C_Maidis Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 τα τυπικά τυποποιημένα μηνύματα που στέλνουμε σε όλους όσους έχουμε στον κατάλογο...:down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 εστειλα σμς -απλα και λιτα- σε ολους μου τους ασθενεις και 2-3 σε φιλους(μονο τους κοντινους) το πιο "αστειο" μου το εστειλε ενας ασθενης μου και ειναι το εξης πριν ο ηλιος δυσει για το 2008..πριν οι αναμνησεισ ξσεθωριασουν,πριν τα δικτυα μπουκωσον και πριν μεθυσω και χασω το κινητο μου, σου ευχομαι ενα χαρουμενο 2008 Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 εστειλα σμς -απλα και λιτα- σε ολους μου τους ασθενεις και 2-3 σε φιλους(μονο τους κοντινους) το πιο "αστειο" μου το εστειλε ενας ασθενης μου και ειναι το εξης πριν ο ηλιος δυσει για το 2008..πριν οι αναμνησεισ ξσεθωριασουν,πριν τα δικτυα μπουκωσον και πριν μεθυσω και χασω το κινητο μου, σου ευχομαι ενα χαρουμενο 2008 Χαχαααα! Μου το έστειλε και μένα μια φίλη μου! Είπα και εγώ.. από μόνη της το σκέφτηκε!! :lol: Με την μόνη διαφορά οτι μου έγραψε 2009 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 ε ενταξει..λαθος μου. εγω δεν ξερω ποιος το εστειλε..δεν ειχα περασμενο το κινητο του στο δικο μου...:p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xai_1512 Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 εγω εγραψα σε καθε κοντινο μου προσωπο και ενα διαφορετικο μηνυμα... αναλογα με τη σχεση που εχω μαζι του και τι πραγματικα ευχομαι για αυτον... σε αυτους π.χ που αντιπαθω:mad: και μου εστελναν για καλη χρονια ή δεν απανταγα ή ελεγα ένα απλο επισης... ετσι ουτε απροσωπα sms στελνεις ούτε ευχες που δεν εννοεις... και πιστευω οτι καθε μηνυμα ειναι ωραιο και διαφορετικο αναλογα με το ποιος στο στελνει και οχι τοσο με το τι λεει (ενταξει να μην σε βριζει κιολας)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Κι ένα από εμένα: Σου στέλνω μόνο 2 ευχές για τον καινούριο χρόνο: Πάμπλουτος/η να είσαι στην χαρά και πάνφτωχος/η στον πόνο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Παιδιά,μέχρι πότε μπορούμε να στείλουμε sms για καλή χρονιά;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 ε,νομιζω πως οτι εστειλες μεχρι σημερα ηταν οκ.. μετα φαινεται σαν να ξεχασες εντελως τον αλλον και να τον ειδες τυχαια στην λιστα επαφων σου Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 κ του χρονου Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RivalGT Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Παιδιά καλύτερα είναι να γράφουμαι κάτι απλό γιατί ελάχιστοι όταν θα δουν ένα καλό μήνυμα θα πιστέψουν ότι το σκέφτηκες μόνος-η σου Λιτά και ωραία ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!:):) Κι ένα από εμένα: Σου στέλνω μόνο 2 ευχές για τον καινούριο χρόνο: Πάμπλουτος/η να είσαι στην χαρά και πάνφτωχος/η στον πόνο! Μου το έστειλαν 3 διαφορετικά άτομα!!!!!!!:mad::lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ►http://www.totobay.com◄ Ολοκαίνουρια κινητά από Κίνα. Τιμές?.. Απλά δείτε!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gomenos Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Παιδιά,μέχρι πότε μπορούμε να στείλουμε sms για καλή χρονιά;:worry: Ολο τν χρονο... Γιατι οχι:D:D:D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 ιδέες για sms για χρόνια πολλά σε γενέθλια πού μπορώ να βρω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 στο θεμα "γλυκα μηνυματα" http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=45182&highlight=%C3%CB%D5%CA%C1+%CC%C7%CD%D5%CC%C1%D4%C1 Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 στο θεμα "γλυκα μηνυματα" http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=45182&highlight=%C3%CB%D5%CA%C1+%CC%C7%CD%D5%CC%C1%D4%C1 Άργησες :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Γνωρίζει μήπως κανείς αντίστοιχες ιδέες για sms "καλής χρονιάς" στα αγγλικά; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Κανένα Sms θα πείτε για φέτος; Μόνο 1 μέρα και κάτι μας έμεινε μέχρι την Πρωτοχρονιά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Κι ένα από εμένα: Σου στέλνω μόνο 2 ευχές για τον καινούριο χρόνο: Πάμπλουτος/η να είσαι στην χαρά και πάνφτωχος/η στον πόνο! μου το είχανε στειλε και σε εμένα αυτό πολύ ωραίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 εγω νομιζω οτι το καλυτερο ειναι ενα τηλεφωνο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Φέτος τι πρωτότυπα μυνήματα θα στείλετε στην αλλαγή του χρόνου; . Εγώ λέω να στείλω το παρακάτω Μια ευχή σου στέλνω, για τον καινούργιο χρόνο την πόρτα σου να την χτυπά, ή ευτυχία μόνο!, δύο καρδιές ακόμα, με της καρδιάς το λόγο,παμπλουτος να είσαι στην χαρά και παμφτωχος στον πόνο! 2011 λέξεις μέσα από την ψυχή μου κάθε επιθυμία σου η πιο θερμή ευχή μου!! Να έχεις ένα χαρούμενο και δημιουργικό νέο έτος!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrobilos Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Δεν χρειάζονται μεγάλες κουβέντες. Αμα πεις "Χαρούμενο και ευτυχισμένο το νέο έτος" αλλά αυτό που λές το λές απο καρδιας, το εννοείς δηλαδή και δεν το λές, επειδή πρέπει κάτι να πείς, είσαι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Φέτος τι πρωτότυπα μυνήματα θα στείλετε στην αλλαγή του χρόνου; . Εγώ λέω να στείλω το παρακάτω Μια ευχή σου στέλνω, για τον καινούργιο χρόνο την πόρτα σου να την χτυπά, ή ευτυχία μόνο!, δύο καρδιές ακόμα, με της καρδιάς το λόγο,παμπλουτος να είσαι στην χαρά και παμφτωχος στον πόνο! 2011 λέξεις μέσα από την ψυχή μου κάθε επιθυμία σου η πιο θερμή ευχή μου!! Να έχεις ένα χαρούμενο και δημιουργικό νέο έτος!. ωραίο, άνετα γίνεται και τραγούδι!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Οσα ευρω μας στερησε το ΔΝΤ εφετος, τοσες χαρες σου ευχομαι για το καινουργιο ετος!!! :):lol::p:D:happy::rolleyes:;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pancreaticenzyme Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Παιδιά καμιά ιδέα για χιουμοριστικο sms για πρωτοχρονιά?? Ξεμειναμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts