giamar Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 btw, υπάρχουν ακόμα *άφθονα* Computer Active σε περίπτερα και μαγαζιά. Μόνο που οι κάρτες που έχουν μέσα πρέπει να *ενεργοποιηθούν* (=να εισάγεις τα στοιχεία της κάρτας στη σελίδα του evoice) μέχρι 31/10. Όμως ο χρόνος ομιλίας που περιέχουν οι κάρτες αυτές μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποτεδήποτε, σύμφωνα με την εξυπηρέτηση πελατών, δεν πρόκειται δηλαδή να λήξουν ποτέ. Επομένως, όσο περισσότερα περιοδικά πάρετε τόσο πιο κερδισμένοι είστε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BET_ON_ME Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 Na kanw kana 2 erwthseis giati phga xtes kai phra 10periodika kai thelw na prosthesw olo to xrono.Akomh den eggrafhka.Sthn arxh vazw ws e-mail afto pou exw ths hotmail gia paradeigma?an nai tote pote akrivws dinw to username@hol.gr ..?otan thelw na kanw ananewsh xronou omilias..koinws na valw kai allh aptis 10kartes pou xw?Apoti katalava den xreiazetai na diathetw mail sthn hol.gr swsta?Eyxaristw ksana nrg:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 Na kanw kana 2 erwthseis giati phga xtes kai phra 10periodika kai thelw na prosthesw olo to xrono.Akomh den eggrafhka.Sthn arxh vazw ws e-mail afto pou exw ths hotmail gia paradeigma?an nai tote pote akrivws dinw to username@hol.gr ..?otan thelw na kanw ananewsh xronou omilias..koinws na valw kai allh aptis 10kartes pou xw?Apoti katalava den xreiazetai na diathetw mail sthn hol.gr swsta?Eyxaristw ksana nrg:) afou kaneis to register me th 1h karta, tha pas na ksanakaneis register alla san email tha valeis to username@hol.gr kai apo katw serial kai pin. Tha sou erthi email sto hotmail, tha kaneis klik sto link kai amesws tha prostethoun ta xrimata. Thn idia diadikasia kaneis kai gia ta alla periodika. Sorry gia ta greeklish alla den exei ellinika edw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 Na kanw kana 2 erwthseis giati phga xtes kai phra 10periodika kai thelw na prosthesw olo to xrono.Akomh den eggrafhka.Sthn arxh vazw ws e-mail afto pou exw ths hotmail gia paradeigma?an nai tote pote akrivws dinw to username@hol.gr ..?otan thelw na kanw ananewsh xronou omilias..koinws na valw kai allh aptis 10kartes pou xw?Apoti katalava den xreiazetai na diathetw mail sthn hol.gr swsta?Eyxaristw ksana nrg:) Θα αποχτήσεις e-mail στην HOL Είναι τμήμα της διαδικασίας Στην συνέχεια αντέγραψε το link που δημοσιεύω πάρα κάτω https://public.curbas.hol.gr/register/curbas-emoney-rebate.cgi?language=el&serial=CA0095454&pin=GGEIGPNG&login=user άλαξε το CA0095454 με το serial της κάρτας σου το GGEIGPNG με το PIN και το USER με το user name στην HOL χωρις @hol.gr Αυτόματα θα προστεθεί το υπόλοιπο χωρίς να περιμένεις να σου ερθουν τα e-mail προσοχη στο USER για να μη παν αλλου τα χρηματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BET_ON_ME Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 Eyxaristw NRG...vasileie gia pesmou pou akrivws paw wste na dhmiourghsw mail sthn hol.gr?einai dwrean ypothetw!!!???eyxaristw prokatavolika... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 Δημιουργείται από μόνο του, ανάλογα με το username που θα δηλώσεις προκύπτει το αντίστοιχο e-mail σου στη HOL. Έχει αναλυτικές οδηγίες μέσα στο περιοδικό που αγόρασες, διάβασε τις προσεκτικά και δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν συναντήσεις πρόβλημα, η εξυπηρέτηση πελατών είναι... απ'τις καλές: 20-25 λεπτά αναμονή ήμουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pieros Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 Έχω μία πληροφορία ότι με κάρτα της q-telecom 3 euro μπορείς να μιλήσεις σε κινητό Αγγλίας 50 λεπτά. Αληθεύει? Παράθεση " More is Never Enough . . . . ." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 Eyxaristw NRG...vasileie gia pesmou pou akrivws paw wste na dhmiourghsw mail sthn hol.gr?einai dwrean ypothetw!!!???eyxaristw prokatavolika... Αν έχεις γραφτεί στο evoice έχεις ήδη δημιουργήσει e-mail έχει την μορφή user@hol.gr όπου user είναι το usermname που δήλωσες κατά την εγραφή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pieros Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 Έχω μία πληροφορία ότι με κάρτα της q-telecom 3 euro μπορείς να μιλήσεις σε κινητό Αγγλίας 50 λεπτά. Αληθεύει? Σε εστία ήταν :cool: Παράθεση " More is Never Enough . . . . ." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 Έχω μία πληροφορία ότι με κάρτα της q-telecom 3 euro μπορείς να μιλήσεις σε κινητό Αγγλίας 50 λεπτά. Αληθεύει? Από που την έχεις την πληροφορία; Στο site άλλα λέει παντως. Τα κινητά Αγγλίας είναι πολύ ακριβότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrnin1 Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 kinita agglias 55 mins xreosi ana 1 sec eine merika pou xero gia mia karta pou kanei idi dokimes stin ellada. 5 euro kanei kai milaei apo olo ton kosmo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 kinita agglias 55 mins xreosi ana 1 sec eine merika pou xero gia mia karta pou kanei idi dokimes stin ellada. 5 euro kanei kai milaei apo olo ton kosmo. Ποιά κάρτα είναι αυτή; Κυκλοφορεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 kinita agglias 55 mins xreosi ana 1 sec eine merika pou xero gia mia karta pou kanei idi dokimes stin ellada. 5 euro kanei kai milaei apo olo ton kosmo. Από όλο τον κόσμο ? Από Κούβα μιλάει ? Επειδή θα πάω σύντομα και με ενδιαφέρει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Ποιά κάρτα είναι αυτή; Κυκλοφορεί; renata, mycard θα ειναι :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 renata, mycard θα ειναι :whistle: Αυτές δεν έχουν χρέωση ανα δευτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Από όλο τον κόσμο ? Από Κούβα μιλάει ? Επειδή θα πάω σύντομα και με ενδιαφέρει ... Η μήπως απο Τυνησία;;; Από Κούβα μάλλον ατύχησες γιατί δεν υπάρχει (από όσο γνωρίζω) καμμιά κάρτα σαν κι αυτη που να μπορείς να χρησιμοποιήσεις, εκτός και αν καλείς από τη βάση του Γκουαντανάμο (που δε φαντάζομαι να επισκεφτείς :lol: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djsam Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 PIO EINAI TI SITE THS RENATA GIATI STO GOOGLE POU EBALA DEN BGAZEI TIPOTA PERIMENW!!!NA MOU PEI KAPIOS Παράθεση http://www.flyakiteosx.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djsam Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 TO BRIKA ALLA XREWSH GIA KHNITA GR DEN LEEI POSO XREWNETE Παράθεση http://www.flyakiteosx.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pieros Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Τελικά για τηλ εστίας Αγγλία ποια κάρτα δίνει περισσότερα λεπτά ομιλία? Παράθεση " More is Never Enough . . . . ." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Τελικά για τηλ εστίας Αγγλία ποια κάρτα δίνει περισσότερα λεπτά ομιλία? Πες μας τον αριθμό. Αν είναι 0870χχχχ τότε δοκίμασε τη ya, της qtelecom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Το αφεντικο της HOL τρελαθηκε μου φαινεται! Για 3ο σερι τευχος, το computer active δινει τη καρτουλα! Απο αυριο αναζητηστε το τευχος Νοεμβριου :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inel Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Το αφεντικο της HOL τρελαθηκε μου φαινεται! Για 3ο σερι τευχος, το computer active δινει τη καρτουλα! Απο αυριο αναζητηστε το τευχος Νοεμβριου :D Ειδαν φαινεται οτι είχε επιτυχία και το συνεχίζουν. Αντε και στον επομενο μηνα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pieros Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Πες μας τον αριθμό. Αν είναι 0870χχχχ τότε δοκίμασε τη ya, της qtelecom 00448707545χχχ Εστία 00447870461χχχ Κινητό Παράθεση " More is Never Enough . . . . ." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 00448707545χχχ Εστία 00447870461χχχ Κινητό για την εστία πάρε μια ya των 3 ευρώ να τη δοκιμάσεις. Για το κινητό πάρε αυτή του computer active. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Το αφεντικο της HOL τρελαθηκε μου φαινεται! Για 3ο σερι τευχος, το computer active δινει τη καρτουλα! Απο αυριο αναζητηστε το τευχος Νοεμβριου :D Εγώ έχω πάρει 35 περιοδικά Οκτωβρίου, δηλαδή υπολογίζω ότι έχω βολευτεί για τις υπεραστικές/κινητές μου ανάγκες για περίπου 6 μήνες! Νομίζω ότι ήδη το έχω παρακάνει αλλά είναι πολύ δελεαστικό να βλέπεις τόοοοοσα περιοδικά να κάθονται στους πάγκους και στα περίπτερα και να σε καλούν να τα πάρεις!!! :p Θα προσπαθήσω να αγοράσω *1* μόνο περιοδικό αυτό το μήνα, ίσα ίσα για να διαβάσω το καινούριο τεύχος (το οποίο όμως προφανώς δεν θα αγόραζα αν δεν είχε μέσα την κάρτα). EDIT: Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις! Τώρα είδα την ανάλυση λογαριασμού: Μίλησα 2 ώρες υπεραστικά σήμερα, τα οποία ουσιαστικά μου κόστισαν 0.80 Ευρώ! Αντίστοιχα με χρονοκάρτα θα έδινα πάνω από 10 φορές παραπάνω! Αχ, μου ανοίγει η όρεξη πάλι! Εντωμεταξύ, μου φαίνεται ότι βλέπω αυτό το μήνα κάθε περίπτερο να έχει πολύ περισσότερα περιοδικά απ'όσα έφερνε τον προηγούμενο μήνα. Έχουν τρελή ζήτηση φαίνεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts