puzzle21 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Παιδια καλησπερα..Παρελαβα σημερα και εχω 2 θεματακια να λυσω.. Πρωτον δεν μπορω να εγκαταστησω playstore και δευτερο δεν βρισκω που ενεργοποιειται το root. Εκανα αναβαθμιση στη τελευταια σταθερη εκδοση απο meizufans. Καμια ιδεα;; Θα μπεις στο κινεζικό store θα γράψεις installer και θα το κανείς εγκατάσταση και από εκεί θα κανείς install to playstore.. Για root πρέπει να κανείς flyme account και μετά θα μπεις στο fingerprint security kai θα το βρεις εκεί μέσα. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Δεν μπορω να φτιαξω flyme account με τιποτα ομως..Οσο για το playstore το εκανα και αυτο αρκςτες φορες.Τιποτα! Μηπως θελει ρουτ πρωτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Δεν μπορω να φτιαξω flyme account με τιποτα ομως..Οσο για το playstore το εκανα και αυτο αρκςτες φορες.Τιποτα! Μηπως θελει ρουτ πρωτα; Για το account μπες και κάνε το από pc.. Και εγώ μέσω κινητού δεν μπορούσα με τιποτα.. Αν δεν κανείς λογαριασμό δεν μπορείς να κανείς και root. Για το store πρέπει να έχει 2 installer μέσω στο κινεζικό store.. Δοκίμασε τα σίγουρα κάποιο από τα 2 θα σου κάνει .. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Το καταφερα το λογαριασμο βαζοντας τη σιμ στη θεση ενα ή απλα ετυχε..Root ok. Playstore παλευω αλλα δεν βλεπω φως..Κολλαει στο installing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Το καταφερα το λογαριασμο βαζοντας τη σιμ στη θεση ενα ή απλα ετυχε..Root ok. Playstore παλευω αλλα δεν βλεπω φως..Κολλαει στο installing. Μπες στο store βρες το installer με τα 4 τετραγωνάκια και μπες μέσα και κατέβασε μια παλαιότερη έκδοση. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 (edited) Αυτο εκανα ρε αγορινα και δουλεψε..Μετα ειδα το μηνυμα σου ομως..Σε ευχαριστω..Παω για καθαρη εγκατασταση στη τελευταια να δουμε τι γινεται. Το λογαριασμο παλι δεν τον αναγνωριζει,χαχχαχα τραγικο! Κάτι ειχε χτες ο server τους παιδια..Σήμερα δοκιμασα και συνδεθηκε κατευθειαν..Dpi εχει χαμηλωσει κανεις; Μου φαινονται τεραστια. Φοβαμαι μη πεσει σε bootloop και εδω που δεν εχουμε recovery πως ξαναβαζουμε ρομ. Edited January 1, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Κάτι ειχε χτες ο server τους παιδια..Σήμερα δοκιμασα και συνδεθηκε κατευθειαν..Dpi εχει χαμηλωσει κανεις; Μου φαινονται τεραστια. Φοβαμαι μη πεσει σε bootloop και εδω που δεν εχουμε recovery πως ξαναβαζουμε ρομ. Προσωπικά έβαλα nova και το εφερα στα μέτρα μου όπως ήθελα... ΑΣΕ που γίνεται ποιο στοκ look συν τα gestures απογειωνεται Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Και'γω Nova εχω απο την αρχη..Εντυπωσιακα δυνατο το τηλεφωνο,καλη μπαταρία, lag 0 και μέτρια καμερα εν ολιγοις. Με τις ειδοποιήσεις έχω ενα θέμα στο messenger δεν εμφανιζεται το κλασσικό κυκλάκι και με τις ειδοποιησεις στα mail. Καμία ιδέα;; Καλη χρονιά σε όλους με υγεια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Και'γω Nova εχω απο την αρχη..Εντυπωσιακα δυνατο το τηλεφωνο,καλη μπαταρία, lag 0 και μέτρια καμερα εν ολιγοις. Με τις ειδοποιήσεις έχω ενα θέμα στο messenger δεν εμφανιζεται το κλασσικό κυκλάκι και με τις ειδοποιησεις στα mail. Καμία ιδέα;; Καλη χρονιά σε όλους με υγεια!! Την κάμερα σε τι επίπεδο την βάζεις σε σχέση με άλλο κινητό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Αν το G4 που ειχα πριν παιρνει 10 και το note 4 παιρνει 9,θα του εβαζα 6.Νομιζω πως ειναι χειρότερη και απο note 3 στις βραδινες. Τη μερα τα παει μια χαρα ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Αν το G4 που ειχα πριν παιρνει 10 και το note 4 παιρνει 9,θα του εβαζα 6.Νομιζω πως ειναι χειρότερη και απο note 3 στις βραδινες. Τη μερα τα παει μια χαρα ομως. Διαφωνώ κάθετα ότι είναι χειρότερη από not 3 το βράδυ παίξε λίγο με το manual μιας κ είχες g4 κ θα διαψεύσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Θα το δοκιμασω μακαρι να παλευεται ετσι..Με χαλασε και ο θορυβος στο βιντεο οπως και το οτι με το παραμικρο κουνημα στο βιντεο γινεται σεισμός, ζαλαδα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Και'γω Nova εχω απο την αρχη..Εντυπωσιακα δυνατο το τηλεφωνο,καλη μπαταρία, lag 0 και μέτρια καμερα εν ολιγοις. Με τις ειδοποιήσεις έχω ενα θέμα στο messenger δεν εμφανιζεται το κλασσικό κυκλάκι και με τις ειδοποιησεις στα mail. Καμία ιδέα;; Καλη χρονιά σε όλους με υγεια!! Μπες στο security - permittion δώσε παντού permittion στο messenger και μετά μπες στο battery - power management και δώσε και εκεί . Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Εαν βαλω μια test ρομ κι οχι stable θα παιρνω κανονικα ΟΤΑ updates οπως τωρα που εχω τη stable 5.1.1.0 και μου εβγαλε ειδοποιηση για την 5.1.2.0? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k0stas1988 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Εαν βαλω μια test ρομ κι οχι stable θα παιρνω κανονικα ΟΤΑ updates οπως τωρα που εχω τη stable 5.1.1.0 και μου εβγαλε ειδοποιηση για την 5.1.2.0? Οχι φιλε δεν θα περνεις ειδοποιηση για τα update. Και δεν θα σου πρότεινα να πας σε beta μου έχει βγάλει μερικά θέματα και βαριέμαι απίστευτα να κάνω hard reset για να γυρίσω σπίτι στην stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 (edited) Αν το G4 που ειχα πριν παιρνει 10 και το note 4 παιρνει 9,θα του εβαζα 6.Νομιζω πως ειναι χειρότερη και απο note 3 στις βραδινες. Τη μερα τα παει μια χαρα ομως. Φίλε μου θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Και μόνο που έχει το Manual mode, στις βραδινές ειδικά, πάει σε άλλο λέβελ που το Note 4 δεν μπορεί να φτάσει. Βγάλε βραδινό τοπίο και iso 50. Τέτοια πράγματα δεν μπορείς να τα κάνεις με το Note 4. Ορίστε μερικά δείγματα από την κάμερα: Αυτή χωρίς HDR με απέναντι τον ήλιο... Αυτή HDR Και αυτή σε σκοτεινό κλειστό χώρο με manual mode: Edited January 1, 2016 by eimai_kala Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 (edited) Άμα είναι να κάνεις τον επαγγελματία φωτογράφο για να βγάλεις μια φωτογραφία τότε τι να πω. Το κινητό είναι μέτριο στην κάμερα το βράδυ όσο και αν θέλετε να το ωραιοποιήσετε ορισμένοι κάτοχοι. Κοινώς άλλη μια κινεζιά μέτριας κάμερας. Ο φίλος Da_rudakos έρχεται από g4 και note 4 και προσπαθείτε να τον πείσετε ότι θα καταφέρει να βγάλει αντίστοιχες φωτογραφίες. Τα λόγια είναι περιττά Edited January 2, 2016 by gkp Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panoslalos Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Μα δεν προσπαθει να ωραιοποιήσει κάτι. Απλά σας δείχνει οτι το κινητό και σε βραδινή λήψη είναι άψογο. ;);) Kαι μένα η κάμερα μου φαίνεται πολύ καλή, καμια περίπτωση μιας μέτριας κάμερας όπως είπε κάποιος παραπάνω Παράθεση Sent from Meizu Pro5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Άμα είναι να κάνεις τον επαγγελματία φωτογράφο για να βγάλεις μια φωτογραφία τότε τι να πω. Το κινητό είναι μέτριο στην κάμερα το βράδυ όσο και αν θέλετε να το ωραιοποιήσετε ορισμένοι κάτοχοι. Κοινώς άλλη μια κινεζιά μέτριας κάμερας. Τι κινεζιά μέτριας κάμερας?? Με τον imx 230?? Άμα δεν ξέρεις να χρησιμοποιείς το manual mode, εσύ είσαι ο άσχετος, όχι εγώ ο φωτογράφος. Δεν υπάρχει κινητό που βγάζει βραδινές καλές χωρίς manual mode. Απλά δε γίνεται να συγκρίνεις φωτογραφία με iso 50 με μια που έχει iso 1200 εκτός αν η δεύτερη προέρχεται από mirrorless ή dslr. Σε τεχνολογικό forum είσαι, έλεος δηλαδή. Το πρωί στο auto είναι κορυφή, το βράδυ στο manual επίσης. Υπάρχουν κινητά που έχουν στο αυτόματο λειτουργία night mode ή auto hdr. Αυτά τα κινητά σίγουρα στο auto το βράδυ θα βγάλουν καλύτερα απ ότι ΣΤΟ AUTO το Pro 5. Για αυτούς που ξέρουν υπάρχει το manual, οι υπόλοιποι ας μείνετε το βραδάκι είτε στο "χιόνι" είτε σε έναν στραβοχυμένο καμβά χωρίς λεπτομέρειες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Τι κινεζιά μέτριας κάμερας?? Με τον imx 230?? Άμα δεν ξέρεις να χρησιμοποιείς το manual mode, εσύ είσαι ο άσχετος, όχι εγώ ο φωτογράφος. Δεν υπάρχει κινητό που βγάζει βραδινές καλές χωρίς manual mode. Απλά δε γίνεται να συγκρίνεις φωτογραφία με iso 50 με μια που έχει iso 1200 εκτός αν η δεύτερη προέρχεται από mirrorless ή dslr. Σε τεχνολογικό forum είσαι, έλεος δηλαδή. Το πρωί στο auto είναι κορυφή, το βράδυ στο manual επίσης. Υπάρχουν κινητά που έχουν στο αυτόματο λειτουργία night mode ή auto hdr. Αυτά τα κινητά σίγουρα στο auto το βράδυ θα βγάλουν καλύτερα απ ότι ΣΤΟ AUTO το Pro 5. Για αυτούς που ξέρουν υπάρχει το manual, οι υπόλοιποι ας μείνετε το βραδάκι είτε στο "χιόνι" είτε σε έναν στραβοχυμένο καμβά χωρίς λεπτομέρειες... Δυστυχώς φίλε το auto παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο για τους περισσότερους χρήστες και ειδικά όταν φωτογραφιζεις παιδιά δεν μπορείς να τα κάνεις να περιμένουν για να βάλεις manual ρυθμίσεις,αν το auto είναι μέτριο έτσι θα χαρακτηριστει και η κάμερα ότι αισθητήρα και να φοράει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Το κινητό έχει αρκετά καλή φωτογραφική (εγώ έχω mx5)... Έχεις πολλές παραμετροποιήσεις και ειδικά το manual είναι πολύ δυνατό... Όσοι είστε του auto δοκιμαστε από τις ρυθμίσεις το manual metering ώστε να δίνεται εσείς τη μέτρηση φωτός που θέλετε. . Ακόμα και εγώ που έχω dslr το βράδυ χωρίς τρίποδο χαμηλό κλείστρο και αντίστροφη μέτρηση λήψης μια τρύπα στο νερό θα βγάλω. Και μόνο που σε συγκριτικά το έχουν κοντά στο g4 για εμένα συσκευή 3 πλασιας αξίας (είπαμε έχω mx5) μια χαρά ευχαριστημένος ειμαι Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Οπως το mx4pro που έχω, έτσι φαντάζομαι και το 5 είναι από τα καλύτερα στις ημερήσιες Το βράδυ με auto τα περισσότερα δυσκολεύονται, είναι λογικό. Μόνο το g4 και το lumia 950 είδα ότι παίρνουν καλο αποτέλεσμα σε auto το βράδυ Σε manual όμως είναι αρκετά καλές, αλλά έχει σχετική δυσκολία άσε που θέλει και τριποδο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Παιδιά έχει συναντήσει κάνεις τα εξής θέματα προβλήματα? 1)το SwiftKey δεν ανοίγει μετά από ένα σημείο και θέλει επανεκκίνηση? 2)δεν παίζει avi η απλά mpeg, βασικά παίζει αλλά χάνει ήχο και τα δείχνει καρέ καρέ (με οποιοδήποτε πλειερ δοκίμασα) 3)αργούν μερικές φορές τα μειλ στο TypeMail και οι ειδοποιήσεις στο βαιμπερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Παιδιά έχει συναντήσει κάνεις τα εξής θέματα προβλήματα? 1)το SwiftKey δεν ανοίγει μετά από ένα σημείο και θέλει επανεκκίνηση? 2)δεν παίζει avi η απλά mpeg, βασικά παίζει αλλά χάνει ήχο και τα δείχνει καρέ καρέ (με οποιοδήποτε πλειερ δοκίμασα) 3)αργούν μερικές φορές τα μειλ στο TypeMail και οι ειδοποιήσεις στο βαιμπερ To Swiftkey έχει γενικό πρόβλημα με τη 5 δοκίμασε κάποιο άλλο πχ Google keyboard.. Το viber πρέπει να δώσεις παντού δικαιώματα για να δουλεύει σωστά ακόμα και να το κλειδώσεις στη μπάρα με τα recents ώστε να μη φεύγει ποτέ. Το άλλο που λες με το mx5 δεν το έχω συναντήσει καπου και χρησιμοποιώ bs player. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadalas Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 To Swiftkey έχει γενικό πρόβλημα με τη 5 δοκίμασε κάποιο άλλο πχ Google keyboard.. Το viber πρέπει να δώσεις παντού δικαιώματα για να δουλεύει σωστά ακόμα και να το κλειδώσεις στη μπάρα με τα recents ώστε να μη φεύγει ποτέ. Το άλλο που λες με το mx5 δεν το έχω συναντήσει καπου και χρησιμοποιώ bs player. το Swiftkey δουλευει σωστα στην stable 5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts