Jump to content

TO TELOS TOY BUY & SELL?

axilleask
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

TIS TELEYTAIES MERES EMEIS OI LATREIS TWN KINHTWN K GADGET POY EIXAME BREI ENA XWRO NA SYGKRINOUME KAI N ALLAZOUME KINHTA METAKSY MAS BRISKOMASTE ANTIMETWPOI ME PRWTOFANH GIA TA XRONIKA PERIORIISTIKA METRA TOY STYL

GIA NA DHMIOYRGHSETE AGGELIA PREPEI NA EXETE DHMOSIEYSEI IKANO ARI8MO AGGELIWN SE ALLES PERIOXES TOU FORUM!!!!!

DHLADH NA ANALWNOMASTE SE AKATASXETH BOURDOLOGIA MONO K MONO GIA KANOUME TO XATHRI TWN MODERATORS???????

PAIDIA SYNEL8ETE DEN EINAI PRAGMATA AYTA XRISTOYGENNIATIKA!

AN EINAI ETSI PARTE THN APOFASH KAI KLEISTE THN THN KATHGORIA

K MHN KRYBOSASTE PISW AP TO DAXTYLO SAS !!!!!!!!!!

Ο χρόνος είναι ο χειρότερος γιατρός.....

"Ο χώρος των αγοραπωλησιών (Buy & Sell) είναι μια επιπρόσθετη δυνατότητα που παρέχει το myPhone.gr δωρεάν σε όλους τους χρήστες του για να μπορούν να πωλούν, να ανταλάσσουν ή να ζητούν προϊόντα."

Χρήστης του myphone δεν νοείται κάποιος που το 90% των ποστ του είναι στις Αγγελίες, αλλά ούτε και αυτός που γράφτηκε μόνο και μόνο για το σκοπό αυτό.

Η δυνατότητα αυτή δίνεται πλέον μόνο στα ενεργά μέλη, ώστε να διακινήσουν προϊόντα τους, εξυπηρετώντας τους, και όχι να δώσουμε δυνατότητα για "επαγγλεματική" ή μοναδική χρήση της δυνατότητας αυτής από τα μέλη.

το χουμε πεί επανειλημένως... υπάρχουν πολλοί χώροι στο διαδίκτυο κατάλληλοι για το σκοπό αυτό και σας προτείνουμε να τους χρησιμοποιήσετε :)

Δεν θα ήταν ποιό δίκαιο να επιτραπεί η διακίνηση σε όσους ΔΕΝ είχαν κάποια αρνητική κριτική ή κάποιο παράπονο απο άλλους χρήστες??

Δηλαδή εγώ που βρίσκω ότι θέλω σε συζητήσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν πρέπει ντε και καλά να πάρω μέρος σε αυτήν για να γίνω "ενεργό μέλος" ουτοσώστε να μου επιτραπεί η χρήση του Buy & Sell.

Τι μία σου λένε μην ανοίγεις καινούργια posts και την άλλη σου λένε πάρε μέρος σε όσα περισσότερα μπορείς για να γίνεις "ενεργό μέλος".

Λυπάμαι αλλά δεν το καταλαβαίνω. Μου θυμήζει τακτική "Πονάει καφάλι, κόψει κεφάλι".

Προτείνω να το ξανασκεφτήτε αλλιώς θα βλέπετε άσκοπα post και συζητήσεις ανούσιες να ανατρούντε στο forum κατεβάζωντας την ανεβασμένη ποιότητα του site.

Mα οι απατεωνες (και ξερω αρκετους κωδικους) ανοιγαν συνεχως κωδικους οι οποιοι ηταν χωρις ΑΡΝΗΤΙΚΗ κριτικη αφου ηταν νεοι. Οποτε δεν μπορουσες να καταλαβεις ποιος ειναι οκ και ποιος οχι. Καλα εκαναν και εκοψαν τους χρηστες αυτου του ειδους.

Επισης κατα τη γνωμη μου πρεπει να επανελθει στο προηγουμενο καθεστως που επιτρεποταν τα ποστ σε αγγελιες, ετσι ωστε να μπορουν να γινονται δημοσιως σχολια και να προστατευονται και οι αλλοι χρηστες που ειναι πιο απειροι. Φυσικα να μην ανεβαινει με τα νεα ποστ που ηταν και το προβλημα τοτε, και αρχισαν να κλειδωνονται οι αγγελιες.

οι Μοderators υπάρχουν και γι αυτό το λόγο. :) μη σε φοβίζει λοιπόν αυτό, η ζητούμενη ποιότητα και το επίπεδο όχι μόνο δεν κινδυνεύει να πέσει, αλλά μέρα με τη μέρα αναβαθμίζεται :)

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ

ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ

ΤΟ ΟΡΙΟ ΜΕ ΤΑ 5 POST TO ΘΕΩΡΩ ΔΕΚΤΟ

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΥΠΟΤΙΜΑΕΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ

ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΕ FORUM TOY ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΧΕΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΕΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ POSTINGS KAI ΕΒΛΕΠΕΣ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ

ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΤΡΕΙΣ Κ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΑΦΗ

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ!

ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ :p

Ο χρόνος είναι ο χειρότερος γιατρός.....

axilleask όπως ίσως δεν έχει γίνει κατανοητό ακόμα, το Buy & Sell είναι επιπρόσθετη λειτουργία, και όχι ο λόγος ύπαρξης του Myphone.

Επομένως παρέχεται από τους Διαχειριστές για την εξυπηρέτηση των ΜΕΛΩΝ του Myphone, και όχι για τους τυχάρπαστους internetikous τύπους που θέλουν να κάνουν αρπαχτές. Οι αλλαγές έγιναν με σκοπό την προστασία των ΜΕΛΩΝ του Myphone από τέτοιους τύπους.

Να είσαι σίγουρος οτι αν υπάρξει λόγος θα αφαιρεθεί και ολόκληρο το forum του Buy & Sell. Εχουν περάσει προ πολλού οι εποχές που εξαρτώμασταν από αριθμούς και... hits. Προέχει η προστασία των χιλιάδων χρηστών από άτομα με μοναδικό σκοπό την εκμετάλλευσή τους.

Αν σου αρέσει το forum μας, θα ποστάρεις, θα συμμετέχεις, θα σε γνωρίσουν virtually και πολλοί χρήστες, και μετά θα μπορέσετε να κάνετε συναλλαγές. Έτσι απλά... Αυτά. :)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος teokeh (21 Δεκ. 2004 , 11:54)

.. πρέπει ντε και καλά να πάρω μέρος σε αυτήν για να γίνω "ενεργό μέλος" ουτοσώστε να μου επιτραπεί η χρήση του Buy & Sell.

Τι μία σου λένε μην ανοίγεις καινούργια posts και την άλλη σου λένε πάρε μέρος σε όσα περισσότερα μπορείς για να γίνεις "ενεργό μέλος".

... θα βλέπετε άσκοπα post και συζητήσεις ανούσιες να ανατρούντε στο forum κατεβάζωντας την ανεβασμένη ποιότητα του site.

πράγμα το οποίο ήδη άρχισες να κάνεις, αν δεν κάνω λάθος, ξεθάβωντας παμπάλαια τόπικς... :rolleyes:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=691178#post691178

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=691163#post691163

...και άλλα πολλά σε διάφορα threads...:rolleyes:

please, η απόφαση πάρθηκε για την προστασία πρώτα των μελών του φόρουμ.. :!:

ούτε τα άσκοπα ποστς είναι η λύση , ούτε οι διαμαρτυρίες του στυλ ''είστε φασίστες...πρωτοφανή πράγματα...κτλ...κτλ''...

φιλικά... :)

Συγχαρητήρια φίλε μου, απλά απέδειξες την θεωρία μου.

Έχω βάλει μερικές αγγελίες όπου και τις ολοκλήρωσα με άψογο τρόπο. Μου έχει μείνει μία ακόμα. Ο τρόπος ο οποίος διαλέξατε να μην μου επιτρέψετε να την δημοσιεύσω θα την χαρακτήριζα επιεικώς ως άκομψη.

Με αναγκάζετε να κάνω κάτι το οποίο δεν θέλω και δεν βρίσκω σωστό αλλά επίσης δεν βρίσκω σωστό να μου απαγορεύεται η χρήση του Buy & Sell section την στιγμή που δεν έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα που αφορά συναλλαγή μου.

Εαν διαβάσεις τα post μου φυσικά δεν αναφέρομαι σε φασίστες κλπ κλπ, απλά εκφράζω την γνώμη μου για κάτι που έγινε και δεν μου αρέσει.

Παρακολουθώ το forum αυτό αρκετό καιρό αλλά δεν είμαι απο τα άτομα που πέρνω μέρος σε άσκοπες συζητήσεις, προτιμώ να ψάχνω σε παλιότερες να βρώ την λύση. Είναι τόσο κακό?

Επίσης φιλικά.

Τέο.

Μέλη του forum, προφανώς είναι και όσοι γράφουν και όσοι διαβάζουν.

Aλλά....

Εμένα πάλι γιατί μου φαίνεται πως από τα 2 παραπάνω links επιβεβαιώθηκε η θεωρία των εντελώς ανούσιων posts?

Οι πολλές αγγελίες από κάποια μέλη είναι κάτι που προσωπικά δε μου άρεσε, αλλά ποτέ μέχρι σήμερα δεν το σχολίασα. Τι πάει να πει έχω βάλει τόσες αγγελίες και ήμουν άψογος και έχω 100 θετικές κριτικές από άλλα μέλη που τους πούλησα πράγματα? Για να πουλάει κάποιος κινητά με το τσουβάλι, ή είναι καταστηματάρχης ή είναι κλέφτης. Στην πρώτη περίπτωση, μάλλον πρέπει να ακολουθήσει την τακτική της σιωπής, μιας και ούτε ενοίκιο πληρώνει, ούτε για διαφήμιση.

Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr

και εγώ προτιμώ να βλέπω τους διαλόγους των άλλων από το να γράφω και τώρα δε μπορώ να βάλω την αγγελία μου!τι να κάνω, αναγκάζομαι να γράφω βλακείες στα φορουμ για να τη βάλω και να ξεμπερδεύω...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VaradeRo (21 Δεκ. 2004 , 18:04)

Μέλη του forum, προφανώς είναι και όσοι γράφουν και όσοι διαβάζουν.

Aλλά....

Εμένα πάλι γιατί μου φαίνεται πως από τα 2 παραπάνω links επιβεβαιώθηκε η θεωρία των εντελώς ανούσιων posts?

Οι πολλές αγγελίες από κάποια μέλη είναι κάτι που προσωπικά δε μου άρεσε, αλλά ποτέ μέχρι σήμερα δεν το σχολίασα. Τι πάει να πει έχω βάλει τόσες αγγελίες και ήμουν άψογος και έχω 100 θετικές κριτικές από άλλα μέλη που τους πούλησα πράγματα? Για να πουλάει κάποιος κινητά με το τσουβάλι, ή είναι καταστηματάρχης ή είναι κλέφτης. Στην πρώτη περίπτωση, μάλλον πρέπει να ακολουθήσει την τακτική της σιωπής, μιας και ούτε ενοίκιο πληρώνει, ούτε για διαφήμιση.

Μάλιστα,

διευκρίνηση,

έχω βάλει τόσες αγγελίες και ήμουν άψογος κλπ κλπ σημαίνει κάτι εκτός αν δεν το καταλαβαίνεις. (αλλιώς ποιός ο λόγος να μπαίνουν περιορισμοί στις αγγελίες).

Δεν πουλάω κινητά με το τσουβάλι (εαν απευθύνεσαι σε μένα) και σίγουρα δεν είμαι κλέφτης. Απλά έτυχε να βρώ ένα κοννέ με εξωτερικό και να φέρω μερικά και στην ελλάδα.

Και στο κάτω κάτω, εσένα ποιός σου έδωσε το δικαίωμα να κριτικάρεις, και να χρησιμοποιείς ταμπέλες του στύλ "καταστηματάρχης-κλέφτης".

Πίστεψέ με, εαν ήμουν κάποιος απο τις 2 κατηγορίες δεν θα ήμουν τόσο ηλίθιος για να το κάνω θέμα και να εκτεθώ!!!

Καλύτερα καμιά φορά να παρατηρείς κάποια πράγματα πριν εκφράσεις την γνώμη σου, κάτι που θα έπρεπε να είναι και δεδομένο λόγω της ηλικίας σου, και όχι να εκσφενδονίζεις λύβελους σε άτομα που ούτε καν γνωρίζεις.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος araxtos (21 Δεκ. 2004 , 18:22)

και εγώ προτιμώ να βλέπω τους διαλόγους των άλλων από το να γράφω και τώρα δε μπορώ να βάλω την αγγελία μου!τι να κάνω, αναγκάζομαι να γράφω βλακείες στα φορουμ για να τη βάλω και να ξεμπερδεύω...

..........υπαρχει ΑΥΤΟ ΤΟ THREAD για αυτον ακριβως τον λογο

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

@teokeh - araxtos :

φίλοι μου , τα ανούσια ποστς δεν είναι η λύση...:!:

απλά κουράζουν τα υπόλοιπα μέλη , με το να διαβάζουν παλαιά άρθρα,ειδήσεις,νέα,θέματα...

Please once again...

thanks ...:)

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε οπωσδήποτε το Buy & Sell του myphone. Υπάρχουν και άλλα site και μάλιστα αποκλειστικά για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιήστε τα. Στο myphone λειτουργεί ως συμπληρωματική υπηρεσία για τα μέλη του.

Παιδιά υπάρχουν 2, έστω 3, έστω 10 χρήστες που από αυτό ΤΩΡΑ ίσως αδικούνται. Υπάρχουν όμως και 30.000 άλλοι που ΠΡΕΠΕΙ να διαφυλάξουμε όσο το δυνατόν πιο πολύ την συμμετοχή τους στο forum και οτι δεν θα αδικηθούν από τους 1-2 κλέφτες που κυκλοφορούν...

Αν θέλετε να πουλήσετε κάτι έχετε δύο επιλογές:

1) Ποστάρετε στο Myphone, συμμετέχοντας ομαλά σαν μέλος. Όταν φτάσετε κάποιον αριθμό ποστς, θα σας επιτραπεί αυτόματα να κάνετε αγγελία. Αν αγαπάτε το Myphone, θα συμμετάσχετε γόνιμα... Τα άσκοπα ποστς φυσικά θα σβήνονται όπως γίνεται εδώ και πολύ καιρό. Έτσι θα επανέρχεστε στον παλιό αριθμό ποστς που είχατε.

2) Πάτε σε ένα απο τα δεκάδες forums, sites με αγγελίες και τις κάνετε εκεί. Θα σας αγαπάμε το ίδιο μην ανησυχείτε... :)

Αυτα.

@PowerZ ο αριθμός των ποστ έχει επιλεχθεί από τον Admin. Μόνο αυτός τον γνωρίζει... και δεν είναι σωστό φυσικά να ανακοινωθεί.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

παιδια ειληκρινα αυτο δε το καταλαβαινω!!!!!!!!!!!καταρχας ποιους δυαφυλασετε κ απο τι????(2)πιστευω πως θα γραφτουν πολλες μπουρδες μονο κ μονο για ποσταρισμα κ αν κανω λαθος διορθωστε με!(3)ποτε θα ξερω αν μπορω να...πουλησω πλεον κατι => πως θα ενημερωνομαι??(4)κανα site για αγοραπολησιες κινητων κανεις???!!!θελω να πουλησω ενα Ε700!!!!!!!!

τελος κατα τη γνωμη μου καντε το οπως πριν...με ποσταρισμα δλδ!

αυτα......απευθυνομαι σε moderators κ μη!

http://www.fantasycars.com/cgi-bin/photos/index.cgi?action=view&link=Wallpaper%20of%20the%20Week/800&image=McLaren_F1_1.jpg&img=24&tt=

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE (21 Δεκ. 2004 , 22:20)

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε οπωσδήποτε το Buy & Sell του myphone. Υπάρχουν και άλλα site και μάλιστα αποκλειστικά για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιήστε τα. Στο myphone λειτουργεί ως συμπληρωματική υπηρεσία για τα μέλη του.

Είναι πολύ απλό φίλε. Είναι το καλύτερο και πληρέστερο forum για το είδος των κινητών στην ελλάδα. Ο κόσμος που μπαίνει εδώ ξέρει τι ψάχνει και ξέρει τι θέλει να αγοράσει - πουλήσει. έχει ένα επίπεδο αρκετά ανεβασμένο. Είναι τόσο απλό, το myphone έχω ττην αίσθηση, απο τα άτομα που έχω γνωρίσει μέχρι τώρα, πως μπορώ να το εμπιστευθώ εξίσου ανάλογα με το ebay και γενικά σε μεγαλύτερο βαθμό απο άλλα site.

Και για να χαλαρώσουμε, χρησιμοποιόντας την υπογραφή σου έχω να δηλώσω ευθαρσώς τα εξής:

Μπορώ να δημοσιεύω αγγελίες στο Buy & Sell χωρίς να ποστάρω άσκοπα posts......ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ?? :p :p :p

Δεν τίθεται θέμα διαξιφισμού ή αντιπαράθεσης. Αν αυτό είναι το τέλος του Buy & Sell όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο axilleask - τότε ας είναι. Αλλωστε το αμέσως επόμενο βήμα είναι το κλείσιμό του και στη θέση του θα προστεθεί ένα link προς το fleamarket. Αχιλλέα, δε θέλουμε να μας κάνεις ούτε το χατήρι να γράφεις πολλά μηνύματα, ούτε όμως και να έρχεσαι στο myphone.gr αποκλειστικά για την πώληση προϊόντων - δεν δημιουργήσαμε γι αυτό τον σκοπό αυτή την κοινότητα / site. Δεν είμαστε σελίδα αγοραπωλησιών και ούτε πρόκειται κάτι τέτοιο να γίνει ποτέ.

Όποιος έχει διαβάσει τη σχετική ανακοίνωση του rigasnic στο Buy & Sell θα καταλάβει ότι αυτό κρίθηκε σκόπιμο να εφαρμοστεί αφενός για την προστασία κάποιων μελών και αφετέρου για να γίνει σαφές ότι το B&S είναι μια επιπρόσθετη δυνατότητα για τα μέλη του myphone.gr και όχι το αντίθετο (κάτι που αναφέρω εδώ και... πολλά χρόνια).

Το μέτρο για την ώρα έχει το χαρακτήρα του προσωρινού. Ανάλογα με την έκβαση των γεγονότων θα αποφασιστεί αν θα αρθεί ή αν θα εφαρμοστεί μόνιμα ή αν απλά θα κλείσει η συγκεκριμένη περιοχή.

teokeh, δεν τίθεται θέμα εναλλακτικής λύσης αφού έχουν εξεταστεί προσεκτικά όλες οι προτάσεις. Δεν είναι λύση του στυλ πονάει κεφάλι ή κόψει κεφάλι, αλλά δώσει κάτι στο κεφάλι μήπως και συνηδητοποιήσουμε όλοι ότι το B&S είναι επιπρόσθετη υπηρεσία και όχι κύρια.

Redcon, η πρότασή σου είναι εν μέρει σωστή, ωστόσο πάλι θα έχουμε χρήστες που θα θέλουν ή δε θα θέλουν σχόλια και παρατηρήσεις οι οποίες δεν θα έχουν σκοπό το bumping αλλά την... προσβολή άλλων αγοραπωλησιών, χωρίς λόγο. Μην ξεχνάτε ότι η υπηρεσία προσφέρεται "όπως έχει" και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ξοδέψουμε πολύτιμο χρόνο για να κάνουμε αυστηρό έλεγχο... Αυτές τις υπηρεσίες τις προσφέρουν άλλα site επί πληρωμή ή χωρίς τα οποία και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για τη ΔΙΚΗ σας ασφάλεια. Δύο καλές λύσεις για αρχή είναι τα to http://www.flearmarket.gr και http://www.ebay.com .

Δεν έχουμε τίποτα μαζί σας... κάθε άλλο.

Συνοψίζοντας κάνω quote αυτά που ανέφερε ο φίλτατος Mythozz:

Αν θέλετε να πουλήσετε κάτι έχετε δύο επιλογές:

1) Ποστάρετε στο Myphone, συμμετέχοντας ομαλά σαν μέλος. Όταν φτάσετε κάποιον αριθμό ποστς, θα σας επιτραπεί αυτόματα να κάνετε αγγελία. Αν αγαπάτε το Myphone, θα συμμετάσχετε γόνιμα... Τα άσκοπα ποστς φυσικά θα σβήνονται όπως γίνεται εδώ και πολύ καιρό. Έτσι θα επανέρχεστε στον παλιό αριθμό ποστς που είχατε.

2) Πάτε σε ένα απο τα δεκάδες forums, sites με αγγελίες και τις κάνετε εκεί. Θα σας αγαπάμε το ίδιο μην ανησυχείτε...

Όσο για την ποιότητα μην ανησυχείτε. Θα φροντίσουμε προσωπικά όλοι από την πλευρά μας να τη διαφυλάξουμε. Περισσότερος κόπος για εμάς αλλά χαλάλι.

Είναι τόσο απλό, το myphone έχω ττην αίσθηση, απο τα άτομα που έχω γνωρίσει μέχρι τώρα, πως μπορώ να το εμπιστευθώ εξίσου ανάλογα με το ebay και γενικά σε μεγαλύτερο βαθμό απο άλλα site.

Δεν έχεις άδικο teokeh. Αυτό όμως κάποιοι ίσως να το εκμεταλλεύθηκαν χωρίς να είχαν το δικαίωμα. Και τέλος κάτι άσχετο: Σε κάθε περίπτωση μπορεί και ΠΡΕΠΕΙ να χρησιμοποιηθούν φορείς μεσολαβητές για ολοκλήρωση συναλλαγών όπως τα ΕΛ.ΤΑ. και ειδικευμένα courier (υπηρεσίες αντικαταβολής κ.λ.π.). Για τη δική σας ασφάλεια διαβάστε τους όρους που αποδεχθήκατε κατά την εγγραφή σας - θα κάνει καλό σε όλους μας.

Υπενθυμίζω ξανά λοιπόν. Το μέτρο επιθυμώ να έχει το χαρακτήρα του προσωρινού. Από την πλευρά μου υπόσχομαι ότι θα κάνω οτιδήποτε μπορώ να για να γίνει κάτι τέτοιο εφικτό...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...