε να το δείχνει αφού το υποστηρίζει.

Εγω με Cosmote στη Θεσσαλονικη εχω δει με τη συγκεκριμενη συσκευη που εχω στα χερια μου ...........:)

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Εγω με Cosmote στη Θεσσαλονικη εχω δει με τη συγκεκριμενη συσκευη που εχω στα χερια μου ...........:)

και εγω έχω δει όπου υπαρχει 4G.

Μολις ειδα μια νεα ενημερωση,R08-2015.10.26,30.62mb,ναι τωρα την ειδα,ενα μπραβο στην εταιρια που δινει ενημερωσεις.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Η δειχνει ναι,4αρι δεν εχω ζητηση ακομα να ενεργοποιήσουν.

Η δείχνει σε εσένα. Εμένα εκεί που με άλλες συσκευές έδειχνε Η σε αυτή βλέπω 3g.

4g είδα στιγμιαία κάπου στη Θεσσαλονίκη τις προάλλες πού ήμουν με wind.

Μολις ειδα μια νεα ενημερωση,R08-2015.10.26,30.62mb,ναι τωρα την ειδα,ενα μπραβο στην εταιρια που δινει ενημερωσεις.:)

Nαι την είδα και εγώ.Eιναι η 3η που παιρνει το κινητό.Θα προσπαθήσω να την βάλω μέσω twrp και αν δεν.. θα ξαναβαλω την R07 μεσω sp flash tools,ota και μετά πάλι root

edit

Δεν την παίρνει.Κλασσικά θέλει unrooted κινητό

Edited by bbbb

Η δείχνει σε εσένα. Εμένα εκεί που με άλλες συσκευές έδειχνε Η σε αυτή βλέπω 3g.

4g είδα στιγμιαία κάπου στη Θεσσαλονίκη τις προάλλες πού ήμουν με wind.

Φιλε μου απο οτι εχω δει εχει πολυ καλη κεραια η συσκευη,σε δυσκολα σημεια τα καταφαιρνει παρα πολυ καλα.

Δεν εχω θεμα,και με 2 διαφορετικων εταιριων καρτες φορεμενες.

Δεν διαφωνω.απλα ρωτησα αν με ενδειξη 3g εχουμε την ιδια ταχυτητα με το Η που ειχαν αλλες συσκευες.

Nαι την είδα και εγώ.Eιναι η 3η που παιρνει το κινητό.Θα προσπαθήσω να την βάλω μέσω twrp και αν δεν.. θα ξαναβαλω την R07 μεσω sp flash tools,ota και μετά πάλι root

edit

Δεν την παίρνει.Κλασσικά θέλει unrooted κινητό

Τροπος unroot να τον δωσω σε φιλο να το κανει,εαν ειναι ευκολο με απλα λογια σε παρακαλω,δεν ειναι και τζιμανι σχετικα.....:lol:

Τροπος unroot να τον δωσω σε φιλο να το κανει,εαν ειναι ευκολο με απλα λογια σε παρακαλω,δεν ειναι και τζιμανι σχετικα.....:lol:

Επίσης να ρωτήσω και εγώ , με τις εφαρμογές που έχουν μπεί μετά το root , τι γίνεται ; Και χρειάζονταν root για να μπούν ; Απλώς τις αφήνεις εκεί που είναι όταν κάνεις Unroot , και μετά που το ρουτάρεις πάλι παίζουν κανονικά ;

Δεν ασχολήθηκα με unroot.Φλάσαρα την R05 μεσω sp flash tools και μόλις μπούταρε και συνδέθηκα σε wifi,πήρα την R07 και μετά πάλι την R08.Τώρα πριν λίγο μπούταρε η R08 καθαρή και χωρίς root.Δε βλέπω κάποια αισθητική αλλαγή ή πτώση/ανοδο αποδοσης όμως εχω την εντυπωση ότι σε σχέση με την R07 έκλεισαν όλες τις γνωστές "τρυπες" του stagefright bug για το οποίο έγινε σχετικά μεγάλος ντόρος.Για επιβεβαίωση αν θέλει κάποιος που έχει ακόμη R05/R07 να βάλει την εφαρμογή stagefright detector https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zimperium.stagefrightdetector και να δει αν βγαίνει vulnerable.Αν θυμάμαι καλά στην R07 έβγαζε ότι είναι ευάλωτη στο cvc 6602 ενώ τώρα στην R08 λέει not vulnerable

Με μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα σήμερα ότι και η μπαταρία τα πάει αρκετά καλά.

Από τις 12 το μεσημέρι που το άνοιξα για πρώτη φορά βρήκα τη μπαταρία στο 57% μέχρι τις 9 το βράδυ με σχεδόν 3 ώρες οθόνη αρκετές ώρες WiFi & Data με δυο αναβαθμίσεις R07 & R08 αρκετές εγκατάστασεις και πολύ σκάλισμα έφτασε στο 17%. Μια χαρά τα πάει νομίζω !!!!

Αν είχε και Not Leds δε το συζητάω θα ήταν το κάτι άλλο.

http://s16.postimg.org/df604xf6d/2015_11_05_19_15_45.pnghttp://s9.postimg.org/cp358rakf/2015_11_05_19_15_54.png

Τροπος unroot παιδια????Καποιος????:rolleyes:

Στο supersu-->ρυθμίσεις υπάρχει μια επιλογή που λέγεται πλήρης κατάργηση πρόσβασης root.Αυτό λογικά κάνει πλήρες unroot αλλά δεν το έχω δοκιμάσει κατά πόσο λειτουργεί σωστά

Δεν είναι πάντως και ότι πιο ακίνδυνο το unroot και ΟΤΑ αναβάθμιση.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μπρικάρει το κινητό.

bbbb Drivers που βρήκες για να το φλασάρεις μέσω sp flash tools ;;;

Edited by Athlos_PDA

Toυς κλασσικούς mtk drivers http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405 + pdanet driver http://pdanet.co/a/ που χρησιμοποιώ σε win7 pc απο εποχής mtk65xx έχω και λειτουργούν κανονικά και sp flash tools v5.1524

Ok ευχαριστώ, να σαι καλά.

Δεν έχω σκοπό να το κάνω root αλλά καλό είναι να υπάρχουν όλα για κάθε ενδεχόμενο.

Από τις 11.30μμ ως τις 8.30πμ σε αναμονή, η μπαταρία έπεσε μόνο 2%. Σε λογικά πλαίσια θα έλεγα.

Καλημέρα σε ολους. Παρήγγειλα κ εγω το τηλ απο vickmall μέσω PayPal εδω κ 2 μέρες. Δεν εχω παρει απαντηση ομως απο το site εκτος απο το mail αγορας. Ποσες ημερες κανουν να ετοιμασουν τη παραγγελία ξερει κανεις;

Μετρηση της χωρητικοτητας της μπαταρίας με κλειστο κινητό και ξεφορτιστη εντελώς.με 2400 παντως δε μοιάζει και ως βαρος και πάχος http://s21.postimg.org/60skopexv/IMG_20151106_080206.jpg

Ελπίζω τουλάχιστον στο homtom ht6 από 6250 που λένε να είναι καθαρά +-5800

Ποσες ημερες κανουν να ετοιμασουν τη παραγγελία ξερει κανεις;

Εγω σε 4 ημέρες πήρα τρακινγκ ναμπερ. Τώρα ειναι στις 3 εβδομάδες και ακόμα άφαντο.

Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

Εγω σε 4 ημέρες πήρα τρακινγκ ναμπερ. Τώρα ειναι στις 3 εβδομάδες και ακόμα άφαντο.

Εγώ έδωσα παραγγελία στο vickmall στις 20/10 πήρα tracking number στις 22/10 και ακόμα δεν έχει φτάσει Ελλάδα.