MadboyAgr Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Καλησπέρα. Μία ερώτηση για το νέο μου ταμπλετ (ταμπλεταρα τελικά!!!)... Θέλω να συνδεσω στο ταμπλετ μου εξωτερικό σκληρό 2Τ .αγόρασα και ενα θηλικο otg usb καλώδιο γιατι ο εξωτερικός είναι usb.(επειδη ειμαι ναυτικος το εχω για χρήση 80% για ταινίες γιαυτό και το πήρα λόγο full hd) όταν κάνω σύνδεση μου γράφει (προετοιμασία του στοιχείου εξωτερικού χώρου, και από κάτω έλεγχος για σφάλματα,) και δεν κανει τίποτα παραπέρα. Ξέρω ότι η συσκευή (lenovo tab 2 a10 70l kit kat) υποστηρίζει usb otg .τα φώτα σας....ευχαριστώ εκ των προτέρων. Κανε διαμορφωση σε fat32 μηπως τον δει...το android ειναι linux και βλεπει μονο fat32, ετσι ειναι και τα φλασακια σε αυτη τη μορφη και για αυτο τα βλεπει...αν δεν τον δει προφανως δεν βλεπει τετοιας χωρητικοτητας δισκο ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τα ακουστικά παιζουν απλα όπως γράφω και στο αρχικό μήνυμα ακούγεται ο ήχος και απο τα ηχεία του ταμπλέτ ταυτόχρονα . Δεν θα έπρεπε να απομονώνεται ο ήχος απο το ταμπλέτ και να ακουγεται μονο απο τα ακουστικά; Απλα εγω σου ειπα βαλε καλωδιο με καρφι στερεφωνικο για να δουμε αν Απομονώνει. Για κοιτα και στο dolby atmos μην παιζει καποια ρυθμιση απο εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sandra Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Καλησπέρα. Μία ερώτηση για το νέο μου ταμπλετ (ταμπλεταρα τελικά!!!)... Θέλω να συνδεσω στο ταμπλετ μου εξωτερικό σκληρό 2Τ .αγόρασα και ενα θηλικο otg usb καλώδιο γιατι ο εξωτερικός είναι usb.(επειδη ειμαι ναυτικος το εχω για χρήση 80% για ταινίες γιαυτό και το πήρα λόγο full hd) όταν κάνω σύνδεση μου γράφει (προετοιμασία του στοιχείου εξωτερικού χώρου, και από κάτω έλεγχος για σφάλματα,) και δεν κανει τίποτα παραπέρα. Ξέρω ότι η συσκευή (lenovo tab 2 a10 70l kit kat) υποστηρίζει usb otg .τα φώτα σας....ευχαριστώ εκ των προτέρων. Εγώ έχω κατεβάσει από το google play το total commander και το usb plug in για το total commander και μπορεί και αναγνωρίζει τα φλασάκια με format ntfs κανονικά. Βέβαια ο video player του tablet δεν μπορούσε να παίξει τις ταινίες, πράγμα που λύθηκε με τον vlc media player. Για σκληρό τόσο μεγάλης χωρητικότητας δεν έχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickpapag Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 τα ακουστικά παιζουν απλα όπως γράφω και στο αρχικό μήνυμα ακούγεται ο ήχος και απο τα ηχεία του ταμπλέτ ταυτόχρονα . Δεν θα έπρεπε να απομονώνεται ο ήχος απο το ταμπλέτ και να ακουγεται μονο απο τα ακουστικά; βάλε ακουστικά, θα δεις ότι παίζουν ταυτόχρονα τα ηχεία. Πάτα το κουμπί που κλείνει το tablet για να έρθει στην αναμονή ενώ παίζει κάτι (πχ βίντεο) και ξαναπάτα να ανοίξει. Εγώ το έκανα και μόλις άνοιξε και πάτησα συνέχεια του βίντεο πλέον είχα μόνο ακουστικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancalimon83 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Εγώ έχω κατεβάσει από το google play το total commander και το usb plug in για το total commander και μπορεί και αναγνωρίζει τα φλασάκια με format ntfs κανονικά. Βέβαια ο video player του tablet δεν μπορούσε να παίξει τις ταινίες, πράγμα που λύθηκε με τον vlc media player. Για σκληρό τόσο μεγάλης χωρητικότητας δεν έχω δοκιμάσει. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.όπως τα έγραψες, κατέβασα και τα δύο και τον είδε μία χαρά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 (edited) Αποκτήθηκε το LENOVO Tab 2 A10-70L .....και είπα να καταθέσω κι εγώ τις Εντυπώσεις - Διαπιστώσεις - Παρατηρήσεις μου. - Έγινε φόρτιση από το 0 (ήταν τελείως άδεια η μπαταρία όταν το πήρα). Από το 0 στο 100% χρειάστηκαν ακριβώς 2:30 ώρες!! (αρκετά γρήγορα για 7000mAh!!) Μετά την πλήρη φόρτιση άρχισα τις ενημερώσεις μέχρι τη Lollipop A10-70L_S000117_160226_ROW. Σε κάθε μικρή ή μεγάλη ενημέρωση έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και ΟΛΑ πήγαν καλά. Η όλη διαδικασία είχε διάρκεια 3ώρες!!!Η μπαταρία έπεσε όμως ΜΟΝΟ στο 75%!!!! - Το τάμπλετ όντως έχει πολύ καλό ήχο και πολύ καλή ποιότητα οθόνης. Το σύστημα DOLBY ATMOS αλλάζει πραγματικά την ποιότητα-ένταση του ήχου. Η οθόνη ακόμη και στο ελάχιστο ρυθμισμένη είναι αρκετά φωτεινή.(οπότε ίσως για βραδυ χρειαστείτε κάποια εφαρμογή/φίλτρο. Εγώ χρησιμοποιώ την εφαρμογή "screen filter") - Οι κάμερες είναι καλές.(δεν πολυασχολήθηκα) - Η πλοήγηση στο ίντερνετ με τον chrome που έχει προεγκατεστημένο είναι γρήγορη.(λόγω επεξεργαστή και 2gb ram) Σίγουρα μπορεί να είχε καλύτερη διαχείριση σε RAM αλλά αυτό ας το αφήσουμε προς το παρόν. - Το ράδιο δουλέυει καλά εφόσον κουμπώσουμε ένα Audio Jack 3.5mm.(έχω sony...πολύ καλής ποιότητας) - Το screen mirroring δούλεψε άμεσα και τέλεια με LG τηλεόραση. - Το GPS αρκετά γρήγορο. - Επίσης δούλεψε άψογα το USB OTG (καί με στικάκι 16gb Kingston καί με εξωτερικό WD HDD 500GB 3.5" ο οποίος φυσικά ήταν συνδεδεμένος στο ρεύμα....) - Δεν δοκίμασα την θύρα SIM 4G (γιατί δέν έχω τέτοια μορφή κάρτας). - Στο Antutu v6.0.1 μου έδωσε 43514 & 43529!!! - Από αισθητήρες έχει ώς γνωστόν μόνο επιταχυνσιόμετρο. Εν κατακλέιδι...Άριστη Μπαταρία,Πολύ Καλή Οθόνη & Ήχο,Γρήγορη Πλοήγηση, σίγουρα επιδέχεται Βελτιώσεις σε RAM και Επιδόσεις. Αυτά πρός το παρόν....πραγματικά τα αξίζει τα λεφτά του!!!(είναι η τρίτη Lenovo συσκευή που δοκιμάζω και αποδεικνύεται πολύ αξιόπιστη) Edited March 24, 2016 by saviano Προσθήκη εικόνων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surfer_87 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Εχω την εκδοση 70F σκεφτομαι να το κανω ροοτ υπαρχει περιπτωση αποτυχιας?? επισης ποιο ειναι το ποιο αξιοπιστο λογισμικο για αυτη τη δουλεια. Παράθεση Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadboyAgr Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Εχω την εκδοση 70F σκεφτομαι να το κανω ροοτ υπαρχει περιπτωση αποτυχιας?? επισης ποιο ειναι το ποιο αξιοπιστο λογισμικο για αυτη τη δουλεια. Με αυτο εδω http://www.kingroot.net Καμια περιπτωση αποτυχιας...χανεις την εγγυηση ομως αλλα αυτο διορθωνεται...το κανεις unroot η ξανα φλασαρεις ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabatzas_ Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Καλησπερα, αγορασα ενα tempered glass και η αποκριση της οθονης μειώθηκε. Ξερετε αν υπαρχει καποιο προγραμμα να βελτιωσω την ευαισθησια της οθονης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Καλησπερα, αγορασα ενα tempered glass και η αποκριση της οθονης μειώθηκε. Ξερετε αν υπαρχει καποιο προγραμμα να βελτιωσω την ευαισθησια της οθονης? Το ίδιο έπαθε και το δικό μου και τελικά το αφαιρεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickpapag Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 (edited) Το έχουμε ξανασυζητήσει αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. το gps είναι μέσω google maps, άρα προφανώς το έχεις μόνο με δεδομένα ή wifi; όταν ανοίγω το maps βλέπει κατευθείαν το σημείο στο οποίο βρίσκομαι. offline δε λειτουργεί; κατέβασα και το gps test που πρότεινε ο φίλος αλλά δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα. όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη. Edited March 31, 2016 by nickpapag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 (edited) Ευχάριστα νέα για τηλεφωνικές κλήσεις!!!!! Κάτι βρήκα σε ρώσικο φόρουμ....!!!! Ο χρήστης psihop (τον οποίο ευχαριστούμε!!) έχει ανεβάσει 2 zip: ένα με ON_support_voice_call & ένα με OFF_support_voice_call. Edited April 1, 2016 by saviano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Δώσε μας λίγες πληροφορίες ακόμα, είναι για 4.4 ή για 5.0 επίσης αν μπορείς το λινκ Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 (edited) Το ρωσσικο φόρουμ (http://lenovo-forums.ru/talks/)το βλέπω πιο "ψαγμένο" σε lenovo συσκευες....απλά χρειάζεται να γνωρίζεις λίγα ρώσσικα γιατί η μετάφραση google είναι για γέλια!!! Απ'ότι κατάλαβα (τα ρωσσικα μου περιορίζονται σε μεταφραση google :lol:) είναι για όλες τις εκδόσεις (ΚΚ,LP,AOSP) τα zip για την ενεργοποίηση των κλήσεων, απλά υπάρχουν θεματάκια όσον αφορά την χρήση 3g/4g ή την εναλλαγή τους..(αυτό δέν το κατάλαβα.).Αν κάποιος κατέχει από ρωσσικα θα μπορουσε να βοήθησει....:) Εδώ τα zip για τις κλήσεις: http://lenovo-forums.ru/topic/14766-lenovo-tab-2-a10-70l-aosp-50-custom-rom/?do=findComment&comment=476408 Επίσης θα ήθελα να προσθέσω για όποιον ενδιαφέρεται οτι στο συγκεκριμένο φόρουμ θα βρεί και άλλα καλούδια όπως custom roms,CM,root κτλ. Πολύ καλημέρα σας!!! Edited April 2, 2016 by saviano Προσθήκη πληροφοριών.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadboyAgr Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Μέσω recovery τα φλασαρουμε; Εγώ πήγα να τα φλασαρω μέσω recovery και λέει install aborted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Ενδεχομένως να θέλει άλλη recovery (κάποια custom)...Γι'αυτό απλά έδωσα τα λινκ, μήπως κάποιος με καλύτερα ρώσσικα μας διαφωτίσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Εχω την εκδοση 70F σκεφτομαι να το κανω ροοτ υπαρχει περιπτωση αποτυχιας?? επισης ποιο ειναι το ποιο αξιοπιστο λογισμικο για αυτη τη δουλεια. Με αυτο εδω http://www.kingroot.net Καμια περιπτωση αποτυχιας...χανεις την εγγυηση ομως αλλα αυτο διορθωνεται...το κανεις unroot η ξανα φλασαρεις ρομ Υπάρχει κάποιος οδηγός για το πως κάνουμε root ? Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Κατεβάζεις την εφαρμογή, την κάνεις εγκατάσταση, και ακολουθείς τις οδηγίες. Είναι πανεύκολο. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 (edited) Οδηγός Root Lenovo Tab 2 A10-70 (F&L) Έκδοση LP A10-70L_S000117_160226_ROW & NewKingrootV4.85_C139_B255_en_release_2016_03_29_105203.apk Βήματα 1) Κατέβασμα & Εγκατάσταση της apk. (Παραπάνω είναι το λινκ για την apk και μην ξεχάσετε να ενεργοιποιήσετε το Ρυθμίσεις->Ασφάλεια->"Αγνωστες πηγές") 2) Τρέξτε την Εφαρμογη.(κάτω κάτω έχει ενα βέλάκι και λεει κάτι και για το Purify...αγνοήστε το και απλά προχωρήστε μέχρι να δείτε το "Try it!!" πατήστε και αφήστε το να κάνει τη "δουλειά" του...!Ισως κάνει επανεκκίνηση) 3)Αυτό ήταν!!!Είστε root!!! Edited April 4, 2016 by saviano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 (edited) Ευχάριστα νέα για τηλεφωνικές κλήσεις!!!!! Κάτι βρήκα σε ρώσικο φόρουμ....!!!! Ο χρήστης psihop (τον οποίο ευχαριστούμε!!) έχει ανεβάσει 2 zip: ένα με ON_support_voice_call & ένα με OFF_support_voice_call. Ρώτησα ένα αξιόπιστο μαγαζί και λέει ότι κάνει...χμμμμμ...ότι να ναι λένε Edited April 6, 2016 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeten Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Ρώτησα ένα αξιόπιστο μαγαζί και λέει ότι κάνει...χμμμμμ...ότι να ναι λένε Το θέμα είναι ότι, έχουμε ένα Tablet 4G που μπορεί να στέλνει SMS, να καλεί μέσω Viber & Skype, αλλά και να δουλεύει με την εγκατεστημένη SIM παντού χωρίς πρόβλημα και χωρίς την ανάγκη Wifi. Για τηλεφωνικές κλήσεις, έχουμε τα κινητα μας τηλέφωνα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Θα επικοινωνήσουν με lenovo μου είπαν και θα μου απαντήσουν.... Ιδωμεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickpapag Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Αγαπητοί φίλοι του φόρουμ... Θέλω να σας ρωτήσω... αν χρονομετρήσετε από τη στιγμή που πατάτε το κουμπί σε πόσο χρόνο ανοίγει το tablet? το δικό μου κάνει πάνω από λεπτό (περίπου 1:10). Έχω την τελευταία lollipop με επαναφορά εργοστασιακών κανονικά όλα τα βήματα και δεν το έχω φορτωμένο καθόλου. Από εφαρμογές έχω βάλει dropbox, vlc, gps test, qr droid, skype εξτρα από τις ήδη εγκατεστημένες. Είμαι με μαμά rom (όχι root). Μια κάρτα μνήμης 64άρα με μόνο 2 gb φωτογραφίες και δεν έχω βάλει sim. Καποια στιγμή που άνοιγε σε 1:30 έκανα επαναφορά και έπεσε στα 50 δεύτερα. τώρα μετά τις αναβαθμίσεις των εφαρμογών είμαι πάλι πάνω από 1 λεπτό. Είναι φυσιολογικός ο χρόνος; Αναπολώ τα 20 δεύτερα του kitkat. Μπορώ να κάνω κάτι για βελτίωση;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 ...... Είναι φυσιολογικός ο χρόνος; .......... Μπορώ να κάνω κάτι για βελτίωση;:worry: Δεν το βλέπω φυσιολογικό.Τις εφαρμογες που περιγραφεις πού τις εχεις; ( σε ποια μνημη; ) Εμένα ανοίγει (δηλαδή είναι έτοιμο προς χρήση) σε 30 περίπου δευτερόλεπτα!!! Εγώ το έχω root αλλα δεν διέγραψα καμμια default εφαρμογη.Απλα χρησιμοποίησα το purify (εφαρμογη καθαρισμου που ερχεται μαζι με το root) και δεν εχω βαλει εφαρμογες σε καρτα μνημης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickpapag Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Δεν το βλέπω φυσιολογικό.Τις εφαρμογες που περιγραφεις πού τις εχεις; ( σε ποια μνημη; ) Εμένα ανοίγει (δηλαδή είναι έτοιμο προς χρήση) σε 30 περίπου δευτερόλεπτα!!! Εγώ το έχω root αλλα δεν διέγραψα καμμια default εφαρμογη.Απλα χρησιμοποίησα το purify (εφαρμογη καθαρισμου που ερχεται μαζι με το root) και δεν εχω βαλει εφαρμογες σε καρτα μνημης. Γενικά δεν έχω σκαλίσει τίποτα... Όλες οι εφαρμογές είναι στον αποθηκευτικό χώρο του κινητού ο οποίος έχει ακόμη ελεύθερα 9 από το 16gb. Παίζει ρόλο αν όταν ανοίγει είναι ενεργή η τοποθεσία και το wifi; Δεν τα κλείνω ποτέ... Πάντως κι εμένα γρήγορα άνοιγε. Μετά την τελευταία lollipop το κάνει... αλλά αφού μπει όλα είναι οκ, δεν έχει κολλήματα κλπ... Μάλλον θα κάνω πάλι επαναφορά εργοστασιακών. Θα ήθελα όμως και τη γνώμη φίλων που δεν το έχουν root έτσι από περιέργεια για το χρόνο εκκίνησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickpapag Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Γενικά δεν έχω σκαλίσει τίποτα... Όλες οι εφαρμογές είναι στον αποθηκευτικό χώρο του κινητού ο οποίος έχει ακόμη ελεύθερα 9 από το 16gb. Παίζει ρόλο αν όταν ανοίγει είναι ενεργή η τοποθεσία και το wifi; Δεν τα κλείνω ποτέ... Πάντως κι εμένα γρήγορα άνοιγε. Μετά την τελευταία lollipop το κάνει... αλλά αφού μπει όλα είναι οκ, δεν έχει κολλήματα κλπ... Μάλλον θα κάνω πάλι επαναφορά εργοστασιακών. Θα ήθελα όμως και τη γνώμη φίλων που δεν το έχουν root έτσι από περιέργεια για το χρόνο εκκίνησης. Τελικά βρήκα τι έφταιγε... για κάποιο λόγο είχα προεπιλογή χώρου αποθήκευσης την κάρτα SD. Ξαναέβαλα το τηλέφωνο και ανοίγει σε 30 δεύτερα.... Ευτυχώς!!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts